418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Hát a gugli fordító már csak ilyen :).
  • R3nton
    ezt egyébként adom, lehetne variálni a taktikával, és az ellen se tudná, hogy mit fogsz tenni. Nekem tetszik az ötlet.
  • 400V
    Nekem bocsi ezt fordította.

-ellenes erődítmény (beton-törés) kagyló szokás bevezetni, mint külön kagyló, hogy hatással lenne egy nagyobb épületek.
  • 400V
    Kismillió lehetőség van rá. Komolyan kezdjem sorolni?

- Csak a tank életerejével eléggé meg lehet határozni meddig éljen egy tank.
    - HEAT lőszer fele akkorát sebezne cserébe akár olyan lenne mint nerf előtt. (like 400 mm pen IS8)
    - Ez csak egy ötlet pl az AP lőszer sebezne többet és cserébe csökkenne a töltés idő. Ez mellé a fele akkorát sebző HEAT. Ennek a gondolata eléggé átvariálná hogy mit töltesz be. Csak gondolj 1v1 re, na ott jönne elő a skill, nem ez a tőccsé prémet azt alázzad ahol a legvastagabb.

Ezt gondolom én. Más ember megint mást gondol. Ismétlem nem én vagyok a fejlesztő hogy kitaláljam.

Beszéltek róla Serbék hogy lehet fele akkorát fog sebezni a HEAT lőszer , így nem lesz akkora szerepe.
  • Szpecnyaz
    Pont hogy nem lesz ilyen lőszert.
  • R3nton
    nem kötelező olvasni a fórumot :)
  • yossarianHUN
    Mármint milyen balanszra gondolsz? Plusz 100 miliméter páncél minden tanknak?
  • 400V
    - anti-fortification (concrete-breaking) shells won’t be introduced as separate shells, that would have an increased effect on buildings.

Jön a bunker romboló lőszer.
  • 400V
    Jönne egy balance és kész. Nem mi vagyunk a fejlesztők. Csak megjegyeztem mert itt is meg más fórumokon is állandó téma a GÓDAMMÓNÚB ok.
  • yossarianHUN
    Azok lennének a szép idők, a heavky és a masszív TD-k kapásból csattannának a kuka alján, a szombat esti hányásmaradék között. Már így is efelé közelítünk.
  • 400V
    Az lenne a legjobb ha pl egy 1000 kredites AP lőszer mellett 2000 kredit lenne egy gold lőszer, a HE meg az AP fele lenne. Senkit nem érdekelne hogy ki mivel lő mert olcsó. Azt se hiszem hogy ha így lenne a WG csődbe menne miatta.
  • JeffDunham
    Most értem haza. Parancs! Értettem!
  • Maala
    Lőjj el pár goldot randomban, attól jobb lesz. :D
  • Maala
    Meddel fele ilyen, fele olyan lőszert viszünk. Azért vannak elvileg 1300+ wn7-es játékosok felvéve, hogy tudják, egy meddel mikor mivel kell lőniük, ne kelljen a szájukba rágni.
  • Szpecnyaz
    Még csak lánc se kell. Elég hozzá a spaced armor vagy valami jobban megdöntött páncél felület.
  • kisokka
    Nem szívesen rondítok bele az értelmetlen vitákba, de na. Ezt muszáj

Az is vicces volt, ahogy az IS-8 mártírkodott, végig noobozta a csapatot, na mondom ez tuti tolt vagy 20K sebzést, de legalább a halál szélére sodort vagy öt tankot
  • Szpecnyaz
    Látom nem csak én szoktam gold noobozni pszihológiai hadviselés céljából :D.
  • Maala
    Nyilván a HEAT, a HE, és a HESH mind azért kezdődik HE betűkkel, mert ugyanúgy működnek. Ha láncot találsz, márpedig a randomisten miért ne azt találtatná el veled... Akkor lófaszt sem, vagy csak minimálisat fogsz sebezni.
  • JeffDunham
    Lassan hányingerem lesz R3nton stílusától... csak úgy folyik ki a sok sz@r a száján... eddig jókat mulattam rajta, de valahogy elmúlt. Ki érti ezt?!
  • Maala
    Pont ez a baj az egész goldmizériával. Egy kompetitív MMO-ban megbundázza a statokat, amik alapján össze lehet mérni a tudásodat más emberekkel. Már ha egyetlen találatod is sebez golddal, amíg más lepattan ugyanonnan sima AP-val, fals adatot kapsz. (És akkor a randomról még nem is esett szó!) Ez is a statpaddelés egyik formája, és mivel a bébifókavadászatot kiküszöbölték a tier capeléssel a WN7 rendszerben, csak nagy tierben tudsz statpaddelni.

