418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Antimat
    Komolyan ekkora fos a Nashorn ágyúja, vagy csak az első csatámat tisztelte meg a random?
  • suba53
    A T54 top ágyúja? A 100mm D-54?
    Az melyik ágról van meg? Nem találok máshol olyat.
    Egyedül a TD ágon van 100mm D-54S, de az ilyen eltérő jelzésű ágyúk nem szoktak stimmelni.
  • Oddball29
    Hmmm, nekem az az igazi bajom ezekkel a lassan célzó de nagyot csapó tankokkal, hogy nem vagyok valami türelmes és nyugodt kezű lövész. Eltalálom a célt, de nagyon lefáraszt, hogy szinte beletolom az arcom a monitorba közben. Mentálisan pár kör után általában elegem is van belőlük, és megyek inkább valami lowtier gyorstüzelővel.
  • Gottfried
    :D
  • Roger6
    Nincs magasan a mérce, az biztos, ha 3.176-os duplázó körre 1 osztályt ad.
  • nemtudommivan
    Az lesz a fincsi mikor talalkozol olyan emberrel aki tudja hogy hol kell megloni. ( bar tudast igazabol nem igenyel ) Akkor egy matildaval is szet lehet pisilni az at8-at.
  • Gottfried
    A 2. csatám az AT8-al. :) (és még nincs meg a top gun rá.T6-ban nem is olyan használhatatlan mint ahogy sokan mondták.

Győzelem!
    Map: Mountain Pass
    Date: 2013.11.18. 14:37:16
    Jármű AT 8
    Szerzett tapasztalat 3 176 (x2 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 59 440
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"
  • Gottfried
    Köszi a jó tanácsokat mindenkinek! Megvettem a top motort a T44-re és tényleg nagyot dobott rajt.Sokkal hatékonyabb lett. :) A T54-el szerencsém van mert a top gun már megvan rá,csak a tornyot kell freeből fejleszteni és nem kell stockként játszanom vele. :)

más: Egyre többen sírják vissza az artykat a sok TD miatt és arty buffért kiabálnak.Én úgy vettem észre hogy miután a TD-k elszaporodtak,az artyk is kezdenek visszatérni.8.6 után sokszor egy sem volt belőlük,most meg 2-3 van a legtöbb csatában.Gondolom a könnyen sebezhető zsákmány elszaporodása hozta vissza őket. :D
    Ma már a 2. Pascucci medált szedtem össze,ami egy ideje már elég ritkának számított.
    Szóval nincs itt gond,nagyjából helyreáll az egyensúly magától is.(persze ennek ellenére a táras tankokat és az 1800-at sebző TD-ket minden szó nélkül kivenném a francba a játékból mert ezek artyval vagy arty nélkül is elcseszték az egészet)
  • Desmodromic
    Nekem még az aranynál is fontosabb a kukker, így olyan csetepatéért kapsz spot damage XP-t, amiről nem is tudsz a pálya másik oldalán. :)
    Egyébként a csinu marha jól hozza a pénzt!
  • Eagle16
    Itt még van 5700 darab: link

Csak regisztrálni kell hozzá.
  • Antimat
    Valakinek nincs egy felesleges invite kódja?
  • csagataj
    http://worldoftanks.eu/en/news/esport/Hungarian-League-Steel-Santa-Cup/
  • FosTalicskaa
    Nekem az ilyenekkel nincs bajom. Sőt, ha tényleg ez a szitu, akkor elismerésem nekik, hogy ez a megoldás egyáltalán eszükbe jutott és meg is csinálták....
  • Antimat
    ja, nagyon védtek, szerintem ketten is :)
  • Oddball29
    Tekintsd úgy, mint egy időjárás-jelentőst. Nem feltétlen meteorológus ott sem a két kanna tulajdonosa a képernyőn.
  • csagataj
    Nekem még 9150 xp, és ezzel a 28. tier tizes is a garázsomba fog kerülni.
  • Eagle16
    Tényleg az :)

Foch 155-be szemből akkorát sebeztem hogy 100%-ről 2%-ra ment le...azt el se mondom hogy hány modulja ment tönkre, meg hány embere halt meg.

Néha kicsit idegesítő, mikor nem oda megy a lövés ahova kéne, de akkor is nagy mocsokság volt ezt így berakni, inkább balanszolták volna ki más módon, nem ilyen retardált nagy alfa sebzéssel.

Amúgy egészen kevés ember szól be miatta, eddig talán 2 panaszt kaptam azt hiszem 30 csata alatt.
  • popey8
    Én is kihúznám, mert szívesen durrogtatnék 1000-2000-ket, de hogy én 3 járművön keresztül szenvedjek azokkal a lassú szarokkal. Kizárt dolog. Nekem nem éri meg. Majd 1x talán, mikor sok free xp-m lesz. Elég volt nekem a T28 proto meg most a Sturer Emil. Mindkettőt csak a gun mentette meg nálam. Úgy értem, hogyha nincs rajtuk egy jó gun, akkor meg se vettem volna őket.
  • JeffDunham
    A kérdés jó. A válasz egyszerű: csak úgy. Van sima is benne, kisebb tankokra azt tolom. De ha jön egy T1 vagy KV-1, szemrebbenés nélkül betöltöm. Ha magasabb tierekbe raj akkor meg automatikusan betöltöm.

Az a lényeg hogy legénységet húzzak. Minél tovább élek, és többet lövök annál jobban fejlődik. A kevés hp, a korlátozott mozgékonyság és a "mindenki átlő" dolog miatt instant kell adagolnom a sebzéseket.
  • JeffDunham
    Egyébként az. Ezért is ajánlom mindenkinek aki kétkedik még hogy kihúzza-e.

