418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #276651 De ahogy nézem, az még golddal is elég gyér ahhoz a célzási időhöz meg szóráshoz. -
Mausról valami vélemény?
Kigrindeltem, mostanában használható, régen tudom, hogy arty-eledel volt. -
venti rammer álcaháló és akkor eldőlt, lesz értelme az álca skillnek :D -
Azért 75%-nál szerintem már felesleges átképezni. Max 3. felszerelésnek szerszámosládát raksz rá, úgyse kell rá venti+rammer mellé más. (talán csak periszkóp) -
yossarianHUN #276647 Na látom egyre gondoltunk. -
Toweliee #276646 Nekem ez van, szerintem érdemes.
-
yossarianHUN #276645 Én egyből a 90-esre mentem, az 165 pen (legalábbis annyi rémlik) egy hetes sniper heavyhez már kevés, főleg azzal a mocsokul kiszámíthatatlan szórással (szóráskép-buff előtt mentem vele, de nem hiszem hogy azóta megtáltosodott volna). -
T7-be azért már kevés egy 165-ös penű ágyú úgy, hogy egy sniper-support tankról van szó. És ez még nem is olyan pontos, mint a T25/2 a sajátjával.
Persze, ha Jeff-módra goldspamet akarsz csinálni... Csak ne rakj fel róla replayt, oké? :D -
yossarianHUN #276643 Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy első skill parancsnokon 6. érzék, többiek álca. Második skill 75% körül van, és mindenkinek egyaránt javítás. Talán egyszer rámegyek a JgPz-re, de az nem ma és nem holnap lesz, ismerve az ütemet amivel a játékban haladok. -
Oddball29 #276642 Na most én is kérdezek. AMX M4-en hogy szuperál a 105 mm-es ágyú? Vagy rakjam rá egyből a tornyot és a 90 mm-es DCA45 jobb? -
És mi a 2. skill? Ha javítás, ÉS tovább akarsz majd menni T10-re, akkor felesleges 10%-ot veszítened ezen. Ha JT-nél megállsz, akkor cseréld 6. érzék/javításra 1. sort, 2.-at meg álcára, esetleg kuplungégetővel driveren.
De én őszintén szólva ezeket az 5%-ot javító kis skilleket feleslegesnek tartom, tényleg, mi 5% akár egy 50°/mp-nél forduló tanknál is? 2,5°, ha 100%-os a skill? Mennyit nyersz vele, 0,5 secet egy körbefordulás alatt? És általában nem is kell körbefordulnod vele.
Míg ha camora rakod, akkor azért a teljes camo-értéknek a 100/x%-át teszi ki, ha egy legénységen más skill van (x a legények száma, itt 6 és a parancsnokon már más van, mert 2. skillnek oda illik a repairt rakni azért mindentől függetlenül).
Egy szó mint száz, szerintem ha T10 felé mész, akkor ráérsz a JGpz kifejlesztésekor átképezni a legényeket (és eldobni a skilleket, addigra már meglesz a 3. skill is, commandernek bia+SS perk mehet, plusz repair 3.nak - sixth sense). Azért JGpz-vel sem mindegy, hogy 420, vagy 360 méterről vesznek észre, és hogy már láttak-e mielőtt lőttél, vagy csak a lövés után 2mp-vel (a távolságcheck miatt később spotolódsz fel) spotolnak fel, mire te már pl. visszamozogsz hulldown-ba.
De ha leállsz JT-nél, esetleg visszarakod JG2-be, akkor nyugodt szívvel tudom ajánlani azt is, hogy már most átképezd őket, egy végleges beosztásra. -
Szpecnyaz #276640 Egy TD-n se felesleges a camo skill. A JT-n meg főleg nem, elég sokat dob rajta. -
Simulacrum #276639 Az oroszok szerint nem kell rá (scroll lefele), de én is kíváncsi vagyok mások véleményére is. Nekem sem sok kell már hozzá. Majd megyek tesztre kipróbálni, mert a Ferdi annyira a szívemhez nőtt, hogy csak akkor cserélem le, ha tényleg nagyon fog tetszeni a JT. -
Az álca skill soha nem felesleges. De vannak nála sokkal hasznosabb technikai skillek amit fel kell rá rakni. Képezd át szerintem. -
Annyira nem rossz neki az álcája, a honlap alapján link -
yossarianHUN #276636 Kérdés: Jagdtigerre teljesen értelmetlen az álca skill? Csak mert lassan meglesz, és a JP2-s legénységen az első skill a camo. Ha viszont JT-re fölösleges, akkor még az átképzés előtt lecserélem.
-
Micsoda remek kempelőhelyet találtam ma, anyázott is akit kilőttem :D
-
Ja, hogy ez döntő volt? :D Minőség. -
VaFec #276633 Így van, egyirányú az az utca! -
Borsig, T34 ilyen összeállítással el lehetett jutni a döntőig? :D -
T1 vs Rhm-Borsig priceless. :D -
kisokka #276630 Furcsán érdekes faszság ez, bár úgyis KV-1-el fejlesztem ki őket. Bár talán hamarább lesz a 150 elit jármű, ha csak azon mennék tovább. De a lényegét így sem értem miért jobb ez így. -
Scheff #276629 Magyar Liga: WD Gaming vs. HUN-C pár percen belül! -
yossarianHUN #276628 Így van. -
kisokka #276627 Kis fejlesztéssel kapcsolatos kérdés:
Ha a T-150-et megvettem, arról nem tudok menni a KV-2-re? KV-2-ről tudok menni a T-150-re, de fordítva ezt nem lehet?
