banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Ezek a rajzok még mindig nem változtatnak azon a tényen, hogy működésképtelenek. A papír sok mindent elbír, én is terveztem olyan autoemelőt ami pillanatok alatt összeszakadt volna, de a rajzon jól nézett ki...
    Esetleg ez a ZIK-20 működne, de csak töltőberendezéssel. Talán elférne benne. De az Y-19 biztosan nem. És azért a WoT-ban nem igen van működésképtelen cucc, talán csak T28 és T28 Proto ami igen kétséges a keskeny lánctalp miatt. Még az új názi csoda TD-k is működőképesek.

Az IS-7-be soha nem is létezett 152 mm-es gun (kivéve az Object 263-at ami meg önjáró löveg, nem harckocsi), hiába írták azt az ftr-en. Nem kell nekik mindent elhinni. (Nem értem miért irogatnak ilyen technikai dolgokról, jobb lett volna ha csak a WG-vel kapcsolatos posztokat irogatják.)
    Az az Object 705 volt és annyi köze van az IS-7-hez, hogy ugyanarra a kiírásra készült. Ennyi. Amúgy teljesen más és a jelenlegi adatokból még azt se lehet megállapítani pontosan hogyan is néz ki. Mellesleg biztosan volt valami komoly probléma vele, ha minden klappolt volna akkor az nyeri a tendert és nem az IS-7...