418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
KamionosBarat #273608
1. VeloCraptoR 75%
2. povel 72%
3. Humbart 72%
4. EMBRYONICJOURNEY 71%
5. MrScheff 71%
De ott van még MARMIST, incurably, Hami stb. -
stoppos #273607 Én eddig azt sem tudtam, hogy kivették. Azt hittem még mindig benne van, mint az egyik olyan láthatatlan módsoítható bizbaz, amivel balanszolnak. Mint a talajnyomás. -
Nem emlékszem már, de magyarázat az mindig mindenre van nekik. -
TomDantes #273605 ,,Lehetséges (de nem garantált) hogy a "páncél minőség" vissza fog térni a történelmi csatákban (Aki nem tudja a nagyon korai WoT verziókban volt egy szorzó ami megnövelte a páncélzatot bizonyos mennyiségben, a páncél minőségétől függően: például normál páncél értéke 1, jó minőségű háború közbeni RH Német páncél szorzója 1.1 amitől így 10%al vastagabb.)"
Ez vissza térhetne normál csatákban is. Egyébként, ha volt ilyen benne, mi a szarért vették ki? Volt valami magyarázat, emlékszik valaki? -
Remélem nekem is;) -
Tessék, 44 perc tömör-gyönyör:
NatGeO - Wot teljes adás - külföldi -
Nem kell nerfelni azt a szar specialt, szerver 85%-a játszik vele, semmi probléma nincs vele
15-6-ra kaptunk ki.... -
TiborTamas #273601 o/ -
Zollee70 #273600 Szerintem is az egyik legjobb heavy az E100. A sok HP miatt engedi a hibázást, beforgatva nehéz átlőni (a tornyot is be kell fordítani!), arannyal használva majdnem mindent átvisz.
És a legfontosabb: jó, élvezetes vele játszani, nem érzem azt, hogy a pengeélen vagyok.
Olvastam valahol egy elemzést, nagyon találó az E100-ra: ha beleülsz, Te vagy HULK, játsz is úgy vele! -
Forgatva az E-75 pattogosabb fater. ;-) -
Oddball29 #273598 Mogorva vénember vagyok a WoT-ban már. Sajna annyi türelmem nincs már másokhoz, hogy szakaszozzak is.
Illetve most kezdtem el fél év után megint csapatépítőzni egy régi-új társasággal. Ott speciel szociális vagyok, de ez nem alapállapot, hanem erőfeszítés. -
besti #273597 Angol 10-esek (TD kivételével), amik az igazán ritka jószágok.
Kínaiból nekem 6 121 és 5 113 van, ezért mondom hogy nem annyira ritkák (kb. 300 csatát játszottam X-es tankkal).
Vettem én is BT-2-t, előszedtem a mikromaust/Locustot a kicsik miatt.
Japók érkezéséig nem akartam már várni, azok is angol/kínai gyakoriságúak lesznek sztem. -
Bee #273596 http://wotlabs.net/eu/
ˆ Mydgard: az E100 az egyik legélvezetesebb tank a játékban. Nem papír, beforgatva (test és torony) szinte mindent tud pattintani. Golddal a legtöbb tank sebezhető szemből, a gyenge pontokat célozd. -
"Valami itt nagyon el van baszva orosz > nemet realcioban."
Haha
nincs -
Hát nekem tetszik, jó az a torony forgási sebesség :3
Kár hogy sose lesz nekem ...shet -
Udv!
Nos most mar muszaj vagyok leirni, hogy ez az E-100 egy ritka nagy szarkupac. Gold ammoval pattanok mindenrol, engem minden atlo tehat papir, teljesen nevetseges, lassu mint a tetu, lassan tolt, lassan fordul. Nincs egy olyan tulajdonsaga, ami barmilyen formaban kiemelne a 10-es tierbol. Osszehasonlitaskepp, hogy lehet hogy a T-34-85-osom, a kozepes csovel, 122-es pennel gyakorlatilag mindent sebez, elobb 2 T8-as tankot lottem ki vele, tegnap Type 59-et, es meg csak nem is fullra fejlesztett. Valami itt nagyon el van baszva orosz > nemet realcioban. Mar sajnalom a tomenytelen belefektetett idot, penzt, hogy ezt a szar monstrumot valasztottam elso 10-esnek... -
Simulacrum #273592 Ezeket az eredményeket hol tudom megnézni? -
Bee #273591 "Lényegtelen, hogy 3k vagy 30k."
