A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #273200 Szeretnék hozzászólni az arty témához, lévén sokat (nagyon) sokat artyzok/tam.
Valójában a hp csökkentés, töltés idő csökkentés, célzás idő növelés nem jelent számottevő nerfet.
Mivel lassult a játék ( hála a sok 10-es halálcsillagnak), ezért kényelmesen van idő célozgatni.
A felderítők is gyakorlatilag kihaltak, tier 10-es csatákban esélyük sincsen eljutni az artykig, és nagyon kevés az a felderítő aki még a végjáték során életben van. A camper td-k gyakorlatilag betonfalként védenek, (object 268 meg pláne)
Az igazi nerf (s amiről kevesen írtatok) az a lövedék repülési idejének növelése. Gyakorlatilag szinte (nagyon nehéz) lehetetlen eltalálni egy menetben lévő tankot, aki hajlandó egy - két cikcakot is beletenni.
Ugyancsak nem pazarlom a lőszert olyan tankokra, akik a töltés idő alatt is mozgásban vannak. Hála istennek, ezek nem túl sokan vannak.
A pontossággal nincsen semmi baj. Ha bekalkulálod a domborzati tényezőt, 10-ből 5 telitalálat, másik négy meg olyan közel esik a tankhoz, hogy lényegében telitalálattal ér fel. 1 az, ami abszolút homály.
Ami miatt nekem is csak 44 %-os a találati arányom a type E-vel az az, hogy sokszor ellövöm magam mozgó tankokra, és néha szándákosan splashre megyek. Jellemzően az E100, és az IS7, IS4 azok a tankok, melyek kevésbé tolerálják a splasht, mint a telitalálatot. (Most felejtsük el azt, hogy van esély arra, hogy motorháztetőre ejtsük a lövedéket, mivel ez nem túl nagy).
A legnagyobb nerf a howitzer tipusú ágyúkat érintette, nem ritka a 4 mp-es repülési idő 900 - 1000 méteren, amit simán ki lehet játszani azzal, hogy egy kicsit ficánkolsz a tankoddal. Howitzerrel elé lőni valakinek már - már a lehetetlent súrolja.
Viszont a legideálisabb eszköz camperek likvidálására, elbújni a lövedékük elől nehéz.
Szumma - szumárom.
Nem lett rosszabb az artyval való játék (vagy én szoktam hozzá az új paraméterekhez).
Top 3-at lazán lehet vele lőni, mivel hosszabodtak a csaták, lassult a játék, több lőszert lehet ellőni.