418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• sikora
    valaki meg tudja mondani, hogy egyes játékosok hogy lehetnek 67-69%os győzelmi rátán. ezek sima cheater játékosok??
  • FosTalicskaa
    Kíváncsi vagyok, hogy a sok degenerált aprómajom, akik visszasírták az artikat majd mit fognak szólni, amikor 20.-a kapják ki őket zsinórban a med tankjukból miközben 60-al szlalomoznak a pályán egyébként olyan mélyedésben ahova normál tank, td nem tudott volna lőni... de várom már ezeket a hsz-eket azoktól az emberektől.
  • popey8
    Ekkora rohadt egy tetű játékot. 5 csata vereség, a 6. győzelem. És milyen lett a duplázó kör? 701 dmg és -15 kredit egy nyomorék agybeteg miatt, aki elém tolatott miközben céloztam. Ütné el egy busz az ilyen vak idiótát.
  • foxbat88fx
    na csak szidni kell XD

Győzelem!
    Csata: Sand River 2013.12.02. 17:37:59
    Jármű: Object 416
    Szerzett tapasztalat: 1 855
    Szerzett kredit: 86 633
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"

stabilizátorral csak jobb lesz a gun
  • 505thZajcev[PT]
    Jo ez a chaffe :)
    3114 xp :)
  • foxbat88fx
    na mentem egy kört a "nagy" gunnal
    hát nem igazán győzött meg eddig :/
  • yossarianHUN
    Muhaha. Na mondom lemegyek szüttyögni T5-be a sok artys kellemetlenség után, erre:

Fél perccel a meccs kezdete után, menet közben. Még a fedezékig se tudtam elérni. Hogy gargarizálna hurkazsírral az összes degenerált aki ebben leli örömét.
  • csoszi87
    Jaj ez az AT8!
    Valaki mondja meg hogy lehet használni!
  • Maala
    Én a nagy gunra gondoltam. :) Azért a T54 gunja T8-ban hasonló roffal... beteg az a cucc. :D
  • foxbat88fx
    hát azért a T-44 sokkal jobb tank mint ez eddig, de majd kiderül mit tud ez a jobbik gunnal, egyenlőre kritikán alluli tank
  • yossarianHUN
    A stock gunja annyit üt át, mint a T-44 topja.
  • yossarianHUN
    Bizony az arty-free korszaknak úgy tűnik vége. Napok óta már megint a legjobb csatáimat ezek a görények cseszik el egyre-másra, tiszta nosztalgia. Amíg tartott, szép volt.
  • foxbat88fx
    hogy kell ráérezni egy semmit át nem ütő gunnal? áruld már el :D
  • Maala
    Áh, csak nem éreztél még rá az ízére. :D
  • foxbat88fx
    na végre megvan a kurva gun az obj.416-ra
    hogy stock gunnal mekkora szopás az a tank te jó isten...
    még a tier6-okat se viszi át :S
    remélem ezzel már ér valamit, mert eddig egy kalap szar az a tank
  • VanDaal
    Hogy én azzal mit össze fogok OP-skodni, csak jussak túl valahogy azon az istencsapása Sturer Emilen :D
  • GabeE3e
    Ekkora nyomorékokat...

