418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gondolom. Rühelltem azt a kis *****-t.
-
VanDaal #275009 Ez most tényleg jó lett? Mert új korában valami leírhatatlanul borzalmas volt. -
Oddball29 #275008 Egyébként sokat segített, hogy felraktam egyből a top ágyút free xp-ből. -
Helyes!
-
Oddball29 #275006 20%.
Jeff style-ban csak azzal lövök T-46-ra meg T-28-ra, vagy BT-7-re hogy biztosra menjek. -
yossarianHUN #275005 Bár én az utóbbi időben a buffolt Tigrissel is egész jól kerestem, azzal az eszement roffal hihetetlen jó lett az a tank. -
yossarianHUN #275004 Prémeken kívül nem nagyon. Ha van prém előfizud akkor a régi nóta, Sherman, KV-1, esetleg Cromwell. -
besti #275003 A különböző tankok pontosságra nekem. De. Továbbra is azt mondom a játékos nivellálja ezeket, mert a hosszú újratöltés, a tank jellegéből adódóan az IS-3-mal közelharcoltam, míg a KT-val másodvonalból is próbálkoztam gyakrabban. Ezek az eredmények még a szóráskép buff előttiek. Valóban az E-100-as kísérlet dönthetné el ezt a kérdést. -
aknakukac96 #275002 8.3 óta van valami új tank, amivel lehet jól farmolni? -
Meséld csak el mennyi prém lőszert viszel magaddal abban a tankban, vagy kamuzd azt hogy egyet sem.
-
lammaer #275000 És nem kell célozni a weakspotot se. HE noob vagyok :) -
VanDaal #274999 Köszi!
A 76-ossal használom. A penje is jobb, meg a sebzése is. Nekem sem így sikerül vele minden kör, de a saját szintjén tisztességesen helyt áll azért. Nagyobbak között mondjuk kb csak spotolni lehet vele.
Viszont a mozgékonysága tényleg nagyon jó, nem igazán tudják lekövetni, ha elkezd körözni valami körül. Kb mint egy Cromwell, csak gun depression nélkül :) -
foxbat88fx #274998 én is azzal nyomom a KV-1et
sokkal jobb mint a 85ös.... esélye nincs egy AP-s kv-1nek 1v1-ben -
FosTalicskaa #274997 Én meg azt hittem az obj 704 is néha beáll alagútfúrónak, hátha ezzel is gyorsabban elkészül a 4-es metró. -
bigmano #274996 Az nem lagg a tankodnak nagy a talaj ellenállása,a játék szerves részét képezi az élethűséget hivatott fokozni! -
FosTalicskaa #274995 D verzió: mindkettőtöket elnyel a pálya a lag miatt. -
bornofakone #274994 grat hozzá, nekem egyáltalán nem akar semmilyen normális kör össze jönni vele, amúgy 57-sel v 75-sel használod? :) -
C verzió: Ő húz ki ammorackkel :) -
stoppos #274992 Hmmmmm. Te vagy az első, akitől ilyesmit hallok.
Amit eddig tapasztaltam:
Lelövöm egylövésesre, majd belelövök még egyet ugyanoda és semmi. Vagy kell egy második, vagy jön közben valaki aki kivégzi. Azt próbálgattam egy időben, ha épp eszembe jutott, hogy ha nem nagyon mozgott az ellenfél, vártam kicsit a lövéssel, miután betöltötte az elsőt. Olyankor általában átment. vagy megint a B verzió, jött valaki és kilőtte. -
Biztos én vagyok a hülye, de én meg úgy vettem észre, hogy aki low hp-s, azt könnyebb kilőni. Mintha a páncélja már nem védené annyira. Tudom itt mindenki az ellenkezőjéről beszél, de én akkor sem ezt tapasztaltam. -
Mit lett a wotinfoval? Menemegy?:( -
stoppos #274989 Bizonyosságot erre, csak SzörP a nagy randomisten adhatna, de ő hallgat. :) -
bigmano #274988 Így igaz szigorúan elméleti síkon persze,semmiféle megcáfolhatatlan bizonyítékkal nem tudja senki alátámasztani! -
stoppos #274987 Azt sejtem, hogy ez a nullás direkt van benne a játékban, amolyan balansznak. Hogy Ferikének, az egydimenziós rettenetnek is legyen esélye. Ferike ugye szeret kiállni a hegytetőre a pancernéggyel, az oldalát mutogatva. Minden további nélkül 5 másodperc alatt el kellene haláloznia, de megússza, mert az utolsó 3 lövés lepattan, vagy nullás, a nyolc hp-s tankjáról, így vissza tud vonulni, majd aktívan védeni a bázist a meccs további részében. -
VanDaal #274986 Sajnos nem sikerült lehozni...
