418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
http://wiki.worldoftanks.com/images/thumb/8/86/AT_8_front_right.jpg/320px-AT_8_front_right.jpg
tetején a kuka, VAGY a KIS ágyú, ha szemben állsz fel, a bal oldalán. annak a tövét.
szerintem Kv-1 be üti azt is
kicsiket sebzel az nem a te hibád, annyit bír az ágyú :D -
Lőttem de nem volt túl eredményes. Vagyis sebeződött de nem valami sokat.
És ha csak azt lövöm akkor ő hamarabb kiszed mint én őt. Mert ezek mindig RUSH olnak rám :/ Időm sincs fedezékbe menni. -
hNeo2 #274968 nincs azoknak az AT-knak hatalmas kupolájuk a tetejükön? -
AT-8 at hol tudom szemből meglőni KV1 el?
3x találtam szembe magam vele de arra jutottam hogy jobb ha a lánctalpát lövöm addig amíg valaki mögé nem tud kerülni. Szóval felváltva szedegettem a jobb bal láncát. Szerencsére így egyszer se tudtak rám fordulni. Szóval a kérdés adott KV1 VS AT-8 hol lőjem? -
hNeo2 #274966 410-es látótávot kap a tier 10 japán med?
hajaj! :D
úgy érzem azonnal ki kell húznom! -
foxbat88fx #274965 ahh AT-8-ra feltenni a Churchill I gunját igazi megváltás a stock gun után
-
Huh! Volt egy jó kis csatám S35 CA-val, bár az elején nem mozdultam, mert a rohadt postás akkor jött! :D
Legérdekesebb rész a Stug III-al való szuronyharc volt!
Akit érdekel:Replay
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
stoppos #274963 A nagy kedvencem, amikor az artynak az élét találtam el. Volt olyan 5 mm páncélja, de így pattant. :) -
így van! Múltkor én is pattantam pl. Comet seggéről KV-3-al 10 méterről, engem meg Cometek lőnek át golddal , szemből, Churchill 7-ben, KV-4ben, stb. Ezen az arnylőszer nem segít... -
DarkDays #274961 ha kell még célpont bemegyek e100-al célpontnak -
-
hogy fogalmazzak akkor? ha maradt volna sima ap-n, akkor a lövéseinek 30-40%-a ütne át engem ( most csak 1 szituról beszélek, amire emlékszem hogy pattogott rólam a köcsög T29, 5lövésből 1 ütött át )
át vált aranyra, lövései 90%-ba ütöttek át ( igen, volt 1 pattintás, gondolom olyan szöget talált el, ezért pattant )
azt akartam ki hozni ebből, hogy a 300 effys barom SE fog lepattani, csak ha olyan szöget talál el. mint ahogy én is a Jpz-vel a b.chateről -
lammaer #274958 Te csak ne ismerd fel hogy mikor trollkodlak, jó? Azzal elveszed az élvezeti értékét a "munkámnak" :) -
lammaer #274957 Hszed első fele okés és triviális, aztán átváltottál science fictionba (vagy félreértettelek) :)
"goldot vált, a random azt mondja hogy a lövései 90%-a betalálnak most. ha nem váltott volna, akkor azt mondja hogy a lövései 40%-a betalálna. " -
És ez az amit nem értenek meg szerintem a gold userek ,hogy ki vannak cseszve azok a tankok amikre a páncélozottság az előnyük.....
Jön a szöveg hogy a 300 effys is lepattan az arannyal.
nem, nem fog
van mikor pattintok aranyat igen, össze jön. de van mikor a Jpz-m pattan a batről ( pappppííír a franciaaaa )
ez nem azé van mert Ő / ÉN hülye, hanem a random beadta.
