418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Antimat
    Lehet, azt kéne :)
  • csagataj
    Artizz!
  • Antimat
    Dehát pont ezt mondta foxi is.

Eddig ma 21 csata, és nem sikerült 7-szer életben maradnom (a 24 kill meg nem tudom, mióta megvan) :)
  • Angelus1991ster
    Alienware-n lehetne egy kicsit jobb a szerver teherbírása. Köszönöm a sok bónuszt. Van még 1000 db.
  • ropi88
    az a baj, hogy inkább az ellennek teszi a jobb játékosokat...
  • foxbat88fx
    idő kell az MM-nek amíg melléd beválogat 14 noobot, enemyhez meg 15 jobb játékost
  • Tono34
    Idegenek elvitték a kódot, szinte lehetetlen.. Megyek inkább játszok a kislányommal :)
  • Antimat
    Megint minden csata előtt percekig szarakszik, nálatok nem?
    Eddig ment simán, az utóbbi 4-5 csatába lépés szenvedés.
  • ropi88
    csata
  • ropi88

ha másnak is így megy kérem jelezze :D
  • madmanic
    12 ből 10 win...

Mad bácsi lekerült a szopórollerről
  • szakasz
    inkább fordítva látom,
    tök egyszerű az egész MM: alapvetően +-2 tier, kivéve a light és a spec MM-es prém tankok.

vagy ez így bonyolult ?

de amúgy miért kell ekkora "bonyolultsággal" foglalkozni, játszani kell, sebezni, és megy minden szépen :-)
  • R3nton
    dettó
  • lammaer
    pedig döglődik a játék :)
  • Sunsetjoy
    Általában a +/- 2 tanktier az intervallum, de egyes prémtankok kapnak tierlimitet.

Illetve a light/scout tankok esetében kerülnek feljebb is, általában a tanktierjüknél 2-vel magasabb battletierbe, illetve annál feljebb. Így a t4 és feletti scoutok mindig alulra kerülnek a tornasorban.

Nem bonyolult az. :)
  • hNeo2
    Nem nézik az IP-d.
  • suba53
    Nézegetem az MM táblázatot.

Azt ugye úgy kell értelmezni, hogy mondjuk van egy T5-ös med tank, ami 5-7 szintű csatákban vehet részt.

Ekkor az MM táblázatban a T5 med sorában 3 rublika van bejelölve a Csata szinteknél. Elvileg ezen rublikák alatt, és fölött bejelölt rublikájú tankokkal kerülhet össze?

5-ös szintű cstában T3-tól T5-ig, 6-os szintű cstában T3 arty, plusz T4-től T6-ig, és 7-es szintű csatában T4-től T7-ig?

Eléggé bonyolult a szisztéma.
  • popey8
    Én úgy tudtam, h ezt csak 24-én adják le.

Szerintetek előfordulhat az, h az alienware-es oldalon figyelik az IP címet és 1 IP címhez csak adott számú kód "rendelhető hozzá"? Mert regeltem az asszony másik mail-jével és sikerült is kódot kérni, de a levélben ugyanúgy azt írta, h nem tud kódot adni. Esetleg ha vkinek van egy fölös kódja elküldené nekem priviben? Mennem is kell el, meg már hiába is regelek újra, nem ad kódot.
  • Sunsetjoy
    A battle Tier 10 meg talán azt, hogy van benne tier 10-es tank, de amúgy tier 8 és tier 10 közötti tankok.
  • szakasz
    fight level:12=csak tier10
    11:tier9-10
  • suba53
    A Fight Level-ek mi alapján kapják a számozást?
    Mert van 12-es is, de Tier12-es tank szint nincs, csak 10-es.

Ezért gondolom a Fight Level 5-7 nem azt jelenti, hogy T5-T7 tankok vannak benne, hanem valami mást.
  • Eagle16
    Ide felrakták a WG-s dokumentumfilmet, amit a NatGeo-n adtak le.

link
  • Simulacrum
    Köszi, akkor elmegyek a 8-asig, aztán meglátom, ha már az is tetszeni fog, akkor meg is állok én is ott.
  • Pales27
    El is fogadta kódot, de nem adott semmit LOL
  • popey8
    Még most olvasom: "But being a great tank commander alone isn't enough to win! In World of Tanks, it's all about teamwork, with each player having their own unique role in battle. Work together, face the enemy and achieve victory." LOL Ezt vajon viccnek szánták?
  • hNeo2
    Nekem is megjött emailre a kód. sok sikert nektek is.
  • Master91
    Az alienwares szar miatt kaphatsz 1 nap prémet meg 300 goldot ....
  • Pales27
    Sokadszori próbálkozásra azt írta ki mint hNeo2nek, és most érkezett meg!
  • Adjunktus
    A get key-nél meg error 503..ebből se lesz 300 gold.:)
  • Adjunktus
    most tényleg regisztrálnom kéne erre az Alienware-s szarra hogy kapjak egy nyomoronc kódot?
  • popey8
    Lehet várhatod. Nézd meg a mail címed. Mert az oldalon akkor is ezt írja, ha a mailedre Unfortunately,... levelet küldi.
  • hNeo2
    Na most jó, egyből már csak 4500 kód maradt:

You're in the queue!

Your approximate wait time is less than 60 minutes. You will be notified via email if you have been assigned a code. If you do not receive an email within 24 hours, please email support at [email protected]. In the meantime, check out our events page to view upcoming online and on-site events in your area.

TY várom
  • popey8
    Túlterheltség miatt vagy ugyanazt írja ki neked, mint nekem? #273439
  • Pales27
    Nem akaródzik nekik adni
  • Plata
    Mi a szösz,kaptunk ingyen 3 nap prémet?
    Most indítottam el a játékot és látom 3 nap prém.
  • popey8
    Emailben is kiküldik. Vagy ha kaptál kódot, akkor az oldal tetején egy zöld alapú téglalapban. Vagy account(fent), giveaways menüpont.
  • Pales27
    Hol jeleníti meg a kódot? Bejelentkeztem de sehol semmi
  • foxbat88fx
    naná, hogy bekell!!!
    hogy könnyebben tudjalak átlőni ha találkozom veled :P
  • popey8
    Le van halva az egész. Még jó, h a saját accomrá már megjött a cucc. Minek hirdetnek ilyen akciókat, ha nem bírja a szerverük? Pöcsök:)
  • VanDaal
    Még csak t8-nál tartok, de nem is tervezek tovább menni. Conqueror elvileg egy butított M103 a játékban. Mire meglesz rá a top löveg, az 110k xp kb. Mire azt kifejleszted rá t9-10-es csatákban a 230 átlagsebzéssel puttyogtató ágyúval... Nos, az én türelmemet meghaladná valószínűleg :)

Viszont a Caernarvon nekem kellemes meglepetés volt. Már oda is kevésnek tűnik az az átlagsebzés egy heavy tankhoz, de valamiért mégis működik. Jó célzás, jó RoF, jó pen, frontpáncél , és hulldown képesség. Nem nehéz vele boldogulni.

Kínaiaknál inkább a heavy ágat szokás javasolni, mert a med ág fejlesztése nyögvenyelősebb, ha ott kell kifejleszteni a lövegeket, és nem hozod magaddal őket már a heavy ágról.