418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kubukli #276571 -
Kubukli #276570 [IMG]http://kepkezelo.com/images/6t4pumfp9aw9ettkq8ol.jpg[/IMG][/URL]]27k battle, 740 WN6 eff -
Kubukli #276569 Vigyázat! A nyugalom megzavarására alkalmas tartalom!
[IMG]http://kepkezelo.com/images/6t4pumfp9aw9ettkq8ol.jpg[/IMG][/URL]]27k battle, 740 WN6 eff
-
szerver1 behalt?
-
Pálya változtatások: link -
aknakukac96 #276566 "casual"(0-700 eff) játékosoknak biztosan tetszik... -
Aki esetleg lemaradt volna az adásról:Gyáróriások: Wargaming -
Na ennek a blurnak mi értelme van beletenni?! -
bagolykopet #276563 tök jók ezek a grafikai újítások -
Megtortent, a csucson kell abbahagyni...
-
Szerintem most hagy abba, mert már nyúlnak is a szop-o-tméter felé... -
A mi ellenfeleink is jót röhögtek! Még egy lövést sem adtak le, de már 3:0-ra vezettek! :D -
Delelotti termes:
?? Szombat, X3... Nem aldoztam fel 100 csirket SerB-nek, valami bug lehet. -
3 perce történt...
Behozta a T1-et a barom. Pont "laggoltam" és véletlenül kilőttem. Erre elkezdtek ketten lőni, akiket lőtte egy harmadik csapattársam mert látta hogy "véletlen" volt. Kilőtte az egyik engem lövőt, majd a másik engem lövő kilőtte az engem védőt. Az ellenfél szakadt a röhögéstől.
-
Csak néztem kerek szemekkel....aztán röhögtem.
http://index.hu/tech/2013/12/07/a_upc_szerint_minden_rendben_van/ -
Angelus1991ster #276556 Retardária földjén élnek a vörös effesek. -
Hexen007 #276555 Kurva anyát a WG-nek amiért nem szedik ki azt a funkciót hogy nagy tierbe berángatja a nem oda illő kis szintű szar piros effis csicska 10 éves genyókat! Nem elég hogy nem statisztika alapján sorsol össze sok gyökér piros,narancs,citrom játékosnak nem nevezhető lényeket még 4 es tankot is berángathat 10 be és ezek mindig pirosak pffff -
Kiváló csapat volt, főleg a két top tankunk! A csata hossza 4:30 volt . Nem mi nyertünk... Azt sem tudtam, hová bújjak, egyik feléről az enemy, másikról a "baráti" csapat lőtt!
[IMG][/IMG]
-
De jó hogy reggel sorba álltam tesztre, már csak 2000-en voltak előttem, de el kellett mennem, most 12555 várakozó van előttem :/ -
.com helyett próbálj a .eu-ra belépni :) -
Nikosi #276551 Hát ha ez működne abba az irányba amibe akarod, akkor lenne vagy 300.000 aranyam ;)
Tapasztalati pontból szabad tp-t aranyárt tudsz váltani. Az ablak tetején látod az árfolyamot. -
Megamax #276550 Mibol akarod áttváltani? (Gold kel hozzá) ne mond hogy nemlátod -
Mert nincs aranyad. Aranyat lehet free xp-re váltani, nem pedig fordítva. -
manitounickfree #276548 mért nem tudok szabad tapasztalatot alakítani ponttá?
beírom az összeget, majd törli is egyből?
-
Ezért megyek a bal oldalra a sziklás részhez, ha felülről meddel indulok, vagy fedezni őket, ha mással. Alulról indulva meg J6-ban szoktam a szélen jövőket megfogni (spot után), meddel meg középen szintén segíteni letolni a szélen támadókat, aztán mehet a spot 1000-el ugyanúgy.
Az meg külön öröm, ha alulról indulva 8 tank campel a kezdőn, több marad nekünk. Ha a maradék 7ből 2 jön középre (1 velem), a másik 5 meg balra, akkor tuti win. A másik oldalt meg feltartja a 8 tökegér, mire kiszedjük a másik oldalt.
Nem is tudom eldönteni, melyik oldalt szeretem jobban. :) -
OFF
De akinek UPC van lehet érdekli.
"Én ha átírtam a DNS-t googlere, akkor teljesen meghalt a net. Nem kaptam IP címet. Valamiért felírtam viszont ami eddig volt, és kézileg megadva, Static IP-vel + Google DNS-sel hasít."
Nekem jó.
ON -
Angelus1991ster #276545 Vagy én nem értek hozzá, de olyan kurvagagyi a WG, hogy azt nemm lehet elhinni. A játékba be tudok lépni a jelszóval, de a sima oldalra nem enged be ugyanazzal a jelszóval. -
Nikosi #276544 Mond már el őszintén mi a fenne jó abba a pályába. Semmi az ég egy adat világon. Az egész alapjaiban rossz.
