418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #276251 Mindig meglep, hogy még sárga játékosok se tudják a HE lövedék használatát vagy nem visznek magukkal. Bár lehet 6hp-t még rammolással is le lehetett volna szedni. Szép kör! -
lammaer #276250 No igen, látszik hogy lassan azért formálódik a vélemény a hátulról támogatástól az elől megyekig :D -
kisokka #276249 Főleg TD-vel tud beválni, amikor már úgy vagyok vele, hogy szarok az egészbe...Mennék már a francba itthonról, erre nem tudnak kilőni, meg menekülnek. Olyan helyen kell megjelenni, ahol a kutya se számít rá, hogy ott felbukkan a "camper TD". Főleg azokat lepik meg, akik újak azokban a tierekben, iszonyat nagy mészárlást, meg spot dmg-t lehet csinálni
-
"Volt már olyan helyzet, ahol már untam a játékot és olyan helyen mentem előre, ahol szinte biztos voltam benne, hogy megdöglök. És mégse, csak lehoztam egy Őrjáratot vele."
Ez nálam is bevált mindenféle tankkal többször is XD -
400V #276247 Kegyetlen amit ott műveltél, nagyon tetszett. 170 es üszök nagy cső :DDD Kéne ilyen sovietbe is. -
kisokka #276246 Nekem nem kell itt lengetned a statisztikákat, egy szóval nem mondtam, hogy hazudsz. De korábban meg ezt írtad: "Jézus, remélem tudod hogy a TANK VADÁSZ azért tank vadász mert messziről, támogatnod kell leginkább a csapatodat akik bunyóznak?"
Egy szóval nem említed sehol, hogy elöl mennél bármelyikkel is, de az előző hozzászólásodban meg rámrontasz, hogy márpedig te elöl mész és még egyszer nem írod le...
Ferdivel? Soha? Márpedig meg lehet csinálni. Volt már olyan helyzet, ahol már untam a játékot és olyan helyen mentem előre, ahol szinte biztos voltam benne, hogy megdöglök. És mégse, csak lehoztam egy Őrjáratot vele. Akik újabbak ezen tier környékén, azokat meg tudja lepni ez a vadász. -
Biztos azért vagyok itt az 1. helyen mert bokorba mattyantok a bázistól 2 kockányira TD-vel
Ferdivel? Soha.
1: 20 éve eladtam
2: nem akarok instant meg halni
-
foxbat88fx #276244 jólvan az egy dolog hogy 50 csata kell majd hozzá, de az mellékes
-
Simulacrum #276243 Illetve persze ezt nem minden szituációban lehet megtenni. Én se így indítok mindig. :)
Ez a T-54 még mindig brutálisan jó. -
kisokka #276242 De legalább most az egyszer leírtad, hogy elöl mész, mert eddig nem láttam sehol 
Az El Hallouf-os pályaátmasírozás meg nem lehetetlen, próbáld ki. A völgybe biztonságos helyre lejutsz, csak felmenni necces. -
Az megint más mint El Halluffon át rusholni!
Nem az a bajom hogy elöl van mert elöl lehet lenni! Én is elöl megyek még 1x nem írom le...
De át masírozni azzal a tankkal a pálya közepén, ott ahol a pálya 70%-ba az ellen tuti rá lát és lőhet.
eh mind1... -
kisokka #276240 A Ferdit én is frontharcra használtam, simán jó vele az olyan móka. Főleg saját tierben, de sokszor 9-ben is előrementem(10-ben már azért ez necces). A TD meg nem csak azért TD, hogy hátulról lövöldözz vele, persze van olyan vadász, ami csak erre jó. Én azért szerettem a Ferdit, mert nem csak erre jó. -
0000000000000 #276239 Valaki nem tud egy linket a teljes tesztklienshez?
Otthon mobilnet van, pendrive játszik csak.
-
400V #276238 Találtam egy két dolgot! Ha megnézitek a medeket azok már részben kész vannak. LEhet következtetni mik jönnek! 
http://world-of-kwg.livejournal.com/93035.html?thread=12929643#
De szép is lenne.
-
Más a helyezkedés a ferdivel, és más az hogy át rusholsz El Hallufon az ellenfélhez oO
Nem tudom ezt elképzelni! Nincs meg a sebessége, nincs meg a camoja ehhez a művelethez !
KIVÉVE:
- ha akkora balfasz az ellenfél, hogy nem nézik azokat a tankokat ,akik csurognak le a folyóhoz.
- mellé lőnek
Amúgy 0 esélye HP veszteség ,sőt, sztem halál nélkül át jutni.
Nem is kell a fenekeden maradni, én is mocorgok az összes td-vel! Sokszor olyan helyre megyek, ahol tudom hogy 1-2 enemy biztos ki dugja a fejét / át jön előttem, és már kényelmesen lövök 1-et míg ők szaladnak.