Persze, használjak én is goldot. Szerintem meg használj te sima AP-t. Mind a kettőre ott van a lehetőség, nekem az egyiken, neked a másikon derogál elgondolkodni. Én tartom magam olyan jónak, hogy nincs szükségem goldra egy jó stathoz. Te nem tartod magad olyan jónak, hogy ne legyen goldra szükséged a jó stathoz. Akkor ki is jár jobban?

És ha erre rájössz, akkor beláthatod, hogy mi is az értelme a gold noobozásnak. Kizökkenteni az ellent. Mert magában mindenki tudja, hogy azért használ-e goldot, mert épp le akarja hozni a meccset, vagy azért, mert egy balfasz, és anélkül ótvar fos statja lenne, amivel nem tudna menőzni a haveroknak.

És miután legoldnoobozod, az esetek 90%-ában mégis visszaír. "Deal with it, fuck you", van, aki letagadja stbstb. Ahelyett, hogy a játékra koncentrálna. Mivel az esetek 90%-ban ez egy nagy wn7 értékű (mármint golddal, anélkül? Ki tudja) játékos, ezért kiesik az ellentől egy jó játékos. Növekednek az esélyeid nyerni. Részemről ennyi áll a folyamatos goldnoobozás hátterében.

Persze ehhez jó gyorsan kell tudni gépelni. :)

Az pedig, hogy ego hype lenne, hogy "én nem használok goldot, amíg te igen, és ezért egy balfasz vagy!" Ahogy nekem el kell fogadnom a szánalmas goldspamedet, neked is el kell fogadnod, hogy lenoobozlak miatta. Deal with it.

---

Más MMO-kban azért jól meg van csinálva, hogy a grindet, és a PVP-t kettéveszik, itt nincs. Normál ember akkor megy PVP-zni, ha "befejezte a grindet", és ott tényleg mindent bevet, hisz ha mindenki bevet mindent, akkor szólhat csak valóban a játéktudásról egy adott meccs.

Mivel itt nincs ez megoldva, így nyilván, aki grindelne, és találkozik egy ilyen PVP-huszárral, az ki lesz akadva. Ez simán ugyanaz a kategória, amikor egy 1. szintű kis noobhoz odamegy egy fullos kari, és elkezdi ölni a mobokat, hogy ne tudjon fejlődni. Csak nem ekkora a szakadék a két player közt. (És a játék előnyére válik, hogy vissza is vághatsz)

Mérhetetlenül ostoba érv az, hogy "mert +dmg-et tolsz ki a goldammóval, ezért kapsz +500 xp-t, és gyorsabb a grind". Ez eddig igaz, csak cserébe lesz folyamatosan -20k-s számlád a +30k-s helyett, vagyis hiába fejleszted ki gyorsabban a tankot, utána kreditet kell farmolnod, xp helyett. Ugyanott vagy, ahol a part szakad.
  • R3nton
    malinovkán ha jól emlékszem
  • Szpecnyaz
    Ha ilyen parancs megtagadó lennék akkor már rég nem lennék a HUNS-ban, meg nem kerülnék be csatára, szóval ennyit erről.

Meg legyen igazad, spammeld a HEAT-et mindenre ha úgy neked jobb.
  • R3nton
    Sőt hallotam én már olyat is, hogy miattad kaptatok ki CW-n, mert megtagadtad a parancsot, mert nem akartad, hogy szétlőjjék a tankodat...
  • R3nton
    megnézném, ahogy te CW-n gold ammo nélkül lősz az IS-7esre...
  • Szpecnyaz
    Most komolyan, nézz már be a garázsodba, egyedül a 121-nek van AP alaplőszer, amit kb senki se használ CW-n, a többinek APCR van + HEAT prém lőszernek. (és még én vagyok beképzelt, mert tudok ennyit)
    Mellesleg, nehogy már ne lehessen simán átlőni egy IS7et vagy Maust gold nélkül. A Maus am is csak városi mapokra megy, ahol nem találkozik túl sok meddel, az E100 dettó. Az IS7ek is szinte mindig ki vannak flankolva.
  • R3nton
    IS-7 front például, Maus, van ott azért. Lehet én tudom rosszul de például Leo1nek is HEAT van és nem APCR, az oroszoknak van APCR. M48nak is HEAT van ha jól tudom...

