418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szar páncél? Én úgy emlékszem david azt mondta, h jobb páncélja van, mint az IS-7-nek. Teszten legalább olyan jónak tűnt. Kb. 1-1,5 hónap és meglesz a 113. Majd megyek vele én is, aztán meglátom, h jogos volt-e a sírás:) -
yossarianHUN #275970 Ja és JP2-vel seperc alatt kinyomom a maradék XP-t, és még közben élvezem is, a T32-vel a grind meg... Nem mondom hogy szenvedés, de minden csak nem élvezet. -
113-am még nincs, most tartok a WZ-nél és nagyon élvezetes vele játszani. Gun depression zavaró, de meg lehet szokni. Eddig az összes tank sztem jó volt ezen az ágon. Jó én csak teszten próbáltam a 113-at, de szerintem az is nagyon jó. Maala folyamatosan panaszkodik a 113-ra, nem értem miért. Talán csak nem tud vele játszani
-
yossarianHUN #275968 Ha választanotok kéne, JT-t, vagy M103-at vennétek? Tudom hogy hülye kérdés, mivel TD, HT, különböző stílus a kettő, de ezt tegyük most félre. Szívem szerint az M103-ra mennék rá, csak amíg azt kihúzom prém nélkül (20k XP van eddig a T32-n), az lesz egy-két hónap, a JT-re pedig meglesz az XP pár napon belül. Mindkettőről jókat hallok. -
A 9es istencsászár, a 10es egy fos. Szerintem. Akár helyet is cserélhetnének, sokkal értelmesebb lenne.
Szar páncél, szar depression, az egyedüli, ami jó benne, az az ágyú ROFja. Távoli sniperként kell használni, ha el akarsz vele bármit is érni. -
is-2 pattogó fos, 110 alap agyuval halál.... -
Toweliee #275965 Kössz!! -
Hogy hogy?
haverom most húzza 9est, tényleg szar? :D ha igen ki röhögöm -
Nehogy nekiállj, a 113 egy kalap hatalmas lótrágya. -
Engem erre emlékeztet. Kár, hogy ennek a cicának nincs sörénye.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amúgy már csak egy vérvörös babuin hiányzik mögüle, és akkor elmehetne ennek is. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nnnnnnna bammeg...
-
Miert vannak ilyen buta emberek.....konyorgom!!!
Miert hiszik egyesek ha vki fizet akkor jobb lesz?
Ha hulye vagy akkor legyszi meg se szolalj, faszom tele van az ilyen kretenekkel. (bocs Specnyaz de mar nem birom ezt a sok hulyet..) -
Toweliee #275959 Érdemes nekiállni a kínai heavy ágnak ha végig akarok menni rajta? Ha nem, akkor hol hagyjam abba? -
Ismét grat a nyomorék WG-nek. NA szerveren most is megy a Top of the Tree akció. A 121 került sorra. -
a rejtőzködés királya, cica a hegyen

-
bigmano #275956 Most valóban egy rötyüllőgép a mai akszió egy tankos játék oldalán vagy én vagyok helikopter?? -
bornofakone #275955 szegény :(
én ugyan így vagyok, vmelyik nap is volt 800! t8-s, 80 t9-s és 15! db 10-s és másfél perc után bevágott 1 olyan game-be ahol 6-6 t10-s volt, maradék t9...a gond az volt h én voltam az egyedüli t8..:D (enemy-nek 1 t8-s artyja volt velem "szembe") -
Inkább az MM a bűnös mint a sok TD szerintem, 20-30 másodperceket várok hogy csatába rakjon mikor 400 8as, 100-9es , 50-10es várakozik....
azt berakja a jpz-met olyan csatába ahol van összesen 6 tier X D: -
yossarianHUN #275953 Viccelsz? Az egyik legjobb, ha nem a legjobb T7 heavy. Mióta megkapta ezt a 6 másodperces töltést, egyszerűen brutális. Távolról tökéletes bontó sniper, de még közelharcban is ledarál bármit az eszméletlen DPM-jével és sok HP-jával. Imádnivaló. Egyszerűen nehéz vele 2000 sebzésnél kevesebbet csinálni. -
Én csak ezt használom mellé.
Anno ez volt a kedvenc ikon csomagom. -
kisokka #275951 Azt tudom, hogy a Locastan-féle HD minimap mod mellet jól működött. Tank ikonokat én sem próbálgattam mellé. Na majd valamikor kipróba. -
nyomiarty #275950 Lehet hogy mégis jó lesz ez a kis Tigris. :) Második csata,3000+ dmg t9-ben,gold ammo nélkül.Kezdem szeretni ezt az ágyút. :) -
Ez sokáig zavart engem is, most már kevésbé zavaró. Nem mertem más modot feltenni még mellé, hátha felülír olyat amit nem kellene.
-
kisokka #275948 Ismerem Aslain-féle XVM-et, nekem csak annyi a rinyám vele, hogy a csataképernyőn nem látni sokszor milyen tankok is vannak még. Pl. az IS-ekre nem tudom, hogy az IS-7, , -4, -8, -3, vagy mifene. Állandóan a TAB-ot nyomkodtam, hogy megtudjam mégis mi van még hátra, mert ugyebár nem mindegy...De pár amcsi tanknál is ez volt. Valamiért összemosódik a felirat, aztán lehet ez csak nálam volt ilyen.
