418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #275491 Felhívás a Burda-medálra. Nekem még nincs, de tegnap lejmoltam egy Dumitrut. -
kisokka #275490 Mármint arra céloztam, hogy az IS-3 valaga szeret lepattintani kb. MINDENT, ami tőlem és a pisztolyomból kispriccen
-
és elég sűrűn látok ilyet, miért? oO
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
AlucardHuN #275488 Sajnos nem úszok annyira creditben 
Túl skót vagyok ilyen fun dolgokhoz:D Melleslega legszebb hogy a lőszer is besárgult, gondolom neki ilyen baja nem lett:D
-
kisokka #275487 Háh, a T18-at még én is golddal szoktam lőni VAE-val. Na az a tank megérdemli a szopást. -
kisokka #275486 Semmi más dolgod nem lett volna, mint megfordulni és segget mutatni nekik
-
pic_ur #275485 Tegnap vettem egy T18-at ökörködni. Az EXNOM-os ellenfél öntötte rám a T2 géppuskájából az aranyat. Gondolom lejött statot javítani. :) -
AlucardHuN #275484 Heh, én múltkor pilláztam IS 3-ban, mert egyszer csak az ellen KV-1s-e átváltott goldba. Ebben az a legszebb hogy egy tier 6-os gyökér goldal annyit sebez mint egy t8-9-es (mert ugye a németek-amcsik-angolok t8-ban se érik utol őket). Aztán a puszta túlfelén álló t150 is goldozni kellet szóval rögtön sidescraperezhettem... még csak nem is t7-esek voltak... -
foxbat88fx #275483 kevés dologban értünk egyet de ebben tuti :D
UNICA, EXNOM, PTS, EFE ezek tényleg mind gold spammerek
és akkor is kurva szar a gold ammo, legfőbbként a jó páncélzattal ellátott tankokat cseszi szét, mert nem tudod kihasználni a páncélzat adta előnyt, mert bármelyik 200 effis nyomorék keresztbelövi a tankot -
kisokka #275482 Tudod mi a poén? Amikor elkezdtem WoT-ozni, sok, nagyon sok videót néztem meg, köztük magyarokat is. Rengetegen panaszkodtak a ghost shell-re, de nekem soha, vagy legalábbis nagyon ritkán volt ilyen.
Lezúztam közel 10ezer meccset és most a hetekben annyi eltűnő lövésem volt párszáz csata alatt, mint előtte 20ezerben(szóval egy kis matek, soha nem lőttem ennyi eltűnőt, mint most). Na ezt nem igazán tudom hová tenni, illetve basztassa a agyamate.
Szerintem ezt nagyrészben a szervereknek köszönhetem, ugyanis a lag miatt olyan lövéseket látok betalálni, amik valójában vagy egy kilőtt tankba, vagy egy már nem jelenlévő tank sziluettjébe csapódnak. Szóval szerintem ez most a játék legnagyobb problémája. Van még pár hasonló kaliberű gebasz, de ez mindent überel. -
chrome-ra már 1 srác csinált 1 kis scriptet ami orvosolja
majd idővel meg oldódik, nem úgy mint a ghost shells a wotba :D -
-
kisokka #275479 Sokszor látom ezeket az &-parancsok utáni linkeket, mi a retekért csinálja ezt a fórum? Majdhogynem értelmezhetetlen az egész így. -
Spec. töröld légyszi, át szerkesztem.