De legalább, akkor ne lenne ekkora arcod, és ne lennél ilyen beképzelt szöveged...
  • R3nton
    nekem sikerült még a lorraine oldalába is 36-t sebezni a HESH el. Még egyszer nem volt vele átütő találatom. Amx13-90-t se ütötte át egymás után 2x ilyen 100 körülieket sebzett vagy 100 alatt. Kuka, nem éri meg betölteni.
  • Maala
    Továbbnerfelve. 8.6 óta folyamatosan, hálaégnek.
  • bujcsik555
    Srácok, nem emlékeztek, volt mostanában féláras barakk? Bővítenem kéne nagyon, de ha már rég volt, akkor várok hétvégéig, hátha félárba lesz.
  • Master91
    Heat az mostanaban lett nerfelve nem?
  • Ok5
    üdv tudna valaki segíteni annyiban hogy a "pillanatkép" képesség artykra is vonatkozik?
  • Oddball29
    Ha medekre számítunk valahol, akkor AP. Egyébként HEAT.
  • Simulacrum
    T10-es TD-k ide vagy oda, akkor is a T49 marad szerintem a legdurvább OP tank a játékban. Saját szintjén egy közepes játékos is lehozza vele a meccset, magasabb tierben is egy zöld játékos simán egymaga is megoldja az egész csatát vele. Brutális camoja és lövege van.
  • Maala
    Hát, pedig az FV-nek pont a goldja az egyik legnagyobb előnye, meg a sima HE... Előbbivel magabiztosan lehet decapelni a másodperc törtrésze alatt, hisz 200as pennel nincs az az isten, hogy 0-t lősz valamibe, a 105-ös penű sima HE pedig sokkal nagyobb magabiztossággal lövi át a tankok seggét (nem kell full mögöttük állnod), mint a többi medé. És ugye így még a dpm is sokkal jobb.
  • Szpecnyaz
    Jogos, a 8db T10 medből van egy 1db aminek nem APCR az alaplőszere. Meg az E100 tornyán kívül nem tudom mi az a CW tank ami igényli a HEAT lőszert a 260/70es átütések mellett.

Az meg hogy középszerű játékos voltam 1,5 éve jogos, de legalább volt bennem annyi hogy a legjobb magyar playerektől tanultam, ráadásul bátorítani szoktam rá más playereket hogy próbáljanak így fejlődni. How terrible. Mindjárt elásom magam, akkora igénytelenség.
  • killbull
    Üdv!

Meg is ragadnám az alkalmat eme szép pár mp es videval!

Like a HE ammo!

• R3nton
    Nem mindegyikben van APCR te okostojás! Mellesleg előbb írtad, hogy a fieldcommander mondta nektek, hogy nem kell gold ammo medbe, mert szar a HEAT. Akkor most mi van? Saját magadat hazudtolod meg 5 perc alatt :D

Meg még így is nagyobb a virtuális farkam, mint a tied :D uh magadon is röhöghetsz. Ha pedig nem paltoonztál volna ennyit Marchizorékkal a béka segge alatt se lennél. Középszerű játékos voltál a HPTS-ben. Megköszönheted egy-két játékosnak, hogy így felhúztak.

Egyébként meg pont leírtam, hogy a Heattel nem érdemes lőni lánctalpat, szóval a szövegértelmezésed is elég gyenge úgy látom. A távoli mozgó célpontokkal se szokott bajom lenni...

• Szpecnyaz
    Jó, hát sajnálom hogy nem ismered a különböző lőszertípusok előnyeit/hátrányait. De még azzal se vagy tisztában hogy a T10 medekben APCR van.
    Mellesleg pont a hozzád hasonlókon szoktunk röhögni, amikor lövöldözik a tankok oldalát HEAT-el és csodálkoznak hogy nem sebzik őket. Vagy nem tudják a távoli mozgó célokat eltalálni :).
  • R3nton
    Akkor jó hülye az FC-tek ha ezt mondja. IS-7 forntja ellen vagy Foch frontja ellen még mindig jobb a magas átütésű HEAT, mint az AP, vagy Maus ellen is jó a HEAT. Csak tudni kell hova kell lőni. A lánctalpat kerülni kell.

De azért azt is érdekesnek találom, hogy a Huns full AP-val küldi be a HEAT ágyús medjeit a CW-re. :D
  • R3nton
    te biztos nagyon ügyes vagy, hogy a már a csata 1 percében is tudsz flankelni, holott 1 darab 10-es meded sincs, de a szád nagy. Persze akkor röhögsz a markodba, mikor pórbál lefordulni az FV a fochodban. Gondolom a ha leo megy melléd már nem annyira derült az ábrázatod...