418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A siemka csapatokra tényleg ez illik. 
-
jó lenne tudni hogy mennyivel bukik a pen.ből
mondjuk ~50 milis tégla építésű falat át lövök ~250-pen es lőszerrel, akkor 200 lesz a lövedék penje? -
"AP and APCR shells can now penetrate soft (breakable) objects, while suffering penetration loss, the object is destroyed in the process"
Ez nem hiányzott. Van vmi infó arról, h a tank (piros v zöld) körvonala megjelenik-e akkor, ha ilyen könnyen megsemmisülő tárgyak mögé bújik és rávisszük a kurzort? Hátha nem, mert a sok agyhalottnak (akik nem olvasnak + infókat) 1 évbe is beletelik mire rájönnek, h miért lövöm ki őket a fedezék mögül. Ők viszont nem lőnek rám, mert úgy vannak vele, h a fedezék úgy is megfogja a lövedéket:D
Am most jöttem rá, h ezentúl nem kell lerombolni a bázison lévő kis építményt, mert már nem fog többet benne elakadni a lövedék. Simán keresztül lehet lőni rajta. A HE lövedék nincs említve. Ezek szerint az nem fog átmenni az akadályokon? Akkor az artyk ezt beszopták:) -
Szép paradicsom ültetvény :D -
400V #274766 STURMTIGER -
Malarki #274765 Na ezt szép magyarosan fogalmaztam meg. Így jár az, aki kétszer kezd el leírni valamit 
.
-
Malarki #274764 Most mi a probléma? A kínai ág fele is már szerepelt a játékban, csak átszínezték. Ez a tree is azért kell, hogy be tömegesen szívják be a Yakamura-tömegeket a játékba. Most hogy már van a kínaiak meg japánok is saját tanokkal tudják gyilkolni egymást még vonzóbb lesz nekik a game. Az hogy az európai ember magasról leszarja az egészt, és inkább örülne olasz vagy ne adj Isten magyar tankoknak az senkit se érdekel, mert az ázsiai piac kétszer akkora bevételt hoz. -
8.10 patch notes -
rudii #274762 Ha jo a kedved... majd csak elrontsak... 
-
400V #274761 LOL 35 meg 25 mm es páncél! Ezek medek télleg? Vagy ennyire sürgős nerfelni a Leopard 1 et hogy ezek lépjenek a helyükre? A 8 as is tiszta Indien Panzer csak barna. Ugyan úgy 90 mm es löveg pár mm es különbséggel átütésben.
Lehet én vagyok a hülye de szerintem hibajavításnak jobban örülnénk meg több újításnak mint ilyen tank özönnek. -
Oddball29 #274760 8-as gun depression alatt el se kezdem. -
X-esnek milyen a döntöttsége??? oO vagy csak én látom nagyon jónak ? -
bigmano #274758 A Vlll-as meg a X-es bejövős! -
Japán tankok statjai !
Tier X
-
Nem. De meg kell csinálni sajnos.
-
aknakukac96 #274755 A-43-44-ről mi a véleményetek?Érdemes őket kihúzni? -
bigmano #274754 Nézd a jó oldalát az At15-el a csaták 70%-ban tier x-ben vagyok,na ott már nem csak láncolgatnak!
Meg is lehet nézni a winrátám vele....
-
Szpecnyaz #274753 Nekem mindig ez jut eszembe ilyenkor :D.
-
Nem örülök :D
4000 dmg-vel,azért kaptunk ki mert egy nyavajás VK folyamatosan lelőtte a láncomat,ezért nem tudtam ráfordulni a többi foglalóra.Sebezni nem tudott de majdnem full HP-vel tehetetlenül néztem végig ahogy behúzzák a bázist.Szóval nem tudtam örülni a medáloknak és az XP-nek. :( -
Losse, de meg kaptad a top xp-t a medál miatt, szóval inkább örülj :D -
Természetesen vereség lett :( -
Erre mit lehet mondani?
-
lammaer #274748 Azért ez ritka mint a fehér holló... nekem nincs artim, szóval csak a szenvedő oldalon vagyok néha, de sokszor lőnek mellém az artik (elsőre ritkán talál el, utána meg már tudom hogy rám vadászik, szóval egyszerűen csak eltűnök egy percre és már le is van a gond), és ha csak egy kicsit is mocorgok ezek után, a robbanásokból látom hogy próbálkozik, csak hát nem jön össze neki.
A high tier nagy splashú azért még igy is tud fájni, de t8ig bezárólag sztem igy belefér.
