418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mester61 #275851 Gyere el szívesen megkínállak úgy egy litert megiszunk ketten, de kizárólagosan magyar szokás szerint. Egy sör három feles, vagy talán négy és három sörig nem állunk meg.
Különben Berzék Petőfi u. 80. Bőcstől a sögyártól 5km. No ehhez mit szólsz? -
Mester61 #275850
-
foxbat88fx #275849 ismered a mondást: alma nem esik messze a fájától...
csak kár h FÉRGES az alma :DDD -
Cifu mar engem is meg buntetett,tobbszor is (hrrrrr :D)
ha o bunteto pontot oszt szerintem akkor 95% hogy jogosan csinalta!
lamira vadaszott mar...biztos meg tudna mondani miert,most nyakon vagta,ez van. kellenek is az ilyen rendorok -
Tudod vannak emberek akiknek ez csak 1 JÁTÉK,nem ezzel kelnek és fekszenek,mint te.A család meg köszöni szépen jól vannak.Sót olyan eretnekséget is el szoktam követni,hogy a 7 éves fiamat is odaengedem wotozni.Ö is szeret goldot használni
-
foxbat88fx #275846 hol is laksz????
-
Mester61 #275845 Tudod ez érdekes felvetés. Az első időben bétában én is majd kiestem a székből úgy irányítottam, aki kívülről látott legszívesebben mentőt hívott volna, hogy biztos drogos vagyok. De a gyakorlás nagy úr, ma már a leg érdekesebb manőverek sem zökkentenek ki, érdekes és jó az egész, tanulni tanulni tanulni, ahogy ki is mondta....-- ja talán LENIN :) -
Mester61 #275844 Teljesen igazad van. -
stoppos #275843 

-
Oddball29 #275842 Erre láttam egyszer azt írni, hogy a WoT olyan mint álmaid nője, csak büdös a szája. -
TomDantes #275841 Ezzel mondjuk egyet értek( ide lőjjetek emiatt!) annyira végülis nem szar, mint a WOT a első fázisban, csak repülőkkel, ennek minden hibájával/előnyével. A legnagyobb baj ott is, a játékos állománnyal van. Akik a tankjukat nem tudják egy irányba navigálni,hogy a bánatba navigálnának egy repülőgépet? Egymásnak mennek, sok a kamikáze, van aki magától lezuhan, a vadászok pár méterrel föld felszín felett vacakolnak, hihetetlen látvány. De ez nem csoda, hát a WOt-s emberekből kiindulva . -
yossarianHUN #275840 Attól még hogy játszunk vele, azért hadd kritizáljuk. Most én nem tudom te melyik csoportba tartozol, de van olyan is, aki a játékot ért legenyhébb kritika után az illető torkának ugrik, a "miért játszol vele", "mit sírsz", és további örökzöld klasszikusokkal. Azt kéne megérteni, hogy a kritika jó dolog, mert soha nem a dicséret hozza meg a fejlődést.
Persze most nem a folyamatos hisztizőkről beszélek, akik tényleg mindenáron igyekeznek lehúzni a játékot, miközben napi x órát töltenek előtte, hanem azokról, akiknek értelmes negatív (és pozitív) észrevételeik vannak, amiket aztán készek értelmesen megvitatni. -
TomDantes #275839 Ez még nem is olyan durva. Van az sg-n olyan rész is, ahová csak egy adott hm...elmélet hívei írhatnak, aki mást ír, ledurrogják kapásból, ha ez nem tetszik neki, büntetést is kap...ha ez se tetszik, ki is vágják..mindegy, érdekes felfogás.
Egy másik fórumról nem innen , egyszer azért tiltottak ki többször! mert írtam valamit, amiben szerintem semmi nem volt, de mindegy, kitiltás, vissza reg, megkérdeztem hogy ezért tiltottatok ki és idéztem a bizonyos mondatokat, ? Erre megint kivágtak,merthogy megismételtem a ,,bűnömet" halmazati büntetés. Hát ez kész...
Ezen én akkor kurva nagyot röhögtem
-
Mester61 #275838 Van vazze, két hónapja főztem 25 liter 52 fokos szilva húsvétig elviselem a WOT-ot, no ez a titok basszameg most rájöttem. -
foxbat88fx #275837 aha! felessel könnyű!!!!
-
bigmano #275836 Olyankor be kell írni hogy gold nOOb és nyugodt lelkiismerettel kilépni a játékból,annak biztos tudatában hogy az ellenfelet porig aláztad..... -
Mester61 #275835 Bocsi, nem akartalak bántani, tudod, hogy tisztellek és tiszteletben tartom a te véleményed is mind mindenki másét.
