418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
EmR3 #273248 ammor rack lövés, és felfelé kerekít a progi
nem újkeletű ficsőr...
[spoiler][spoiler]
-
A perzsa cicát nekem is így szokta szívatni. A jelenlegi ágyú rajta még T8-ba is kevés ...
T34-el tegnapi duplázásnál bekerültem T10 csatába, lett belőle egy topgun :)
Bár az utolsó artit meghagyták nekem :) Master Tankerhez pont kellett is :) -
Az lehetséges hogy az XVM-től vesztek fps-t, vagy laggol a játék?
-
Reggeli vicc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mária Katalin nővér belépett a csend kolostorába. A főpap közölte vele:
- Nővér, ez a csend kolostora. Itt maradhatsz, ameddig csak akarsz, de nem beszélhetsz addig, ameddig azt nem mondom, hogy beszélj.
Mária Katalin 5 éve élt már a kolostorban, amikor a főpap így szólt:
- Mária Katalin nővér, 5 éve vagy itt. Most szólhatsz két szót.
Mária Katalin így szólt:
- Kemény ágy.
- Sajnálattal hallom - mondta a főpap. - De kerítünk neked egy jobb ágyat.
Újabb 5 év után Mária Katalint hívatta a főpap.
- Újabb két szót szólhatsz, Mária Katalin.
- Hideg étel - mondta Mária Katalin, és a föpap megnyugtatta, hogy az étel jobb lesz a jövőben.
Mária Katalin 15. évfordulója közeledett a kolostorban. Eljött a nap, és a
főpap megint az irodájába hívatta Mária Katalint.
- Két szót szólhatsz ma. - mondta a főpap.
- Most kilépek. - mondta Mária Katalin nővér.
- Ez a legjobb, amit tehetsz - mondta a főpap. - Mióta itt vagy, csak a
kibaszott nyavalygásodat hallani...
-
Oddball29 #273244 "In brightest day, in blackest night,
No tank shall escape my gunsight.
Let those who worship panzer's might
Beware my power - BL-10's light!"
ISU ace tanker, nem kis mázlim volt. -
FosTalicskaa #273243 Esetleg Mines/Encounter? -
SerB csajai -
Sturmtiger -
Desmodromic #273240 Csinukám megdolgozik a pénzéért!
A vége elég szívdobogtató volt, pedig épp eléggé ki van a tegnapi Rám-szakadék mászástól! :)
/Most nézem, ez eddig a max. XP-m
/
Replay -
Naaaaaaaa! 
Ha nincs arany, akkor elkerül az a ku.va jó érzés, mikor a T57 tornyába beleteszel egy 2000+ -os sebzést...
-
csoszi87 #273238 Nem.
Igazából azt is egész hónapra akartam írni, de túl sok havi mission lett volna.
-
Öööööööö hogy is volt? Ma van az az SG-s calendar-i nap, mikor Jeff feltesz egy jó replayt amin arannyal lődözget? Ám legyen... fél órával ezelőtti csata.
Mondanom sem kell úgy szidtak mint a bokrot...
FV215b 183, TOP GUN, Sniper, 9100 dmg
-
csoszi87 #273236 Te jó ég!
Pascucci medált milyen régen szereztem.
Majdnem nagyobb öröm, mint a Topgun. -
Ha közeledik az 1 perc várakozás nem t9-t10 tankkal, lépek is vissza garázsba. Olyankor számolgat, és nem jövök ki jól belőle.D Az MM csapatösszeszedője nem mindig teljesen random minden aspektusában, erről a készítők is adtak korábban infót. -
AlucardHuN #273234 Szent szar, de régen játszottam Kv 3-al... azt hittem szenvedni fogok a 175 pen miatt, de t7-ben ez egyszerűen brutális... kb 3500 sebzés odabasz. Plussz jól pattinta torony:D -
foxbat88fx #273233 xDDDDDDDDD lehet tippelni a mapra/módra 
-
az első a berugás/józanodás ? xD -
Kronos79 #273231 Szintén zenész. A majdnem full stock Pershinggel próbálkoztam. Akkor még csak 300 T8 volt és 22+80 T9-10. Úgy jártam, mint te. -
Jah, ez lett volna a második tippem:) -
ha arra gondolsz hogy van egy hirtelen nagy romlás a statomban az az, hogy tartottam egy félév pihit miután nagyon faszom tele lett a játékkal, és 'kölcsönadtam' unokaöcsémnek :) ..nem különösebben játszott jól, de legalább jól érezte magát ;D -
szakasz #273228 igen, az egész MM egy vicc, a 700 tank mire vár ???
abból kitelne 20-22 tier8 -as csata, az MM direkt váratja őket, hogy jó kis szívatós csatába rakja ? -
csoszi87 #273227 700 T8 as tank várakozik.
80 9-10-es összesen.
És 1 perc várakozás után egyedüli T8asként rak be 10es csatába.
Egész nap nem voltam toptier.
Kicsit unalmas. -
lammaer #273226 Nekem is volt már ilyen, az ammorack +1 HPt sebezett a teljes HPmhoz képest....
