418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #275210 De legalább végre nincs ingyenkredit. -
foxbat88fx #275209 a kezdőkkel valóban kibaszás :D
tier8-ban ISU-val vagy JP2-vel pikk pakk összejön -
pic_ur #275208 Nem kell feltétlenül béna játékosnak lenni, elég ha valaki alacsony tier-ben játszik.. -
foxbat88fx #275207 a sok béna játékosnak elég sok lehet az 50k dmg :D
egy pro gamernek semmi egy nagy alphás tankkal -
15-25 csata közt szokott nekem lenni -
Az 50k sebzésért 1 nap prémium szerintem eléggé olyan küldetés.
Nagy TD-vel mondjuk 3,5k-t lehet csinálni átlagosan egy csatában, szóval max.2 óra alatt kényelmesen lehet csinálni egy nap prémiumot. Akinek nincs ionágyús tankja, annak több idő. -
Hello Jpz, napi prémet kérek :D
viszont akkor nem lesz 250k- bónusz? shet -
szakasz #275203 ez furcsa, hogy nincs olyan küldetés ami odaszegezné az embereket a gép elé, vagy úgy gondolták hogy december, úgyis mindenki a gép előtt fog ülni ? -
Decemberi küldetések: link
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mission 1: Learning By Doing
Goal
Be in the top 3 experience earners from your team in a battle
Reward
+20% Crew Experience
Conditions
Random Battles only.
Only base XP counts (no bonuses for the first victory of the day, premium account etc.)
You can receive the reward each time you complete the goal.
Mission 2: Brothers in Arms
Goal
Receive the Brothers in Arms medal
Reward
+50% Crew Experience
Conditions
Random Battles only.
Tier restriction: IV and above (all platoon members)
You can receive the reward each time you complete the goal.
Mission 3: Road to Victory
Goal
Achieve 125 victories in December
Reward
1 Day Premium Account
Conditions
Random Battles only.
Once per account
Mission 4: Earning Your Stripes
Goal
Cause 50,000 points of damage in a day
Reward
1 Day Premium Account
Conditions
Random Battles only.
Once per day
A day is from 06:10 to 06:00 CET (GMT +1) (i.e., when the daily double experience amount resets).
These missions are available from 1st December 2013 06:10 CET (GMT+1) until 1st January 2014 06:00 CET (GMT+1)). -
Egy replayt tegyél fel légyszíves, kellene egy kis pihi a munka közepette. -
madmanic #275200 A mai nap kedvencei eddig:
T95 arannyal...
Foch platoon arannyal..
Noch dazu péntek van, ami már majdnem hétvége... -
foxbat88fx #275199 XDDDD
1v1-ben maradtam egy KV-4 ellen Panther 2-vel
beállt capra én meg tőle 200 méterre a kilőtt artynk mögé aztán side-scrap XD lepörgettem az időt 14sec-re mielőtt kilőttem
kár h nem 20 perces egy csata.... így is kiidegeltem a csapatom
-
Angelus1991ster #275198 Nem úgy volt ,hogy a tier6-osok 30%-al olcsóbbak? -
stoppos #275197 Már majdnem megkérdeztem, mi a helyzet a teszttel, de már látom. :)
A második tigrisP kép olyan, mintha a szerver oldali célkereszt elmozdult volna ahhoz képest, ahova céloztál. -
csagataj #275196 40000 csata -
lammaer #275195 Höjj höjj höjj, végre eladhatom a T69et....
-
Antica #275194 300 arany ,1 nap prem -
lammaer #275193 Hmmm lehet. A lényeg hogy arról atankrüól írtam ki az ágyú pontosságát, amelyiken használtam. Igy talán azért korrekt az összehasonlítás. A 0.34 az gondolom T7 meg T8 tankon is 0.34et jelent. -
bigmano #275192 Az mi is tul.képpen? -
foxbat88fx #275191 xddd részegen jó a game
másnaposan szar :S
de egész jól megy most -
stoppos #275190 Ugyanez van. :) Csak a végén, mikor már nagyon abba kéne hagyni, akkor megyek még egy csomót és így jön ki átlagra a nagyonszar. -
Antica #275189 Sracok valakinek Gigas bonuszkodot tudok adni, de egy accuntra csak egyet lehet.Erdekel Valakit?