goldot vált, a random azt mondja hogy a lövései 90%-a betalálnak most. ha nem váltott volna, akkor azt mondja hogy a lövései 40%-a betalálna. Most csak egy Bp csatámra gondolva, ahol a T29-el bunyóztam... -
Thoryne #274955 Jól tévedek, hogy mára ígérték a teszt szervert? -
Úgy tűnt, h az voltam? Ja eléggé :D Persze a végén már emiatt is ment rosszabbul. Minél hamarabb meg akartam csinálni a napi 250k-s missiont, de az istenért sem akarta adni a killeket, még OP TD-ben sem. Azok a helyek, amik eddig "működtek", tegnap nem akartak. Vagy kilőttek előlem mindent vagy túl hamar ledarálták vmelyik csapatot. A sebzés sem jött. 1k sebzést alig tudtam összeszedni 1 csatában. A végén persze már elfogyott a türelmem és onnantól jöttek maguktól a hibák. De ez csak azután volt, h a game el kezdett szopatni a sok mellével és nem átütővel. Esküszöm végig kellett volna vkinek néznie a csatákat. Magas szőke férfi felemás cipőben feeling volt. Egyszerűen semmi nem jött össze.
#274904 Aligha 1660 WN6-tal. Tudok én ennél sokkal, de sokkal jobbat. Nem ez a valós teljesítményem. Ha ezt az egészet 1 hónapra vetítjük, akkor a 30 napból 25-ön 2000 felett van az átlagsebzésem. Ráadásul mióta fent van ez az újabb stat mod, szoktam figyelni a napi WN6-t és ha most pl. kezdenék egy új accot, kb. 1900 körül lenne az efim, úgyhogy bőven lila lennék. Szal, stop trolling pls:) -
WG mondaná:
work as intended
ha meg nézed a replayt, akkor látod majd hogy pattant/mellé ment . lehet lagg volt, lehet gyenge géped. sok mindent mondanak :D
de azt nem hogy "tudjuk, bugos szar"
Nem is várok mást egy olyan cégtől, akik elismerik hogy ellett kúrva 1-2 map, ÉS NEM VESZIK KI, HANEM MÉG TÖBB CSATÁT kell rajtuk menni hogy legyen róluk adat... -
Bee #274952 :D
Azért hozzáértő kezekben jól használható gép, én szeretem. -
És?!!!!!!!!-Jön majd a megszokott válasz.- Használj TE IS aranyat! Legális, és elérhető! Kiegyenlítődnek az esélyek!
Valójában: Egy f@szt! A Black Prince a kitűnően pattintó páncáljára épül, amit megqrhatsz, ha golddal lőnek! Hiába vennél aranyat, attól a T29 sebzése, dmg értéke nem lesz kisebb, sem a BP-é nagyobb! -
Bee #274950 Black_Sheep_01
Hozok egy klántársat KT-vel, esetleg még egy E100-at, így tovább bírjuk a céltábla szerepet. -
lammaer #274949 Hehe, na meg itt látszik mire is jó az E100 manapság :D -
Gyuszopapa #274948 Bocsi hogy beleszólok.
Én most húzom az Orosz tankokat igaz nem sok 1050 csatám van.
A T-26, T-46, T-28, KV-1, KV-1S vonalon haladok.
Most a KV-1S-nél tartok.Az átlagos pontosságom szerintem nem rossz:71.45%.Mondjuk ezt csak annak köszönhetem hogy feleslegesen nem lődözök,föleg a nagy töltési idő miatt(KV-1S).De osztom egy dologban a véleményed vannak nagyon érdekes dolgok,például nem egyszer volt olyan hogy az ellen sziluettjén belül volt a célkőr bőven,nem mozgott,nem volt takarásban semmilyen része és biztos voltam a teli találatban(Top Gun függött tőle).De a lövés után nem történt semmi se lepattanás se más,mintha nem is lőttem volna. -
lammaer #274947 Ingame név? akkor megkereslek.
Mondjuk KTm épp nincs (IS3am van :D ), de majd keresünk olyan tankot aminek ugyanaz az ágyúja. (talán az E75re is felmegy az a kütyü).
