418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Köszi! Pedig gyűlölöm azt a szerepkört, mert a legtöbbször a vérvörös csapat észre sem veszi, hogy felspotoltam valamit...
  • lammaer
    Hát, ha belegondolunk hogy az M7 med viszont a T21 light és figyelembe vesszük hogy a lightok MM szempontból igencsak magasabb csatákba kerülnek.... asszem igen :)

M7 - tier 5-7, T21 - tier 7-11, azaz T21-ben a legkisebb csata lesz az amit M7ben maximum láthattál. Készülj intenzív scoutolásra, mert másra nem leszel jó.
  • voivod32
    Igaz a pletyka, miszerint a T21, még az M7-nél is borzasztóbb?
  • Angelus1991ster
    Szerintem két bónusz kódot egy WoT account nem enged. Továbbá ezt küldte az egyik accountról: Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:

1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
    2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
    3) A key has already been assigned to you.
    Please check back later as more codes may be added!

Alienware Arena Team
  • GabeE3e
    Nem, galamb postán.
  • nobodyattis
    emailba jön a kód???
  • EmR3
    Pedig nem kell beszarni tőle.
    VKP4502"Béla" a Löveg 10,5 cm Kw.K. L/52, a lőszer pedig sima páncéltörő.

[spoiler][spoiler]
  • davidbog
    Ezek a rajzok még mindig nem változtatnak azon a tényen, hogy működésképtelenek. A papír sok mindent elbír, én is terveztem olyan autoemelőt ami pillanatok alatt összeszakadt volna, de a rajzon jól nézett ki...
    Esetleg ez a ZIK-20 működne, de csak töltőberendezéssel. Talán elférne benne. De az Y-19 biztosan nem. És azért a WoT-ban nem igen van működésképtelen cucc, talán csak T28 és T28 Proto ami igen kétséges a keskeny lánctalp miatt. Még az új názi csoda TD-k is működőképesek.

Az IS-7-be soha nem is létezett 152 mm-es gun (kivéve az Object 263-at ami meg önjáró löveg, nem harckocsi), hiába írták azt az ftr-en. Nem kell nekik mindent elhinni. (Nem értem miért irogatnak ilyen technikai dolgokról, jobb lett volna ha csak a WG-vel kapcsolatos posztokat irogatják.)
    Az az Object 705 volt és annyi köze van az IS-7-hez, hogy ugyanarra a kiírásra készült. Ennyi. Amúgy teljesen más és a jelenlegi adatokból még azt se lehet megállapítani pontosan hogyan is néz ki. Mellesleg biztosan volt valami komoly probléma vele, ha minden klappolt volna akkor az nyeri a tendert és nem az IS-7...
  • VanDaal
    Angol mednek szerintetek mennyire fontos a BiA?
    A legtöbb tankomra szoktam tenni, ha 3 skilles lesz a legénysége, de ennél úgy érzem, többet dobna rajta, ha különböző perkeket raknék rá inkább a camo és a repair mellé. Mert ugye lámpa meg a biztonságos elhelyezés ennél létszükséglet, szóval ha kapnának BiA-t s, nem tudnék mindenkinek javítást vagy camot adni, úgy meg sokat romlana a hatékonyságuk.
  • Roger6
    Tök mindegy, így is mindent megkaptál, nem lenne semmivel se többed, ha nyertetek volna.
  • kabel15
    Nekem is jöhetne egy kód ha van valakinek felesleges. Mire sikerült végre belépnem folyamat azt írja hogy túl sok kérés érkezik. És le van terhelve :/
  • kisokka
    Az ST-1 nekem mumus, rühellem ellenfélként azt a tankot.
  • nobodyattis
    ÉS EZEK UTÁN NE BASSZON SZÉT AZ IDEG A TÖBBIEK MI A FASZT CSINÁLTAK??

