418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #274250 Kv 2 helyett a "tesó" t 150 hasznavehetőbb. Jobb páncélja van és passzol hozzá a 107-es. Kv 2-nek is megvan a szépsége de azt tudni kell használlni. -
virkir #274249 Ekkora idióta motort.
Na beírod a szöveget és ráböksz a "makrók" gombra és ott kikeresed mit kell el és mőgé bemásolni a spoiler-hez. -
virkir #274248 Pf... nagy segítséget kaptál.
Beírod a szöveget majd elejére [spoiler] végére szintén csak a kapcsos zárójel után még beszúrsz egy / is. -
Destydeme #274247
"Ma ez van,de holnap free xp is megy a tizes td mihamarabbi elérésébe,mert kész vagyok a nagytiertől."
WN6 / Eff: 2 055 ( 98 ) 2 315 ( 100 ) -
Megamax #274246 http://wotreplays.com/site/444284#murovanka-megamax-kv-2
Franc a replay lemaradt nemmegy ez aforumozás nekem bamba vagyok ehhez talánn jobban jártok ha nem írok semmit -
Destydeme #274245 Holnap Benji megvan a 10es td német oldalon,utána mehetünk állandóan a borsszóróval..
Mondjatok már véleményt a tier 9-10 csatákról,tényleg nincs benne élvezet,vagy csak én vok finnyás?napi 30k prémmel a 9es td-be,de az is fájdalom..Nem maga a papír td,hanem,h az az oldal nyer,ahol kevesebb a b...x.
Csak én nem látok ebbe semmi élményt,vagy más is?
Tier 8ban legalább néha lehetek a mérleg nyelve.
Ma ez van,de holnap free xp is megy a tizes td mihamarabbi elérésébe,mert kész vagyok a nagytiertől.
Azt sem értem vki miért húz ki 10es tankot,aztán elbújik vele..
-
Megamax #274244 Ezt kérlek had cáfoljam meg egy Replay el
ha le tudnám jáccani a régebbi replayeimet akkor tobb ilyet is mutatnék -
A KV-2 a cél?! Az egy ganyé... Csak szuronyrohamokra alkalmas, mert 50 méternél messzebbről, már nem találsz el vele egy Maust... -
Angelus1991ster #274242 Megéri nekiindulni a KV-1 ágának? cél a KV-2. -
Megamax #274241 Spoiler http://wotreplays.com/site/444306#self
just testing
tud valaki valami egyszeru megoldást régebbi replayek visszajátszására? -
madmanic #274240 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Spoiler szöveg
-
Megamax #274239 http://wotreplays.com/site/444284#murovanka-megamax-kv-2
Hogy lehet Spoilert tenni? -
nobodyattis #274238 oké -
VanDaal #274237 Az komoly :)
De máskor nem ártana spoilert használni, ha egyszerre ennyi képet raksz be, mert mobil netet kicsit megviseli... -
Jó ez a kis dög:)
-
Nekem minden nap 55% fölött van, nemegyszer 70% fölötti, de a sebzésem katasztrofális. Vagy elhullik mindenki azonnal, és 3 lövést tudok leadni, vagy a mieink mindenkit legyaláznak , mire odaérek. Lehet gyorsabb tankokkal kellene játszanom?! -
nobodyattis #274234 Acélfal papírtankkal :)
-
Vért izzadva 50% megvan:D -
Ez csak valami legenda,szerintem.
-
foxbat88fx #274231 van itt olyan ember aki képes kihozni egy napot 50% fölé?
-
Megamax #274230 Hát én prémium fiokkal jáccom de mivel ez a tank a sebzésrol szoll és olcso a javíttása így igen még akkoris °plusszba jovok ki ha az elejénn meghalok a csatának (voltmár nemegyszer aztán megtanultam hogy nem megyek elore )
a KV2 még t8 ban is megálja a helyét amint láttad a replaybol a t6 os csatákban meg egy állat foleg mikor oneshotolod a lightokat :)
Eszméletlen lovéseket lehet vele produkálni.
Viszont ha támado játékot szereted akkor mindenképpen a KV1s-t vegyed.
véleményem: nekem nem teccett tulságosan OP 13 sec reload BIA nélkul és odavág 400 folotti sebzést is és tul gyors simánn oldalba lehet kerulni vele nagyobb heviket viszont a KV2 nek nem ellenfele ígyis ugyis csak 1 et tud mind e ketto loni a másikra éshát a KV2 nek sokkalta nagyobb sebzést képes bevinnie az ágyuja. Bocsánat az offért de még uj vagyok a forumozásban és tul sokat dumállok ha valaki kérdez tolem, -
Én már napok óta csak az EU2-n tudok játszani, mert az EU1 annyira laggolt.
Bár ma még nem próbáltam, milyen. -
A ghost shellekről nem is beszélve, ami gondolom ezek következménye. -
brasco84 #274227 lol, nem hittem volna hogy ezzel valaha top gunom lesz :D
másik csatában meg 15-0 ra nyertünk, vagyis 14, mert az artyjuk inkább a fulladást választotta :D
Victory!
