418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
:D
El is adom, így már nincs értelme :( -
Végre!
-
Sir Charles #276529 Hú, a tegnapi napom a "medek" napja volt. Minden közepes tankommal olyan duplázót mentem, hogy csak na. A teljesség igénye nélkül:(sajnos meccs végi eredményeket nem tudok becopyzni))
-T34-1- tier 8 csata: 6 kill duplázva: 2200 Xp
-AMX-50-100(tudom, hogy heavy-nek írják, de azért ez mégis csak egy med tank)
először egy 5 killes vereség, aztán egy 4 killes győzelem duplázva 2300 Xp
-Centurion MK1: tier 10 csata 2500 DMG + 2 kill a 171pen/150dmg ágyúval duplázva 2600 XP
-Indien Panzer: tier 9 csata 2000 DMG + 2500 Spot DMG + 1 kill
duplázva 2500 XP
És a végére:
M26 Pershing: tier 10 csata 3500 DMG 5 kill, ketten egy IS-8 al fordítottuk a meccset 6 ellenség ellenében, fél óráig remegett még a kezem utána. duplázva 3100 Xp
Minden prémium nélkül értendő
Bocs a sok szövegért, de muszáj voltam leírni. :) -
Remek a szinvonal, par (EU valamelyik sotet sarka, RU, mindegy - egyedul a jenkik tunnek civilizaltabbnak) Waffentroger E-100-al kuzdo degerenalt azzal szorakozik hogy kitoljon a fedezekbol, bokorbol stb.
-
elc max. -
Fentről én is ezt szoktam, vagy ha nincs arty, akkor elmegyek c9-be, erről az oldalról át lehet menni.
Lentről meg csak akkor érdemes középre menni, ha nincs arty, mert akkor vissza lehet bújni a híd lábához vészhelyzetben. Amúgy marad a kezdőkemp, és a társaknak a bősz pingelés, hogy engedjétek már, hogy ránk jöjjenek 0-son... -
lammaer #276525 Talán akkor vmi light... -
Maximum valami könnyebb, és gyorsabb, mint a Bat. :D Fogalmam sincs, szerintem nem. -
lammaer #276523 Önerőből fel tud menni egy tank oda? -
lammaer #276522 Én pont középen szoktam telibespotolni mindent, főleg ha fentről kezdünk. Arról érkezve a szigetre, van egy frankó L alakú szikla (még mielőtt a házakhoz érne az ember), onnan fel lehet spottolni mindenkit aki bejön, és nem nagyon szoktak lerohanni még 3an se, mert a szikla távol van annyira, hogy bárki megpróbál értemjönni kap pár pofont a saját zászlókempereinktől.
Spottolgatás közben pedig többnyire büntetlenül lehet lövöldözni a térkép bal oldalán felspottolódott ellenséges tankokat. (azért csak többnyire mert néha ők is visszalőnek :) )
Tény, sokkal több taktikám oda nincs, igaz, én a régi komarinon is mindíg mentem be középre.
-
Annak, aki még nem tudta volna, hogyan kell felmenni Airfielden az északi területre (Jobb oldali spawnról) -
What's wrong, McFly? 'You chicken? -
-
Doki! Vissza kell mennünk a jövőbe! -
Úgy látom tesztelsz ezerrel
-
Én A jelenlegi pályák közül Komarint utálom a legjobban,már amikor a betöltő képernyőn meglátom rosszul vagyok.
A következő dolgok miatt, Középre már régóta nem megyek,mivel 90%-ban egyenlő a halállal,de ha nem is azzal,ott az esetek döntő többségében, csak tartani lehet a pozíciót, áttörni biztosan nem ott fog a csapat.
Marad a két oldal, amit szintén pokoli nehéz áttörni,mivel általában leghátul kempelnek, sokszor mindkét oldalon,és gyakorlatilag ezért utálom,mert olyan a pálya,mintha egy rohadt nagy kempfestre csinálták volna.
Gondolok itt arra is,hogy spawn mellé mindkét oldalról odaraktak 1 jó nagy erdőt, amibe konkrétan szinte minden csatában ,beáll jó néhány Heavy tank,vagy,akár akiknek spotolni kellene.
-
3 perc játék után kajak hányingerem van a blurtól:DD -
bornofakone #276514 Miért van mindenkinek baja komarinnal?!
Vagyis mondjátok már meg mi a baj vele? (soha nem vágtam, mert csak bemegyek középre és röhögve megvan a dmg. és még ha loose is, akkor is leosztottam a szükséges dmg.)
Lehet én öregszek, de amennyire utáltam redshire-t, annyira kezdek semleges lenni vele, egyszerűen el tudok játszani már rajta, hiába van campfeszt, lehet türelmesebb lettem, és a "majd jönnek, ha akarnak" taktikát alkalmazom.