Persze az örökké iritálni fog, hogy amikor heroikus küzdelemben legyőzök egy nálam erősebb/több tankot közelharcban, a következő másodpercben az a0-ból odafingik a fikagyúró és megöl... olyankor szoktam mondani egy cifrát, és inkább azt kivánom, bárcsak a másik tank lőtt volna ki becsülettel, nem egy ilyen buzgár...
-
Nyomiarty már csak egy fun acc,csak akkor használom ha fritzet kitiltják ezek a galádok.:) Az összes artyt eladtam rajt,max t5-6 tankokkal megyek vele,csupán a játék élvezete miatt.Semmi fejlesztés,semmi idegeskedés t10-ben az idiota csapatok miatt.
Úgy még élvezhető a játék. :) -
Én mentem egy kört S51 el. KV5 one hit :D 1780dam :) Van is egy videom róla. Majd felrakom YT re. -
besti #274745 Lehet neked is le kell porolni a NyomiArty accot :)
Egyébként jönnek vissza szépen, csak azt nem értem miért? A csatáim 1% kb. arty, de borzasztó zavaró a pontatlanság, alacsony ROF, semmi élvezet nincs már benne (légen legalább a GW Panther, SU-26 volt valamennyire fun).
Nem is lenne baj, ha a kempelő TD-ket, vagy a rohamozó heavyket lőnék, de valahogy mostanában a Lorraine 40t és a Leo PTA-mat szeretik 1.hitelni. -
Aha. Ezt nem tudtam. Így már érthető. Köszönöm. -
42 tierpont van. Ezt kell elosztani.
Ez gyakorlatilag azt jelenti hogy 5x tier8 , es 2db tier1. -
5x t8 és 2xt1 fér be a csapatba.Általában így is mennek. Jók felderíteni,foglalni vagy ha másra nem,egy lövést bekapni a nagyok helyett.Néha még az is segíthet.
Én t1-est vinnék,az gyorsabb mint a loltraki. -
De van nála gyorsabb tank is nem? Vagy itt vannak kikötések hogy milyen tankok vehetnek részt egy ilyenen? Sose láttam még ilyen csatát. Nem tudom, hogy zajlik, ezért kérdezem. Tehát mondjuk 7 emberből kell 2 8-as 2 5-ös 2-3as és 1 1-es. Vagy miként vannak ezek kiosztva? Az ellenél is volt 2 ltraktor. -
Panzerkampfwagen VI :) -
Spottolni. Meg az is tud foglalni. Nyertunk mar ugy meccset hogy elhullottunk, de a csata heveben az enemy nem vette eszre hogy a 2db T1 cappel, es ugy nyertunk hogy nem ertek vissza. Szoval hasznosak tudnak lenni. -
Lol mindennap tanul valami újat az ember , erről nem is tudtam hogy így meg lehet nézni :D
Akkor nem szóltam, köszönjük az új vidit.
Valami pletyi hogy mi lesz a következő tank? :D -
Nézek egy WCG élő közvetítést. De valaki mondja már meg hogy minek visznek Ltraktor VIII csatákba? -
Fole viszed az egeret a rate of fire-nel, es kiirja :)
Vagyis nem, 60/ a szam = ujratoltesi ido -
Nocsak, hetente új videjó?
1 kis észre vétel: replay alatt ugye nem látni pontosan hány másodperc alatt tölt a tank, tulajdonos lenne olyan kedves bemondani az adatot, hogy ő bia+töltés gyorsítóval mennyi idő alatt tölt? -
vissza is veszem a GwE100at, jó lesz counterezni
-
Pár hete néhány félidiota sírt itt a TD-k miatt és arty buffért nyafogott.Remélem soha nem kapnak jobb csatát mint ez itt.Akkor majd megnézem miért nyafognak.Ez a sok kis fasszopó buzeráns artista a 8.6 után a tökeit nyalogatta egy ideig,gondolom próbálkoztak rendes tankokkal játszani de miután rájöttek hogy hülyék hozzá,szép lassan visszaültek a szaros SPG-ikbe.
Meg is van az eredménye,újra ott tartunk hogy egy rakás csatában meg sem lehet mozdulni.
-
Sziasztok!
Egy újabb videóval jelentkezünk a Team WD csapat tagjaival. Ezúttal a T-62A orosz közepes harckocsit mutatjuk be, és hasznos tippeket adunk az alkalmazásához.
-
Köszi a válaszokat / tanácsokat ! :) Amint vége a szopóidőszaknak, és nem csak random időpontokban tudok játszani, keresek platoon társakat =)