418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kisokka
    Azt hiszem ilyen a pályafutásom alatt még nem történt, 0 sebzéssel top xp a csapatban

Ezúton szeretném megköszönni mindazon mocskos buziknak, akik a játékot abban élvezik, hogy beállnak a zászló mellé. Kiszínezik, jobbá teszik a világot ezzel.
    Azért remélem a répáját olyan véresre polírozza ezalatt, hogy tankozás helyett a sebészetre kell járnia.
  • Roger6
    És te is megmondtad a frankót! Már bocs, lehet ahol te laksz, ott taj parasztok vannak, de ha veled így bánnak a szomszédaid, attól még nem egész Magyarország ilyen ám. Ja persze! Hiszen ami az emberrel magával történik itthon, az biztos mindenkivel így van. Ja nem, mégsem.

Atee73, én meg így 30 felett mondom ezt, amit mondok úgy, hogy falun éltem 13 évig, utána pedig több nagy városban. Szóval ne odakintről osztogasd hazafele az észt.
  • voivod32
    Nem akarom már tovább szítani a goldos vitát, csak ezt még megmutatnám: Az IS-7 -et kétszer pattintottam közvetken közelről, beforgatott tankkal, erre az E-75 3 golddal kinyírt. Megb@szhattam a beforgatást...[IMG][/IMG]
  • GaBenc
    Jóóóóóóó....hagyjuk a francba, ne erőlködj.
  • GaBenc
    Most komolyan, ezzel igazolod az Ő véleményét...........
    Gondolkodj.
  • kisokka
    Ez most így munka után jól esett:
  • atee73
    oszt mi van ostermelo ??? 1utt oriztuk vooona a joszagot vagymi??? nalad ertelmesebbekkel beszeltem eddig , de ha gondolod akkor elnezest kerek toled azert mert kulfoldon elek , de attol te meg nem leszel boldogabb bocikam....
  • Pales27
  • Lokker
    Mert te aztán megmondtad a külföldön élek évek óta dumáddal a frankót.
  • hawken
    Hát erősen off a téma, ezért ha gondolod elmesélem privátban hogy kishazánktól sokezer kilométernyire hogyan ugrik egymásnak két szomszéd, ahelyett hogy összefognának egymást ütik vágják ahol érik, természetesen ki lehet találni hogy milyen nemzetiségűek.

A goldammo témához: annyira sztem nem idegesítő, sokkal jobban utálom a nullás lövéseket, a papírpáncélról lepattanó gigaágyúkat, a nyílt terepen is láthatatlan tankokat (értem én hogy camó, meg skillek meg minden, de hogy a nyílt mezőn felém trappoló monstrumok egyszer csak láthatatlanná válnak, azt nemááááá') a fedezékbe visszatolatáskor égnek meredő lövegcsövet, az oldalanként ismét 3-5 artyt, stb...
    Nyilván megtanultam együtt élni ezekkel, de mégis jobban idegesítenek a goldnál.
  • Tono34
    Esti utolsó csatára ez is meg lett:

Replay

• Bee
    Te viszont nem vagy átlagos, ugye? Nosza, tolj fel ide egy 11k sebzéses csatádat Bat-tel!
    Javaslom, hogy amíg ez nem megy, addig ne húzd le más teljesítményét.
  • atee73
    hat baratom nekem igy 40 felett maceras lenne , de legyen igazad es legyel boldog vele , nem a rosszindulat mondatta hanem az evek es a tapasztalat.....
  • Oddball29
    Teljesen korrekt támadójáték volt sztem. Most +/- 1k sebzés lényegtelen, nem azon ment el, hanem akik utánad jöttek, azok leginkább kóvályogtak össze-vissza. Nem használták ki a rést a védelmen, amit ütöttél.
  • kBagyula #274034
    Köszi!
  • TiborTamas
    Tame the Rhino contest nyertesei.

Vááá, 44 xp hiányzott a 2k goldhoz 9-én a Nashorn-nal...
  • Roger6
    Érdekes, én csak a neten figyelem meg ezt a "mentalitást", a munkahelyen, barátok közt, edzőteremben, amerre rendszeresen járok, ott nem. Szóval a "magyar" mentalitás kifejezés baromira nem stimmel, bizonyos "gyökér mentalitás" már annál inkább. Hagyjuk már ezt az állandó lehúzzuk Magyarországot szöveget, baromira nem igaz, és elszomorító, hogy "valakinek" sikerült ilyen szinten elmosni egy nemzedék agyát, felfogását.
  • atee73
    nem sajnos, evek ota kulfoldon elek hidd el ez "hungarikum"
  • Lunki88
    Így van, dögöljön meg a szomszéd tehene is.
  • Roger6
    Nem. Ez emberi mentalitás. Nem kell ráhúzni a magyarokra.
  • atee73
    hagyd oket ,mindenaron le kell fikazni vkit mindig .... ez a magyar mentalitas resze
  • diegho™
    Látom gold ammo téma van.

