418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• De4thGod
    Hello, eladó egy WOT EU Acc 180 nap prémium IS4 Tier 10 tank a garázsban, jópár Tier 10 kifejesztve mint pl Obj.268 (Tank Destroyer), IS-7 (Heavy Tank) G.W.E100 (Artillery), Maus (Heavy Tank), E 100 (Heavy Tank), E 50 M (Medium Tank)
    Tier 9 a garázsban Obj.704, E50, E75, Vk 45.02 (p) Ausf. B, G.W Tiger,IS-8

5 685 788 Credit
    40 308 Free Experience

és még jó pár apróság több infó pm-ben.
  • Malarki
    Az "meg" akart volna lenni, csak közben töltött a csata és gyorsan kellett írni :D Szóval helyesen: " Meg a hivatalos pedotank, a T18 se jött be. "

Maala: ezt hogy értetted?
  • yossarianHUN
    Az engem hidegen hagy, hogy a többiek kihasználják-e, az érdekel, hogy nekem megvan-e rá a lehetőségem. T2-ben pl. hiába próbálsz bármivel is hulldownozni, míg egy T29-ben ülve 3-4 ellenséges tankot is megakaszthatsz, és akár egyenként le is szedegethetsz, ha sikerül jó helyre beállnod. És ha mondjuk csak egy, esetleg kettő normális játékos van melletted, akik szintén nem totál agyatlanul tolják, akkor máris lehozzátok hárman akár túlerővel szemben is az oldalt, neadjisten a csatát.
  • Maala
    Tudod, van az a küldetés, hogy x tankot ki kell lőni. Nem mindegy, hogy 6 tankonként haladsz /csata, mert minden tank 1 lövés, vagy 2-3 tank/csata.

Amúgy t2-ben napközben több jó játékost látni, mint kezdőt. A kezdők hamar túlvannak t2-3on.
  • kisokka
    Mi az az Mg?
    T18 nekem se jött be, vagyis mentem vele 8 csatát és meguntam.

Amúgy azt hozzátenném, hogy nem szokásom azért megtartani egy kis tankot, hogy az újakat alázzam vele. Ha funolni akarok, akkor kezdek egy új ágat.
  • Maala
    Mert nem golddal kell használni. :P
  • kisokka
    És az a poén, hogy ezeket a magasabb tierekben lévő előnyöket a játékosok jó nagy része nem használja ki.
    Precíz célzás? Megy az első vonalba meghalni. Páncélozott tank? Hátul kempel. Gyors tank? Hátul kempel. Hulldown? Irány a mező közepe.
    Taktika egy szál sincs. Max az a fajta taktika, amit te alkalmazol a tankoddal, de azt ugyebár a hajadra kenheted, ha a feljebb említett taktikákat alkalmazzák a többiek.
  • Malarki
    Ha lesz majd T5-T6 tankod akkor én megyek veled, de most sajnos az ötös KV-1 a legkisebb tankom, azzal pedozok meg húzom az IS-8-ba a legénységet(122 milis+gold ammo, muhahaha ).

Egyébként én is rühellem a lowtiert, T5- alatt nekem nem élvezet a játék. Mg a hivatalos pedotank, a T18 se jött be.
  • Simulacrum
    T10-es csata volt, én T34-el nyomultam. Ellenfélnél jön szembe az IS-3 és golddal lő. Mondom WTF? Jól van, megyünk tovább, jön a Tiger II, puff gold szintén. Mi van itt ma? Kérdezem, ez ilyen általános lehet, hogy ha valaki T8-al T10-es csatában van, akkor automatikusan golddal tolja, bárki is jöjjön szembe?
    Szerintem pl. simán eldönthet egy meccset az, hogy az ellenfél összes T8-asa golddal tolta, nálunk meg senki. Ezt még sosem figyeltem meg, de most nagyon szembetűnő volt.
  • yossarianHUN
    Azért magasabb tierekben jóval mélyebb a játékmechanika, precíz célzás, páncélozott tankok/gyors tankok, weak spotok, hulldown tankok, nagy alfás tankok/nagy rofú tankok, satöbbi. Ezek a finomságok még vagy nincsenek, vagy elhanyagolható mértékben vannak meg lowtierben, ott a hangsúly azon van, hogy rongyolj amerre látsz, és feküdj rá a bal klikkre, az hogy milyen gépben ülsz, majdhogynem mindegy.
  • kisokka
    Miért, taktika melyik tierben van?
    Eszement lövöldözés, mindenki rushol, mindenki átlő mindenkit. Kb. ennyi, ha megunom a magas tierben lévő agyfaszt, akkor lemegyek oda funolni
    De mondom, embere válogatja. Nekem van türelmem hozzá és nullából szoktam az ágakat elkezdeni, legalább T5-ig.
  • madmanic
    Magamból indultam ki.

