418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Styx36 #276331 Nagyon jó kis köreim vannak ezzel a T71-el :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bee #276330 Az E100 gold ammoja HEAT, így az AP-nek is van létjogosultsága az alacsony pen ellenére. Nyilván sokan full golddal tolják, mert T10-ben sok olyan tank jöhet szembe, akit csak karcolgat az AP (ráadásul 16,5 sec az újratöltés, ergo nem egyszerű váltani), de ha sok a T8, azokra nyugodtan lőheted a páncéltörőt. Általában pluszban ki lehet hozni prémiummal, néha +30k is előfordul.
Sok a városi pálya, illetve sok a házakkal-fedezékekkel tarkított map. Nyilván Himmelsdorf áll a legjobban az E100-nak, de én pl. Steppes-en is szeretem tolni vele.
A legtöbb tankkal a csapatra vagy utalva, ennél sincs másképp. Én nem szoktam tábornokot játszani, csak a legindokoltabb esetben (pl. üresen hagynak egy oldalt); inkább hozzácsapódok az egyik útvonalon vonulókhoz. Ott pedig általában van fedezet, ha pedig megállnak, akkor én sem leszek elöl öngyilkos. Egy 3-5 heavy-ből álló csoport közé ritkán jönnek be medek. A 750-es pofon pedig már tiszteletet tud parancsolni, ha forgatod, akkor pattogós, sok a HP-ja. Egy jó játékos által vezetett E100-at sokkal nehezebb falatnak tartok, mint egy E5-öt. -
Nekem 7,5k dmg-es lose-ra adta anno az 1. osztályt. Ne aggódj, meglesz az. -
Desmodromic #276328 Prémmel! -
Prémmel vagy nélküle? -
Úr isten, ez a WT még mindig OP shit, most már tényleg rámegyek. :D -
-5 van neki.
Az Obj. 140-nek 30-37mm-es a teteje az új patchben is, de sajnos az Obj. 430-asnak is 30mm...és rálátni szemből, szóval csak egy 90mm-es löveg kell hozzá. De elég kicsi célpont azért, nem egy hatalmas gyengepont.
Itt van az összehasonlítás, Obj. 140 torony. Felül a régi, alul az új.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Desmodromic #276324 Borsiggal 6000dmg T8-ban, ezzel se lesz ászom asszem...
Győzelem!
Csata: Murovanka 2013.12.05. 19:52:37
Jármű: Rhm.-Borsig Waffenträger
Szerzett tapasztalat: 1 879
Szerzett kredit: 65 085
Csatában elért Achievement: Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály" -
Mondjuk, ebben igazad lehet, mert csak a halál tényét látod, az eredmény elveszik. De akkor hogyan?! -
Szerintem aki vesz egy év prémiumot, az 1 forintot nem költ rá vagy 10k csata erejéig. -
Egyedül talán a gun traverse speed az, ami kicsit lassúnak tűnik a másik 2 med után. Meg kíváncsi lennék, hogy -5, vagy -6 fok a depressionje. :) De az az ici-pici rofhátrány szinte fel sem tűnik.
Obj 140-nek a tornya tetejét mintha mégsem javították volna meg. :-| -
aknakukac96 #276320 Van itt még valaki rajtam kívül aki van olyan kitartó és egy rohadt forint ráköltése nélkül játszott volna le ~6500 csatát? :D -
barkov6 #276319 aminek utána megvan az eredménye?
A készítő szerint nem, de akkor is kuriózum, mert olyat sem láttam még. :) -
Nagyon jól is néz ki, majdnem olyan mint egy T-64-es.
T-54-es Tier 10-es változatban...csak jó lehet :) -
Sőt, ez az STB-1 is. Egy picit lassabb Leo, de amit a tornyával le lehet művelni, az valami fantasztikus. Kapáslövésre is alkalmas, és olyankor azért a lövegpajzsot pont eltalálni nem olyan egyszerű. -
Nekem is nagyon tetszik a 430 -.- -
De le van, ha Store-ban nézed, láthatod. -
Olyasmi...a tornya azért erősebb, de nem sokat fog számítani. Én inkább megyek az Obj. 430-asért...nagyon picike, sok páncéllal. -
kisokka #276313 Az előbb 113-ban ülve láncolt egy Panther II, majd belevertem egy 500 felettit(előtte is kapott egyet tőlem) és egy TD kilőtte. Erre kijelenti, hogy "mega lucker" vagyok.
