A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #274457 Így van! A 8-as és a 9-es nagyon jó tank! A 10-est sikerült azzal elbaszni, hogy nincsen lövegpajzsa. Randomban el lehet vele szórakozni. Mondjuk én az M48-t is utálom.
Az oroszok fekszenek nekem meg a Bat, sőt a kínai is király.
De az abszolút kedvenc az a Leo1. Hogy miért. Piszkosul gyors és mozgékony, tudja tartani a tempót Battel is. Baromi jó a löveg rajta és a lövegkitérítés is. Nagyon könnyen lehet vele lövőpozíciót felvenni szinte bárhol. A szűkülése és a pontossága az angolnál is sokkal jobb. Snapshootokat is sokkal jobban lehet leadni vele és a vékony armor ellenére ennek van lövegpajzsa, ami még meg is szokott fogni lövéseket.
Ha ritkul a ellenfél közelharcra is jó a forudlékonysága és az extrém sebessége miatt. A meccs elején hátulról szoktam vele támogatni, mozgoni a vonalak mögött. Ott támogatok ahol van rá szükség. És mivel ilyen bitang gyors nagyon könnyen lehet vele oldalt váltani.
Az FV med a Leo1-nek az első láncgörgöjéig nem ér fel!!! Maradjunk ennyiben.