A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mester61 #275835 Bocsi, nem akartalak bántani, tudod, hogy tisztellek és tiszteletben tartom a te véleményed is mind mindenki másét.
Csak egy dolog nagyon feldühít. A WG most már minden játékát egyesek elmondják mindenféle szarnak és érdekes módon évek óta játszanak vele, nem kevés a 30-40K csata egy játékostól és szidják mint a bokrot a játékot, hogy milyen szar, a WG-t, hogy milyen kizsákmányolóak, hát nem tudnak következetesek lenni, ha nem tetszik valami otthagyom. Én bennem lehet a hiba mert már érett korba léptem és másképp gondolkodom, vagy én vagyok a hülye, hogy egyáltalán próbálom megérteni ezeket a dolgokat és nem megy, és nem megy.
Vazze megiszok egy felest, bemegyek a JPZE-100-al 10 csatába amiből 15-öt elbukok, de hidd el élvezni fogom.