418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Nem, mégsem. Akkor tényleg goldnoob vagy, "Heff"!
  • foxbat88fx
    ???
    Jeff_Dunham [VTEPS]
    19.11.2013 18:53
    Churchill I
  • Maala
    Ez Churchill 1, nem Churchill 3... Orosz, nem brit.
  • Maala
    Csak magyarázod a bizonyítványt, mint minden goldnoob. :P
  • foxbat88fx
    dehogy nézem meg... tudom mit beszélek
    van jó pár csatám azzal a tankkal/gunnal
    elég volt megnéznem az ellenfeleidet, még KV-1sem volt benne, ezeket úgy viszi az AP mint a szart!
  • JeffDunham
    Te láttad a szituációt? Megint ugyan az mint múltkor, egy az egyben. Pislogni sem volt időm nem hogy célozni, lőni, tölteni. Megint 0 hp-val nyomtam le azokat a tankokat. Elméletileg simán szétkapnám őket, de egy lepattan és game over. Főleg mikor az Excelsiort lőttem meg, pattogtam ő pedig golddal büntetett. Megint csak a puszta adatokat nézed, nem a szituációt egészben. Menthetetlen vagy barátom...

Foxi megnézted? Ugye nem. Tipikus...
  • foxbat88fx
    csörcsil 1-be gold ammo?
    nooooooormális? :D az a gun mindent visz
  • Oddball29
    Nem segít Jeff. Nem volt beforgatva. Neki meg még golddal is kevesebb az átütőereje, mint neked normal ap-vel.

Utána már megint tier 4-5-ös nyuffancsokra szórtad ész nélkül az apcr-t.
  • madmanic
    köszi!
  • Maala
    Nem, az egy felvett meccs. Ez a LIVE.
  • madmanic
    ez online?

Az előző körben elég gyengusz volt a srác...

Eleje atomkemp a sarokban, majd 3 véridiótát nagy nehezen kinyírt 1 hp vel, a végét meg simán elbaszta 1v1 ben.. Nekiáll foglalni hogy tudja az ellen hol van....

A mozgása meg kritikán aluli. Végig oldalát meg hátát mutatta. Mitől ekkora pro...?
  • foxbat88fx
    ez egy teljesen átlagos kör vele
  • Pityu0

• csagataj
    Mt.20.1-16
    Sajnálod a plebsztől azt a havi hét és fél millát?
  • bekescsaba
    elfogytak a kódok, jól látom?
  • Wartburg
    Sziasztok!
    Eladó Account, és adom hozzá az email fiókot is!
    Eladás oka: mostanában csak olyan csapatba sorsol az MM, amiben a csapat egy része autista vagy down kóros, jobb esetben csak ecccerű babuin! Vörösek, mint a majom segge! De ha akad köztük egy sárga, esetleg egy zöld, akkor mint valami agyatlan zombi, rohan előre és elsőként doglik meg! Vagy a bázison, vagy annak közvetlen közelében marad és végig "kempeli" a semmit, hogy a csata végén egyedüliként megakadályozza a bázisunk foglalását, természetesen sikertelenül.
    Ez az állapot lassan az idegeimre megy, ezért inkább megválnék az acc-tól.
    Ha valakit érdekel, kérdése lenne, írjon privátot! Köszönöm!
    ..és elnézést az off-ért!
    További szép estét!
  • Maala
    Nézem, ahogy a Quickybabyék TC-znek 8asokkal, és szinte kedvet kapok hozzá, hogy visszavegyem a T8as ESL tankokat funolni. Szinte.
  • Lokker
    Miért mennyit kéne kapniuk?
  • Angelus1991ster
    Kicsit furcsa, hogy a prémium fiókkal és azzal nem rendelkező játékosok egyenlően 250k kreditet kapnak a 24/7-es küldetésért.
  • green64
    Invite Code, akinek kell viheti: PH7TYF-P3WV8U
  • JeffDunham
    Oddball részére (is) ajánlom ezt a replayt. Ha azt mondja erre hogy itt sem volt indokolt a gold használata, miután nem tudtam átlőni az Excelsiort, ő meg golddal pumpált engem, akkor tényleg megérdemlem a gold noob-ot.

Amúgy ajánlom mindenkinek a "végjátékot". 1 vs 4. Izgalmasra sikerült, nagyon ki volt centizve.

7 kill, Top Gun, Sniper, Steel Wall, Spartan

• yossarianHUN
    Be voltam, de közben nekem is helyreállt. Misztikus.
  • Toweliee
    Be vagy jelentkezve az oldalra? Mert amikor nem voltam nekem se csinálta meg, most meg be vagyok, és angolra váltott.
  • yossarianHUN
    Már próbáltam, de nem hatotta meg.
  • Toweliee
    Állítsd át a nyelvet valami másra, majd angolra. Nekem így angol lett csehből.
  • yossarianHUN
    Nem, nekem most épp francia. Megnéztem volna a novemberi naptárat hogy milyen specialok lesznek, de így nem lett belőle semmi.
  • Tono34
    Ha vigasztal tegnap török volt :) A lengyel tiszta felüdülés :D
  • lammaer
    Tippelek, neked lengyelül jön be :D
  • Master91
    +1
  • Eagle16
    Marha jó ötlet volt visszarakni Komarint, egy rakás szar még mindig.
  • yossarianHUN
    Egyébként mi a p*csért nem tudják megoldani, hogy angolul jöjjön be a retkes WoT honlap? Nem hiszem, hogy akkora ördöngösség...
  • Angelus1991ster
    Hali! Majd lesz. Áprilisban volt, hogy valamelyik hét napján ,pl. pénteken osztottak kódot, aztán a rákövetkező héten is. Lehet, hogy lesz még karácsony táján. Amúgy meg jól jön a +2 garázshely:)
  • hNeo2
    Available Keys: 0

Neee, még kódokat! Még kódokat Alienware!
  • foxbat88fx
    there will be new achievements for random battles

YESSSSSS
  • Armisael
    Nekem :) Meg is jött a mail a kóddal, ezért is kérdeztem, hogy meddig lehet érvényesíteni.
  • Angelus1991ster
    Valakinek kijelezte az alienwarearenán a kapott kódott és kapott utánna emailt? Mert nekem kijelezte csak még nem küldte.
  • Armisael
    Srácok valaki megtudná mondani, hogy az Alienware-es Kódokat meddig lehet felhasználni, bizonyára elkerülte a figyelmemet. Mert arra gondolta, hogy esetleg ha lesz valami értelmes hétvégi event addig várok vele.
  • Tono34
    Már megadta, bár csak miután beléptem a játékba.
  • Maala
    Már valszeg adott, de üzenetet ne várj róla.
  • Tono34
    Ez az alienes kód adni is fog valamit egyszer?