Új ágon nagyon nincs kedvem szöszmötölni, idegeskedni...

Arról meg nem is szólva, hogy se modulok se legénységem hozzá.

Az egyik accomon talán M2 mediumot tartottam meg funolni.
  • yossarianHUN
    Nekem speciel sosincs kanalam a lowtierhez, egyszerűen bohóckodásnak érzem. Körülbelül egy CoD pub, kis bádogtankokkal. Taktika semmi, csak eszement lövöldözés, mindenki rushol, mindenki átlő mindenkit... Leginkább nevetséges.
  • kisokka
    Ami szerintem jó nagy hülyeség, az alacsony tier még elég fun faktor. Ott legalább tudja az ember, hogy a csapatok 95%-a kezdő paradicsom, nem 20K csatás paradicsom(hatalmas különbség van, az utóbbi rosszabb).
    Embere válogatja, de én sosem pazarlok el free-t alacsony tierekre, még modulokra se.

A "Nagymenő" alatt értsük azt, hogy aki elérte már a T10-et
  • MetalWolf
    +1 acc eladó. (email: [email protected])
  • madmanic
    olyan alacsony tierben nem nagyon, azt még átugrálják free xp vel.
  • MattGoss
    Hú emberek mennyi gyenge játékos össze gyűlik hétvégére! Én sem szólhatok semmit mert még nagyon új vagyok, csak pár csatám van mert nincs időm játszani és eleve nemrég kezdtem a játékot de ez túlzás! Némelyik azt sem tudja merre van az előre!
    Amúgy valaki van itt akivel lehetne kis tierben nyomulnom szakaszban? még csak tier 4-esem van de mondom hátha! Megkérdem...gondolom a nagymenők is szoktak kis tierben nyomulni, vagy szoktak új ágat kezdeni!?
  • Maala
    És mindezt azért, mert te goldammózol. Noob. :D
  • popey8
    De kurva jó ez az arty event
  • brasco84
    batmobile még mindig fasza, lehet visszaveszem eredetin :) mondjuk mintha lassabban fordulna
  • Toweliee
    Vegyél E-25-öt.
  • yossarianHUN
    Tőled függ, ha sokat játszol prém, ha keveset akkor prém tank. De azért nem hiszem hogy emellé a két T8 prém mellé még kéne egy harmadik, ha azokat meguntad, ezt is meg fogod.
  • NoparaWot
    Hali, megéri szerintetek megvenni T34-et, vagy inkább jobban járok az árából prem időt / free exp-t venni ? (prem tankom van, csak KV5-t annyira nem szeressem, Type59 meg már eléggé unalmas)
  • madmanic
    Megvásárolva:
    'E 100' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000.

Muhaha
  • yossarianHUN
    Én mára be is fejeztem, nagy nehezen kiszenvedtem a triplázót T32-vel és JP2-vel, tovább nem erőltetem, baromira utál ma a játék, idegeskedni meg nem fogok fölöslegesen.

