418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pic_ur
    Egy szétesett táblázat fejléce. :D

Feltétel:
    Nyerj meg egy csatát

Korlátozás:
    Csak normál (random) csatában
    A küldetés csak 1x teljesíthető

Díj:
    1 nap prémium fiók

Na így lenne, csak táblázatosan (wotinfo.hu :))
  • kisokka
    Szeretnéd azt a fasza pirosat, mi?
    Elmondom na, E-75-el KT csúzlijával. WTF ág td-i meg szemben, szóval sokat nem tudtam lövöldözni, csak egy lúzerebb E-75-re, amit rendszeresen alig vittem át.
    Amúgy ebben csak az a szar, hogy én azért nem mertem menni, mert ott voltak a WTF td-k, úgyhogy csak a tornyot villogtattam, néha sikerült némi spot(hát nem sok...). Ők azért nem mertek jönni, mert azt hitték mögöttem ott vannak a mi WTF td-ink(ami amúgy nem igaz, egy IS-3 volt ott csak)
    És ez nem az első eset ezzel a tankkal, látnak, lőnek, pattannak, előkerül a gold tár, pattan az is, csak már nem mind...
    A két csapat meg fosik a WTF td-ktől, amit egyre jobban úgy látok, hogy hiba volt behozni ebbe a játékba. Van pár táras tank, amiről hasonlókat gondolok, de ezek überelnek mindent. Szégyen mennyire fél tőlük mindenki.
  • lammaer
    Feltétel - Korlátozás - Dij

Nyerj meg egy csatát - Csak randomban - 1 nap prémium

PARADICSOM :D
  • pic_ur
    A tegnapi leosztásom alapján azért lehet, hogy dolgozni kell egy ideig érte :P
  • voivod32
    Az a baj, hogy sajnos nem igazán tudom kihasználni, max 3-4 órát belőle.
  • Fefe82
    mi az a Korlátozás dij ?
  • Sunsetjoy
    Ez az 1 nap prém azért jó, hogy így kerül hozzánk. Ha csak hozzádvágná, amikor mondjuk nem is érsz rá, akkor csak el lenne vesztegetve.
  • Fefe82
    Nincs semmi amiből következtetni lehetne te agyhalott :XD de pl T54,vagy britt TD,bár a tankod biztos hull-os,de balfaszul sebeztél ,ha ennyire tűzközelbe voltál,de végül is MED-el nem mehettél mert nem is spotoltál!vmi britt bokorbaszo fossal voltál!!ide a piros hangsugárzót te lém :XD :XD
  • voivod32
    Köszönöm! Micsoda kihívás! :D
  • bigmano
    Igazad lehet....sajnos
  • pic_ur
    Ice Breaker küldi

Feltétel Korlátozás Díj
    Nyerj meg egy csatát
    Csak normál (random) csatában
    A küldetés csak 1x teljesíthető
    1 nap prémium fiók

(dec 3-ig él)
  • Roger6
    Szerintem az 1.244 alap XP elég karcsú egy Tank Ászhoz.
  • bigmano

Azért erre már beadhatta volna az ász pancsert!!!
    Mennyi most az az xp amire beadja az AT-nál??
  • voivod32
    Sajnos elég gyakran tesz Tier 6-ba vele. Gold bejátszik...
    Szerintem T-25-el sokkal jobban jártál volna, hacsak már nem áll a garázsodban...
  • kisokka
    12K szerzett lehetséges sérülés már jóféle, nem?

Aki kitalálja mivel szereztem ezt, az nyer egy piros hangszórót
    Na meg minek köszönhetően...
  • voivod32
    Biztosan le van írva valahol, de semmi kedvem keresgélni: Lenne valaki olyan kedves, hogy megmondaná, mire adták az egy nap prémet?
  • yossarianHUN

Gondoltam megveszem akciósan ezt a prém Csörcsöt. Nem is rossz, sőt. Viszont folyamatosan T6-ba rak. Ez általános? Nem mintha így nem lenne teljesen használható, csak néha azért kibírnám ha T5-ben kéne pedózni. Az első meccsem óta viszont mindig a lista felénél voltam, 5-6 T6 alatt.

És megérte visszavenni a T29-et is
  • pic_ur
    Én tegnap végeztem vele, ma megveszem az AT15-öt.
    Amennyire utáltam az M3 Lee-n az oldalra tett löveget, annyira szerettem az AT-7/8-on. Buli takarásból lövöldözni vele. Sajnos az AT15-ön megint középen lesz.
  • Malarki
    Oh, köszönöm szépen
  • davidbog
    IRL könnyebb volt több mint egy tonnával.