----
- developers on the alleged - too many TD’s - issue: The rumors about the TD domination are too much exaggerated. At this moment, there are less TD s than HT s (we are talking about top battle tiers) and there is roughly the same amount of TD s as there is of mediums - and - In fact, the gameplay on TD s is quite boring and monotonous, when compared to LT s, MT s and even HT s. So players played a bit with the new accuracy and then went back to play on their favourite vehicles.- -
kisokka #275476 Nem saját ötlet, itt hangoztatták valakik, de egyetértek vele. -
kisokka #275475 Annyit még hozzátennék, hogy azoknál az aktív scout tankoknál még megértem a full goldot, amik oldalba tudnak verni egy 3 tierrel magasabb heavyt. De szemből még azzal se. -
nyomiarty #275474 Ez egy érdekes ötlet hogy a lőszerek csak egy része lehessen gold.Érdekesebbé tenné a CW-ket is. :D Meg kellene válogatni hogy mire mivel lőnek. -
kisokka #275473 Teljesen megértem, ha valakinek van néhány goldlőszere a szorult helyzetekre, nem is firtatnám miért van ez, mert gondolom mindenki számára érthető. Nekem is van olyan tankom, ami egyszerűen igényel 5-10 darabot.
Viszont példának nem hoztál fel jót, azzal a VK-val miért akarsz IS-3-akat lövöldözni? Másként is lehetsz hasznos tagja a csapatnak, ha egyáltalán megérdemli az a csapat. Én tuti nem fecsérelném rá az időt, ha abban ülök, persze ez alól kivétel, ha már csak én vagyok életben.
Persze az IS-3 rohadék egy jármű, szerintem az egyetlen olyan ellenfelem, aminek a seggéről/oldaláról 100-nál többször pattantam, de ez más kérdés.
Szóval a lényeg az, hogy annyira nem kell védeni a goldlőszert(jó, értem, nem te véded), hogy márpedig az jogos, ha mindenre azzal lő valaki...Mert nem jogos. És azt is megértem, ha valakit legoldnooboznak ezért. Amióta lehet pénzért venni az aranyskulót, igyekszem mindig fedezékben maradni, hogy még véletlen se tudjanak olyan helyen keresztüllőni, ahol alapesetben lehetetlen, de még így sokszor megszívom. Pont azért, mert teszem azt, egy WTF E-szutyka telibe van verve arannyal(bizony mondom, azt apuci és anyuci vette neki).
Ettől függetlenül csak ritkán háborít fel a dolog, de annál bosszantóbb.
És egyetértenék azzal a dologgal, hogy tankonként csak bizonyos százalékot lehessen vinni a csatába. Sokkal korrektebb lenne az egész játék. -
Angelus1991ster #275472 Győzelem!
Csata: Ruinberg 2013.11.30. 18:11:33
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 1 263
Szerzett kredit: 71 342 (-40 ezres event miatt)
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Egyre jobb a KV-1 :) -
Nekem 1818 prém nélküli xp re lett meg pár napja vele:) -
nyomiarty #275470 Nem védem őket,félreértettél! Csak nincs bajom velük.Én is használok goldot ,minden tankomban van 5-10 db.(amelyiknek nagyon szar lövege van,abban egy kicsit több) Szeretek gyenge pontokra célozni és ahogy valaki írta is,mióta kisebb lett a szórás,simán el lehet találni egy kupolát 2-300m-ról is.(nem mindig de elég sokszor ahhoz hogy érdemes legyen rá lőni)
viszont a kedves MM(ami szerintem nem is olyan rossz) sokszor tesz be két szinttel nagyobbak közé olyan tankokkal amikkel szinte semmit nem lehet tenni gold nélkül.Egy lassú t6 heavy-vel t8-ban vagy betöltöm a goldot az elején és mindenre azzal lövök ami szembe jön(a lassú töltés idő miatt nem praktikus váltogatni),vagy kilépek a csatából mert semmi értelme a játéknak.A VK3601 132 átütésű 88-asával lődözhetek is3-ak gyenge pontjaira.....Szóval ilyenkor megy a gold és igyekszem hasznos tagja lenni a csapatnak.Aztán mikor 4-5 átmegy az is3 frontján akkor jön a "goldnoob" tőle de ha őszinte akarok lenni,nagy ívben leszarom hogy a szétlőtt ellen mit írkál. A csapat hasznos tagja voltam,lehetőségeim maximális kihasználásával hozzájárultam a csapat sikeréhez.Igaz emiatt néha mínuszos a vége de bőven megéri.(hozzáteszem hogy soha nem vettem goldért lőszert és prémiumom is csak akkor volt ha ajándékba adták vagy a wowp-vel összeszedtem pár hónapot) Egyébként sok ágyúnak a gold ammoja bizony pattog rendesen.A hetzerben először 10 HE és 10 gold volt,gondoltam jó lesz az az átütés a nagyobbak közt.Most 2 gold van 18 HE mellett mert annyira pattogott mindenről. -
nobodyattis #275469 Nah végre megvan :D
-
yossarianHUN #275468 Nyilván nem ilyen szituról van szó.
