418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ez akkor is szánalmas
"meg nyomtam a sö betűt" :D -
ladista #274129 De most már értem, miért írják be kör kezdetén, ezt a "van magyar?" kérdést :)
(akkor velük fogjuk kezdeni) -
Gyerekek esküszöm visítottam a röhögéstől :DDDDDDDDDDDD
"na akkor itt lesz egy vágás..." :DDDDDDDDD -
yossarianHUN #274127 Azért kíváncsi vagyok ennyi idősen ti hogy játszottatok volna. És jobb ha beletörődünk, hogy a játékkal márpedig nem csak a 20+ korosztály játszik, sőt. Ők a célközönség, nem mi. -
"van magyar?" még be sem töltött a csata... nesze neked országimázs
-
Itt platoonba megy a cimbivel, meg fulladtam !!!44 -
Malarki #274124 2:13-ig bírtam.
Csatlakozom Jeff-hez, erre nem lehet mit írni, ezt látni kell. De csak erős idegzetűeknek.
-
R3nton #274123 erlenbbbb xd lol -
Istenem Istenem...
Úgy döntöttem nem írok róla véleményt... látni kell.
-
Mert lemaradt egy "w" a link elejéről. :D -
R3nton #274120 én nekem nem hozza be :/ -
madmanic #274119
-
Valami ilyesmi helyzet állhatott elő. :D -
csoszi87 #274117 Most hagyom abba a játékot végleg.
Én itt görcsölök, hogy nyerjünk, esetleg sebezzek...
Ezek meg lövöldözik a házakat. -
Ghostwarrior #274116 ww.youtube.com/watch?v=jNS23q7WSxU#t=43
Legújabb sztár a neten Wolrd of Tanks meg kell nézni !!! :DD -
Persze,vannak jó helyek.Én nagyon sokat TD-ztem régebben(pl.obj704-el 2500 csata)de főleg olyan páncélvadászokkal amikkel támadni is lehetett.Ezek a nyitottak erre szinte teljesen alkalmatlanok,annyira puhák.Ha arty van(mostanában pedig megint van sokszor 3-4 is)akkor meg a legtöbbször már nincs idő visszavonulni.Most a stuerer emilnél tartok aminek az egyetlen használható része a top ágyúja.Olyan lassú,lassan fordul és olyan kicsi az ágyú vizszintes kitéríthetősége hogy szinte csak távolról lehet vele hatékonyan harcolni.Az esetek 90%-ában amint spottoltak,már szinte halott is voltam vele.Talán az ágyú hatalmas negatív kitérítését lehetne még kihasználni(nagyobb mint a dicker maxé) de a nyitott küzdőtér miatt ez is életveszélyes ha van arty.
-
Azért a legtöbb pályán van olyan hely, ahonnan belátsz mindent, és ha spotolnak, vissza is lehet vonulni. -
Persze hogy egyszerűbb.Ezekkel a puhatestűekkel támadni nem lehet.Tehát annyi az ember dolga velük hogy beáll egy bokorba és lődözi az ellent.Ha meglátják,kilövik és vége.Annyi a különbség a jó és rossz játékos közt hogy a jó tudja melyik bokorból lát be olyan területet ahol majd célpont is lesz,a hülye meg a legközelebbi bokorba megy.
Meddel azért egy kicsit bonyolultabb a dolog. :D -
R3nton #274112 [IMG] [/IMG]
Replay
A videóban megfigyelhető egy érdekes jelenség: egy afk Tigert lőttem viszonylag messziről. Leszedtem a HP-ját 100 alá, addig az összes lövésem penetrált. Ezután viszont produkált 2 lepattanót.
Összeesküvés gyártóknak csemege :D
Egyébként bitang jó ez a Nashorn. Továbbra is állítom viszont, hogy jóval egyszerűbb játszani ezt a szemét stílust, mint bármelyik meddel menni. -
Full vörös idiota csapatok....Ez már sajnos T7-8-ban is általános.Ezekkel próbáljon valaki csapatjátékot játszani. :D
-
Akikre büszkék lehetünk...
-
Ja, előre ürgeírtónak, hátramenetben meg ekének lenne jó :D -
foxbat88fx #274108 XDDD legalább T18-ra tennél fel mondjuk egy amcsi 120mm-es gunt -
Malarki #274107 Bakker, kösz hogy leírtad. Tegnap még tényleg nem volt odaírva, csodálkoztam is rajta. Ma már persze ott van. Szokásos színvonal.. Én meg már majdnem megvettem a T25/2-t. -
madmanic #274106 Oldalanként 4 arty...? Megint? -
stoppos #274105 Urak, egy gyors kérdés. A launcher szerint angol a beállított nyelv, a játék mégis magyarul indul el. Találkozott valaki ilyennel? -
R3nton #274104 Most írták FTR-en, hogy fake -
Oddball29 #274103 Mondom, hogy fake. -
400V #274102 Incoming German buff! 

-
R3nton #274101 Elbasszák még az amúgy is már eléggé szar heavyket még szarabbra, és utána felbuffolják a TD-ket. :D -
Hát nekem sincs sokkal jobb winratem vele az a helyzet. Engem leginkább a hosszú újratöltési idő frusztrál. Az ilyen táras szarok rommá lőnek amíg én újratöltök. :) -
foxbat88fx #274099 de ronda lenne :D XD -
E-100 szintű alap átütés az IS-7-nek és az IS-4-től elvennék azt a jó kis löveget? Hát teljesen elment ezeknek az eszük? Teljesen használhatatlanná akarják tenni a 2 IS-t? Még jó hogy meglesz majd a 113. Idióta WG.
Az E5-t meg buffolnák, de mire fel? -
Hát azt hiszem míg a szerverekkel nem csinálnak valamit, addig értelmetlen a játék. :-( -
Én amennyire gyűlöltem a KT-t(amit valószínűleg a szerencsétlen mm-nek köszönhetően összejött 44% winrate okozott),annyira szerettem az E75-öt.1000 csatát mentem vele és azt hiszem hogy akkor a legjobb t9 heavy volt.(persze ez még a t10 medek,t10 td-k és a táras francia szarok előtt volt)Hogy most mennyire állja meg a helyét azt sajnos nem tudom. -
400V #274095 Bocsi nem bírtam ki! 
-
R3nton #274094 Lol mekkora fail lenne az IS-7 akkor, még jó hogy cserébe húzom a 113-t :D T57-nél ennyi még beleférne. Többinek pedig örülnék, főleg az FV buffnak, 45-el már legalább nem lenne annyira csiga :D -
Hogy az isten rakná valahová ezt a lassú szart!!! Nem értem már vissza lelőni a foglalót,így ez a fasza kis csata a tripla helyett csak egy döntetlen lett.Egész szerethető ez a mindenki által szidott AT8.Ha a többi még jobb lesz akkor egy élmény lesz kihúzni a 183-at. :)
-
Oddball29 #274092 Eléggé fake-nek tűnik nekem. IS-4 frontját most állították vissza 61 fokra. -
400V #274091 Azért még reménykedek!