418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    :D Legalább te veszed a fáradtságot magadnak, hogy írj magadnak saját szöveget.
  • pointer4
    Én meg lenyomom a Z betűt a játékban, elrántom a jó irányba az egeret, és ezt az üzenetet fogod olvasgatni, amíg én játszom tovább: :P

"This was the gold whiner song, made by a poor guy...."

• Maala
    Umm, láttátok a 8.10es videóban, hogy a t7 japán meden autoloaderes ágyú van? (kb 55 mp-nél látható)
  • Maala
    Csak akkor kezdj bele a T32-be, ha free-ből kihúztad rá a top tornyot. Anélkül semmit sem ér az a tank. Azzal viszont isten.
  • Toweliee
    Az orosz wiki szerint T6-ig megy az angol szerint T7-ig.
  • Maala
    Eh. 8hp-s tankra lőj egy szaros HE-t. 3 lövésből lehetne annyi eszed. :D Trololol.
  • bekescsaba
    azért Kv 3 test tier 5-ben, tier 6-ig dobhatja. Nagyon OP tank az a KV220
  • AlucardHuN
    Nemhiába az egyik legnagyobb mumusom:D Ha szembetalálkozok vele mindig elfehéredek:D
  • bekescsaba
    ja. 15000-ért kv 220-at.
  • Toweliee
    Lehet kapni a gift shopban KV-5-öt és KV-220-at.
  • Maala
    Értik ők. Pont ezért használják. Miért kellene nekik a te érzéseiddel foglalkozniuk? Tán esténként ágyba bújnak veled, hogy ennyire érdekelnie kellene őket a másik lelki világának? (Ezt most jól ragoztam?)

Amennyiben a fentire a válasz "nem", akkor az egyetlen, jó öreg Serb-féle megoldás maradt: "Dont play tanks relying on good armor!"
  • madmanic
    pedig a 103 jóóóóó :)

Stockként az egyik legjobb.
  • Maala
    Tegnap első 3 lövésből 2 pattant bat-en. Tudtam, hogy jó este lesz, nem is csalódtam benne. :D Mire meglett a 250k, addigra azért 1500 wn7-re felhoztam valahogy. Nem tudom, hogyan. :D
  • Maala
    Leírom harmadszorra is: Ha goldot lősz rám, beírom, hogy goldnoob vagy. Ha úgy érzed, van alapja a dolognak, és visszaírsz, addig sem a játékkal foglalkozol. Nyert ügyem van. :)

Mint Jeff, amikor hsz-eken át próbálja magyarázni Oddballnak, hogy nem goldnoob, pedig de. :)
  • AlucardHuN
    Jah, gyorsabb, pontosabb is meg olcsóbb is bele a lőszer. Amúgy meglennék egy olyan top löveggel is aminek szintén 225 a penje de a többi paramétere az L/71 lenne. Amúgy t32-t ma elértem, gondolom csak akkor kezdjek bele ha m103-at akarok. Csak arra meg nincs időm most:D
  • Oddball29
    A stock ágyú a KT-n többet ér, mint T32-őn a top.
  • AlucardHuN
    Az a szép benne hogy szinte a stockba nem is kell gold (mint pl az is 3 esetén), miután megvan a nagyobb torony már nem fog minden kis pöcs szembeköpni. Oké el kell ismerni még a nerfelt IS 3-nál is sérülékenyebb oldalról, de védekezni nagyon jó vele. Ez a meccs is, ha replay be lenne kapcsolva mutatnám milyen poén volt. Nekünk az idiot mm-nek köszönhetően kevesebb heavynk volt így városban elég durva szuronyharc alakult ki. És mivel most meg van táltosodva (fürgébbnek érzem, meg jól fordul) öröm forgatni. A végén miután lemészárolltam a heavyket meg a td-t, egy elc meg egy fv akart becserkészni mert 300 hp-m maradt. És hogy a hellcatnek miért csak a láncát sebeztem? Mert a gyökér random úgy gondollta hogy 90 fokos becsapódási szög ellenére képtelen a 105-ös átcsapni a lánc-papírtest kombót...:D
  • bigmano
    Valószínűleg igazad van én sem jegyeztem fel erről pontos adatokat,de nekem így rémlik kb: KT:t8/10%-t9/60%-t10/30%
    IS-3:t8/50%-t9/25%-t10/25%
  • VanDaal
    Ennél jobban valóban nehéz lett volna kicentizni a végét :) Grat hozzá!
  • Master91

Több exp!
  • yossarianHUN
    Jóféle. Csak ne dobálná folyton T10-be...
  • MuldR
    De most tenyleg, ezert kepes felvenni a friend listbe? LOL :)
  • Master91
    ha most hétvégén lesz akció tier 7-8 jó pár tankot veszek, többet között ezt is, kíváncsi leszek
  • lammaer
    Sajnos nem tudom feltölteni, tolom a GDPt a munkahelyen. Legutóbb amikor erről a témáról beszélgettünk beírtam ide a fórumra pár értéket kézzel (de azt a hszt se találom), a lényeg az volt hogy nem volt látható igazi trend. Ott azzal zártuk le hogy biztos tudat alatt én is előremegyek az IS3al és hátulmaradok a KTvel. :)

