418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• toocha
    Az volt a baj, hogy valamit állítottam az xvm-en, és utána felülírtam a locaféle minimapot az xvm-essel. Most felülírtam az xvm-et a loca-val és minden működik. Még egyszer thx kisokkának.
  • Roger6
    Pfujj, te rohadék szemét! Magyarokat lősz? Hát nem láttad a nevéből, hogy hungarista meg minden?
  • VanDaal
    Lehet, hogy ez is egy ilyen páros lesz :)
    Csak ez nem zavar, mert Obj 140-em nincs, és amúgy sem tetszett :D
  • Maala
    Azta, ez az E3 nagyon brutál jószág, fényévekkel jobb a JGe100-nál. :-D
  • AlucardHuN
    Ha capkurwa lettél volna talán igazat adok neki, de hát no hadd fröcsögjön :D
  • popey8
    A nagy fehér (vagyis piros) főnök kicsit zokon vette, h kilőttem:D Biztos úgy gondolta, h a papír tankommal menjek be az ellen közé és ölessem meg magam vagy nem tudom. Az indiánok nem ismerik a fedezékhasználatot vagy mi?:D

• popey8
    Elmehet a jó anyjába SerB meg a buzi bandája. Előző csata, Leo proto top löveg:

• Maala
    Még az ágak 10-essé húzása előtt meglett mind a 4 akkori top arty (a németet a patch előtti utolsó órában vettem meg. :D), szóval csak a brittel kell most szenvedni... Duplázókkal crusader sp-nél tartok. Pföjj.

Meg ugye az ágszéthúzás miatt bekerült pár új arty, és mivel orosz ágon S-51ről jöttem, az újakat nem kaptam meg, így ezeket az ágközi fosokat is húzni kellett (német T4ig, francia T6ig, meg oroszon a su-14-2ig). Utálom az S-51et. Szánalmas, amit a midtier orosz artyk művelni képesek.

Nem is értem, hogy valaki hogy képes az artykat jelenlegi állapotukban OP-nak minősíteni. Igen, néha 1hitelnek engem is, és ki is akadok tőle, de ettől még teljesen mák lett az egész artyzás, semmi skill nem szükséges már hozzá. Odaviszed a kört, és van 68% esélyed, hogy sebzed splashből. Feleennyi, hogy el is találod.

Nem hiába hagyták abba a legtöbben az artyzást, csak ugye volt az event, és lenyelették a szart a noobokkal.
  • Veqtor
    Én azért nem temetném a Leo1et, személy szerint nem azért kezdem majd el a STB-t, mert jobb, csak szimplán jól néz ki. :D

Kis összehasonlítás:
    "Confirmed STB-1 elevation arc: -10°/+13°" , Leo1: -9/+20
    Leo1: 6.67 rof/ 0.3 acc / 1.9 aim / 65 kmh/54 trav. (52 turret)
    STB1: 7.5 rof/ 0.36 acc / 2.1 aim / 53 kmh/52 trav. (132 turret)

Tudja valaki esetleg, hogy meddig véd a torony, ha maximálisan kihasználja a 10°os kitéríthetőséget?
  • besti
    Uhhhh. Artikat is? Az nagyon lassuuuuu, nagyon nem jon vele az XP es baszott unalmas is a 2-3-as rof.
  • raymondcurto
    Üdv
    Borsigra megéri felrakni a nagyobb löveget?
    Már az alappal is egy brutális vadállat. Biztos jó az is,de valahogy azt érzem az alap jobban illik ehhez a géphez,de akik próbálták a nagyobbal írhatnának pár gondolatot.
  • Maala
    Bug. És 8.10-ben sem lesz kijavítva.
  • GabeE3e
    EZ mi,hogy megsérül pirosra a tornyom és nem tudom javítani?
    Aztán egy idő múltán megjavul sárgára, de akkor sem lehet javítani,ez valami új dolog,vagy wg fail?
    Az új német Td-ágnál vettem észre 9-esnél,és 10-esnél is előjött már 1x.
  • Maala
    Hát, lévén, hogy minden ágat ki akarok így is, úgy is húzni, tök lényegtelen, hogy behozzák-e az STB-t, vagy sem. :D
  • popey8
    Idő és pénz. Ráadásul az idő pénz:D Én nem csak a duplákat csinálom, de nem sokkal többet megyek vele. Azt a duplázó időt/pénzt te is ráfordítottad ám;) A szóban forgó időt, pedig eltölthetted volna másik tank húzásával is.
  • popey8
    Igaza van Maalanak. A 2 Obj simán helyettesítheti a T62-t. Meg amúgy ahogy korábban is írtam - az igaz, h az STB a Leo buffolt változata, de - a brutál ROF miatt a ruszki medeket helyettesítheti CW-n. Persze a Leot is, de mióta bejött, egy kezemen meg tudom számolni hányszor vittük CW-re. Ugye a sláger med az a T62. A camojára lennék még nagyon kíváncsi, hiszen vmivel egyensúlyozni kellene a nagy rof-t és mivel a többi tulajdonságát láttuk (kivéve a talajellenállás és mozgás közbeni célkör átmérő) gondolom csak ezzel fogják. Ha lesz olyan jó camoja, mint a ruszkiknak, akkor sztem váltja őket. Ha nem, akkor is 2. medként ott lesz a Japán. Míg a Leo csak sokadik a sorban. Most a batet kivettem az egyenletből.
  • e57
    Háát.... folyamatosan 16+ TD a csatákban. Nekem ez kicsit kezd sok lenni.
  • Maala
    Azért nem egészen. Pl. E75-ön pontatlanabb a 128-as, mint E100on. Ugyanez Patton, és Patton 3 esetében a 105össel. Stb.
  • lammaer
    Nem kell holnapig várni :) A két TIgerP kisérlet szépen mutatja, hogy ugyanaz a tank, ugyanazzal az ágyúval két különböző csatában érdekes dolgokat tud produkálni. Csak bámultunk mindketten hogy miért nem hajlandó a célkereszt felé konvergálni a második esetben...
  • lammaer
    Mindenki 100as volt.
    Tudtommal nem a tank a lényeg, hanem az ágyú (ugyanaz az ágyú az újratöltés sebességétől eltekintve ugyanúgy muzsikál attól függetlenül, hogy milyen tankon van).