Portot meg hogy kiveszik, igazából sztem teljesen logikus. A map nagy része a középen futó falból, meg vagonokból állt. Na most a fal már átlőhető (asszem) ergo akik fent indulnak kempelhetnek a vagonok mögött, na de 1 idő után ha jól tudom az is átlőhető lesz....ergo akk marad a kis sarok ahol mindenki még találkozni szokott....de a többi rész értelmetlen lesz, ergo lesz 1 4x4 négyzetes (v picit nagyobb) map és kész :D (legalábbis sztem) Annak meg valljuk be nincs sok értelme.
Amúgy én eljutottam arra a szintre, h minden mapon elvagyok, van ahol kevésbé, van ahol jobban, de pl. komarin, murovanka, örök kedvenc, egyszerűen easy mapok (ensk és himmels után, bár himmelsért encounter-be nem épp kedvenc.)
Illetve mountain pass-on h h kivették encounter-t? Annyira jó volt az is, tisztára szerettem...:( -
aknakukac96 #276513 Ilyen WoWP-s akció már nincs? -
foxbat88fx #276512 de tudok XD csak ritkán :P -
Na várjál, duplákkal? Azt hittem, hogy nem tudsz nyerni! -
foxbat88fx #276510 volt az a wowp-s akció...
aranyat kaptál földi,légi killért és win-ért
és ha ott beváltod prém-ért akkor wot-ban is aktiválódott
így szedtem össze egy havit + múlt hónapban volt ugye az 50k exp = 1 nap prém
mivel televagyok tankkal így duplákkal hamar meglett mindig a +1 nap
így értettem :P -
aknakukac96 #276509 Nyerted a goldot, vagy hogy érted, hogy ingyen prém? -
Oddball29 #276508 A tankok szempontjából legrosszabb légifegyver a napalm volt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Madi92 #276506 Ts? -
weeeeeeeeeeeeee...
250-nel leszabalyzott. -
FV215b (183)
- caliber of the gun nominally changed from 183mm to 182,9mm
- splash of HESH and HE shells slightly reduced from 5,06 to 5,05m
Mocsok WG, nerfeli a kedvencemet. :(
Valaki FV 182,9 platoon? -
Azta, remélem a gyerekeknek a matekot az anyjuk fogja tanítani. :D
Van egy 1000m élhosszúságú négyzet, aminek a középpontjában te vagy (az átlói metszéspontjában, ugye).
Azért így "szóban" szemléltetve könnyebben elképzeli az ember, miért is annyi az annyi. :D
Én azért várom már, hogy mikor lesz kör alakú a draw distance. -
Még mindig több, mint ahány csatát te kibírsz goldammó nélkül. :D -
Szpecnyaz #276501 Bezzeg Redshire... -
Ez igen. Par ruszki hulyegyerek miatt ki kell venni, orokre. Mi a fene baj van ezzel a mappal? Egy rakas taktikat lehet alkalmazni, a honapokig pihentetett majd ugyanolyan sz@rra atdolgozott Komarin persze szuper, semmi gond nincs vele. Idiotak. -
foxbat88fx #276499 am ahogy elnéztem sz*pni fogok rendesen prém nélkül.... vagy csak fals adatokat ír ki a "prémium nélkül" fülre, direkt azért, hogy továbbra is vegyek prémet (amit persze még életemben nem vettem)
ma pl. Su-100-al 3.700dmg-re kaptam volna 32k-t prém nélkül WTF?!?!
de már nem egyszer megfigyeltem hogy majd beleszakadtam a melóba... erre low szart adna prém nélkül -
Toweliee #276498 Noob. -
foxbat88fx #276497 November 4.-e vagy 5.-e óta nyomom ingyen prémmel.... de idénre már levan a gond XD
-
Köszi az ötleteket:)Van miből válogatni, az utolsó sorozat amit néztem a közelmúltban az a Generation Kill-volt pedig az sem mai darab. Off vége :) -
Toweliee #276495 Amúgy minden másodperce az epizódnak tömény izgalom volt, végig ott lebegett a kérdés, hogy megteszi-e vagy nem. -
Toweliee #276494 Nem ismerem. Nemrég láttam egy sorozatot, 3 nem összefüggő epizódból állt. Az első rész sztorija: elrabolnak valami hercegnőt, és csak akkor szabadul ki ha a brit miniszterelnök élő adásban szeretkezik egy disznóval. Érted, én még a Szomszédokon meg a Dallason nőttem fel. Bobby feltámad, az már smafu. -
stoppos #276493 Még egy sorozat: The Blacklist -
Toweliee #276492 Sorozatok: Váratlan utazás; Miért éppen Alaszka; Over there; The Tudors; Borgias; Homeland; Boardwalk Empire
Filmek: Yamato öngyilkos küldetés; Napola, a Führer elitcsapata; Levelek Iwo Jima-ról; Dicsőség zászlaja; Che; Che-A motoros naplója; Rommel