Ha valakit érdekelne: replay
Én végig izgultam (ez néha látszódhat is a bénázásokból), úgyhogy talán másnak is izgalmas lehet :) A végéért meg kár, de így sikerült. -
stoppos #274985 Én nem vettem észre összefüggést a random és a prém között. Játszottam prémmel és prém nélkül is sokat régebben. Ugyanúgy szopóágon voltam, ha olyanja volt. -
bigmano #274984 Szerintem arra érti hogy ibolya ivánékat a WG néha p...án rúgja hogy ne legyen 101%-os a winrate,ezzel párhuzamosan vérpistiék kapnak egy kis buffot hogy elérjék a 10%-os wint,valamint mellékesen egy kevés pénzmaggal hozzájáruljanak a cég növekedéséhez..... -
FosTalicskaa #274983 A valószínűségszámítás tanárom mondta mindig nekünk, hogy a véletelen nem véletlen.
Egy ilyen nagy player adatbázissal rendelkező cégnél mint a wg, ahol egy rosszul finomhangolt konfigbeállításokon is dollármilliók múlhatnak a fenti állítás fokozottan igaz.
De elhiszem, hogy egyeseknek könnyebb bemagyarázni, hogy igen a múlthéten tudtál lőni, de ezen a héten semmit nem fogsz eltalálni, átlőni sebezni és ez a te hibád. és vérpistike el is fogja hinni, mert biztos benne, hogy egy 300-500-ig tartó intervallumon ugyanakkora esélyjel szórja mindenkinek a számokat, mindenféle részrehajlás nélkül a rendszer. -
lammaer #274982 Helyesen emlékszel, az hogy vmi elnyeli a sebzést nem jelenti azt hogy sérül is. Ezért irritáló. -
lammaer #274981 Szerinte nem :) -
stoppos #274980 Na ehhez, hogy jön a fizetős rész? A random mindenkinek random. -
stoppos #274979 Most nem esküszöm meg 100%-ra, de nekem nagyon az az emlékem, hogy nem feltétlen kritikus az a nullás. A csata hevében nem figyelem, de nagyon az rémlik, hogy lőttek már úgy seggbe, hogy csak úgy csörgött, de nem történt semmi. Sem egy modul, sem egy ember nem szállt el és nem is sebződtem.
A Kritikus ugye az lenne, hogy Iván a töltő, szabad idejében cirkuszi mutatványos, arccal leveszi a KV2 lövedéket és nem sérül rajta kívül semmi más. Majd Iván kap egy nikotintapaszt és megy tovább. -
Oddball29 #274978 Hát gyerekek, eddig ezzel a B1-el több pozitív játékélményben volt részem, mint a francia TD-kel eddig összesen t9-el bezárólag. -
FosTalicskaa #274977 Viszont ebben hol a free to play üzleti modell pénzbehajtás része? Ugyan mi élménye lenne szerencsétlen nyomorék vagy fizető játékosoknak vagy a 2 együtt, ha jó játékosok akikből egy árva garast sem lát a wg összecsomagolják őket fél pillanat alatt? Szóval továbbra is marad a fake random...
és jah tényleg jól kinyírták az artikat. Erősebbek mint valaha. Remélem a sok buzigyerek felfedezi hogy újra elő lehet venni őket a garázsból aztán a wgnek újra le kell vennie róluk a silent-buffot. -
lammaer #274976 Nekem őszintén szólva már csak a 0s kritikus sebzésekkel van bajom (artykat ugye kinyírták).
Eleve a szarkazmus része iritál, hogy KRITIKUS sebzésnek nevezik, 0 hp damage...
Azt megoldanák, engem már nem irritálna semmi a játékban. -
stoppos #274975 Valaki ismeretlen tanktárs - a dróthegyen is túl - anyázva veri az egerét a billentyűzetbe. :)
A nullások-pattanók elég idegesítőek, főleg olyankor, amikor egy lövés lenne az ellen és lehetne tovább haladni. Jól jön, ha véletlenül elkúrom és kimászok közéjük, majd lepattannak hatszor a T-54 oldaláról, meg a seggéről. Viszont elcserélném szívesen, hogy ne legyen inkább ilyen. Ha elkúrtam, dögöljek meg. Csak magamat hibáztathatom. De az ellent se segítse. ;) -
lammaer #274974 Én KV1en a 122est használom HEvel, az viszi mindenütt :D
Elején Ap párti voltam, de átszoktam a HEre.. 1vs1ben az esetek döntő többségében legyőzöm a szembejövő APs KV1t. -
lammaer #274973 Na, így már értettem. -
lammaer #274972 És amikor a GWPanther pattan a facehuggoló Chaffee-ről? :)
(én voltam a Chaffee :) ) -
foxbat88fx #274971 máshol pedig nem igazán tudod lőni.... azt a legcélszerűbb (mármint a kupolát)
vagy ott van még a lövegpajzs vagy a jobb oldalán lévő mini ágyú ami szintén beszokta venni dmg-re a találatot
de szerencsére kevesen tudják :)