418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nem, mégsem. Akkor tényleg goldnoob vagy, "Heff"! -
foxbat88fx #273527 ???
Jeff_Dunham [VTEPS]
19.11.2013 18:53
Churchill I -
Ez Churchill 1, nem Churchill 3... Orosz, nem brit. -
Csak magyarázod a bizonyítványt, mint minden goldnoob. :P -
foxbat88fx #273524 dehogy nézem meg... tudom mit beszélek
van jó pár csatám azzal a tankkal/gunnal
elég volt megnéznem az ellenfeleidet, még KV-1sem volt benne, ezeket úgy viszi az AP mint a szart! -
Te láttad a szituációt? Megint ugyan az mint múltkor, egy az egyben. Pislogni sem volt időm nem hogy célozni, lőni, tölteni. Megint 0 hp-val nyomtam le azokat a tankokat. Elméletileg simán szétkapnám őket, de egy lepattan és game over. Főleg mikor az Excelsiort lőttem meg, pattogtam ő pedig golddal büntetett. Megint csak a puszta adatokat nézed, nem a szituációt egészben. Menthetetlen vagy barátom... 
Foxi megnézted? Ugye nem. Tipikus... -
foxbat88fx #273522 csörcsil 1-be gold ammo?
nooooooormális? :D az a gun mindent visz -
Oddball29 #273521 Nem segít Jeff. Nem volt beforgatva. Neki meg még golddal is kevesebb az átütőereje, mint neked normal ap-vel.
Utána már megint tier 4-5-ös nyuffancsokra szórtad ész nélkül az apcr-t. -
madmanic #273520 köszi! -
Nem, az egy felvett meccs. Ez a LIVE. -
madmanic #273518 ez online?
Az előző körben elég gyengusz volt a srác...
Eleje atomkemp a sarokban, majd 3 véridiótát nagy nehezen kinyírt 1 hp vel, a végét meg simán elbaszta 1v1 ben.. Nekiáll foglalni hogy tudja az ellen hol van....
A mozgása meg kritikán aluli. Végig oldalát meg hátát mutatta. Mitől ekkora pro...?

-
foxbat88fx #273517 ez egy teljesen átlagos kör vele -
Pityu0 #273516
-
csagataj #273515 Mt.20.1-16
Sajnálod a plebsztől azt a havi hét és fél millát? -
bekescsaba #273514 elfogytak a kódok, jól látom? -
Sziasztok!
Eladó Account, és adom hozzá az email fiókot is!
Eladás oka: mostanában csak olyan csapatba sorsol az MM, amiben a csapat egy része autista vagy down kóros, jobb esetben csak ecccerű babuin! Vörösek, mint a majom segge! De ha akad köztük egy sárga, esetleg egy zöld, akkor mint valami agyatlan zombi, rohan előre és elsőként doglik meg! Vagy a bázison, vagy annak közvetlen közelében marad és végig "kempeli" a semmit, hogy a csata végén egyedüliként megakadályozza a bázisunk foglalását, természetesen sikertelenül.
Ez az állapot lassan az idegeimre megy, ezért inkább megválnék az acc-tól.
Ha valakit érdekel, kérdése lenne, írjon privátot! Köszönöm!
..és elnézést az off-ért!
További szép estét! -
Nézem, ahogy a Quickybabyék TC-znek 8asokkal, és szinte kedvet kapok hozzá, hogy visszavegyem a T8as ESL tankokat funolni. Szinte. -
Lokker #273511 Miért mennyit kéne kapniuk? -
Angelus1991ster #273510 Kicsit furcsa, hogy a prémium fiókkal és azzal nem rendelkező játékosok egyenlően 250k kreditet kapnak a 24/7-es küldetésért. -
green64 #273509 Invite Code, akinek kell viheti: PH7TYF-P3WV8U -
Oddball részére (is) ajánlom ezt a replayt. Ha azt mondja erre hogy itt sem volt indokolt a gold használata, miután nem tudtam átlőni az Excelsiort, ő meg golddal pumpált engem, akkor tényleg megérdemlem a gold noob-ot. 
Amúgy ajánlom mindenkinek a "végjátékot". 1 vs 4. Izgalmasra sikerült, nagyon ki volt centizve.
7 kill, Top Gun, Sniper, Steel Wall, Spartan
-
yossarianHUN #273507 Be voltam, de közben nekem is helyreállt. Misztikus. -
Toweliee #273506 Be vagy jelentkezve az oldalra? Mert amikor nem voltam nekem se csinálta meg, most meg be vagyok, és angolra váltott. -
yossarianHUN #273505 Már próbáltam, de nem hatotta meg. -
Toweliee #273504 Állítsd át a nyelvet valami másra, majd angolra. Nekem így angol lett csehből. -
yossarianHUN #273503 Nem, nekem most épp francia. Megnéztem volna a novemberi naptárat hogy milyen specialok lesznek, de így nem lett belőle semmi. -
Ha vigasztal tegnap török volt :) A lengyel tiszta felüdülés :D -
lammaer #273501 Tippelek, neked lengyelül jön be :D -
+1 -
Marha jó ötlet volt visszarakni Komarint, egy rakás szar még mindig. -
yossarianHUN #273498 Egyébként mi a p*csért nem tudják megoldani, hogy angolul jöjjön be a retkes WoT honlap? Nem hiszem, hogy akkora ördöngösség... -
Angelus1991ster #273497 Hali! Majd lesz. Áprilisban volt, hogy valamelyik hét napján ,pl. pénteken osztottak kódot, aztán a rákövetkező héten is. Lehet, hogy lesz még karácsony táján. Amúgy meg jól jön a +2 garázshely:) -
hNeo2 #273496 Available Keys: 0
Neee, még kódokat! Még kódokat Alienware! -
foxbat88fx #273495 there will be new achievements for random battles
YESSSSSS
-
Armisael #273494 Nekem :) Meg is jött a mail a kóddal, ezért is kérdeztem, hogy meddig lehet érvényesíteni. -
Angelus1991ster #273493 Valakinek kijelezte az alienwarearenán a kapott kódott és kapott utánna emailt? Mert nekem kijelezte csak még nem küldte. -
Armisael #273492 Srácok valaki megtudná mondani, hogy az Alienware-es Kódokat meddig lehet felhasználni, bizonyára elkerülte a figyelmemet. Mert arra gondolta, hogy esetleg ha lesz valami értelmes hétvégi event addig várok vele. -
Már megadta, bár csak miután beléptem a játékba. -
Már valszeg adott, de üzenetet ne várj róla. -
Ez az alienes kód adni is fog valamit egyszer?