418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Ebben az esetben az FC azt mondja hogy ne használjatok HEAT lőszert mert fos.
  • Master91
    Ertem,koszi! Nem tudom miert,1 tankra se indultam be meg igy mint arra a heavyre o.O
  • R3nton
    Majd kérdezd meg a Hunsban a field commanderd ha be akarsz vinni 10-es medet CW-re. (talán hogy biztonsággal bevágd a fochot mondjuk 400 méterről, például)
  • Oddball29
    Mivel hátul van a torony, ezért az a 7 fok gun depression sem teszi igazán dombharcossá.

Valami hepe-hupa, vicek-vacak mögé el kell rejteni a hasát, aztán remélni a legjobbakat. Amíg nem spammelik szét T10-es heat-al, addig egész jól bírja.
  • FosTalicskaa
    "Medes" R3nton számára ismeretlen taktika a flankelés... Ő csak frontális harcot ismeri és akkor is csak lövegpajzsokra céloz... Oda meg azért jól jön a gold, azt el kell ismerni...
  • JeffDunham
    Most én kérdem: abba minek gold ammo? Nincs olyan barom aki egyszer is betöltötte volna.
  • Master91
    hmm,domb mogul jol viselkedik nem? ugy vettem eszre tornyat nem tudjak nagyon at loni+jo a depression a gubbak
  • Szpecnyaz
    Minek kell T10 medbe gold ammo?
  • Szpecnyaz
    Dettó, 3 T10es legénységét kéne visszaképeznem.
  • R3nton
    Hát nekem igen. Leo1 királyabb sokkal szerintem. Persze aki azt szereti, hogy még egy TD-t se tud leforogni a medjével, annak lehet a britt jön be. Ja igen persze normális gold ammo még véletlenül sincs benne, ami ugye a Leonak meg van.
  • Oddball29
    Hát sztem kissé körülményes, de vannak jó pillanatai. A papír orra miatt elég kötött, hol érdemes vele leállni harcolni, sidescraperben sem tuti biztos, mert van egy kilógó papír rész a torony alatt. Toronygyűrűt is be-belövik.

Elég szélsőséges csaták vannak vele. Van hogy kijössz élve 10k bekapott sebzéssel, van hogy pikk-pakk szétkapnak az elején.

Viszont felmegy rá a super-heavy spall liner. Teszteltem egy darabig, sose sérült benne a legénység, vagyis nyugodtan lehet tömni őket pudinggal.
  • Oddball29
    Egyébként nagy szemetek ezek ott a WG-nél, hetek óra várok egy féláras legénység átképzésre, de semmi. Pedig most kéne midtier-es CW-k miatt.
  • JeffDunham
    Igen megtiltom.

Ha szimbolikus ha nem, akkor sem tükrözi a valóságot ez a kijelentés.
  • Master91
    fullos heavy brit ag?

rovid velemeny a X-es heavyrol? utobbi teszten jo par csatat mentem vele,es szo szerint bele szeredtem!
  • Szpecnyaz
    Szerintem érdemes kihúzni. A löveg elviszi a hátán azt a tankot.
  • Oddball29
    Nem tudom, én csak lövöm a tornyát, és meg is eszi. M48-nál ha kapásból odalövök, akkor el tud csúszni.

Lehet kifejlesztem még, t8-ig megvan és az ágyúk zöme is megvan fullos heavy ágról, csak crew-ot kéne először csinálni.

Vagy megvárom, míg lecserélik mondjuk a Vickers MBT-re.
  • Szpecnyaz
    Ez nyilván random csatás cucc. De nekem így is sokkal jobban bejön mint az amcsik.
    Meg igaz hogy az M48nak jó a lövegpajzsa, de akkora batár tornya van hogy nem is kell azt lőni. Az FV tornya meg jóval kisebb célpont, ráadásul kevesebb ideig kell kidugni a jobb löveg miatt. A camoja is jobb szóval nehezebben veszik észre.
  • R3nton
    Így igaz! A többiek ferdítik a valóságot szépen. Az M48nak pedig legalább tényleg van valami lövegpajzsa. Egyébként ha megkapta volna a Centurion lövegpajzsát, egy egyész jó tank lenne, még így használható gold ammo nélkül is.
  • R3nton
    Miért ne tetszhetne nekem a kínai 10-es med? Megtiltod? Vagy ez miért nevetséges számodra?

A leo-t az angollal szemben még CW-re is viszik, ami bizonyítja azt amit írtam róluk.

Még véletlenül se a Leo leírásába kötöttél bele, hanem ebbe a szimbolikus mondatba.

Én örülnék a legjobban, ha buffolnák, legalább használható lenne. Egyébként az összes med ki van húzva nekem.
  • Oddball29
    Arról azért pattan hébe-hóba valami, a kis pajzs meg már párszor megmentett még Jpz E-100 találattól is.

Marchizor meg többnyira tripla platoon-ban tolja. Szólóban sem rossz az a tank, de tényleg csak hobbicucc, mert CW-re nem viszik be.
  • Szpecnyaz
    Nekem van rajta BiA meg fullos camo, meg 70%-os repair.
    De igazából medeknél a camo a lényeg.
  • JeffDunham
    Tudtommal buff, és jön mellé egy másik angol med és heavy. Az egyik a Shieftain.
  • aknakukac96
    Köszi a válaszokat, teszek vele egy próbát negyedszerre is, hátha :)
  • Szpecnyaz
    Igaz hogy ez egy Marchizor, de azért szarból nem lehet vára építeni.