Aztán mocorgok máshova.
-
Simulacrum #276236 Teljesen igazad van, de én nem tudok a fenekem maradni. A durva az, hogy még medként használva is az egyik legjobb win6-om van vele egyszerűen azért, mert az ágyúja az brutális. El kell ismerni, hogy a legtöbb TD tényleg OP, mert ahogy én használom úgy is nagyon jó eredményeket sikerül csinálnom velük, aki pedig a seggén tud ülni, az simán hoz unikum szintet velük még közepesen jó játékosként is. De akkor is úgy gondolom, hogy nem az arty a megoldás ellenük. -
lammaer #276235 Aha. Van rajta ágyú, a frontja erős és tud előremenni. Nekem ennyi elég szokott lenni ahhoz hogy merjek helyezkedni a pályán :) -
400V #276234 Dicsak buksi mit találtam!
-
lammaer #276233 azt mitől kellemes, te 17-ből 17-et szoktál veszteni, szóval még tűzoltókészüléked se lesz :) -
A Ferdit. Ismered azt a tankot? -
lammaer #276231 Ő assault gun módban használta, miért baj az? -
400V #276230 Su152P meg su152G jön új TD be sovieteknek. Láttam a su152G tornyát 45 fokba elfordítva képen. Csak 45 fok és lehet hogy többet is fordul. -
Frankie69 #276229 Rengeteg a rossz játékos ez tény, és legtöbbször borzalmas a csapat kiosztás. Olyan csatákat veszítünk el amit simán meg lehetne nyerni. Nem is sikerül a winrátámat javítani, már egy ideje csak egy helyben topogok, és már a szakaszozás sem nagyon segít.
Mivel sajnos már az idősebb korosztályba tartozom, kurva anyázni nem szoktam, még akkor sem ha nagyon felhúznak. Talán értitek miért.
-
fitymagorcs #276228 A lényeg az, hogy várjatok amíg elindul a teszt szerver. :P -
foxbat88fx #276227 Láttátok a missziók menüpontot? megint frissült a kövi küldetések...
dec 16.tól 20-ig minden nap:
1 csapat win: 5 tűzoltó készülék
3 csapat win: fejlesztett célzórendszer
10 csapat win: 1 nap prém
hmmmm, kellemes!!!! -
vagy rövidke flame keltés?
Mit gondolsz, milyen bokor / fa takarná el?
Semmilyen hacsak lenem szállsz -
R3nton #276225 Egy rövid trollkodás erejéig :) World of TD's
A fejlesztők nem tudnák már kitalálni mást íme itt az új tier 10 szovjet TD :) -
El Hallufon simán átmegyek a másik oldalra Ferdivel!
Jézus, remélem tudod hogy a TANK VADÁSZ azért tank vadász mert messziről, támogatnod kell leginkább a csapatodat akik bunyóznak?
Sniper?
Ferdi, ami lassú + szar a camoja, iszonyat nagy hülyeség medként hasnzálni.....ízlések és pofonok -
foxbat88fx #276223 Azt már nem tudom :)
De általában elmondható hogy 10/6 lame team
és 10/8 camper noob-okkal van tele a csapat... de ha még előre is mennek megdöglenek 2-3 perc alatt
én is ugyanígy szoktam őket szidni!
majd ha megtanulnak rendesen gondolkodni akkor nem fogom őket szidni -
Frankie69 #276222 Simán nyertünk, csak ő volt türelmetlen és előre rohant kilövetni magát. -
foxbat88fx #276221 hát nem egy jó játékos az tuti, de amit mond az igaz..... -
stoppos #276220 Marhaság. Itt van egy kép, a legizgalmasabb arty meccsről.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pedig elég sanszos :( -
Frankie69 #276218 Ha a tehetség és az intelligencia találkozik:
Remélem a nevében a szám nem a születési dátumára utal, mert akkor én szégyellem magam helyette. -
nemtudommivan #276217 Artyhoz 0 tudas kell...
Ezért zarnak kb ennyi sebzessel varosi es felvarosi palyan a piroskak.
Illetve ezert tud egy chaffe 3 arty mellett 8 perc utan is eletben maradni prokhorovkan ugy hogy vegig kozepen tancol.. -
400V #276216 Mit találtam. Lehet így is bekerülhetett volna.
-
Üdv! Akkor ez még nem a jó link ugye? :) -
Ne görcsölj rá és menni fog.
-
fitymagorcs #276213 Na jó, feladom. Ez tényleg komoly, hogy nem lehet olyan szöveget írni kommentbe, amiben aposztróf van? -
fitymagorcs #276212 Fasza sg motor, szóval: It’s possible to download the client downloader here, but it won’t update until the server gets online