418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A noobmeter elvileg irja ha be vagy regelve. -
Naja :DDDDDDD -
Nem tud vki olyan oldalt, mint a planetwot? Sajnos az behalt (ki tudja meddig), pedig mindig ott néztem meg az előző napi teljesítményemet. Konkrétan én olyan oldalt keresek, ahol az előző napi "fix" statomhoz képest láthatom mennyivel javult ill. romlott a WR-em és a WN6-om az előző napi teljesítménynek köszönhetően. Kicsit hülyén sikerült a megfogalmazás, de remélem értitek mire gondolok:) -
En egyszerubben intezem el:
How terrible !
-
Ohh, ohh van egy új szövegem, a goldrinyára :D
"Bocsi hogy arannyall őttem rád, azt hittem jó játékos vagy és kelleni fog. De most már látom, hogy egy ilyen hülye ellen jó lett volna a HE is. :) "

-
Angelus1991ster #276006 Tessék linkek!
http://worldoftanks.ru/ru/media/10/
http://vk.com/public53923974
http://vk.com/club44399115 -
Szerintem nem úsztad meg :D -
Greenscape #276004 Nem az a lenyeg, hogy en kire gondoltam hanem az, hogy ki gondol magara. -
bigmano #276003 Pfff ezt megúsztam...... -
FosTalicskaa #276002 Itt mindenki celebmajom akinek a profil oldalán pozitív és zöld színű a pontszáma...
-
madmanic #276001 ajjaj...
Most aztán addig fognak rongálni, míg el nem árulod kikre gondoltál a "celebmajom" alatt..
-
Ez sajnos így van. -
Greenscape #275999 Nem kell csodalkozni ezen, itt is ugy van mint a valo eletben. Aki igazi eredmenyeket er el sokszor ismeretlen marad a nagynyilvanossag elott bezzeg a celebmajmok(mint itt paran a forumbol) furdenek a "nepszerusegben".
-
ügyi,majd ha elkészültél vele teljesen,tedd fel,hogy milyen lett.
Lehet én is megcsinálok egyet:) -
darkwraith #275997 belikelnéd nekem, honnan lehet ezeket letölteni?
Én makettezek, de a papír is érdekelne
-
szakasz #275996 egy ici-pipi kreativiást próbálj meg erőltetni,
szerinted mit kellene fejleszteni ha sebezni sem tudsz, mert lepattan ????
hány csatát mentél már vele ? -
sziasztok! megvan a KV-1s-em de hogyan fejlesszem fel, egyszerűen az alap tank használhatatlan semmire nem jó mindenről lepattan...még sebeznem sem sikerült vele, nemhogy csatát nyerni vagy bármit elérni... -
Héten csütörtökön. -
szakasz #275993 a gond ott kezdődik hogy, nem tudja hogy melyik a gold, mert nincs t62-es tankja, vagyis nem tudja hogy az APCR (ami máshol sokszor gold), az itt az alap lőszer. -
Hexen007 #275992 Na haligali XD,megint a piros jancsikhoz rak be az a tetű. -
Sziasztok!
T-34-> T-54ig melyik ágat javasoljátok? obj.416 vagy T-44 felé ?
-
brasco84 #275990 tesztszerver mikorra várható? -
- Fejlesztők a "túl sok TD" problémáról: "A pletykák arról hogy túl sok TD van túlságosan eltúlzottak. Jelenleg kevesebb TD van mint Nehéz tank (magas szintű csatákról van szó) és kb annyi TD van mint közepes tank" és "Igazából a TD játékmenet elég unalmas a többihez képest. Szóval a játékosok játszottak picit az új pontossággal majd vissza mentek a rendes tankjaikhoz."
-
Gerifinuccsi #275988 Sziasztok!
Van valakinek közületek Heng Long RC harckocsija? Hallott már valaki róla, ha igen milyen tapasztalatokat? -
Scheff #275987 Pár napja született egy téma Professional Attitude címen a hivatalos World of Tanks EU fórumon. A témaindító azt nehezményezte, hogy hiába játszik profi szinten a játékkal már évek óta és a profi ligában már több, mint két éve, és bár többször is kijutottak az offline (élő) versenyre a Red Tide, MYM és DeNova csapatokkal, gyakorlatilag senki sem ismeri őket, ellentétben más játékokkal, mint a LOL vagy SC2, ahol kicsit nagyobb népszerűségnek örvendenek a profi játékosok.