Battle: Redshire 2013.11.24. 12:32:07
Vehicle: Marder 38T
Experience received: 1 941 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 9 444
Battle Achievements: Top Gun -
hNeo2 #274226 persze, nekem is laggol egész nap a játék.
néha vibrál, néha teleportál. főleg este.
miért nem csinál valamit a WG? lengyel szervert!!!! -
AlucardHuN #274225 Nekem az tett be egyszer amikor fisherman's bay-en mentem városba, elsőként mentem be, és rögtön engem talállt meg a 2 féreg, menet közben mindkettő betalállt. -
Visszatértek már egy ideje. Nekem szinte minden csatában ott figyel vagy 2 arty... -
kisokka #274223 Legyen valami jó is benne:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A végén azt vettem észre, hogy 8-at, meg 12-ket sebzek ARL-be, a második puskával hamar el lehet szórni a lőszert
-
bornofakone #274222 érdekes reggel...
3 csatát toltam eddig, mind3-ban arty lőtt ki (nem mondanám h túl magabiztos voltam, félig-meddig fedezékben voltam, habár 4-4 t10-s artynál nem tudom hol van fedezék prohorovkán... :D)
mindben 1 shot voltam, de az utolsó a legbosszantóbb, t71 felspotolt, na mondom futás, foch-al fel is gyorsítottam 40 fölé és úgy éreztem már meg is úsztam....durr elpárologtatott 1 t92...:D
Kezdenek visszatérni az artyk, v csak én vagyok ennyire szerencsétlen most?! :D -
Toweliee #274221 Milyen grumpy mindenki ezen a szép esős őszi nap. -
kisokka #274220 Másnak is lagol ez a fos? Kezdem unni, hogy pont akkor hal be minden, amikor ellen van mellettem, állandóan kilövöldöznek emiatt. Persze előtte semmi gond, csak akkor, amikor felbukkan a piros. Most meg meg se mozdult a tankom, ezt nem hiszem el.
EU2 is ilyen? -
madmanic #274219 +2 számot.
Bocs még reggel van.. -
Hi all! IS8-nál mi a jó fejlesztési sorrend ? (nagyon tetszik a járgány, kiakarom maxolni IS7 előtt) Nagy gun már megvan, amit nemtudok eldönteni hogy torony/motor/track közül mit kéne legközelebb, mert ahogy néztem mindegyik súlya megegyezik a stock súllyal, szóval elvileg bármelyik jöhetne (pénzem még nincs modulokra, ezért nem feltétlenül a track az első) -
besti #274217 Kis- és nagybetűt, valamint számot is (ezek mindegyikéből legalább 1-et). -
madmanic #274216 Kis és nagy betűket is tartalmaznia kell a jelszónak.
Mindegyikből tegyél bele minimum kettőt. -
kisokka #274215 Annyira imádom, amikor kritikus helyzetben megbolondul a tankom. Felmegyek az ellenhez a 113-al El Halluf-on, tök jó lett volna, hátulról lepem meg őket, de azért volt, aki kiszúrt.
Erre nekiáll forogni magától ez a kibaszott tank, de véletlen se jól, egyenesen a seggét mutatja az E4-nek. Ez ellen semmit nem lehet tenni, egyszerűen csak magától működik. Persze az E4 meg is tette, amit kellett, de ez valahol kurva idegesítő. Komolyan, mintha valami csít lenne, mert addig egy darab lagom nem volt. Ennyire pontosan és szépen fart mutatni az ellennek, hát... -
charlie0930 #274214 Sziasztok szeretném megváltoztatni a jelszavamat a játékban küldtek kódot aktiváltam és az új jelszó beirásánál ez a mondat nem pipálodik ki angolul van és én nem nagyon értem hogy mit kér:Must include mixed upper and lowercase characters and digits. Leforditottam:Kevert felsőrészt és kisbetűkaraktereket és számjegyeket kell tartalmaznia.Beirtam kis és nagybetüvel és számmal a jelszót de nem pipálta ki a fent irt sort és nem tudok tovább lépni.Ha esetleg valaki tudna segiteni nagyon megköszöném.ÜDV CHARLIE -
brasco84 #274213 komolyan annyira imádom ezeket a kurva prémium teameket így vasárnap reggel.... az isu meg majd hihető hogy meghal 300 pentől
-
Sir Charles #274212 Én most AT-7 nél járok, de nekem is tetszenek ezek az angol TD-k.
Annyi a titka, hogy minden pályán a legelején el kell dönteni, hogy mit csinálsz, merre mész, mert nincs visszaút. Plusz amikor frontban támadsz minden lövésed után nem árt egy kicsit "riszálni" a testet, hogy nehezebben találják el az egyébként óriási weak spotokat a front armoron, főleg a kupolát, bár ahogy néztem az AT-15-ön és a teknősön már elég kicsik ezek a részek, viszont ott meg már átütik a frontot is a nagyobb lövegekkel. -
bigmano #274211 Nekem a kedvenceim nagyon jó kis TD-k.
Egyelőre az AT15-ig jutottam de eddig határozottan jó.
A teknős gondolom még jobb lessz.