418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #274730 Nálunk majdnem mindenki olyan ;) -
lammaer #274729 Tehát akkor nem lesznek jobbak a statok :) -
lammaer #274728 Csak ha Szpecnyazzal mész... -
az 1. bekezdés megint előjött nálam >.> -
Ez is 100%-osan igaz. Gyengébben muzsikálsz mert kevesebb jut. De valamit valamiért. -
McLarenpowa #274725 használd az én XVM config fájlomat és akkor nem lesz baszott nagy fehér szám, ha kínai heavyt lősz...
https://mega.co.nz/#!ndtn2ByZ!aNGQOx4FU6lXr4VDa2WeOxcJ0p5HDv9CbfVQIURIot0 -
VanDaal #274724 Van kire számítani, hogy behúzza előled a fraget, meg a sebzést :D -
Igen. Sokkal jobb, mert van kire számítanod.
Nekem ezért is ilyen sz@r a win rate-m mert 99%-ban egyedül játszottam. -
Azért ezt az utat mindenképpen "hosszabbra" tervezzétek. :D -
lammaer #274721 Sztem lassan aktuálissá válik hogy szervezzek egy utat Minszkbe a WG székházhoz.
Útközben beugrunk a baumaxba, veszünk kapát/kaszát/telefonkábelt... -
lammaer #274720 Ha csak teheted azért javaslom hogy menj haverokkal platoonban. Nem azért mert jobblesz a WR vagy az effi (szarni kell abba), hanem mert mindenképpen jobb játékélményt ad, ha tudod hogy van még a csapatban 2 ember, akikre nagyjából lehet számítani, tudod hogy nem fog beblokkolni ha kijösz a fedezék mögül, esetleg bevetődik eléd hogy felfogjon egy lövést ami téged kinyírt vola stb.
Fontos ilyenkor hogy összetartsatok, tehát amennyiben lehetséges menjetek a térképen egy irányba, a tankokat úgy válasszátok meg hogy össze tudjatok dolgozni (szóval heavy mellé pl nem jó választás egy scout, én artyt se szeretek ha hoz platoontárs mert azzal nem olyan jól lehet összedolgozni, plusz várni is kell rá ha esetleg idő előtt elhullunk). -
ropi88 #274719 köszönöm szépen a segítséget. -
Értem köszi :) -
lammaer #274717 Valaki szerint igen, valaki szerint nem. Nincs explicit bizonyíték egyik oldalon se, csak az elmélkedés.
Mert ugye az se mindegy hogy kik vannak platoonban.... pl ha 3 400 effes csávó megy platoonban, akkor valószinüleg mégjobban visszahúzzák a csapatot mintha egyedül lennének.
A jó játékosokat tartalmazó platoon nyilván jobb esélyekkel indul. De pl itt is csak a winratera lehet egyértelműen mondani hogy van rá esély hogy nagyobb legyen mintha egyedül mennének. Sebzésben pl nem mindig jó ha tul sok a pró az ember körül :)
-
A "sokkal jobb" jelző szerintem nem igaz, de nyilván ha 3-an vagytok szakaszban, akkor nagyobb ráhatással vagytok a csata végkimenetére. Eleve egy MMO-ról beszélünk, amit érdemes többen együtt játszani. -
Platoon-ban tolva sokkal jobb statok születnek ?
[tényleg kérdezem, összes csatám egyedüli random csatás, egyszer voltam talán platoonban, azt is a legelején:P] -
Haha, scoutként velem is ez történt mindig. :D
-
XVM + ha kínai tankot lősz, akkor figyelhető meg ez a jelenség. -
Én ezt a modot használom és ez nem csinálja.
-
Ezt nekem is szokta csinálni. Korábban itt azt mondta valaki főleg akkor jön elő ha kínai tankot lő ki az ember. :) -
ropi88 #274710
ez most mitől lehet? -
lammaer #274709 R3nton, te vagy az? :D -
lammaer #274708 Nanananana... ott nem durrant el az agya, csak higgadtan kifejtette miért beszél veled úgy ahogy.