@Vandaal: de hát most nem is csináltam semmit
  • AlucardHuN
    Ha már KT:

Imádom ezt a tankot:D
  • Simulacrum
    Kevésbé prögős, de hasonlóan izgalmas vége lett a tegnapi T34-es körömnek is.
  • VanDaal
    Köszönöm! A teljes xp valamelyest kárpótolt, meg hogy sikerült ezáltal a tank ász is vele :)
    Egyébként csata után rám is írt a srác, és kölcsönösen gratuláltunk egymásnak. A 18k csatám alatt hirtelen nem is ugrik be több ilyen eset, hogy ellenfél csapatban lévő játékos jó szándékkal írt volna rám csata után :D

Láma bácsi, te meg ne szítsd az indulatokat! :D
  • stoppos
    Mivel R3nton nincs itt, a feladatait pedig nem vállalta át senki, ezért besegítek.

Azért volt, mert a TD OP. Ha nem lenne a TD OP, nyertél volna.
  • besti
    Annyi a különbség, ahogy bigmano is írta, ha a táláléklánc alsó részén vagyok, akkor KT-vel (vagy pontosabbnak mondott lövegű tankkal) maradok hátrébb, amíg IS3-mal mindenképpen előre megyek. Pont a te találati statisztikáidat kellene megnézni, mert te ugyanúgy használod őket. Nem tudod esetleg a vbaddict-ra feltölteni?
  • lammaer
    Áldozott volna egy kis instant csirkevért a randomisteneknek, és máris mellélőtt volna az a TD :D
  • lammaer
    Nem hinném hogy lenne (vagy lett volna) ilyen szintű differenciálás a két T8as heavy közt.

Is3ban duplázgatni szoktam, de olyan mint az óriáskerék: egyszer fenn (én vagyok a király), egyszer lenn (rámtámad és lemészárol egy Maus meg egy E75 miután kilőttem rájuk a goldkészletemet :) )
  • Simulacrum
    Nagyon tetszett, grat. Ne sajnáld a végét, jó játékos ült a TD-ben, nem hagyta volna magát megkerülni úgysem és nagy valószínűséggel mindig hamarabb spotolt volna, mint te őt, szóval nagyon kis esélyed volt, hogy hibázik és rosszul lövi el magát.
  • AlucardHuN
    azaz bocs, változatlan, top tier helyett high-ra gondolltam.
  • AlucardHuN
    Most? fordítva:D
  • bigmano
    A KT-ben a távolról lövöldözés számomra a MM miatt volt szükséges, az Is-3-at lényegessen többször dobta top tierbe amikor én húztam őket,most nem tudom milyen a MM-jük?!
  • JeffDunham
    Baszki tényleg. Nem erre emlékeztem. Még valamikor Kr.E 462-ben húztam ki. A két tier-es szabályt meghazudtolja.
  • Oddball29
    Nem kerül hatosba.
  • lammaer
    No igen, ez is volt terítéken az aszalon - nevezetesen hogy előfordulhat hogy tudatosan (vagy tudat alatt) a precizebb tankokkal inkább távolról lövöldöznek az emberek, a pontatlanokkal meg közelebb kúsznak, és ez magyarázná hogy miért nem látható a német fölény a találati arányban.

(én ekkor inkább a páncélzatban kerestem a különbséget, az én agyam szerint akkor nem megyek az ellenség közelébe, ha papír vagyok. A KT frontja fasza, van olyan jó mint az IS3, ergó nem érzem hogy miért kéne vele másodvonalból lőni.)

Ezért hoztam fel ezt a elméleti játékot, hogy esetleg ha vkinek (esetleg te?) van kedve megmutatni hogy tudatosan mit csinál másképp egy KTben meg egy IS3ban azonos feltételek közt, abból tanulhatnák én is.

Amikor volt KTm, azt pontosan úgy használtam mint az IS3at (kivéve hogy a KTt be lehet forgatni), ugyanazokon a heavy útvonalakon mentem, ugyanúgy odatettem a vasat, nem éreztem szükségét a másodvonalból való harcnak. Mert közelebbről a pőontosabb ágyú is jobban talál :)
  • JeffDunham
    A legjobb mikor a 6-os med-ekről lepattogsz, az meg úgy játszik veled mint macska az egérrel...
  • Oddball29
    Sokat még nem mentem vele, de az első pár kör tele volt vicces jelenetekkel.

Amikor 3 tank szórja rád egyszerre, de egyik sem sebez, te meg közben gépfegyverként szórod őket, és halomra döglenek, az priceless.

Mondjuk ha nem akarom, hogy egy Hetzer letoljon a pályáról, akkor olykor kell az APCR is, de még azzal is határeset.