418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nemtudommivan #274690 Emberek ez a csapat mód olyan szinte adja az xp-t és a kreditet hogy az őrület. Azon kívül hogy 15 csatából 14-et nyerünk.
prém nélkül dobálja a 800-1100 xp-ket. Igaz hogy amx 50-100-al. -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Előre félek, hogy még megfogom fizetni ezeknek az élvezetes köröknek az árát :D
-
Mondasz vmit, de kici kínai tank nem játszik:) -
121? :) -
Nagyon bejön ez a masina... :)
IS8 - Tank Ász -
yossarianHUN #274684 Ehhh... Hülyék ezek. -
Ha kifagyott a T-62A-d meg az Obj 140-ed, akkor is tudsz menni magas dpm-ű meddel CW-re:D -
WG verheti a mellét hogy mennyi tankot adott ki ebbe az évbe
más ötletem nincs
jaa deeee, prémet vesznek hogy ki grindeljék -
yossarianHUN #274681 Remek, akkor ennek most megint mi értelme? -
ratgab #274680 Utóbbi pár nap: Lepattanó lövések, egyértelmű találat helyett lánctalp, kijön az ellen a fedezékből ideje sincs célozni eltalál, lesebez, lekapja egy lövéssel a láncot, Fullra becélzott tank (célkereszt nem tud tovább szűkülni) és szinórban 5x semmit sem találok el vele, holott máskor ez tuti találat....
Lassan kezd tele lenni a puttonyom ezzel a játékkal. Ráadásul mindenki hülyére modolja a hülye célzástsegítő modjaival, ha szarul játszik vagy szaglintja hogy kilövi betölti a goldot (és a lánctalp találattal is felgyújt), vagy csak eleve prém tankot hoz (fizetős cheat) vagy autoloaderest hoz, vagy az MM vág be alsó harmadba állandó jelleggel (ha meg nem akkor a fenti sírámok valamilyen permutációja alakul ki).
Komolyan mondom jobban járok inkább ha olvasok... Az legalább nem baszarintja fel az idegrendszerem.
Bocs a kirohanásért, csak most eléggé felhúzott ez a játék... -
"It will come with the same gun as T-62A and Object 140." :) -
A kép alapján nem a t62 ágyúja és 120mm es frontja lesz a kép alapján -
Adatokat nem tudok.
Amúgy ezt nem CW-sek fogják majd kapni mint az M60-at? -
Ugyanaz a löveg. -
yossarianHUN #274675 Test alapján megint egy T62A, más névvel. Ágyú milyen lesz? Valami nagy alfás? Ha nem, hát lehet majd választani melyik T62-t akarod kifejleszteni a 3-ból. -
Beveheted a botom, te kíváncsi fasz, ha már így is zavar! :-) -
Object 430 – tier 10 Soviet tank armor
-
Gabbana #274672 örület -
Hehe, nekem is ez jutott eszembe, egyszer összejött valami, így örülhetsz. :) Mindenki lehet szerencsés egyszer. -
Ángárd! (lehet nem írtam jól)
-
RedZorro!!! 
Lokker, ha magadra vetted, a te bajod.
-
Mindenki nyugodjon le
-
mausbattle #274667 Jah...ha valaki nem értené Seniormedál gyűjtés = Goldammo = pénzt tesz a jétékba -> SerB örül
és tanul belőle és sokszor alkalmazza vala.
És ezt a szenvedélybetegséggé vált Seniormedálgyűjtést nem feltétlen Jeffre céloztam, bár szerintem nála is fennáll a helyzet.
-
Lokker #274666 Így van sírok. Hát gratulálok neked. Nem csak én vagyok az első aki ezért "sír". Nem tudom milyen sűrűn nézed a topikot de egy hétvégén tele van nyomva képekkel a topik. Nem hétköznapról beszélek mikor a dolgozó embernek pár körre van csak ideje. Főleg ha 3x vagy 5x xp szorzó van. De megkíméllek többet nem szólok smmiért. Ugye a jó öreg magyar mentalitás. -
Styx36 #274665 :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
mausbattle #274664 Pedig részben így tartja életben a játékot a WG ! 