Master91: Csak arra próbáltam rámutatni, hogy ez tipikusan olyan helyzet, amikor mindkét fél a másikra van kibukva a végén. Az egyik azt látja, hogy egy hülye beugrik elém mikor lövök, a másik meg hogy egy hülye nem lát a szemétől, és seggbelő. -
kisokka #275467 Másnál is beszart XVM? Mai első csatámban még jó volt, azóta nem. -
nemtudommivan #275466 Hát ez kegyetlen. Sebzek 3800-at de csak egyet ölök.
Ölök hatot de nem sebzek 1800-at
:DD -
Thomasovics #275465 és mondjuk ez pont startnál történik esetleg?, amikor mindenki elindul?, akkor is az a szemét aki elmegy előtte, vagy a bot, hogy félre lett programozva? -
3636 #275464 Egy játékos társunk üzent minden Magyar játékosnak. Szerencsére enyém volt a megtisztelő feladat,hogy kinyírjam. Akkor még írt néhány hasonló kultúrában gazdag mondatot. :)
-
:O
Nekem nem rémlik hogy anyáztam volna azért mert elém ugrott lövés pillanatába
Ebben az esetben ezért fagyok ki akadva, nem azért mert 800-at vert belém az Isu, hanem azért mert én voltam a szar !
Lőttem már én is 1k-t Jpz-be, bocsánatot kértem, meg mondtam hogy sniperbe voltam nem láttam, srác "np..." és elvolt intézve
Nem én küldtem el a picsbe mert elém ugrott...honnan tudná ő hogy lövök éppen? Főleg úgy hogy menekül mert lövik..
-
kisokka #275462 Nem akarok ebbe a goldsírásba belemenni, de azért ha valaki csak goldot lő minden meccsén, nem csak kredit szükségeltetik. Illetve csak az. De azt meg valós pénzért lehet kifarmolni, márpedig 4-5K kreditet a gold darabjáért kiadni nem kevés zseton.
Amúgy leszarom ki mivel lő, felőlem lőhet atomot is, ha meg tudja fizetni.
Az viszont mosollyal tölt el, amikor egyesek védik, vagy pártolják a csak golddal lövő illetőket. Merthogy a goldhoz is kell weakspot...Kell hát, csak némileg megnöveli a weakspotok számát az ellentankon a goldlőszer. Lepattan? Hát éppen nem arra a weakspotra ment, amit célzott és alaplőszerrel azt a "weakspotot" a büdös életben nem hugyozná keresztül. -
yossarianHUN #275461 A beszélgetést inkább nem kommentálnám, de remélem tudod, hogy már te is tuti nem egyszer anyáztál itt, mert valami jöttment begurult eléd a lövés pillanatában. Napi szinten lehet itt ilyen sztorikat olvasni, az a vicces, hogy attól függetlenül, hogy a pöcs melyik végén volt az illető, mindig a másik a hülye a végén. -
És ha aranyért vette nem ezüstért?? :D (troll)
Igen értem, igen használhatom, igen lepattan stb.
Ezeket el is fogadom !
De van akinek az arty-n jön ki ez, hogy duelezik, kb. ő a csata hőse, és az arty being elcseszi az egészet. Vagy másnak a TD.