Ezért kérdezem:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Összehasonlítottam a T62-A és az Object 430 célzási sebességét. Először álló helyzetben néztem, toronyforgás mellett milyen gyorsan szűkül össze, és mértem stoperel 10-10 alkalommal. Mindkettőben azonos legénységgel. T62-A 1,85s
Obj 430 3,82s Tehát kb 2s a T62-A javára.
Képek menet közben, első a T62-A:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #276625 kibaszott veglenyek. tier10ben nulla sebzessel.. csodas.. -
kisokka #276624 Nem is értem minek hajtok erre az 50K sebzésre. Hót felesleges a szempontomból. Ugyanis, mire megvan, elmegy a kedvem a játéktól, ergo nem sok mindent trénelek ilyenkor. Egy előnye van, hogy a 113-ra kezdek egyre jobban ráérezni. Semmi más.
Az ilyeneken nem kapom fel a fizet, már röhögtem a végén, legalább heten vettek körbe:
Az AMX meg valami ütközésbe halt bele, biztos véletlen volt... -
madmanic #276623 Mai gyöngyszem:
T10 csata indul, csóri magyar platoon Obj. és waffentróger. No comment.
Amelyik az ész a csapatban ( értsd: tud írni), toboroz.
E100 zal megyek az egyik oldalon, ketten fedeznek, ez a két barom kempel a kezdőn. Belefutunk az ellenséges lemmingtrainbe, közben ezren nyomkodjuk a rinyagombot ez a két fasz meg sem mozdul.
Persze mindenki elhullik, én is alig élek, kullogok visszafele elküldöm az anyjába a kretént, erre előjön az object és letékáz... Mert csúnyát mondtam a kis barátnőjére...
Sok senkiházi agyatlan hétvégi tetű.
-
Remélem, T92 arany HE lesz, annak jó nagy a splash-je. :P -
Nekem ma obj 416-al 5700 dmg-es csatám lett Draw amiatt, hogy 10 mellé ment full becélozva... 1 HEAT lőszerem maradt egy full hp-s WT Pz4-re. :( -
Simulacrum #276620 Nálunk egy kék srác XVM szerint, meglátja a másik oldalon az unikum top 3-as platoont, beírja GG és megy előre a Borsiggal, meghal azonnal és nekem írja, miért kempelek nehéztankkal. Mondom azért, amiért te támadsz TD-vel. Ha már van ez az XVM erősség jelző, akkor ha látom, hogy a túloldalt unikumok vannak gyors medekkel, akkor biztos lehetek benne, hogy jönni fognak. Most menjek meghalni előre? -
yossarianHUN #276619 És még csak csapat se kell hozzá. Csak előremész, forgatásra figyelsz, esetleg egy kis sidescraper... És darálsz:) Direkt jobb béna csapattal, több marad neked. -
yossarianHUN #276618 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Imádom ezt a szörnyeteget. Eszméletlen köröket lehet vele menni. -
Khnnn... ha lenyeletem veled akkor is majd azt fogod teli szájjal hörögni hogy GHGHGOLD AHMHMMO NOOB?
-
AlucardHuN #276616 Igaz. Mondjuk ennél csak az "elfelejtettem lőni az idegesítőbb". Tegnap kaptam belőle ízelítőt hosszú idő után. KV 3-ban úgy fogtam a fejemet mint eddig szinte sose... Egymás után: lánc, mellé, bounced lánc bounced mellé lánc bounced... direkt az Is tornya alá lövök: bounced. Ok, Is hasa: bounced. Valószínűleg 2x-er a szuperdöntött részt kaptam el hiába céloztam. Hiába elég szar bokroson keresztül lőni, néha mocskosul zavaró a vegetáció. Szóval ha a random nem a csapat összerakásban baszik ki veled akkor belőled csinál paradicsomot. -
Malarki #276615 Sajnálom.
Mea culpa. 
-
yossarianHUN #276614 Ez már randomfüggő. Vannak napok, mikor folyamatosan a terminátorcsapatot teszi alád az MM, akik veled vagy nélküled, de legyalulják a pályát pár perc alatt. Máskor meg a homokozóban tapicskoló négyéveseket bébiszittelheted reggeltől estig (nekem ma ilyen napom van), akiknek kilóg a zsírkréta a bal orrlyukukból. Én személy szerint (és gondolom sokan mások) az arany középutat preferálom, sajnos ez a legritkább. -
AlucardHuN #276613 Na ja, akár 2 ember is le tud hozni egy oldalt akár 7 ellenféllel szemben, de a maradék 13-10 tankunk nem tudott feltartani 8-at.... -
kisokka #276612 Elvesztegettem 4 percet az életemből a fejlesztési fán való kutatásra az Mg után