banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    No igen, ez is volt terítéken az aszalon - nevezetesen hogy előfordulhat hogy tudatosan (vagy tudat alatt) a precizebb tankokkal inkább távolról lövöldöznek az emberek, a pontatlanokkal meg közelebb kúsznak, és ez magyarázná hogy miért nem látható a német fölény a találati arányban.

(én ekkor inkább a páncélzatban kerestem a különbséget, az én agyam szerint akkor nem megyek az ellenség közelébe, ha papír vagyok. A KT frontja fasza, van olyan jó mint az IS3, ergó nem érzem hogy miért kéne vele másodvonalból lőni.)

Ezért hoztam fel ezt a elméleti játékot, hogy esetleg ha vkinek (esetleg te?) van kedve megmutatni hogy tudatosan mit csinál másképp egy KTben meg egy IS3ban azonos feltételek közt, abból tanulhatnák én is.

Amikor volt KTm, azt pontosan úgy használtam mint az IS3at (kivéve hogy a KTt be lehet forgatni), ugyanazokon a heavy útvonalakon mentem, ugyanúgy odatettem a vasat, nem éreztem szükségét a másodvonalból való harcnak. Mert közelebbről a pőontosabb ágyú is jobban talál :)