Nekem ez a prémium ( akkor hívjuk így ) lőszer. Tankol függetlenül, látja a maki hogy nem tud át ütni, betölti, durr meg haltam, mert már nem bírom le pattintani.
ÉS akkor a legjobb játékosok minden tankjukba ezt töltik.
EFE, UNICA, mivan még.... EXN0M különösen.
Múltkor hozzánk berakott enx0mos T62-A-t, ellenfélnél egyszerre kezdték szinte chaten élnekelni az a "arany esőt a szép kis házraaa " ( jó persze nem ezt, de páran egyből be írták hogy gold exn0om stb )
Meg még itt sg-n is 1-2 srác írta hogy őket arannyal lőtték végig. És pro játékosok :c
Ízlések és pofonok, nem akarom tovább húzni a témát ! -
yossarianHUN #275459 Ez így leírva jól hangzik, de azért mindnyájan tudjuk, hogy ha valaki fixen, folyamatosan golddal lő, még ha kreditért is vesz, baromira vinni fogja a pénzét, ergo prém nélkül fenntarthatatlan. A végeredmény ugyanaz, valódi pénzt kell költened ahhoz, hogy bírd kredittel. Nem kötelező jelleggel, de az esetek 95%-ában. -
ő aranyat lő folyamatosan, én háborgok. ez már csak ilyen :/
------------------------------------
+18as, káromkodásos téma
Röviden: Is8-tól bekaptam 1 lövést, elindultam, csak nem állok 1 helybe ha már rám lőtt valaki
Drága Isunk, oldalba lőtt ahogy előtte elgurultam.
Nem ezzel van a baj, meg esik.
De hogy még én vagyok a szar, na arra ki ugrott a biztosítékom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Legalább hasznosak voltak...
Tanulság:
először a saját csapatoddal kell harcolni, aztán jöhetnek az ellenfelek
-
nyomiarty #275457 Tudom hogy mindennel tisztában vagy amit le írtam,hisz jó játékos vagy.Csupán szerettem volna egy más megvilágításba helyezni az EX gold ammot.:) Remélem nincs harag. :) -
nyomiarty #275456 Most már sokadszor olvasom hogy gold noobozol és nem tudom megérteni hogy miért.
Egy dolgon nem ártana elgondolkodnod,hátha azután nem zavarnak majd annyira.Nincs már gold ammo!!!!!
Többnyire 3 féle lőszer van a játékban,mindhárom kreditért vásárolható meg.Az átütésük függvényében változik az áruk.Szinte minden esetben a HE a legolcsóbb,aztán az AP és utána az APCR vagy HEAT. Szóval miért is cigány dolog a nagyobb átütésért többet fizetni? A kredit nem kerül semmibe,mindenki számára elérhető.Nem kell hozzá apuci pénztárcája,ami annak idején a goldhoz kellett.Akkor talán jogos volt a gold miatt sírni mert aki nem akart vagy nem tudott a játékra költeni,az nem tudott goldot venni és ezért hátrányban volt.De most......Ne haragudj de ez majdnem olyan mintha azt mondanád hogy : A hülye,periszkópot használ hogy messzebb lásson és erre költött x kreditet.stb. Nem értelek..... -
Nem csak az a lényeg, mert arra nem ad sok xp-t, ha mások által spottolt célpontokat lősz. XP mennyiségből ítélve, így volt nem? -
Madi92 #275454 te* -
Madi92 #275453 Ő köcsög, de jót szórakozik, de jófiú vagy, de itt háborogsz. -
ropi88 #275452 mennyit kell sebezni az "M"-hez?
-
kisokka #275451 Egyébként a meccsen elég hamar kifeküdtem, egy sebzett lövésem volt és egy pattintott. Erre kaptam 50(!!!) alap xp-t. Értem én, hogy lószart se csináltam, de ez nem durva T10-ben? Szerintem még soha ilyen kevés xp-t T3 felett még nem kaptam.