De most őszintén, mit kelted a feszkót? Ammrackot kaptál, felrobbantál full HPről, mégis mit számít hogy 1230-at vagy 1231-et írt ki? -
Most igy ránéztem a statodra, mi történt veled 5,5k csatánál? Jól berugtál és most kezdesz józanodni?:D -
lehet :) Ha arra akartál utalni hogy az 1184 is szar, akkor megnyugodhatsz, tisztában vagyok vele, de nem érdekel :D szimplán nincs időm / akaratom annyit foglalkozni ezzel a játékkal, mint amennyit foglalkozik az itt lévők 90%-a :P (többen ahogy nézem fórumot, 0-24 órában csak játszanak xD) -
Greenscape #273223 Abbol meg lehet 1184 mire o is eleri a 7k-t
-
wáá bocsi elfelejtettem kivágni a képet :D -
Ilyen WN7 értéket se láttam még 3k csata után.. (96)
-
Destydeme #273220 "Fu" :) Mentségem legyen,h nem voltam zárt bétás,vagy ez gáz kifogás?
-
Destydeme #273219 Hi.Valami ilyesmire számítottam..A fun megmarad a 8asnak,a legénység is marad ha már fun.A 9es nagyágyúja a jobbik az mennyire használható?Az 1 fokkal jobbnak tűnik..A 10es miatt ki kell grindelni úgyis. -
Destydeme #273218 Hi.Ha meglőnek szemből a motor viszlát,az ágyú valóban nem kitéríthető lefelé,+ sokszor elmegy az ágyú is ha meglőnek.De sztem ez csak a qrva auto célzás miatt van.. -
foxbat88fx #273217 19 csata 2787 átlag sebzés -
Szpecnyaz #273216 Nem rossz a 9es sem, de közel se nyújt annyira katartikus élményt mint a borsszóró. -
Nem rég vettem meg ,jó tank, a cammoja majdnem olyan jó,mint a 8-asé,még alap ágyúval használom,de így is elvagyok még t10-ben is vele:)
Ami engem zavar a tankban,hogy az ágyú kitéríthetősége lefelé szinte nulla, ez párszor már megviccelt, jah és igen ez is ugyanúgy hajlamos a motor sérülésre, ezért főként a háttérben megbújva használom.
-
Kubukli #273214 Hétvégi dream team.
-
Destydeme #273213 Nekem is így kezdte,végig 40%on voltam(141 csata pontosan),tegnap kezdett javulni,de olyan szinten Bro,h komolyan mondom rendesen rohanni kellett ha akartam sebezni,mert 3 perc alatt nyertünk sokszor.Elmentem pisikélni,mire visszajöttem 5-0 nekünk,ma is volt 1.5 óra oral,de utána már hagyott nyerni. 
Szal,ahogy beszéltük,tényleg kell a szerencse,ha egyedül mész platoon helyett.(Ma is volt olyan,h 6"zöld",7"sárga",nálunk meg én.....) -
Destydeme #273212 Nem kell rá a nagyágyú barátom,sztem.
Olyan ívben lő,mint a hulló falevél,gold nélkül gyengus,goldal meg pattog és nagyon sokáig tölt.16.3 sec körül.
Nekem álca,repair és bia van a legénységnek(Farm stug3al van vagy 2.6k csatám
)+85% a 4.skill..+álcaháló+álcafestés..meg ha van 1 bokor(de bokor nélkül is álcáz így is szépen),észre sem vesznek...Ezt érezni kell csata közben :)
Volt mégegy jó köröm azóta,igaz ez kicsit gyengébb lett:
Győzelem!
Map: Cliff
Date: 2013.11.17. 17:49:43
Jármű Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat 2 636 Szerzett kredit: 100 561
Csatában elért Achievement: Top Gun, Elit lövész
Kicsit hülyén hangzik,de a tier 10 talán a legjobb.Mindenki lassú,kényelmesen célzol,nem kell sietni,rengeteg potenciális sebzés lehetőség.
Küldj 5k goldot,az a te hibád,h nem jöttél :)
Az elmúlt 3hét 40%ból ma vissza adott 1 kicsit.
Win / Drw / Btl: 30 / 2 / 44 ( 68.18% )
WN6 / Eff: 2 474 ( 100 ) 2 963 ( 100 )
Tényleg kíváncsi leszek mit tudsz vele majd.
Nekem jelenleg 204 csata,2409 átlag dmg 2188 wn7
Ha ez marad,1 hónap és lila leszek.Legalább nem a KV1s-el trollkodva értem el
Új kedvenc,igaza volt Pointer4-nek mikor írta,h nagyon fasza,király,űber fasza :) Igaz nekem jobb a"kicsi"ágyú.De sztem tuti nerf,nagyon durva lett.Fura,de néha még a vesztes csata is tetszik,ilyen se nagyon van.
Ps:
Kifejlesztve:
Waffenträger auf Pz. IV jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 163 500. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
Erről vkinek tapasztalat?Thx!
-
bekescsaba #273211 Nem tudom, nem láttam még ilyet. -
Kronos79 #273210 Gondolom valami bug lehet. -
Nem! Egyetlen lövés volt, semmiféle lag nem volt. Felrobbant a lőszerrekesz, ez 'rendben' is van! De hogy sebezhetett rajtam 1231-et, amikor a HP-m csak 1230? Nem mondom, hogy csalás, csak azt, hogy rendkívül érdekes!
[spoiler]