Azért vicces pillanatok akadtak ez alatt a ~10 csata alatt is:)

kép
  • popey8
    Am az EU1-el vmi biztos nem stimmel, mert mostanában szinte miden nap laggol.
  • popey8
    Szokásos. WG-nek biztos nincs pénze szerverre. Hiába a 10 megás netem, a tesztkliens csak vánszorog lefele. Fél 1 óta másfél gigát bírt letölteni. Ha ma még akarok wotozni, akkor nem fogok tesztelni.
  • yossarianHUN
    Megint mi a fos van, hogy egyik pillanatról a másikra úgy elkezdett laggolni az EU1 mint a hétszentség?
  • JeffDunham
    Hmmm annak jobban örülnék. Kevesebb rush, több HP.
  • Eagle16
    Engem persze full Tier 10-es CW szerű csatákba nyom be vele mindig, az meg halál unalom általában...ha 3-at lövök akkor már izgalmas csata volt...
  • pic_ur
    Valószínűleg csak a másik oldalról.
    http://www.youtube.com/watch?v=xwaSLz_Xcts
  • JeffDunham
    Röhögni fogsz. Kísértetiesen hasonló köröm volt egy órája.

Így hamar meg van az 50k.

• Eagle16
    Tesztszerveren amúgy sokkal több lehetőség van vele lőni, az éles szerveren nem ilyen könnyű vele célzott lövéseket leadni...ott nem állnak ki eléd aztán néznek tátott szájjal :)

3350-es átlagsebzésem van vele jelenleg, volt olyan csatám hogy olyan gyorsan jöttek rám, hogy nem tudtam elég gyorsan kilőni őket (25mp-es töltésidő), meg van olyan is, mikor egy, max. két lövésem van egész csatában, és persze ezek is ilyen majdnem halott tankokba. Ezért sem lesz vele soha jó átlagsebzésem.

Azt hittem könnyű vele elérni a 4k-s átlagot, de nem igazán, kevés olyan kör van, ahol van lehetőségem sokat sebezni. Mostanában nem is mentem vele, mert 2-3-at lövök csatánként és már vége is az egésznek.
  • R3nton
    Ne aggódj, ahogy a fejlesztőket ismerem jön az még majd 6 lövetü revolver tárasba is :D
  • besti
    Nagyon nem hiányzott szerintem a játékba. Foch, WT is OP sh*t, de legalább, ha azok egyet belédküldenek, van esély visszahúzódi. Ha ez szpottolatlanul a medium tankba küld egyet (mert mondjuk egy med útvonalon támad vonulni kedve), nagyjából vége is a dalnak, még X-es médium esetében is. Nem beszélve arról, hogy én valahogy sokat pattogok is róla, pedig nem kellene.
  • Fifo
    Nvidia tulajoktól kérdezném, hogy melyik drivert használják, amelyik nem fagy meg játék közben?
  • TiborTamas
    Úristen mekkora troll ez az FV 183 HESH-el. 4 penetration 8,4k dmg...
    Első lövésem igaz 0 (azaz nulla) dmg penetration egy T34-be(!), de utána ellőttem 1-el, majd Obj.140 1895-öt kapott és elhúzta a csíkot 5 hp-val :) Utána jött a hős E-100, akinek annyi esze van, hogy még teszt szerveren sincs nála poroltó, eredménye -2700 hp 1 lövésből, illetve egy ugyanilyen tehetséges FV215b, aki beérte -2300 hp-val 1 lövésből, de csak mert nem volt több rajta. Trololo

• GaBenc
    Nekem akkor van ilyen ha a memokártyák a sárga slotban vannak. Ha a pirosba rakom akkor nem jelentkezik. Na ezt magyarázza meg valaki. Ki van próbálva, Én is csak nézek hogy mi a franc is van? De ha a sárga akkor naponta 3-4 alkalommal jelentkezik a bug. Ha piros akkor nem. Hetekig nem.
  • Destydeme
    Ezt is elértem 2 év után..
    El Halluf Kv1s blokkol,aztán letol a dombról...kilőve.
    Is,blokkol,eltol,tili-toli előttem,h ne tudjak lőni...kilőve.

Holnap 14.00ig szabi

Az meg vicc nálam,h én vok tiltva,lehet jobb is,legalább nem idegesít a sok hétvégi pro.
  • voivod32
    Nem! Ez egy bug! Amikor véget ér a csata, (nélküled), akkor visszatesz a garázsba, és folytathatod...