Nem véletlen háborgott az E3 is. Az oldalába 45 fokban csapódott be a lövedék és 1700 körül sebzett. Én is kiakadtam volna.
  • lexlutor
    Chi-nu kaiba miert kell full gold? nem tunt rossznak az agyu penje. mi baja van?
  • JeffDunham
    Nem mivel ritkán használom. Az FV-be meg az kell.

Egyedül a Chi-Nu Kai-ba használok szinte csak azt, és így sincs mínuszos köröm vele.

Csak hát az itt kapott "gold noob" titulusért meg kell dolgozni, nehogy már elvegyék tőlem.
  • popey8
    Undorító ez az FV TD...
  • JeffDunham
    Nem golddal lőtt a Tróger. Csak fájt az a 2 másodperc alatt bekapott 1200 sebzés, azért írtam vissza hogy kiegyenlítettem a számlát.

Gondolom röhögtél azon is, mikor bele lőttem valakibe, és szidott, akkor egy ismeretlen csapattársam mindegyikre gúnyosan válaszolt. Amolyan SerB stílusban.
  • Malarki
    Minden meccsen ennyit sírnak a gold miatt? Elég idegesítő lehet.
  • Roger6
    Igazából amúgy 2 in 1, szóval kapsz jó játékot, meg kapsz egy jó nőt is. :)
  • Antimat
    Szerintem nem alaptalan a felvetés. Ennyi vizet se iszik senki, mint ez. És persze mindig ki kell mennie érte. Gyanús.
  • Antimat
    Megnéztem (főleg a szidások miatt, ofc ), a WTE100 is golddal lőtt az elején? Vagy csak a találatra írtad az 1:1-et?
  • kisokka
    Manapság a nézettség nagy úr, meg az azzal járó pozitívumok
  • kisokka
    Ha csajt akarok nézni, akkor vannak erre más lehetőségek.
    Ha a játékot, vannak erre más lehetőségek
    Szóval valahol nem mindegy.
    Én egyszerűen csak nem szeretem, ha hülyének nézik az embert és az ilyesmihez kétkedve állok.
    Jó lenne amúgy csajokkal is zúzni, simán nyomnám szakaszban(), de valljuk be, a nőket annyira nem érdekli ez az egész kockulás-dolog. Persze vannak kivételek, de azok sem mindig a topmodell kategóriákból lépnek elő.
  • FosTalicskaa
    Amikor először belinkelte ide valaki a channelje linkjét, akkor az feltűnt, hogy a csaj minden szituációt ugyanazzal a fapofa arccal reagált le... 5 perces kemp a bokorban? Féloldalas, félkezes ülés a székben, unott arccal. 12-en lőnek rá szemből és folyamatosan őrülten tekereg meg mozog hátra fedezékből fedezékbe? Féloldalas, félkezes ülés a székben, unott arccal. Mellesleg a barátja folyamatosan ott ül mellette. Szóval simán kinézem a csajból, hogy statiszta, akit a barátja odaültetett a webkamera elé netezni, míg ő játszik. Persze lehet hogy tévedek, de nem lepődnék meg ha kiderülne a csajról hogy hostess.
  • Roger6
    Két oldalról közelítem meg.

Ha a csajt nézed - nem mindegy ki játszik valójában?
    Ha a játékot - nem mindegy, ki játszik valójában?

• kisokka
    Hát mondjuk az, aki nézettségre vadászik. Mostanság viszonylag elterjedt lett, hogy fullos bringák nyomják a gameplayeket, de ennek kb. csak a fele igaz.
    Az emberek unják már a sima gameplayt, ha ehhez hozzákevernek még két kannát, hatványozottan nő a nézettség.
    Persze nem állítom, hogy ő(k) is ebben a csónakban eveznek, úgyhogy majd belenézek mit csinál.
  • Jacktor
    Elég hihető, főleg mivel még chatel is közben. Meg ki az a hülye aki órákra leül a gép elé pantomimozni :)
  • voivod32
    Aha ! Kösz én most találkoztam vele először! De amúgy tökmindegy, csak tegnap már amúgy is felidegelt a játék. Szar csapatokat kaptam, túl jó csapatokat kaptam ,sebezni sem volt időm, laggolt a játék, mindig 2 tierrel feljebb dobált, türelmetlen voltam, ezért elb@sztam, kilépkedett a játék,berakott olyan csatába, amiben összesen egy tank volt, tehát be sem töltött a pálya, de engem attól még zéró teljesítmény mellett kinyírtak, volt egy gépújraindításom csata közben -áramkimaradás miatt, persze kilőttek addigra, és a végén a kapáslövésből elszenvedett 'extrasebzés'.
    De ma minden frankó, úgyhogy be is fejeztem! :D
  • kisokka
    Az mennyire tűnik valódinak, hogy ő játszik Twitc-en? Én még nem láttam, azért kérdezem. (tőled, nem tőle :D )
  • voivod32
    Szó nincs itt feszkókeltésről, csak elég fos napom volt a játékban, és úgy éreztem, hogy ez már tényleg az a 'bizonyos' gomb tekergetése! Amúgy a jelentősége:zéró. A halál az halál.
  • FosTalicskaa
    Inkább fotózást egyeztessél vele, ne interjút...
  • Jacktor
    Interjú kérdések beküldése - JacquelineX
  • EmR3
    Ja a válasz #273203-re Voivodnak ment.