Szóval ne kend rám hogy én üldöztem el A Prófétát :) -
EmR3 #274707 bocs hogy van véleményem, nem kell egyetérteni
a 40%-os win meg amit írtam jelképes érték -
400V #274706 UI: ezek a statok szerintem full jók még ha egyedül is van összehozva. -
400V #274705 Csak párat kérdezek, érdekel a véleményed!
- 10 tagú lemming himmelsdorfon vagy más mapon egy irányba.
- 2 perc alatt a csapat fele elhal és terminatorként jön rád az ellenfél.
- Jó kedved van mész rusholni, nem félsz van sebességed, eléd kerül egy 7 tagú front akik top tankokból állnak.
- Előző kombinációja, mész rusholni rád köszön egy E75 falat megpuszilva,beforgatva és nem hátrálhatsz.
Csak pár dolog, én ilyenkor kb hol a legközelebbi méhtelep hol adhatom le a tankomat érzés fog el és nagyon nem állok neki erőlködni mert úgy is elbukok, max sebzek valamennyit. Esetleg a 10 tagú lemming példánál befeküdhetek egy bokorba hátha nem sebeznek meg.
Én ezek miatt már nem foglalkozok ilyen témákkal mert aki randomba játszik nagy tierben biztos hogy találkozott már ilyennel. Úgy hogy én az élvezetre és az öröm tankozásra megyek hisz ez lenne az értelme a játéknak.
-
Az IS-7 grindhez nem kellett sok, az IS-4 került garázsba. Reggel van:D -
Nem tudja.
-
VanDaal #274702 Tudod te, mennyiket szoktak sebezni azok, akiknek 40% körüli wr-ei vannak?
Szerintem meglepődnél :D -
Kiemelem az írásomból a lényeget, hátha sikerül felfognod, értelmezned azt a betűhalmazt, amit neked írtam. Parancsolj:
"Nem voltam kiemelkedő IS-8-al, még kezdő koromban használtam".
Kérek egy OK-t, ha érted amit írtam. Köszönöm. -
EmR3 #274700 Nem elemzek, de én azt szoktam figyelni, hogy minimum a saját hp-mat sebezzem az adott tankkal, ez alatt szar vagyok és joggal hibáztathatom magam ha kikapunk vagy köszönhetem a csapatomnak vagy a szerencsés mm-nek ha győzünk.
1700 körüli átlagsebzést simán lehet néhány T8 heavy-vel is csinálni ami még mindig nem kiemelkedő. Persze a mind ettől függetlenül a győzelmi arány lehet sokkal jobb vagy rosszabb is.
[b]Roger6: [b]
Ilyen teljesítménnyel akkor sem sírhatnál ha annyi lenne. -
"Ez a sebzés szerintem t8-ban is csak elmegy kategória" - imádom az only write embereket. A 40%-os beszólásodra írtam, hogy jó nagy hülyeséget beszéltél vele. -
Hehe, nekem nem tudom milyen, de hogy variálás idején majdnem fullos volt a tank, amit az IS-8-ra cseréltek, így nem kellett sok az IS-4 kigrindeléséhez utána :D -
EmR3 #274697 Ez a sebzés szerintem t8-ban is csak elmegy kategória. Mondom ezt úgy hogy néhány tankkal én sem vagyok jobb, de legyél vele boldog.
-
400V #274696 Elemezzetek engem is.
Legjobb hibrid közepes/nehéz kombináció a játékban.
-
Jövőre már nem lesz így, ha jól emlékszem. -
Nem voltam kiemelkedő IS-8-al, még kezdő koromban használtam - azóta is a garázsban áll. 456 csata, 1.798 átlagsebzés, sérülési arány 1.22. Mondtam már, hogy hülyeségeket beszélsz?
-
EmR3 #274693 1800-as sebzéssel, és ezzel a sérülési aránnyal ez akár 40%-os win arány is lehetne. -
400V #274692 100mm U8TS lesz rajta mint a másik kettőn!
Object 430 kicsit komolyabban. Van vagy 8 verziója. Több soviet tankot is megnézhetitek akár IS7 is belülről ha érdekel, sok érdekes dolog van fent.
Aki keres az talál!
Object 430 -
TiborTamas #274691 Szokás szerint a többi szerveren már több mint 1 hete kihirdették az arty contest nyerteseit, itt meg se híre, se hamva...
RU szerver.
NA szerver.