A gyenge lövegpajzsról meg annyit hogy még így is jobb mint az M48 bazi nagy tornya.
  • Toweliee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dziêkujê, azt hiszem ezt kerestem.
  • yossarianHUN
    Buffolják? Nem visszateszik T8-ba, és jön helyette valami új T10 med?
  • JeffDunham
    Kínai 10-es med király? Jézusom...

"Az FV med a Leo1-nek az első láncgörgöjéig nem ér fel!!!"

Nehezen tudom eldönteni sírja-e vagy nevessek. Nemsokára buffolják a FV medet, már előre látom hogy rinyálni fogsz. Majd emlékeztetlek aranyom.
  • stoppos
    Esetleg itt valamelyik?
  • Lunki88
    Na ilyenköröm se volt még tiger II-vel. :D 54 lepattanót kaptam. :)
  • Toweliee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Keresek egy dokumentumfilmet magyar szinkronnal, nem tudom a címét. A google most nem segített.
    Témája: A Dél-Afrikai apartheid rendszer, bukása és az utána következő életről szól. Sok szó van benne Eugene Terreblanche-ról. Megszólalnak benne volt eszmetársai, barátai, ellenségei. Köszönöm!

• yossarianHUN
    Másnak is önálló életre kelt a garázsa? A Wotinfón talált garázsmod van fent, de egy hónapon belül már másodszor változtatja meg magát bármilyen külső beavatkozás nélkül.
  • VanDaal
    Nem vagyok én ilyen gonosz :D

Első skillnek pont ezeket gondoltam én is. Csak mellé full repairt és full camot képzeltem. Attól félek, sokat nem érnék velük, ha csak 2-2 tagnál lennének.
  • R3nton
    Nekem 60%-os a WR-em a Nashornnal úgyhogy nem is nagyon TD-ztem előtte.

Szerintem brutál. Jó löveg, jó camo, jó DPM, jó átütéssel. Hiába van ez meg a jgdpz4nek ha használhatatlan az átütése miatt. Ez viszont visz mindent :D Én imádom a Nashornt nekem nagyon tetszik, sokkal jobb, mint a dickermax pl.
  • R3nton
    Így van! A 8-as és a 9-es nagyon jó tank! A 10-est sikerült azzal elbaszni, hogy nincsen lövegpajzsa. Randomban el lehet vele szórakozni. Mondjuk én az M48-t is utálom.

Az oroszok fekszenek nekem meg a Bat, sőt a kínai is király.

De az abszolút kedvenc az a Leo1. Hogy miért. Piszkosul gyors és mozgékony, tudja tartani a tempót Battel is. Baromi jó a löveg rajta és a lövegkitérítés is. Nagyon könnyen lehet vele lövőpozíciót felvenni szinte bárhol. A szűkülése és a pontossága az angolnál is sokkal jobb. Snapshootokat is sokkal jobban lehet leadni vele és a vékony armor ellenére ennek van lövegpajzsa, ami még meg is szokott fogni lövéseket.

Ha ritkul a ellenfél közelharcra is jó a forudlékonysága és az extrém sebessége miatt. A meccs elején hátulról szoktam vele támogatni, mozgoni a vonalak mögött. Ott támogatok ahol van rá szükség. És mivel ilyen bitang gyors nagyon könnyen lehet vele oldalt váltani.

Az FV med a Leo1-nek az első láncgörgöjéig nem ér fel!!! Maradjunk ennyiben.
  • virkir
    Ja opé az IS-7. Megafaszom.

• Roger6
    Én kérek elnézést.
  • Lunki88
    Ilyen ruszki op tankkal nem nehéz...
  • Roger6
    Nagyon izgi meccseim vannak ma. Hiába vesztek, kurvára élvezem a játékot.
  • lammaer
    Nashorn: lassan kezdem megérteni R3nton gondolkodásmódját, hogy mitől OP egy TD... ha legalább 1 tulajdonsága kiemelkedő a rejtőzködés/tűzerő/páncélzat/mozgékonysák kvartettből, akkor az OP.

A Nashornban ugyanis sztem egyetlen kiemelkedően jó dolog van, az ágyújának az átütése.

- DPMje annyi mint a JPZ4é.
    - Ágyújának célzási ideje rosszabb mint a többi TD-é abban a tierben.
    - Rejtőzködése nem kiemelkedő (és az nem ér hogy hátulról lövöldözöl ezért nem is kell - azt megteheted bármilyen tankkal, nem a nashorn sajátja)
    - Páncélzata nincs
    - Hpja nem jelentős, 2-3 találat és annyi.
    - Mozgékonysága maximum átlagos
    - Ágyújának lefelé való kitéríthetősége semmi extra

Szóval, az átütés kivételével sztem azonos vagy rosszabb mint egy JPZ4.
    Tehát OP.
  • JeffDunham
    Baszki azt olvastam ki belőle hogy kussoljak már.

Szerintem nem fontos rá a BIA. Az alap dolgok után én álca és javítás kombóval operálnék. De ha mindenképp átskillezed akkor rátenném.

-első skillre mindenképpen hatodik érzék, biztonságos elhelyezés, kuplung égető, célzásjavító
    -másodiknak mehet a BIA
    -harmadiknak álca és javítás vegyesen