• AlucardHuN
    Ha már azzal az egy szem magyar KT-val kinyírjuk a az enemy team felét (és azok is csak egyszer sebeztek belém love sidescraper) és még méltóztatunk is bázist védeni nem ezt kéne érdemelnixD
  • AlucardHuN
    Igaz igaz, de láttam olyat városi harcban is hogy utcai harcban csinállt ilyet:D Na mindegy, én esetemben csak azért volt frusztráló mert...mert izé:
  • foxbat88fx
    xDDDDD
  • Szpecnyaz
    Úgy nehéz meglőni őket ha nem spotolódnak fel :D.
  • AlucardHuN
    De mi a kurva élet az hogy a Rheimetal-okkal mindig full hp-n találkozok??? Őket nem lövi meg senki?XD
  • Malarki
    A KV-2 mennyire használható mostanság? Visszavettem a KV-1-et pedozni és hipp-hopp összejött az XP rá.
    Mennyire kegyes vele a MM: sokszor rakja T8-ba? Igényli a goldot vagy anélkül is használható?
  • Maala
    Neki nem is Oddball a neve játékon belül. :D
  • popey8
    T8-ban lehetetlen duplázni. 4-ből 4 vereség
  • joe662
    Obj704 el hétvégén lőtt egy 1st classt
  • foxbat88fx
    hmmm akkor csak névrokonod volt...
    azt hittem ilyen névvel senki más nincs :D
  • popey8
    Gratulálok. Remélem max T4-ig engeded játszani.
  • Oddball29
    Velem bajosan, éppen hírezem.
  • Mester61
    Oke rendben, de az italozást fentartom veled, ha akarod? Szívesen látlak és lenyomunk egy két csatát "RÉSZEGEN" vazze, kell ennél jobb?
  • foxbat88fx
    Oddball fene a pofádat :D összefutunk randomban azt még rám sem köszönsz :D
  • Master91
    Minden elismerèsem, őszintèn!

Inkabb kerlek NE adj ki semmilyen szemelyes dolgot az interneten. foleg nyilt forumba. szamtalan modon vissza elnek a patkanyok ezekkel az adatokkal,hidd el. Jo tanacs,es kerlek fogadd meg.
  • Maala
    Pedig mikor megláttam a neved mellett a 3 felkiáltójelet, már reménykedtem, hogy valami fun volt ma itt... :D

Amúgy szerintem az újabb tankokon elég élethű lett a felfüggesztés mozgása. Nekem T71et vizslatva tűnt fel először. Gondolom a többi régebbi is megkapja majd a "nagy házalakításnál".
  • Mester61

Bocsi rosszul tettem be.
    Nézd semmi félnivalóm nincs. Amit még nem tudsz most leírom neked.13 éve hivatásos nevelőszülő a feleségem. Ezalatt az ídő alatt 15 gyermek fordult meg nálunk. A saját gyermekeimmel együtt mindig nyolc gyermekem volt igaz, az enyémek már nagyok, de most is van egy 2 egy 3 egy 12 hónapos egy kétéves ,egy 16 éves és egy 21 éves utógondozott gyermekem.43 liter pálinkát lehet hivatalosan főzetni egy embernek, így megfogni engem nem lehet. Imádom ezt a topikot, hogy így vigyáznak ránk, de remélem olyan világban élünk, hogy 20 liter pálinkáért nem kell az életünket félteni. Én meg hülye vagyok őszinte és mindenkinek elmondom ki és mi vagyok. Talán egyszer, de ez nem biztos mindenki őszinte lesz. Én nagyon szeretném.
    Imádom ezt a topikot és az itt lévő fannokat.
  • Mester61
    Nézd semmi félnivalóm nincs. Amit még nem tudsz most leírom neked.13 éve hivatásos nevelőszülő a feleségem. Ezalatt az ídő alatt 15 gyermek fordult meg nálunk. A saját gyermekeimmel együtt mindig nyolc gyermekem volt igaz, az enyémek már nagyok, de most is van egy 2 egy 3 egy 12 hónapos egy kétéves ,egy 16 éves és egy 21 éves utógondozott gyermekem.43 liter pálinkát lehet hivatalosan főzetni egy embernek, így megfogni engem nem lehet. Imádom ezt a topikot, hogy így vigyáznak ránk, de remélem olyan világban élünk, hogy 20 liter pálinkáért nem kell az életünket félteni. Én meg hülye vagyok őszinte és mindenkinek elmondom ki és mi vagyok. Talán egyszer, de ez nem biztos mindenki őszinte lesz. Én nagyon szeretném.
    Imádom ezt a topikot és az itt lévő fannokat.
  • foxbat88fx
    fejér m. iváncsa
    de benne is van az adatlapomban :D
  • Master91
    interneten az ilyen dolgokat nem tanacsos nyikvanossagra hozni :) inkabb toroltesdd es privibe beszeljetek meg h ki hol lakik :D
  • Mester61
    Te hol is lakol?
  • joe662
    Te egy igazi szellemi fogyatékos lehetsz.
  • foxbat88fx
    jó messze vagy :(