Csak egy dolog nagyon feldühít. A WG most már minden játékát egyesek elmondják mindenféle szarnak és érdekes módon évek óta játszanak vele, nem kevés a 30-40K csata egy játékostól és szidják mint a bokrot a játékot, hogy milyen szar, a WG-t, hogy milyen kizsákmányolóak, hát nem tudnak következetesek lenni, ha nem tetszik valami otthagyom. Én bennem lehet a hiba mert már érett korba léptem és másképp gondolkodom, vagy én vagyok a hülye, hogy egyáltalán próbálom megérteni ezeket a dolgokat és nem megy, és nem megy.
Vazze megiszok egy felest, bemegyek a JPZE-100-al 10 csatába amiből 15-öt elbukok, de hidd el élvezni fogom. -
kis 6os brit artymat és néha goldal lövik ki :3 -
Nem is igaz, mert Master91 és Mester61 :D A fiatalabb angolul nyomja :P -
foxbat88fx #275832 ezek szerint igen... részvétem a családodnak meg a barátaidnak meg mindenkinek aki ismer 
ja és csak így tovább!!!
vigyazz az amx 12t-kkel, azok ellen is tölts be a goldot!!!
-
Semmi vitatkozás / kötözködés, SEMMI kommentálásom nincs a játékhoz :D
nem baszogatni be szólni akartam, semmi ilyesmi
szimplán játszogattam vele, és a hajamat téptem ( teir3ig jutottam, feladtam )
EZ miatt küldtem csak azt a képet, viccesnek szántam :D
dehogy :D nem vitatkozok soha senkivel
-
lammaer #275830 Nyomj rá a nevemre, és alul megtalálod a receptet. Úgy kezdődik hogy "legyél a begyében egy modinak, és írd bele a szar kifejezést a topikjába..." -
lammaer #275829 Mester91 vitatkozik Mester61el? Kezdenek itt összekuszálódni a szálak :) -
Mester61 #275828 Igen ez a gyökereknek és nem csak a pilótáknak való, nem mindig figyelem, hogy fentről milyen sebességgel és hány G-vel megyek és szétesik e a gépem, aki mást akar menjen RB-re vagy FRB-re akinek ez megfelel szerintem tökéletes és mindenkinek egyformán működik, mi is a bajod ezzel, talán pilóta vagy, vagy tökéletesen értesz a repüléshez? Szerintem ez az egész nem erről szól, de bocsi ez csak az én véleményem. -
Valaki már attól is gyökér mert goldot használ?Nálad nagyon nagy gondok lehetnek.Azt sem értem miért minősítesz egy közösséget a személyes problémád miatt. -
virkir #275826 Szerintem csak unja az ügyeletes fürdőskurvát. -
tehát:
"de a WOWP egyre jobb lesz."
-
foxbat88fx #275824 mé'? te vagy ez a gyökér? :D -
aaa mi fene van
-
"de a WOWP egyre jobb lesz."
-
Erre ment #275775 -
Látom 2 napja nem bírod megemészteni.A pszichiáterednek már elsírtad a bánatodat?Ha még nem sürgősen tedd meg. -
Oddball29 #275819 OFF
Frissítés: Red Inferno: 1945 könyvajánló.
ON -
foxbat88fx #275818 hogy lehet ilyen szép felkiáltó jeleket szerezni a nevem mellé? :D -
Mester61 #275817 Igazad van ez WOT topik, de a WOWP topik egy nulla. Pedig 6-os tiertől igen érdekes játszmák vannak, nyomtam bétában is és most is ajánlom próbáljátok ki. A WT rajongók ne figyeljenek, mert a kettő teljesen különbözik egymástól, de a WOWP egyre jobb lesz. -
stoppos #275816 Ja, hogy eleve trollkodni mentél. :)
Egyébként meg R3ntont üldözte a franc. Természetes kiválasztódásnak hívják és nagy sikere volt régebben a bolygón. -
Oddball29 #275815 Hányan repcsiznek? -
lammaer #275814 Én a TANKOS topikban vagyok, és állandóan a repcsizéssel jönnek a népek :)
Mert a repcsizést kipróbáltam ugyan, de T5nél feladtam mert nem tetszett (uncsi volt). -
lammaer #275813 "R3ntont már elüldöztétek legyetek rá büszkék."
Basszus, a prófétából mártírt csináltunk... :D -