-
Kancsalborz #275188 Hmm... Nekem két sörig felfelé szokott menni a stat, utána viszont meredeken zuhan... -
stoppos #275187 Igazából a részeg wotozással is vannak problémák. Legalábbis nekem olyankor szoktak születni a 36%-os győzelmi arányok 700-as effel. :)
Nem teljesen pontosak a számok, de este tervben van letesztelni. :) -
madmanic #275186 bezony
dől a lé
-
DarkDays #275185 Sziasztok!
Esetleg valaki aki kétszer kérte ki a bónusz kódot és nem tudta a másodikat felhasználni,legyen olyan kedves és gondoljon rám és küldje el privát üzenetben
egy barátom csúnyán lemaradt már megint...
köszönöm -
Veszett Horda #275184 Sziasztok!
A Veszett Horda(VH) tagfelvételt hirdet.
A klánt egy baráti társaság alapította, mely az elmúlt években folyamatosan gyarapodott. Jelenleg az első szárnypróbálgatások zajlanak a global mapos clanwarozás terén. Célunk a tagfelvétellel az aktív, ügyes játékosok gyarapítása.
Klánunkban a fiatalabb korosztály mellett a 30-as 40-es tapasztaltabb, érettebb korosztály is megtalálható.
Amire minden nap lehetőség nyílik: szakasz, század, 7on7
Valamint ha folytatódik a CW siker széria akkor CW.
Felvételi követelmények:
- minimum 1000 effi
- tier 8, 10 tankok
- betöltött 18. életév (Érett gondolkodásmód mellett fiatalabbak is jelentkezhetnek.)
- csapatmunkára hajlandóság
Mindenkit sok szeretettel várunk!
Jelentkezés: ingame, valamint a: [email protected] címen. -
foxbat88fx #275183 jó ez a 40k kredites misszió :)
elég szépre sikeredett az 500. Top Gun-om :D
csíter auto loaderes köcsögök!!

http://kepkezelo.com/images/ibng6ra91xpn5g31o9w9.jpg -
Dorgal #275182 Én a " czolgistáktól " félek a legjobban...
-
foxbat88fx #275181 hahaha :)))
csak ez a másnaposság ne lenne
-
Nashorn magasabb mint a Churchill meg mint a Kv-1S azt darabokra lőttek minket, míg a nashorn haverom röhögött mert őt nem spottolták -
Az STB alacsonyabb tank mint a T62, ebből kifolyólag a camoja is jobb lesz, ha a logikát követik, bár a WG-ről beszélünk. -
kHares #275178 Kb. 1 hónapja nem volt gusztusom belépni a játékba de néha benézek ide. Öröm látni Foxi hogy teljes erővel visszatértél :)
Ja a honlap még mindig francia nyelven kommunikál, a profizmus legalább szinten maradt -
TomDantes #275177 A WoT-ban a Rommel-ektől ments meg uram minket...Tíz esetből kilencszer a Rommel felhasználó nevű játékos, totálisan hülye, de legalább azt hiszi magáról a harckocsizás nagymestere. Ez persze ugyanígy áll az összes Wittman-ra is. -
foxbat88fx #275176 azért a HUNS-ban sem kell messzire menni a kultúráért :D
(mondjuk vicces lehet ezt tőlem olvasni XD) -
Az nCore-on már fent van a Wargaminges riport magyarul. Azért írom mert már én is vártam. -
Adjunktus #275174 Én is állandóan ezt csinálom!
Az a kevéske pénzem,mindig megpróbál szerényen meghúzódni a pénztárcám mélyén,de én gyalázatos módon kihasználom!
-
VanDaal #275173 Itt a hétvégi akció, időm is van játszani, kedvem is lenne --> 7-ből 6 vereség, "nesze barom, játsszál" -
foxbat88fx #275172 na nyomjuk a hálaadásnapi gamet :D
most biztos jól fog menni.... tegnap hálaadásnapi NFL meccsek keretében megittam egy rakás 8.3-as sört meg páleszt....
ja és részegen ne süssetek pizzát, nem kellemes égett ujjakkal wotozni
-
Két dolog tűnt fel a kettes kampány alatt. Az egyik hogy a TEAM 3 területet tart most is a térképen. A másik az OHG. Brutál keményen nyomják. Én személyesen nem gondoltam volna hogy ennyire össze tudja szedni magát ez a két klán. Régóta figyelem az OHG-t, de meglepő amit művelnek. Sok területük volt, kiverték őket, vissza mentek, most meg hozzájuk megy a vonat. Besz@rás.
Nem ismerem őket, senkit sem, de RESPECT.
Ezt meg kellet jegyeznem, hogy ilyen is van. Talán egy kis erőt ad ez a siker story a többi magyar klánnak is.