• R3nton
    Akinek van felesleges kódja, és nincs szüksége rá, attól megköszönném, ha elküldené PM-ben :)
  • Eagle16
    link

Itt jobb oldalt felül a nevedre kattintasz, miután bejelentkeztél, és ott legalul az "activate bonus code"-hoz kell beírni a kapott kódot.
  • R3nton
    Nekem nem ad kódot. Azt írja már kértem. De ez max egy korábbi alkalom lehetett, én meghagytam ezt az alienwares accountot...
  • R3nton
    Most meg az ST-1 szívat meg hihetetlen :D Az is kb nincs olyan T10 amelyiknek olyan jó lenne a páncélja kis túlzással :D Ma szívás van ezerrel :/
  • darkwraith
    Elvileg aktiváltam a kódot, de nem jött meg a 300 gold, várni kell?
  • Master91
    mert össze van halmozva ESL-ből goldom, meg ilyen akciókból, és szerintem 10 arany inkább ki adható így nekem, mint az akciós modul. van nekem is betárazva akciós modulokból, de kibaszom akkor is rá a 10 aranyat

Ezüstből veszek tankot, nem aranyból...
  • kabel15
    Akkor ezt meglévő acc hoz is hozzá tudom rendelni? Ha igen hogyan?
  • R3nton
    Gyökér arty...telibe hitel majdnem full hpról obj212. Fasza. Véletlenül se az OP TD-t lövi. Így van mindenki lője csak a heavyt az úgyis bírja. Már tudom, miért hagytam abba a hevy tankozást annak idején...
  • Maala
    Én inkább a T32 helyében. :D
  • szakasz
    azt áruld már el (vagy valaki) miért kell egy modult leszerelni ? (pazarolni az aranyat),ha eladod ugyanannyit kapsz érte mintha akcióban vennéd.

én akcióban vettem 4-5 teljes készlet modult, és eladáskor adom el a tankkal együtt, és megkapom ugyanazt a pénzt, így nem kerül goldba.
  • Master91
    shet

nem baj, köszönjük , 300 arany pont jókor jön, még több modult tudok leszerelni
  • szakasz
    1x sajnos , már próbáltam ;-)
  • Toweliee
    szakasz, Eagle16 köszi!
  • Eagle16
    A WG-s adatokat nem kéri el, csak az Alienware-re kell regisztrálni és kész.

Az előbb rosszul írtam amúgy, meglévő acc.-hoz jó! EU és NA, RU nem játszik.
  • Maala
    Tefál, te tudod, hogy kell a beteg embert jobb kedvre deríteni.
  • Master91
    Gondolom 1x lehet csak ellőni , ajj de tetszett régen a mély garázsos event :DDD
  • szakasz
    nem elkéri, hanem kéri az alienware-es belépésedet.
  • kisokka
    Kipróbálom, kösz.
    Kitöröltem előbb ezt az swf filet, amitől ugyan nem dobál ki, de a csatajelentésből eltűnt a damage-spotdmg mutató. Azt sem igazán értem miért nem tudnak egy rendeset betenni a játékba a fejlesztők, de ez van.
  • Toweliee
    Elkéri a mailcímet meg a jelszót. Ez biztonságos?
  • Eagle16
    Vagyis több mint 6 ezer, jut mindenkinek :)
  • Eagle16
    Van ingyen bónuszkód az Alienware-en, megint.

link

- új acc.-hoz is

Amit ad:

• 300 Gold
    • 1 nap prémium

Eléggé le van terhelve, de nekem sikerült szerezni. Még több mint 3 ezer darab kód van.

• R3nton
    Ilyen plyereknek rakták be, hogy ők is tudjanak valamelyest szórakozni
  • Eagle16
    A legújabb XVM-el nekem megjavult, nem dobált ki egyszer sem.

link
  • kisokka
    Kitöröltem, kipróba, kösz.
  • szakasz
    kb 1-2 hete folyamatosan beírják, 95% -ban az XVM miatt van, az application.swf a bűnös.
  • kisokka
    Meg egy statmod, ami valamiért azóta mutatja a statomat, mióta feltettem.
  • kisokka
    Nem tudja véletlen valaki, hogy melyik mod miatt dobál ki mostanában a játék(éjszaka és ma délelőtt)?
    Eddig nem volt semmi bajom, de most irritálóan kilépked, mindenféle hibaüzenet nélkül. Leszedegetném őket egyenként, de nincs nagyon időm ezzel pöcsölni, kell a 250K naponta, meg ugye melózni is kéne valamit...

Modjaim: XVM, Locastan's Minimap, GnomeFather hangmodjai, Max Camera Zoom Out, Jimbo célkereszt, meg egy újfajta hangár mod(Városi hangár).
    Amikor bemennék a garázsba, akkor dobál ki, de teljesen véletlenszerűen. Régóta fent vannak ezek a modok, de eddig nem volt baj.
    Kösz előre is.