418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #273448 Az Anonymusnak már nem is túlterheléses támadásokkal erőlködnie. Elég ha valami zseni PR-es kitalálja, hogy legyen WoT bónuszkód az adott szájton. -
Hello, lenne egy kerdesem az is3hoz hasonlo tankokat. Pl az is-7 be kell e forgatni? En eddig beforgattam, es azt gondoltam hogy russzul teszem mivel csak megszokasbol csinaltam. A kerdes az hogy bekell-e vagy sem? -
Kicsit sok lett a kód:D -
Angelus1991ster #273445 https://na.alienwarearena.com/giveaways/world-of-tanks-bonus-code-giveaway-2 ezt még beadja.
de a get key nél behal. -
Másodjára is sikerült kódot kérni, de megint ez az üzenet fogadott. A accountnál a giveaways menüben nincs kiírva a kód, szal nem adtak kódot. -
Nekem meg már a kezdooldal se jon be... Fasza...Nem hiszem el...
Valakinek ha van 2 kódja megszánhatna, mert kezd elborulni az agyam. -
De nekem ez az első kód kérésem ezzel az accal. A sajátomra a saját mail címemmel regeltem és a saját nickemmel. Most az asszonyéval, mert neki szánom a bónuaz kódot. -
Angelus1991ster #273441 Nekem küldöt ilyen 2 accos emailre. Szerintem azt jelenti hogy cseszhetjük a kódot. -
Angelus1991ster #273440 Örülök neki;) van még 6820. -
Nekem is ezt írta ki, de a 3 lehetőség közül egyik sem "igaz". Ilyenkor mi van?
Unfortunately, a key could not be assigned to you. This can occur for one of several reasons, including:
1) We've ran out of keys before we could assign one to you while you were in the queue.
2) You are in a country or region that is not eligible to receive a key.
3) A key has already been assigned to you.
-
foxbat88fx #273438 úgy látszik akkor én szerencsés vagyok...
pár F5 után megkaptam a kódot, beírtam és hozzá is adta az acchoz
végre valami sikerült xD -
Most direkt szopatsz? Az a bajod hogy csak két kodot kaptál? szegénykémm
inkább megdobhatnál az egyikkel, ugyis csak egyet hasznalhatsz, nekem egyet se sikerül... -
Angelus1991ster #273436 Elnézést. -
Te most kihez beszélsz? Válasz gombot tanuld már meg használni légyszi. -
Angelus1991ster #273434 Furcsa mód az első 2 accamommal sikerült, és csak az egyiket fogadta el. -
Én már el se jutok odáig, 2 óra alatt annyit sikerült hogy engedett belépni, de a kezdooldalrol semmi se megy 

-
Ja azt tudom. Kipróbáltam:) -
Angelus1991ster #273431 Ip címmel leheet a gond, négy acc miatt. -
Angelus1991ster #273430 Ha rámegyek a get key re akkor ki irja ezeket:
Error 429 - Too Many Requests (from you)
Error 503 - Extremely high traffic - please try again shortly -
Angelus1991ster #273429 De ha van 2 kódod 2 accról, csak az egyiket tudod használni. -
hogyaza.... én már 2 órája frissitgetek de semmi.... -
Ja vágom, de az nem lényeg, h melyikről kéred. Én a saját accomra NA-s oldalról kértem a kódot és megadta a 300 goldot és az 1 nap prémet. -
Bee #273426 5 másodpercenként F5, nekem 1 perc után sikerült. Kitartást! :) -
hNeo2 #273425 ne keverd, van EU és NA (amcsi) szerver alienware kód is. -
Angelus1991ster #273424 Error 429 - Too Many Requests (from you)
Error 503 - Extremely high traffic - please try again shortly
Sajnos lehetetlen ! -
Simulacrum #273423 Abszolút megértem. A legundorítóbb pálya a játékban minden fajta tankkal (arty-val nem játszom, azzal lehet hogy jó).
Angol heavy vonalról vélemény? Célom a 9-es tank lenne, nagyon kellemes lövege van így adatok alapján.
Kínai vonalon inkább med vagy heavy ha csak az egyiket akarom csinálni? -
Az előbb még 1100 vmennyi kód volt, most meg nekem 8383-mat ír. -
Nekem mostmár azt írja az egész na.alienwarearena.com oldalra, hogy lekapcsolták karbantartás miatt :) Nem bírta a strapát :) -
Az nagyon üdvös lenne, mert amikor meglátom azt a pályát. legszívesebben kilépnék a játékból! De azt sem bánnám, ha valaki széttépné azt a mapot.... -
rohadjon meg, 11 óra ota probalkozok, de kezdolaptol nem enged tovább, hol server down, hol too much request, try later.... -
EmR3 #273418 Olvastam valahol, hogy azon a mapon a középen levő falu helyett lesz egy baszott nagy kavics, hogy ne lehessen átlőni a túlsó oldalra.
-
darkwraith #273417 köszi -
lammaer #273416 You're in the queue!
Your approximate wait time is less than 60 minutes..... -
Remélem, már valaki agyonlőtte azt az embert, aki az El-Halluf nevű pályát tervezete! Egész nap kb1.5 órám van játszani és azt azzal töltöm, hogy negyed órákat állok tétlenül egy szikla mögött. Spot nincs, ha megmozdulsz kinyírnak. Kibaszott jó játék! -
EmR3 #273414 meg -
Bee #273413 Ha megnézed a tonna/lóerő arányát, akkor láthatod, hogy csak sík terepen megy, dombnak fel vánszorog. Alap ágyúval utáltam, free-t áldoztam a nagy csőért (mondjuk nekem CW event miatt sürgős volt a grind). A lövegsüllyedése fenomenális, a sebzése és az átütése jó, de minden másban nagyon gyenge. Nekem szenvedés volt végig. De...
...a T8 Trógerért minden percet megért! Szakasz nélkül is csatákat dönthetsz el vele, nagyot sebez, 9 mp körül tölt (kis csővel), jó az átütése (igazából nem nagyon kell arany semmire - persze beforgatott Maus-ra és E100-ra nem érdemes lőni), viszonylag agilis, a rejtőzködésére nincsenek szavak... A lövegsüllyedése egyedül átlag alatti. Mindenképpen megmarad a garázsban, amíg le nem nerfelik. -
lammaer #273412 Asszem én toltam is a T21-et, és ha jól emlékszem nagyon nem voltam vele kibékülve. De megéri a kinlódást, a T71 ami utána jön mocskos OP jószág. -
aha, igaz sokat nyomkodtam, de 4-5 perc alatt meglett:) -
darkwraith #273410 nektek megjött a 300 gold és a prém? -
Én is mutattam később egy ilyet. FV TD, de fos stat (42%, 491). Ha nem a mi oldalunkon vannak, akkor nagy jó, mert ezek nem találnak el semmit és hamar megölteik magukat. Láttam, mert sajnos az általam mutatott bazári majom velem volt. SerB szerint nem OP az FV. Biztos azért nem mert sok ilyen agyhalottnak van és ezek lehúzzák a globál staját.