418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Wat???!! No more R3nton?:O
  • Roger6
    Tényleg elnézést előre. A 80 megás netemmel nehogy már a mobilosokhoz kelljen alkalmazkodnom. Van mobilos változata is az oldalnak, ott oldják meg valahogy az okosok ezt a dolgot.
  • Roger6
    Automatikusan le vannak kicsinyítve.
  • Master91
    5% esély rá hogy ez meg valósul.....

inkább parasztul be válaszolnak hogy ne sg-zz mobilon / szar a neted stb

• Oddball29
    Vagy legalább levennék 800x600-ra előtte.
  • Maala
    Igen.

Az előző hsz-ből kimaradt egy "vagyunk". :( Elrontott szórakozás.
  • Lokker
    Akkora topikból való kitiltás csak a modik kezében van?
  • Maala
    Főleg, hogy Szpec nem is tud bannolni. Ezért azzal a noobbal ilyen bunkók.
  • Lokker
    Én azt várom már, hogy Szpecnyaz mikor fogja kötelezővé tenni, hogy spoilerba kerüljenek a képek mert az esetek 99%-ban nem lehet mobilról megnyitni a topikot. De gondolom ez sose fog megtörténni mert akkor kezelni kéne a topikot. Ha harmadik figyelmeztetés után se kerül spoilerba a kép akkor mehetne a ban 1-2 hétre.
  • Lunki88
    Na én amikor ennyi artyt meglátok a kedvem is elmegy a játéktól.
  • foxbat88fx
    amx 13 90-el ez azért jó csata :) csak nem azzal voltál xd
  • brasco84
    anyja picsáját az egész MM-nek.. nyertünk, túléltem.. erre mondjuk sok pénzt nem tettem volna :D
  • Angelus1991ster
    Van valakinek KV-2-es tankja? Melyik a jobb ágyú a 107 mm-s vagy a 152 mm-s?
  • Oddball29
    Feleslegesen b@sztatjátok R3ntont. Van egy (egyébként fejlődő) véleménye a dolgok állásáról, mint bárki másnak. Szíve joga, ahogy közzétenni is. Ettől nem hiszem, hogy bárki is rosszabbul aludni éjjel.
  • Scheff
    Ez most feldobta a napomat. :)

Ma 18:30-tól újabb élő közvetítés a http://www.twitch.tv/teamwd oldalon. Team Battle-t játszunk megint.
  • JeffDunham
    Ha egy pezsgőt nem is, de egy Red Bullt kibontok. Megkívántam.

Olyan sok stressz ért, erre még R3nton is elhagy minket... komolyan mondom ezek után már nem is érdemes élni.

Pedig szerettem... őszintén... tiszta szívből... legalább annyira mint az ARL V39-et... Nem baj, bennetek bízom még, hogy segíteni fogtok felállni a padlóról. Köszönöm Barátaim.
  • Master91
    Viszlát!

(0.15től)

• barkov6
    végre.király.
  • R3nton
    Értelmes hozzászólása nem volt még a gyereknek. Ezt érdemli. Általában csak provokál és általában engem. Ez egy bunkó gyerek, van ilyen. Én vagyok a hülye, hogy leállok egy ilyen kisegítőiskolás szintű gyerekkel...

Hozzáteszem régen még volt értelme ennek a topicnak, most már egyre kevésbé. Régen voltak hasznos információk megosztva, mikor van goldosztás stb. Illetve további hasznos dolgok a gameplayről.

Most már a hasznos infok 90%-a FTR-ről jön. Akkor minek olvassa az ember az SG-t???!!! Hogy olvassa a flamet, az összeesküvés elméleteket, azt hogy mennyi agyhalott van, mennyi kisgyerek játszik??!! Arty falme, TD falme, kb ebből áll a fórum, valaki feljön és elsírja a bánatát.

Persze én is sokat szidtam a TD-ket, de az utóbbi időben leszálltam a témáról.

Egyébként te is csak provokálni jársz fel lammer a fórumra, de neked legalább normális a stílusod, és nem ilyen sunyi tenyérbemászó, mint ennek a gyökér fostalicskának, meg ennek a gyökér jeffnek.

Semmi értelme már kommenteli ide, de már lassan olvasni se érdemes a fórumot. Egy szemét lett valljuk meg, és ehhez én is hozzájárultam sajnos.

Én befejezem, úgyhogy megkönnyebülhetnek itt páran, kitisztult számukra a levegő, én többet biztos nem írok ide. Már mondtam ezt, de most be is tartom. Egy darabig még olvasni fogom a fórumot, de ha nem lesz olyan hasznos info, ami az FTR-en nincs fent, akkor olvasni se fogok feljárni.

