A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kisokka #276246 Nekem nem kell itt lengetned a statisztikákat, egy szóval nem mondtam, hogy hazudsz. De korábban meg ezt írtad: "Jézus, remélem tudod hogy a TANK VADÁSZ azért tank vadász mert messziről, támogatnod kell leginkább a csapatodat akik bunyóznak?"
Egy szóval nem említed sehol, hogy elöl mennél bármelyikkel is, de az előző hozzászólásodban meg rámrontasz, hogy márpedig te elöl mész és még egyszer nem írod le...
Ferdivel? Soha? Márpedig meg lehet csinálni. Volt már olyan helyzet, ahol már untam a játékot és olyan helyen mentem előre, ahol szinte biztos voltam benne, hogy megdöglök. És mégse, csak lehoztam egy Őrjáratot vele. Akik újabbak ezen tier környékén, azokat meg tudja lepni ez a vadász.