Nem nagyon erőlködtem itt a probléma felvetésével, mert azt gondoltam, hogy olyan sokan nem használják. Erre tudsz valami megoldást? -
nyomiarty #275947 Az első csatám a nagy gunnal. :) Egy tank ászt adhatott volna rá.
Tudom hogy azért a Tiger nem ilyen jó tank de jól esett egy ilyen kört menni miután megvettem a 88/L71-et.
[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/12/3/a1_2013_12_3_adtdohj626_tn.jpg] -
bekescsaba #275946 A damage panel okozza a fehér szám jelenséget.
Tölts le egy 8.9-ez írt damage panelt, mondjuk elég belőle a damagepanel.swf fájl átírása is. -
Linkeltem már régebben is, de neked még egyszer :)
Aslain's Mod
Saját telepítővel, választható összetevőkkel, ez nem hozza fel a nagy számokat kínai tank lövése esetén. -
bornofakone #275944 nyugis csata lehetett, bárcsak én is ilyeneket kapnék amikor td-zek :) (nem ér nagy meglepetés legalább :D) -
'- A készítők szerint a páncélvadászok játékbeli egyeduralma messze túllihegett dolog. Legalábbis a kimutatásaik szerint egyáltalán nincs számosságában több TD, mint mondjuk közepes, vagy nehéz harcjármű'
-
besti #275942 Új XVM konfigot kell készítened, vagy letöltened, sajnos tudomásom szerint ezt nem lehet elkerülni. Pl. nemrég linkelt be egyet fórumtárs, de még én sem cseréltem le, pedig a nagy szám egyre idegesítőbb, lásd #269531.
Pont jókor jött ez a mostani mission, duplázó és a 7 kill-es event is együtt, awesome. Egyébként is túl kellene esni ezen az AMX 50 120-on amint lehet, mert amit bűvészkedni kell (kis buckákra, dombtetőkre állni, hogy lehessen az ellent lőni) a gyk. 0 negatív és pozitív! kitéríthetőség miatt...
:) az antiszemitizmus es a lengyelek utálata nem ugyan az, inkabb rasszistát kellett volna irnod FYI :) -
kisokka #275940 Hát igen ezt ismerem, de ettől függetlenül kéne valami kényelmesebb megoldás is
-
carp3tm0nster #275939 nyomd az ALT-ot vagy gyorsan sebezz meg egy NEM kínai tankot:-D
-
hNeo2 #275938 Itt a karácsonyi akció a WoT-ban (hiteles forrásból):
Operation Siemka
----------------
-Lőjj ki 150 lengyel játékost!
-Teljesítés ideje: dec. 31.
Jutalom:
+Speciális lengyeljelző (Polish Sense) képesség a commandernek.
+750.000 credit
+1 nap prémium
(a fenti akció leírása NEM, azaz NEM tartalmaz semmilyen antiszemita megnyilvánulást, statisztikai adatokra épül, a megszüntetésre a jogot a WG fenntartja) -
Karácsonykor / újévkor mekkora kedvezményt szoktak adni T34-re ? -
kisokka #275936 Ezekre a mókás számokra van már valami megoldás? Kezd egyre jobban idegesíteni:
bigmano #275935 Azt nem tudom hogyan kell használni de azt elmondom én hogyan használtam.
Az At8 és az At7 is asszimetrikus tank szerintem ezért én az At8-nak a bal oldalát igyekeztem elrejteni az At7-nek pedig a jobb oldalát.
Lehetőleg egy épülethez mivel a parancsnoki kupola jóval magasabban van mint az ágyúvonal a roncsok mögött körülményes eldugni az oldalát.
Meg kell próbálni a nagy rofot kihasználva láncolni,és a távolból kiszedni.
Ha közel jöttek én mindig külső nézetben lövöldöztem és hála a gyorsan szűkűlő gunnak elég jól meg tudod magad védeni.
Kicsit riszálhatsz előre hátra is az is jó.
Moduloknak én szerszámosládát,periszkópot és töltésgyorsítót tettem rá.
Mégegyszer mondom nem biztos hogy így kell használni,de nekem ez vált be! -
PetiPetiHUN #275934 Szóval ha gonoszkodtok azaz direkt tékáztok akkor egy apokalipszis nevű event lesz és azt nem a wg rendezi.
-
AlucardHuN #275933 Nyugi nálam a JP 2 40 mm-es segge pattintotta a BL 9-et... -
Egyrészt a T-62A van kijelölve, ezzel kapcsolatban már elmondták a dolgokat.
Másrészt az FV TD-be 12 lőszer fér összesen. És ha végig arannyal lősz, akkor sem lesz 20-30k-nál nagyobb veszteséged, még ha csak 1-2k dmg-et tolsz ki, akkor sem. 1000 dmg/lőszernél meg egyenesen profitot hoz, még arannyal is.
Harmadrészt meg goldnoob P2W zajcev, még WTE100-a sincs, jól mondtad. :D