Eredetileg a királytigrist meg az IS3at akartam összehasonlítani, csak hát király éppen nem volt raktáron... nyilván az IS3at se használjuk 100mmessel, csak olyan ágyút akartam ami nem öli meg túl gyorsan az E100-at ha éppen eltalálja a weakspotot.
  • AlucardHuN
    az iDioT gun-tól nem rossz....
  • Master91
    van 1 videó, ahol 50-75-100-100with skill embereket tesztelnek ( aszem ) meg próbálom meg keresni

vicces de baromira !
  • Roger6
    450 pen? Gold spamming, bro?
  • GabeE3e
    Hmm, 450pen nem volt elég egy 40/20/20-as toronnyal szemben.
    Elég is volt ennyi a játékból mára.
  • kisokka
    Kicsit lemaradtam erről, de miért nem egy tierbeli tankokkal próbáltátok?
    Arra még kíváncsi lennék, hogy mondjuk 75%-os legényekkel mit mutatna. Vagy erről van valami infó, hogy kinek milyen képzett legénysége volt?
  • Master91
    meg kockáztatom:

ha holnap , de legalább 1 hét múlva újra tesztelnétek, más jönne ki valamelyik ágyúnál
  • lammaer
    Nos, Darkdays kolléga segítségével megejtettük a rövid kis tesztünket a délelőtt körbejárt, "mennyire számít az accuracy hogy eltaláljuk e a weakspotot 300 méterről" témában.

Mindenképpen látható hogy a nagyobb accuracy jobban összetartó találatokat jelent, de érdekes megfigyelni hogy:

A. Néha nem a célkereszthez akarnak összetartani a lövedékek (a 2 TigerP teszt)

B. Valami más is van a háttérben, mert a T34 0.35ös ágyúja valahogy nem annak néz ki.

Szóval én visszavonom a tanaimat hogy az accuracy nem számít, de hogy a randomisten keze valahogy másképp de csúnyán bennevan a történetben, az is biztos :D

• Maala
    Köv patchtől obj.140, obj.430? :)
  • VanDaal
    Azért nem egészen. A táras tankokat talán nevezhetjük valamelyest erősebbnek a tradicionális társaiknál, de a top tierekről azért elmondható, hogy rendelkeznek valamennyi egyediséggel. Itt viszont az STB konkrétan egy buffolt Leo. Ilyenre még nem volt példa korábban, hogy egy top tier egy az egyben átvegye a másik szerepét, mert nem csak összességében jobb a másiknál, de minden lényeges tulajdonságban egyenként vizsgálva is felülmúlja a vetélytársát.
  • Maala
    Milyen erőforrást? :D Én duplázókkal húztam ki a Leo1et. Jó, jó, de... Meh, nem egy Batchat.
  • popey8
    Leo protonál tartok, annyira nem szeretem ezt a papír "játékmenetet" és csak CW miatt akartak kihúzni. Ha kell legyen meg. Erre igen jön ez a japó cucc és hiába öltem bele annyi erőforrást a leoba. Én is örülök neki.

#275138 Ja de vágjuk. Nekem nem kedvencem, mint fentebb is mondtam csak CW miatt húzom ki a leot és majd az STB-t is. Mondjuk a lényeg ua. Ez van sajnos. Ha nem CW-znék nem érdekelnének már ezek az új tartályok.
  • yossarianHUN
    Az más kérdés, hogy ez a játékmenet rovására megy, csak ez őket nem érdekli amíg a pénzt hozza, és ezt meg is mondták.
  • yossarianHUN
    Nem tűnt még fel senkinek, hogy minden patchben olyan gépek jönnek, amik a játékban már bent levő egyes modellek hasonmásai, csak épp feljavított stattal? Legalapvetőbb marketingpszichológia, megjelent az eddigi kedvenc gépedhez nagyon hasonló újdonság, ami kicsivel még jobb. Azonnal rohanni kell érte. Folyamatosan túllicitálják magukat, patchenként egyre elvetemültebb koncepciókat nyomnak ki magukból. Fél év, és a titkos náci bunkerekből előkerült tervrajzok alapján készült lézerágyús csészealjak fognak furikázni T10-ben.
  • Simulacrum
    Benne voltam a TV-ben és a mesterrel végeztem XP-ben az élen! :D

• VanDaal
    Betesznek egy tankot, ami szerepkörét tekintve hasonló, mint a Leopard. Csak ébb jobb RoF-fal, jobb toronypáncéllal és jobb depressionnel...
    Magyarán a Leopard mehet a kukába, hurrá!
  • Maala
    Igen, a legutóbbi verzió pont erről szólt, hogy pár tank motorhangját lejjebb vette.
  • Master91
    motorhangok baromira hangosak voltak nekem...
    ha meg lejjebb halkítottam, akkor meg másik tanknál volt zavaróan hangos.

így hagytam :/
  • szakasz
    OMG, a 6. érzék csak 100%-nál müködik (mivel Perk és nem Skill)

olvass wiki-t vagy bármi mást..
  • atee73
    csak ha elerted a 100at akkor muxik
  • Desmodromic
    Nem, csak 100%-on kezd működni.