Az új accomon én is alig lövök goldot. Minden 10. csatában talán. Minden tankon van 7, vagy 10db, van amin még egyszer sem váltottam át rá, van amin néha, van amin kicsit gyakrabban. Az viszont tényleg megfigyelhető, hogy pl az EXNOM-os emberkék csak azt lőnek. Bejönnek 3-as platoon-ban és csak úgy sistereg a lövések után a tank. Néha megnézem őket, hogy ugyan ilyen full gold-al milyen átlagot tudnak elérni sebzésben, de 1-2 kivételtől eltekintve mindig bőven alattam maradnak. Mit tudnának ezek normal AP-vel? Kb -200 WN befigyelne mindegyiknél, ez biztos, szóval marad nekik a gold spam.
  • Desmodromic
    "Csak" a wotreplays-en, batre ez a legmagasabb sebzésű replay jelenleg.
    Miért kell egyből elővenni a centit? Hadd örüljön már!
  • FosTalicskaa
    Átlagos játékos lehet, ha ilyen b.chat féle tankal elért 9k dmg-től ennyire el van ájulva. De ez a szenzációhajhász cím egyenesen nevetséges. XD Jópár ilyen tanktól láttam már bőven 10-11k feletti dmg-et, meg szerintem nincs is golbális eu statisztika erre az értékre... bár gondolom a minél nagyobb youtube nézettség elérése a cél. Remélem azért hoz neki +200 nézőt... ;)
  • foxbat88fx
    és vereség XDDDDDD
    na ezt a videót én nem mertem volna feltölteni bakker :D
  • diegho™
    Ez sebzésrekord? Ennél nem egyszer, nem kétszer lőttem többet. Vagy ez most mi?
  • kBagyula #274022
    Ez mi?
    Pénzügyi Tranzakciók.
    Dátum: 2013.11.22. 19:20:43
    Aranyat kaptál: 1 500

lol.
  • GabeE3e

Én is én is :)
    Pénzügyi Tranzakciók.
    Dátum: 2013.11.22. 19:22:45
    Aranyat kaptál: 3 000
  • GabeE3e
    Nem tudom,mi kell a tank ászhoz, ezt nem akarom elhinni már.

• Szpecnyaz
    Most osztogatják a goldot a TD-s contestre :P.
    Financial transaction.
    Date: 2013.11.22. 19:21:04
    Gold added: 4 000
  • foxbat88fx
    alufóliából van :)
    amikor Comet-et nyomtam viccből feltettem rá a tarackot kiváncsiságból...
    jött egy RHM, kapott egy 400ast... majd mégegy 400ast majd ki is feküdt :)
    csak röhögtem XD
  • Bee
    Ilyen camo mellett nincs szükség páncélra. Mindent elmond róla, hogy a T10-es tankok sebzésátlagát bőven tudja produkálni T8-ban...
  • 79Alba
    Nagyon koszi
  • Roger6
    Én is utálom, amikor a híres páncélzatú KV-4-emet arannyal lövik a 7-es heavy-k, és át is ütik 90%-ban. Mi értelme így a páncélnak? Persze az idióták arannyal sem lőnek át, de akkor is égő, hogy egy átlag alatti játékos csak azért lő át, mert prémiummal pötyögtet. Amúgy én meg drágítanék rajta, többszörösére, egyből nem lőne mindenki mindenhol vele.
  • hawken
    Na nemá'!
    Miért kéne limitálni? A goldammo nem elérhetetlen senkinek sem, neked is pont ugyanúgy hozzáférhető mint másnak, használd te is.
  • R3nton
    lehet :D mondjuk a páncélja vicc :D
  • JeffDunham
    "Statisztika: (CW) 2nd Campaign résztvevő, első rész."
  • foxbat88fx
    a 8as TD-re rá ne menj :D az Rhm-B. WT-re! :D Mert nagyon OP!
    saját magad fogod szidni :D
  • Sunsetjoy
    http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/210184-borderlands-2-voice-mod-psycho-marauder-biker-dude/

Ott van a YT kommentek között, hogy keress rá a Borderlands 2 biker wot kifejezésre. Talán az első találat a fenti oldal.
  • R3nton
    Én kezdek vele megbarátkozni, nashorn például tetszik, meg van dickermaxom is.