banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    1. Nem üldöztünk el senkit. Kb 1-2 nap, ha nem ér rá, akkor több is, de újra fog ide írni, hogy buzi td, gyenge medek, béna vagyok(na jó ilyet még nem láttam tőle, elvégre mindig más a hibás)...a szokásos baromságokat. Szóval senki se örüljön mert nem úsztak meg semmit. Ráadásul ilyen kiborulásos sírásos hozzászólást is legalább 20x-or láttam tőle (majdnem minden hónapban van és ez a hangulat kb 4 napig tart nála ~ Hm, lehet ismét piros betűs napokba csúszott bele?).

2. Nem volt vita, szóval kár azt nézni, hogy kinek volt igaza, mert ebben a helyzetben ilyen nincs. +én csak egy hozzászólásra kontráztram rá. Abból nem is volt baj. Ő is visszavágott, már amennyire szellemi képességei engedték és részemről vége is volt a dolognak. Lammer kommentjére durrant el az agya. Szóval ha bármi bajotok van, akkor lammaerhez tessék fordulni. Ő türelmesen végighallgat mindenkit, majd mond nektek valami okosságot aztán jó lesz nektek.

Tessék lammer foglalkozz te ezekkel a R3nton szektásokkal, én csak troll vagyok semmi kedvem mindenki lelki világát pátyolgatni és kötelezően rosszul érezni magam mert összejöttek a dolgok :D