Itt is valami hasonlóról lehet szó, de ez még nem is lenne baj, ugyebár, mert lehet újonc vagy a játékban, esetleg teljesen hidegen hagy a téma, de arra illene felfigyelni, hogy a T62A tankjában összesen 7 gold lőszer van. :) -
Ugyan ez az érzésem nekem is ezekről a vasakról.
A wz111-4-et meg is tartottam, és nyomom is vele inkább. -
Hát, próbálgatom éppen. :D Nagyon jó, össze lehet vele 2 tankot hasonlítani, és elég sok stat van, kezdve (egyénileg mért) camotól, modulhp-kon át minden statot kiír, és mivel beállíthatsz neki felszereléseket, crewskilleket, fogyócikkeket, ezeknek a statoknak az értékeit változtatja a beállításoknak megfelelően.
Aztán ha nézetet váltasz, akkor a kamerállástól függően kiírja, ha ráviszed a tank egy adott részére, hogy ott ezzel a beesési szöggel mekkora a páncélzat.
Jó kis móka, le is teszteltem a 113-at, és az IS-7et. -
Én is láttam FTR-en, hasznos és jó proginak tűnik. Minden egy helyen, nem kell weboldalakat+progikat használni, ha meg akarsz nézni vmit. Pl. a tank viewert már úgyse fejlesztik. Megosztanád majd a tapasztalataidat? Mert ha jó, akkor én is fogom használni.
Foxi én a frontjáról nem ismertem meg, csak az "alvázról":D -
Ez mi a gyík? Akármi is ez engem érdekel.
-
yossarianHUN #275982 Formára én is nagyon bírom, ha még modelleznék tuti azt venném meg elsőnek. -
foxbat88fx #275981 mi más? :)
az a front páncél elég árulkodó...
habár ha lett volna eszem akkor a masu-t nyomtatom ki, azzal nem kell ennyit szenvedni :DDD
de IS-3 meg nagy kedvencem :) -
Toweliee #275980 Neked is meg a többieknek is köszönöm, mostmár kíváncsi lettem. -
yossarianHUN #275979 IS-3? -
yossarianHUN #275978 Rendben, akkor rárepülök a TD-re. Igazából az volt a cél mikor nekiálltam a német TD ágnak, csak aztán annyira bejött a JP2, hogy már nem is érzem annyira szükségét. Akkor az M103-nak várnia kell, szökőévente egyszer jön össze a kredit egy kilencesre, de majd idővel. -
Megjött a Tank Inspector beta key-em. -.- Ha este már másnál lesz az accom, akkor ne bízzatok meg a kis kínaiakban. :-P -
foxbat88fx #275976 délelőtt nem volt áram, mert cserélik azokat a q*va villanyoszlopokat a faluban....
hát feltaláltam magam, csinálok magamnak egy tankot :D
még igen csak kezdetleges, de gondolom felismeritek :)
KÉP -
JT. Nagyon fun TD könnyen kitolható vele sok sok dmg a jó rof miatt. M103-al meg haladj duplázgatva. :) -
Igen, papíron jobb páncélja van, lehet, tegnap én is bealáztam egy IS-7et vele 1v2-ben (egy KT volt mellette), de ez a kivételes alkalom (nem mellesleg az arty eldöntötte a küzdelmet az ő javukra 1 lövéssel). Egyszóval nem olyasfajta rushtank, mint pl. az IS-3, IS-7.
Ettől eltekintve magas tankok ellen semmit sem ér a páncélja, TD-k ellen szintén semmit sem ér a páncélja már közepes távolságon sem.
Facehuggolni sem tudsz, mert alacsony tankok az ágyú mellett lövik be a frontot (mantlet alatt lyuk van), magas tankok meg a tornyod tetejét, vagy akár az UFP-t is, hiába mozogsz, forgatsz.
LFP meg vicc kategória, még szót sem érdemel.
Ettől eltekintve lehet, hogy nem tudok vele játszani. :) Eddig 2 t10 volt, ami nem tetszett az első csata után (a felhúzott artykon kívül), a 113, és a JGe100. A JGe100-at csak szokni kellett, hogy a goldammo miatt már nem olyan jó a páncélzata, mint az ember elsőre hinné... Ez kap 100 csatát, ha addigra is medként hátul kempelve kell vele baszni a rezet, akkor megy kukába, vannak sokkal jobb medek is ennél. -
Jah, csak oda el is kell jutni :) Én megvettem, de még csak duplázgatok vele, többre nem mindig van ingerem meg időm. -
Top löveggel meg talán a legjobb T8 heavy.