Respect egyedül Eagelnek, ő sokat segített itt az egész fórumnak az ingyen gold osztásokkor. Persze vannak még jó arcok ezen a fórumon, akik többnyire hasznos dolgokat szoktak megosztani...

A normálisaknak jó tankozást! Találkozunk a virtuális csatamezőn :P :)

Yossarian1984
  • lammaer
    Kedves olvasóink, a frappáns visszavágások mesterét láthattuk :)
  • JeffDunham
    Naaaaaaaaaa! Már ilyet... nem szabad ilyet leírni, még akkor sem ha... NEM LEHET! Szégyelld magad! Illetlen! Pfúj!
  • FosTalicskaa
  • virkir
    Nem ugyan az.
    T49: 76 mm AT Gun M1A1
    M4: 76 mm Gun M1A1
    Az átütés/sebzés megegyezik de az AT-nek jobb a pontossága és a célzásideje.
  • Malarki
    "Mit érzel a legnagyobb hibának, hiányosságnak még a játékban?

- A játék nagyon jól meg van tervezve, nem igazan tudok megemlíteni semmit sem."

Na itt inogtam meg egy kicsit. A WoT-tal játszik és nem tud egy idegesítő hibát sem felhozni? Aha, persze. Vagy csak diplomatikus kart lenni. De ez a válasz elég nevetségesre sikeredett. Amúgy meg a kis képen jobban nézett ki, a két felfújt légzsákon kívül semmi extra nincs benne.
  • R3nton
    Bekapod a faszomat te kis köcsög? :)
  • FosTalicskaa
    Mond csak ki nyugodtan. R3nton közleányról van szó.
  • JeffDunham
    "Most őszintén, egy csaj attól lesz szép ha WOTozik?"

Tudnék erre ellenpéldát mondani, csak sértődés lenne belőle...
  • Oddball29
  • lammaer
    Amúgy amit tapasztalsz az azért van, mert már a Minimax kaliberű TV csatornákon is megy a WOT reklám.
    Szóval tudod, miután a kiscsákó megnézte a Go Deiego go vagy a Hupikék törpikék aktuális epizódját, beül az E100ba és megy pár kört.
  • kabel15
    Most nézem hogy az M4 nek és a T49 nek is ugyan az az ágyúja van. Akkor lényegében nem lennék előrébb a T49 el. Kicsivel gyorsabb mondjuk.
  • FosTalicskaa
    Nem ettől lesz szép, hanem ettől lesz érdekes...
  • lammaer
    Most őszintén, egy csaj attól lesz szép ha WOTozik? Miféle perverzió ez? :D
  • Malachit
    Francba az álcafestés takarja a hizone skineket a csajon!
  • FosTalicskaa
    Ezt több részletben kell olvasni mert megszakadok a röhögéstől. Vajon mi lehet a 3. kérdés egy csajnak aki jól wotozik??
    *Spoiler* Tudsz főzni? *Spoiler vége* XDDDD
    Mintha egy profi teniszezőtől megkérdeznék, hogy szoktál e lábat mosni. :P
    Az viszont feltűnt elsőre is a mellek mellett, hogy a kérdések elég gyakran hosszabbak mint a válasok... :)
  • stoppos
    Hát amikor nagyon karistol az egérrel, nem csapja arcon a melle, mert tart a pushup. :)
  • VanDaal
    Az én szememben ez sokkal kevesebbet von le a játéktudása értékéből (sőt :D ), mint mondjuk a hitzone skin, vagy a gold spammelés ;)
  • Oddball29
    Hogyan lehet valaki hiteles WoT-profi push-up melltartóval?
  • kabel15
    Orosz Tier4 Kv1 előtti tank. De mostmár neki is megvan a Kv1 szóval lehet menni csapatban :D
  • Adjunktus
    Na kaptam 3 nap chat ban-t!Büszke is vagyok rá!
    Petruzzi-tól vagy ki az a nyomorult az all chat-ben.
    Be mertem írni,hogy ez a játék összegyűjti az összes 10 éves full retardált,idiótát az egész világból.
    Jött egy másik srác,megkérdezte miért kaptam bant mikor igazat írtam? puff ő is 3 nap!
    Egy harmadik erre beírta hogy fghjfghjfg puff ő is 3 nap.
    Na ez van,ha egy identitás zavaros,nyomoréknak hatalmat adnak a kezébe!Még ha oly kevés és szánalmas is az a hatalom...
  • Jacktor
    És ők is wotoznak? Neba!