Azért kurva jók ezek az új tier 10 közepesek is. Most nézem ezt a japán csodát is, persze hogy 2900+ DPM-je van. A régi nehezek meg szüttyögjenek csak 2100-2200-al....
  • Oddball29
    Bastards.
  • csagataj
    Csodálkoztam, hogy ma kaptam 3000 aranyat, aztán felhomályosítottak, hogy az havi SPG versenyért lehet. Megnéztem, és tényleg. Amikor még egyszer kaptam 3000 aranyat, akkor megint csodálkoztam. Aztán amikor egy órával később levontáka második 3000 aranyat, akkor már nem csodálkoztam. Lehet, hogy gyorsan el kellett volna költenem? :)
  • Eagle16
    Úgy tudom hogy -6 fokot kap majd.
  • popey8
    Parancsolj:)

#275225 Akkor ez olyan T-54 feeling. Én mondjuk CW szempontból nézem a T10-ket. Sajnos úgy néz ki ez oda is jó lesz, de akkor sem fogom kihúzni. 3 tieren keresztül nem fogok kínlódni a hátsó tornyosokkal. T-54 páncélzat, (gun depressionről van infó?) a többi tulajdonságát nézve, pedig a másik 2 T10 med egyvelege, kivéve a kisebb rof. Új tank WG módra.

#275210 Sajnos így van. Miből fogok most T10 tankokat venni? És miből fog Jeff gold ammot spamolni?

#275211 Ez egyértelmű és feltűnő is. De ez biztos CSAK a random, igaz Lammaer?
  • Malarki
    Régebben volt egy olyan gold detector mod, ami a chat mezőbe írta ki hogy mivel lőttek meg, erről lehet tudni valamit? Konkrétan a neve érdekelne.
  • Eagle16
    Az extra páncélzat ára. Mondjuk az érdekes, hogy 2 tonnával könnyebb a T-62A-nál...
  • Oddball29
    Artiszidásért a hetedik mennyországban kiröhögnek.
  • foxbat88fx
    hmm akkor megnyugtattál
    de mekkora szar már hogy nem lehet rá tenni felfüggesztés növelőt...
    még töltésgyorsító se megy fel rá addig meg semmi se :D se motor xd

de első csata nem volt rossz... 2600dmg a 171 átütésű gunnal
    azt tudom hogy a legjobb gunja állat, meg jó a páncél, de hiába a páncél ha betöltik a goldot
    ma AT-8-al is capol az enemy... hellcat, stock kv-1s, jpz4
    na mondom ezek nem lőnek át, megyek spotolok mert már fogytán a csapat
    aha.... gold-ra váltott az összes faszkalap

ezért borítja fel a gold ammo a játékot
    bízol a páncélzatodban aztán jól rábaszol
  • Angelus1991ster
    Miért nincs akció a tier6-os járművekre?
  • Hypo #275221
    :))) ja van ilyen, mondjuk az idő is fontos mikor nyomod éppen:) sajnos útobbi napokban csak szopó ág a duplazast se tudtam mindenre megcsinálni persze biztos én is bénáztam de legtöbbször mintha a többiek direkt vesztésre játszanának illyetve mm csak alulra dobal tok mindegy milyen tier:) ez van
  • Maala
    Micsodaaa? Obj 430-nak szarabb lesz a rofja, mint a másik 2 t10 orosz mednek? Kukába vele.
  • VanDaal
    Én most fogok végezni vele. Eddig az AT7 jött be a legjobban erről az ágról. Ezen végre tényleg úgy működik a páncél, ahogy az ember elvárná, sőt talán kicsit jobban is :)
  • 400V
    Hogy csörömpöl már, mint a mosatlan a kagylóba! xDDDDDDDDDDDDD
  • foxbat88fx
    hú azért ettől egy picit félek....
    Megvásárolva:
    'AT 7' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 460 000.

habár majd kiderül, AT-2 meg AT-8 egész kellemes tank....
  • foxbat88fx
    azért a tracer hack befigyel XDDD
  • 400V
    Esküszöm ha ezen az új Object 430V2 őn kicserélném a tank modelljét T54 re nem tűnne fel hogy Object 430V2 van alattam hanem T54. Miért jó ez hogy betesznek egy tankot és majd hogy nem egyezik T54 el csak hátul van a tornya? Miért nem lehetett volna úgy mint a németeknél meg a briteknél hogy fent van rajta a 10 es löveg csak rosszabb pontossággal meg roffal?

Megint egy ág ami xp váltásra van megtervezve.
  • VanDaal
    Nekem is gyakran van hasonló érzésem. Nem minden meccsen jön elő, de néha annyira "lejt a pálya" az egyik oldalnak, hogy már szinte fáj. Amikor az ember legjobb tudása szerint csinálja a dolgokat, és semmi nem akar bejönni, mert a "random" épp fákkot dobott neki...
    És nagyon kiábrándító látni, amikor a random nagyobb hatással van a végeredményre, mint a játékosok tudása.
  • 400V
    SU26 TERROR!!! :DDDDDDD

• 400V

• Greenscape
    Mutatok egy ellenpeldat. Tegnap akartam nezni valami jo replayt. A keresobe beirtam: T54E1, Severegorsk es megneztem a legtobb damages videot.
    Bakker ez a szerencsetlen hibat-hibara halmoz ot viszont nem tudjak kiloni 5-10 meterrol abbol a papir tankbol. Sokszor erzem ugy mintha mar az elejen el lenne dontve a csata es nem csak a mi karunkra. Van mikor atgazolunk az ellensegen szinte hp veszteseg nelkul mert minden pattan rolunk ket csaval kesobb meg csak pislogunk mint Bambi a vagohidon. Full lila platoonok hullanak el parszaz kiosztott damaggel es minden atut mindenkit.
    Itt a REPLAY. Ha megnezed latod majd mirol beszelek.