Magamat ismétlem csak: a 30k csatás sokkal régebb óta játszik, megtapasztalta a nem épp kegyes MM időket. Ha megnézzük az egyik fórumlakót, 1500 WN6 32k csatára, a másik accján 1900 WN6 1,5k csatára. A francia ágon T8 TD-ig, T9 heavy-ig jutott el. A most kezdett acc rövidesen 2000 WN6 fölé fog menni, a régi a nagy csataszám miatt nagyon lassan változik.
"Nem tudsz reálisan összehasonlítani két játékost, mert nem nem tudod, hogy az adott csatából mennyi volt stathúzó cw/company/platoon és mennyi a szál egyedül futott random."
Valóban? Kwagga:
Szakaszt valóban nem tudom, hogy mennyit mentek. De CW-t vagy company-t stathúzásra nem lehet használni (kivéve WR). Ha téged beküldenek a masszába, hiába vagy jó, nagy eséllyel hamar kilőnek. Ha TD-vel azt az oldalt kell figyelned, ahol nincs enemy, akkor nem fogsz sebezni. -
Simulacrum #273590 Visszaraktam XVM-be a színezést, gondoltam kipróbálom azt, amit a prohardveren írtál, azaz, egyszerűen megnéztem az ellenfélnél ki a jó, legjobb játékos és arrafelé próbálok menni, ahol várható. Hihetetlen mennyit számít, hogy arra figyelek, hogy őket, őt minél gyorsabban kiiktassam a játékból. Már korábban is felfigyeltem rá, hogy más is játszik így. Emiatt én kicsit se bánom, hogy egy accom van és a régi katasztrofális eredményeim miatt nem vagyok se lila, se kék. :)
Hihetetlen látni, hogy ha 10-be megyek, akkor is csak 1-2 zöld játékos van egy-egy oldalon.
A WoT Dossier Tool nálam valamiért nem mutatja az újabb tankokat. Van most valami olyan online felület, ahol tankokra bontva nézhetném meg a WIN6 értékeket? -
kisokka #273589 Nekem valamelyik német kis tank hiányzott sokáig, szerencsére patch előtt kilőttem. Franciknál meg a Hotchkiss, amit nem találtam soha, most meg ezek az új brit artyk szivatnak
-
MrSnail #273588 Nekem a kínaiak közzül már csak az I.-es szintű hiányzik. V.-X. tierben játszom. Várom, hogy valaki behozza troll szakaszban, de mindig csak LTraktor-okat hoznak
-
hNeo2 #273587 Kinek lesz ilyen?
Várjátok már?
mire lesz jó? -
Destydeme #273586 Hi Bro!
Este mehetünk 1-2 órát,most meló van..Holnap tuti jó napközben is.
Azért nem volt 50%,mert az én átlag 2-3k sebzésemhez a te 3-4k dmg-t kevés.
Ismétlem kevés!
Nekem jelenleg nincs 1801 wn6 értékem,mint neked.(Még 500 csata a borsószóróval és kész vok)
Tessék összekapni magad.A 4k dmg kevés tőled,neked stabilizálni(állandósítani)kell az 5 k dmg-t.
Am ketten sztem nehéz 15 ellen nyerni,nem 1x mondtam ha 3an lettünk volna simán nyerünk..vagy ha legalább nem rohantak volna egyszerre meghalni,hanem percenként csak 1-2 tank,akik közben 1 kis spot dmg-t is csinálnak.
Ők kapnak spot dmg xp-t mi meg lehoztuk volna..
Erre fel team dmg,team kill.Én a saját heavy-t"csak"meglőttem,te voltál aki megölte...
-
Egészen pontosan a franciák bejövetele után lett meg. Emlékszem egy 50-100 vagy valami ilyesmi volt az utolsó és öngyilkos merényletet kellett érte végrehajtanom. A csapatom le is noobozott, aztán amikor beírtam hogy ez kellett a master tankerhez akkor rögtön mindenki gratulált :) Előtte a T92 volt még amire hetekig vadásztam. -
Régen még egyszerű volt, nekem legalább másfél éve megvan :P -
kisokka #273583 Nem voltak ritkák? Akkor te mázlista vagy, én alig láttam belőlük eddig, most meg már volt olyan csata is, amiben 2-2 volt.
