banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    Ha megnézed a tonna/lóerő arányát, akkor láthatod, hogy csak sík terepen megy, dombnak fel vánszorog. Alap ágyúval utáltam, free-t áldoztam a nagy csőért (mondjuk nekem CW event miatt sürgős volt a grind). A lövegsüllyedése fenomenális, a sebzése és az átütése jó, de minden másban nagyon gyenge. Nekem szenvedés volt végig. De...
    ...a T8 Trógerért minden percet megért! Szakasz nélkül is csatákat dönthetsz el vele, nagyot sebez, 9 mp körül tölt (kis csővel), jó az átütése (igazából nem nagyon kell arany semmire - persze beforgatott Maus-ra és E100-ra nem érdemes lőni), viszonylag agilis, a rejtőzködésére nincsenek szavak... A lövegsüllyedése egyedül átlag alatti. Mindenképpen megmarad a garázsban, amíg le nem nerfelik.