Én hajlandő vagyok mindenkit megkövetni ha hülyeséget beszélek, meg kiváncsi lennék komolyan a válaszra. -
áh gyenge a vidi, idő pazarlás -
Bee #274945 Hozom célpontnak az E100-at, lőhetitek a torony oldalán a keresztet. -
lammaer #274944 Félreértetted, a kolléga szarkasztikus volt... én vagyok az, aki 300 méterre lévő célpontra is lövök a sU152 derp ágyújával, ha éppen lőhető. -
Ha már orosz - németekről van szó :DD -
lammaer #274942 Komolyan, ha van egy tiszta lőhető célpont, van olyan ember aki nem rő lá csak azért mert "pontatlan az ágyúm, orosz tankban vagyok?) -
lammaer #274941 Erről is beszélgettünk elég sokat régebben, és sztem tanuljuk egymástól.
Adott a szituáció: te vagy a T8 top heavytank, egyik esetben IS3, másik esetben KT. Minden másban a csata ugyanaz.
Válasz ki mondjuk 2 térképet, és mutasd meg hogy hova állnál fel az IS3-al és hova a KTvel?
Komolyan kiváncsi vagyok, milyen különbséget fogsz kihozni. -
ha adott szitukba lövöldözik ( jön 1 spot, lát 3 tankot, meg áll lőni 1-2őt ), akkor no para.
lehet ő így gondolja -
lammaer #274939 Nem kell megsértődni, és valóban ebben a témában jött fel, ahol én továbbra is úgy "érzem" (plusz a találati statisztikák is ezt látszanak alátámasztani) hogy alapvetően nincs olyan hogy német fölény a célzás pontosság területén, mivel a random szórás - elméletem szerint - sokkal nagyobb súlyal esik a latba mint az, hogy 100 méterenként a tigris ágyúja 6 egész centivel kisebbet szór.
ezt egyféleképpen lehetne megoldani - amire majd próbálok is partnert keresni, hogy egy KTvel meg egy IS3-al leadunk egy 300 méterre lévő célpontnak ugyanarra a pontjára mondjuk 20-20 lövést, aztán megnézzük és lescreenshotoljuk hogy hányszor találja el a KT és hányszor az IS3 azt a weakspotot.
Lenne ebbe vki ma este partner? -
Én csak annyit mondok, hogy ha az IS3-al 300 méterről lövöldözöl, akkor régen fogalmad sincs a játékról. IS3 közelharcra való, heavy tank, frontvonalba. Aki hátul csirkézik vele --> pokolra vele. -
DarkDays #274937 az egész 300-400 méterről weak spot belövéssel kezdődött,így jött szóba az is3 és maga az orosz vonal pontossága.
de oké "nooboljunk" mondjuk azt orosz vonalon nyugodtan sniperkedjen egy kezdő játékos,lőjön weak spot-ot bátran 300 méterről,csak számoljon a lövedék sebességével és a jármű mozgási irányával sebességével....
kezdő játékosoknak íme itt egy tuti tanács,hiszen aki játszott vele 2-3 ezer csatát az jobban tudja milyen über gép az 300 méterről is :) többség akarata :) -
lammaer #274936 Bocs de ha nem érted, akkor te is paradicsom vagy :) -
lammaer #274935 "mindenki által ismert és elismert pontatlanságáról."
És én pl nem ismerem el az orosz ág szignifikáns pontatlanságát. És az álregjeim sem :) -
foxbat88fx #274934 Segítek!
Prémmel: lassan
Prém nélkül: kurva lassan -
Angelus1991ster #274933 Nem vagyok egy überpro játékos, de ezek a zöldségek. -
Angelus1991ster #274932 Megint sok a paradicsom. Azt nem értem sok hülye , hogy ér el Tier 10-ig? Nem értem. -
lammaer #274931 Hát, ez igy nagyon kevés, ne is haragudj... :)
Szóval pontosság/agilitás területén sztem olyan tankról nem illik beszélni, amelyiket te magad nem toltad kellő számú csatában.
Amúgy érdekes megnézni, hogy pl akinek van azonos tierű orosz/német/us/francia járműve (pl KTje meg IS3a is), milyen eredményeket, milyen találati arányt érnek el ugyanabban a tankban... hogy vajon tényleg annyira pontosabb-e a német.