Már annyira ki akartam lőni, hogy volt olyan csata, amiben szartam rá mi történik körülöttem, csak a 113-at akartam kiszedni(persze lenyúlták előlem). Ha volt olyan csata...10-ből 9 T10-es csatában egy darab se volt, szóval nagyon nem kellett törni magam.
De ma végre szembe jött egy, marhajó érzés volt kilőni, annak ellenére, hogy utána egy szép nagy fehér 1-es jelent meg a képernyőn a következő kill-ig
-
Kapják be, 3-5 tank kéne hogy meg legyen ,erre jön 1 patch 5-10 új tankkal megint... -
besti #273581 Én már nem vadászok rá:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lusta vagyok új XVM configot csinálni (meg ez az újabb fajta nem is olyan egyértelmű nekem) és némelyik kínai még mindig tönkreteszi a játékot. Egyébként nem volt eddig sem olyan ritkák.
Nem volt egyszerű ez az acsi. Ha nagy nehezen összeszedtem a hagyományos ágakról (pl. obi 263), mindig sikerült a WG-nek új nemzeteket berakni. Angol X-es med/heavy, kínai tizesek, de a csúcs az angol arti ág. Ott egy Conqueror GC-t találni... Mostmár jöhetnek a japók.
-
Oddball29 #273580 Jah ok. Lehet fel kéne ülnöm a Hami-expresszre? Áhh, az a pofa még nekem is sok. -
Biztos nem, mert itthon 24-én este 9 órától adják először. -
TiborTamas #273578 Az a company-ban lejátszott meccseid winrate-je. Felette van, hogy 442 csatát játszottál eddig company-ban, ami az összes csatád ~1%-a. -
Használja valaki a VTEPS-es Episco mod packot? A HP számok melletti kis ikonokat hogy lehet megszüntetni vagy módosítani, mert néha majdnem rálőttem a csapattársra mikor megláttam a piros kis bizbaszt.
Remélem érthető voltam? -
Oddball29 #273576 Mondjuk ezt nem értem, mi ez a company 74%, hónapjában átlag egyszer megyek olyanba. -
foxbat88fx #273575 Hát Destymeme én mondtam h nem fogunk kihozni 50%-os napot :P -
Oddball29 #273574 Nem tudom, hogy megtanultam-e, viszont akik megbíznak bennem, azoknak jó vagyok így is. -
lammaer #273573 Ezt a magyar natgeón adták/adják már? -
R3nton #273572 A Settlers 2-be xd -
Natgeon a gyáróriások műsorából lopott képek
új pálya
Fjord 1 zászlós

Miért kell a sz.r pályákra 1 zászlót tenni? :S -
stork13 #273570 Lényegtelen, hogy 3k vagy 30k. 5-8k meccs felett már csak az új tankok zavarnak be, a többi dolog "beáll".
Nem tudsz reálisan összehasonlítani két játékost, mert nem nem tudod, hogy az adott csatából mennyi volt stathúzó cw/company/platoon és mennyi a szál egyedül futott random. Sőt a randomot csatákat sem tudod összehasonlítani mert a körülmények csatánként mások.
Az oldalon megnézve meg amúgy is látható ha valaki az OP tankok játszásával ért el jó eredményt.
-
Bee #273569 Alapvetően hibás a nézőpont, mert egy valószínűleg újrakezdett acc-ot hasonlítanál össze egy 34k csatás acc-al. Tegyük fel, hogy 10k csata után újrakezded a játékot. Tudod, hogy melyik ágat kell húznod, hogy sokat sebezz-sokat ölj-keveset halj, esetleg ismered már a saját stílusodhoz illő tankokat. Az új acc-on kimarad a régmúlt MM miatti szívás, kimaradnak a nem OP tankok grindjei, kimarad a kezdeti párezer csata alatti bénáskodás.
Ha például most egy átlagosnál jobb játékos (1300-1600 WN7) ráfeküdne egy új acc-on a német táras TD vonalnak, akkor lazán lila statot tudna produkálni. Azért, mert az új T8 német TD-vel lazán 2,5k fölötti átlagsebzést lehet hozni randomban.