418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• popey8
    Sima AP volt, T10 TD-vel még eddig 1x sem lőttem goldot.
  • popey8
    Igen az általad említett összeesküvés létezik

Magyarázd már meg akkor légy szíves, h egy 303 átlag penű lövedék, h nem üt át 40 mili páncélt? Hátulról találtam el a batet.
  • Maala
    Csak akkor a legnagyobb átütésű a játékban, ha HEATet használsz. Azon meg ne csodálkozz, ha a HEAT pattan valamiről. Goldnoob. :D
  • Szpecnyaz
    Igazad van, ez nem random. Hanem, része a világméretű cionista összeesküvésnek.
  • popey8
    Random, az persze. A játék 2. legnagyobb penű lövege (Obj 268) éppen az előbb nem ütött át egy Batet. Ha előre el van döntve, h vereség, akkor csinálhatsz te bármit bármivel. Random, aha.
  • popey8
    Igen ez benne van a játékban, asszem el is ismerték. Noob protection
  • bujcsik555
    Istenem, ez a wg random, bekaphatja. JP2-vel megyek, egyik csatában 1v1be kerülök egy IS3-al, 397 HP-ja van, mondom rámegyek, előnyösebb pozícióban vagyok, rá tudok lőni úgy hogy ne tudjon rámlőni csak ha elindul, de úgyis kiegyhitelem. Persze hogy kis sebzést adott be a randomisten, 7 hp-ja maradt, így még egyet rám tudott lőni. Persze ő 480-at vert belém a 390-es átlagú gunnal. Kövi ellenség egy T29, 450Hp, belelövök, 12Hp-val elmenekül....
    Következő csatában ferdi 480Hp-val, belelövök, 37Hp-ja marad, visszalő, belémbasz 520-at.

Most komolyan, egy papíron 490 átlagsebzésű gunnal, egy kibaszott kis HP-s tanknál nem képes beadni legalább a középértéket? Azt már megszoktam hogy a papíron 610-es max sebzés kürül még sose lőttem, ha 520 felett van már ürülök, de bakker, nem hiszem el. Mintha a játék direkt adni akarna egy utolsó sanszot a sebzésre a nyomiknak.
  • Master91
    +legények is oroszok, adatok is
  • Master91
    felül T-62A-t ír !
  • JethroHUN
    A T10 britt TD van kijelölve, akkor abba az APCR meg tényleg az alap lőszer.
    Nem játszok TD-vel szal nem tudhatom biztosra, heavybe meg az APCR az arany.
  • Master91
    a fekete csíkos lőszer a tierX-es médiumnak az ALAP lőszer, 7 gold ammot vitt magával (ha tévedek akkor 1 hétig nem írok szégyenembe)
  • JethroHUN
    Hát kicsit se vagy pay2win... gondolom minden tankba csak gold ammo van. Hány 100ezret kúrtál már erre a játékra?
  • 505thZajcev[PT]
    Mar jo ideje nem tudom leduplazni a T62A-t...meg igy sem:
  • yossarianHUN

Nem bántam meg ezt a Church III-at. Azt az 1000 goldot bőven megérte, mindenkinek csak ajánlani tudom. El se tudom képzelni mekkora mészáros lehetett ez a gép mikor még csak T5-be pakolta. Nem mondom hogy szénné keresem magam vele, de még prém nélkül is egész jól hoz, mindenesetre bőven jobban mint a T32 meg a pattogós gunja, és ezt még élvezem is. Sok HP, jól forgatva még pattogtatni is tud, az ágyúja meg egyszerűen brutális, ledarál mindent ami szembejön, közelről KV-kat is gond nélkül ki lehet vele filézni.
  • Gyuszopapa
    Látom hogy terítéken volt ez az aranylőszar dolog.
    Sajnos azt tapasztaltam hogy egy ideje már T2-3-ban is egyesek ezzel lődöznek ha kell ha nem kell.
    Az előbbi csatában nem volt elég bajom hogy 6-ossal a 7-8-asok közé tesz(ami szerintem gusztustalan hisz a mezőny nagy részét még sebezni sem tudom,jó régebben rosszabb volt úgy tudom)de még énrám is aranylőszerrel lő egy E-25-ős,igaz jól felidegeltem az biztos mert vagy 3 aranyát pattintottam.Én nem használok,talán nem érdekel a stat vagy hasonló de tőbb lilát láttam már azzal lőnni rám.
  • lammaer
    Látod, kell még nagyobb bizonyíték hogy beszélgetek az öreggel? Máris csökkentette a bűneim :D

