A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #276514 Miért van mindenkinek baja komarinnal?!
Vagyis mondjátok már meg mi a baj vele? (soha nem vágtam, mert csak bemegyek középre és röhögve megvan a dmg. és még ha loose is, akkor is leosztottam a szükséges dmg.)
Lehet én öregszek, de amennyire utáltam redshire-t, annyira kezdek semleges lenni vele, egyszerűen el tudok játszani már rajta, hiába van campfeszt, lehet türelmesebb lettem, és a "majd jönnek, ha akarnak" taktikát alkalmazom.
Portot meg hogy kiveszik, igazából sztem teljesen logikus. A map nagy része a középen futó falból, meg vagonokból állt. Na most a fal már átlőhető (asszem) ergo akik fent indulnak kempelhetnek a vagonok mögött, na de 1 idő után ha jól tudom az is átlőhető lesz....ergo akk marad a kis sarok ahol mindenki még találkozni szokott....de a többi rész értelmetlen lesz, ergo lesz 1 4x4 négyzetes (v picit nagyobb) map és kész :D (legalábbis sztem) Annak meg valljuk be nincs sok értelme.
Amúgy én eljutottam arra a szintre, h minden mapon elvagyok, van ahol kevésbé, van ahol jobban, de pl. komarin, murovanka, örök kedvenc, egyszerűen easy mapok (ensk és himmels után, bár himmelsért encounter-be nem épp kedvenc.)
Illetve mountain pass-on h h kivették encounter-t? Annyira jó volt az is, tisztára szerettem...:(