Az újdonság varázsának állandóan fennt kell maradni & sokan főleg a szenvedélybetegek, akik gyűjtik a seniormedált csak akkor jönnek fel vagy akkor sűrűbben, ha jönnek új matchboxok
Jó mondjuk a Jactormodoka elég egyszer felrakni, ami elég jól konbinálja a leghasznosabb modokat és Én is gyakorlatilag az xvm-et cserélem bennük
-
yossarianHUN #274663 Na azért te is megérsz egy misét... -
FosTalicskaa #274662 1. Nem üldöztünk el senkit. Kb 1-2 nap, ha nem ér rá, akkor több is, de újra fog ide írni, hogy buzi td, gyenge medek, béna vagyok(na jó ilyet még nem láttam tőle, elvégre mindig más a hibás)...a szokásos baromságokat. Szóval senki se örüljön mert nem úsztak meg semmit. Ráadásul ilyen kiborulásos sírásos hozzászólást is legalább 20x-or láttam tőle (majdnem minden hónapban van és ez a hangulat kb 4 napig tart nála ~ Hm, lehet ismét piros betűs napokba csúszott bele?).
2. Nem volt vita, szóval kár azt nézni, hogy kinek volt igaza, mert ebben a helyzetben ilyen nincs. +én csak egy hozzászólásra kontráztram rá. Abból nem is volt baj. Ő is visszavágott, már amennyire szellemi képességei engedték és részemről vége is volt a dolognak. Lammer kommentjére durrant el az agya. Szóval ha bármi bajotok van, akkor lammaerhez tessék fordulni. Ő türelmesen végighallgat mindenkit, majd mond nektek valami okosságot aztán jó lesz nektek.
Tessék lammer foglalkozz te ezekkel a R3nton szektásokkal, én csak troll vagyok semmi kedvem mindenki lelki világát pátyolgatni és kötelezően rosszul érezni magam mert összejöttek a dolgok :D -
Utolsó 80 hsz (ennyit jelenít meg nekem) = 3 kép, 2 videó. Szóval be lehet fejezni a sírást. -
NE JÖJJÖN:) Ebben az évben már nem szeretnék egy újabb napot eltölteni a modok keresgélésével elepítésével. -
foxbat88fx #274659 ja csak bugos (elvileg)
tier8 és tier9 felvan cserélve
de majd ha jön a teszt meglátjuk (holnap v holnapután) -
mausbattle #274658 Ennél több nemzetre nem lenne szükség a játékban, mivel ez a tankok speciális képességeit kiegyenlíti. Gyakorlatilag ellaposodik a játék, véleményem szerint elég lett volna a német, amerikai, orosz és francia ág. az angol teljesen felesleges a kínaival együtt a japánnak meg semmi értelme sincsen 
Azon túlmenően, hogy tömjük meg SerB zsebeit
-
Lokker #274657 Amúgy is idegesítő mikor 5-6 hozzászóláson át csak képeket látok és tekergethetem le, hogy lássak is valamit ne csak azt, hogy valakinek 100 körből egyszer összejött egy jó és veri a mellét, hogy mekkora ász (tisztelet a kivételnek). Mert ugye hsz-enként 3 kép minimum van. Nem hiszem, hogy megerőltető lenne spoilerba tenni. -
mausbattle #274656 Most így első ránézésre egy artynerf előtti normális MM-et látni. Gyakorlatilag anno detto ezek az artyk ilyen számban voltak a játékban, csaupán a Tierkategóriájuk volt alacsonyabb, de azt széthúzták, ugyhogy ugyanazok az artyk...
Plusz még jól le is nerfelték, úgyhogy ezek az artyk jóval gyengébbek a régi tüzérségnél.
Hajdanán tizes heavyvel sokszor volt ennyi arty, ráadásúl ennél jóval pontosabb és 105-al gyorsabb reloading timeos ágyúcsővel
Nem lehet ok panaszra
-
Itt a 8.10-es japán tech treeItt van ni -
Eszméletlen értelmes hozzászólás, és ráadásul még nem is vicces. Ha már kiüldöztél/tetek valakit innen, akkor utána viselkedj is úgy, hogy elhiggye az ember, hogy neked volt igazad. -
FosTalicskaa #274653 Szerintem se b@sztassátok ezt a pityergős hableányt. Még a végén teherbe esik aztán fizethetiket a gyerektartást... -
mobilos változattal is betöltődnek a képek -
madmanic #274651 +1 Regelj nekem is pls! 
Van egy nagyon jó gyomorrúgásom, majd megmutatom...