Az a két domb katasztrófa. Az egyes oldalon a jobb szélen a nagy plac egy agyrém. Azon az oldalon ott a "cső" szélen szintúgy egy rémálom főleg ha ott támadni akarsz. A pálya talán egyetlen értelmes része a bal oldalon a sziklás rész. Áh az egész egy rakat fos, Komarinnal egy szinten van. De én még Komarint is jobban élvezem mint ezt.
A két domb és egyebek miatt plusz az über kempfeszt miatt Redshire egy kalap szar. Arról nem is beszélve ha még arty is van bőven, akkor meg maga a pokol. -
Simulacrum #276543 Redshire alap az olyan kicsit szenvedős, de mikor csak egy bázis van, akkor imádom. Legjobb köreim azon vannak. Szerencsére sokszor kapom az egybázisost. -
400V #276542 Redshare jó map szerintem, én imádok rajta spotolgatni. Csak hát általába 15 emberből minimum 8 ilyen hegyre telepített betonbunkert játszik és csata végéig el se mozdul míg kb két ellenfél van hátra vagy ott hal meg ahol van. összességében a játékosokkal van a baj. Hiába spotolsz senkit se érdekel szituáció.
Porton én általában középen a hídnál rambózok. Aki kinéz az látszik és támadható, a híd meg véd felülről. Vagy van másik opció a másik híd heavyvel. Van még mikor északon kezdel, középen van egy hangár vagy mi ami a síneknél van ott két oldalra tudsz nézelődni. Meg most már keleten csináltak egy lyukat, ott jókat lehet campelni.
Kár hogy kiveszik. -
Nikosi #276541 Nem Redshire miatt fogok prémet venni az biztos. Arra kismillió egyéb apró szívatás elég.
Nem az ilyen pályák miatt inkább nem veszek prémet tehát ellentétes hatást váltanak ki vele. Mert inkább kilépek és csinálok mást, például. ;) -
Wtf? Redshire az egyik legjobb map, Port meg tényleg egy fos. Alulról kezdve semmit sem lehet kezdeni, az ellennek kell hibáznia. -
400V #276539 Az hogy szenvedsz, és nagyobb az esélye hogy veszel prémiumot. Ez a lényeg mindig = FIZESS!
-
400V #276538 Én tudok jobbat!
:)
-
Nikosi #276537 Értem én, hogy szar a Port térkép, mert tényleg nem egy csoda dolog. De akkor Redshire miért van még benne a játékban. Mi a fenne jó abba a szarba, azt kéne kitörölni de nyomtalanul a Port után. De nem azt soha nem fogják törölni, mert azt biztos Serb saját maga tervezte. Meg benne van a Red szó amire ránézve biztos Serbnek orgazmusa lesz. -
Hehe, a mai napi adventi akció is nagy sikerre számíthat. :D
Day 7
Offer expires in 20h. 22min.
6,035.28 HUF (19.98 EUR)Discount: 10%
Old price: 6,699.82 HUF.
This package contains:
- Messerschmitt Bf.110C-6, Tier IV German Heavy Fighter;
- hangar slot in World of Warplanes;
- 4 000 gold;
- 3 days of premium.
The Bf.110C-6 is a modified version of the Bf.110B. It boasts the same strong flight capabilities of a regular heavy fighter, only with the additional help of stronger weapons. Its powerful 30 mm MK 101 anti-tank cannon will rip your opponents to shreds before they even know you're coming. Get yourself into the middle of a dog fight and blast your enemies out of the sky!
link -
Én most új taktikát vezettem be.
Elindítom ezt a számot a 30mp lejártakor, és ha vége van, akkor újrakezdem.
Eddig komarinnál volt egyedül 3x újrakezdve, párszor 2 alkalommal, de a legtöbb csatát letoltam 1-1 lejátszással. És élveztem! :D -
Replay tennél fel az M26-os csatáról? Ez a szombati munkanap szinte sosem fog letelni. -
Középen két oldalról lőnek szét, áttörni nem lehet. A két szélen meg bekempelik a pálya sarkát és áttörni nem lehet...csak ennyi.
Ha meglátom hogy Komarin jön, akkor óriási kedvet kapok hozzá hogy idő előtt befejezzem a csatát...TD-ben, közepes tankban, akármiben.
Ha van SPG akkor meg aztán tényleg nevetséges az egész, ha spottolni próbálsz akkor már kapod is a nyakadba az áldást.
Tipikusan az a pálya, amin egy csata 10+ percig tart, szinte mindig.
Mountain Pass Enocunter meg szintén szar volt, állandóan mindenki abba a hülye cap körbe állt és nekiállt foglalni, nagyon sok szép csatát mentem ott, olyanokat hogy 30 tankból még 20 megvolt, de valami felderítő tank azért beállt a körbe és 100-ig nyomta a foglalást, hogy biztosan senki ne kapjon semmi xp-t. Vagy 3 közepes tank rohant le oda, és 30 mp volt a csata. -
Végre valaki aki nem a sirámait nyögi be ide :)