Szóval vigyázzatok, nagy az én fanklubbom :)
  • Fifo
    Valamit találtam, kipróbálom.
  • Fifo
    Nálam a GTX 660 már egyre furább dolgokat produkál, csak ebben a játékban, és csak fagyás a jelenség, de újabban visszahozni se tudom win restart nélkül, régi problémám ez, de azóta sok driver jött ki. Érdemes lenne AMD-re cserélnem, vagy mi az ördög ez?
  • Desmodromic
    Hiába no, az apácáknak NAGY szíve van!
  • Maala
    Na de ez a WG alkotásáról, a WoT-ról beszél. És az Úr szomorú, hogy ennyien játszanak ezzel a játékkal, és ezért megbánta, hogy megteremtette ezeket a játékosokat.

Én is.
  • AlucardHuN
    Mellesleg menjenek már a faszba az arty-k, megint tele a tököm velük...
  • AlucardHuN
    Hehe nekem ma ilyen IS 3-al volt...
  • Maala
    Az a Heavy Steel weekend mekkora egy fos volt (március 10-én volt)...

-3x first win
    -T7 heavyk +30% kredit 30%-al olcsóbbak.
    -Crew képzés féláron

És ennyi. Nem hiszem, hogy ez lett volna a legsikeresebb event.
  • JeffDunham
    Ha ezt másolja be akkor ő az admin itt...
  • popey8
    Ó dehogynem:D Te meg am honnan tudod? Beszélgetsz az öreggel vagy mi?:) Egyébként meg a butaságtól már csak 1 lépés a gonoszság
  • stork13
    Wow, 1 bibliai idézet és mínusz 2 bünti pont. :D
  • lammaer
    Az apokaliszis nem az emberek butasága, hanem gonoszsága miatt jön el, mint Noé idejében.

1Mózes6:5-6

5.
    És látá az Úr, hogy megsokasult az ember gonoszsága a földön, és hogy szíve gondolatának minden alkotása szüntelen csak gonosz.
    6.
    Megbáná azért az Úr, hogy teremtette az embert a földön, és bánkódék az ő szívében.

Istent nem zavarja ha valakik nem értenek egy játékhoz :D
  • Eagle16
    Decemberi naptár: link
  • popey8
    Nem hiszem el, h emberek lehetnek ennyire retardáltak. Hányszor láttam már ezt, mégis újra és újra "meglepődök". Nem csodálom, h a biblia megjósolta az apokalipszist. Isten előre látta, h ennyi idióta agyhalott lesz egyszer a Földön

• yossarianHUN
    *okosak
  • yossarianHUN
    Nyilván okosan a jó játékosak, de szakasz és gold nélkül 65%-os winratet kihozni gyakorlatilag lehetetlen, még 180 IQ-val is.
  • popey8
    Azért ez így nem teljesen igaz. Zajcevnél a pont:)
  • yossarianHUN
    Én fele-fele arányban vittem HE-t és AP-t. Ha T7-be tesz, vagy puha nyolcasok közé, akkor jobb az AP, nincs jobb, mint 800-at csapni egy Tigrisbe. Nagyok közé meg ott a HE.
  • NoparaWot
    Tenkjú veri a macskát !
  • kBagyula #275897
    HE.
  • NoparaWot
    Na megvan a SU152 :) milyen ammoval érdemes lövöldözni a 152 mm-esből ?
  • Veqtor

Pár tucat ace tankernek számító defeat után végül csak összejött. Csak 1484 csatát kellett várni rá...
    8k dmg 3 killre nem adta meg ~1000 csatával ezelőtt, de most 6k dmg 6 killre igen...
  • GabeE3e
    WTF tank ász, csak sikerült:)

• yossarianHUN
    Nincsenek cheaterek. Csak szakaszban mennek, többnyire full golddal.
  • 505thZajcev[PT]
    Igen, sajnos nekik az isten tobb IQ-t adott.