Egyszóval, ha a TD nem lövi ki, ő tuti lemarja rólam az 1500 maradék hp-mat.
Azt hittem beszarok
-
Oddball29 #276312 Egy lassabb Leo jobb dpm-el? Ennyi kb? -
Szerintem ez egy szerver behalásos meccs lehetett. -
barkov6 #276310 Upsz, hát bocsi! :)
Én még ilyet sem láttam szerencsére soha személyesen, el sem hittem egy darabig. :)
(Hogy egy csapat, egy dekát nem sebez, ha foglalás, ha nem. Szerencsésnek érzem magam mostantól! :) ) -
Simulacrum #276309 Ez nem ér! Csak olyat fogadok el, ahol az egyik csapat minden tagja elhullott, azaz nem foglalással nyert a másik fél.
Így könnyű, ilyen sok van. :) -
barkov6 #276308 Nem az én képem, csak láttam és nem hittem el, de válasz a kérdésedre… :)
TiborTamas #276307 Az komoly, nálam eddig 9 volt a rekord, de az tier 10-ben! :D -
Simulacrum #276306 Éreztem, hogy sok segítséget nem kapok, de azért ledöbbentem a végstatisztikát látva. Mi volt eddig a csúcs az egy csapatban legtöbb 0 sebzést illetően? Ez itt egy 10/15-ös meccs volt. :)
Hétvége: midtier csatáig tobzódnak majd az artyk... -
madmanic #276304 miről híres...? -
Desmodromic #276303 FTR-en olvastam, hogy az első teszten még barnák maradnak. -
nem úgy volt hogy átrakják zöldre a japán tankokat? vagy azt csak az utolsó fázisba? -
Desmodromic #276301 Quickybaby online van, ha valaki nem akar tesztelni. -
Toweliee #276300 Nem. Mindenkinek überfasza körei vannak, és tegnap is így volt. Nem is hallottam még erről, hogy valakinek rosszul menne a játék. -
Az STB-1 lövegpajzsa mögött konkrétan csak egy nagy lyuk van, szóval nem lesz valami nehéz átütni...116mm a lényeges részen, minimális döntöttséggel, azt kb. bármi átlövi. Csak akkor fog pattintani, ha a torony szélét találják el. A pajzs tippre kb. 200mm átütésig fog védeni.
-
ilyen nincs! Ma, nem tudok egy rendes meccset játszani! Akármivel, akárhová megyek, instant szopás! Tegnap 2300 WN6-al zártam a napot, ma 950-nél járok. Hihetetlen. Mással is így van ez? -
darkwraith #276297 Hétvégi akció -
Thoryne #276296 Nos... az új tankok olyan... meh...
Új pálya... átlagos.
Felújított El Hallouf vagy melyik az a nyomorult sivatagos: kifejezetten jó.
A grafikai fejlesztés: takarodjanak a véres... oda. Normál szerveren med-high beállításon 40-60 fps, most teszten lowon! 80-20... tehát valami rohadtul nincs optimalizálva, remélem megcsinálják. -
kisokka #276295 Hopá, azt nem figyeltem, kösz! -
VanDaal #276294 Majdnem :)
Az FTR-en linkelt telepítőt elindítottam, és mire visszajöttem, a nem sokkal korábban még üres "Teszt Szerver" mappám immár 16 gigásra hízott. Plusz közölte, hogy töröljek valamit, mert még 6 gigányi helyre van szüksége. Szerintem ez letölti a WG titkosított archívumait is... :)
Kisokka:
Global map = CW térkép, szóval CW-n kell annyi sebzést kiosztani a jutalomért. -
Mert a Global Map-en (CW) lehet csak teljesíteni a küldetést. -
kisokka #276292 Szóval ez a küldetés nem más, mint egy jókora átbaszás?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egy darab duplapénzt nem kaptam.