418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Na elmész te a fenébe. :D
  • Sunsetjoy
    Gyorsan ment:D
    Nekem már nem jön az 1k gold :)
  • TiborTamas
    És a nyertes: EU8K33P5

"The bonus code has been successfully redeemed on your account." Trololo! :D
  • foxbat88fx
    ezek az exnom-os faszgecik (bocs nem tudok mást mondani rájuk) csak gold ammoval tudnak lőni??????
    vki találkozott már exnom-os enemyvel aki nem goldot lőtt rá????
  • TiborTamas
    Próbálgatom 10 percenként, mert eszembe jutott, hogy nekem van ilyen tankom, ezért 1000 goldot kapnék helyette... :D

Sunsetjoy grat! :)
  • Maala
    10 percenként 5 kód, beállítasz egy randomszámgenerátort, 1 perc alatt megvan... Egy kis relaxáció tanulás közben. :D
  • Sunsetjoy
    Úgy voltam vele, hogy szenvedni idővel nem éri meg, kipróbálok 4-5 kódot, aztán ennyi.
    Beillesztettem a nevem kezdőbetűit, meg a születési évemet a kódhoz, és...

Nyugta.
    Dátum: 2013.12.08. 20:56:05
    Jármű hozzáadva: Valentine II
    Helyek hozzáadva: 1

:D
  • aknakukac96
    (Prémium nélkül)
  • aknakukac96
    És vereség....

Vereség!
    Map: El Halluf
    Date: 2013.12.08. 20:42:18
    Jármű T34
    Szerzett tapasztalat 1 692 Szerzett kredit: 110 020
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész
  • TiborTamas
    Ha valaki nagyon ráér. Én jelenleg szívesebben csinálnám ezt a holnapi vizsgára készülés helyett... :D
  • R3nton
    Tesztszerón van valakinek olyan baja, hogy ha mondjuk bokorban van, így furcsán villódzik szinte és ilyen csikok jelennek meg a képernyőn. Illetve valami az árnyékokkal is van, azok is nagyon furcsán jelennek meg...

Ez a patch idáig nagyon el van tolva. Az FPS dropról nem is beszélve...
  • Maala
    Valóban, az a 250 csata, amit a 25k csatámból lejátszottam (1%) CW-ben és Companyban, nagyban befolyásolja a randomban játszott csatáim eredményét.

Hisz akár a platoonnak is sok köze van a kiosztott dmg-hez, killekhez. A csapattársaid nyomják meg helyetted a gombot.

Facepalm.
  • Zegi Norbi HUN
    Neked is köszi:D
  • zsan666
    Szerintem nem akarta összehasonlítani, de mindegy is. A WG pontrendszere erősen figyelembe veszi a lejátszott csaták számát, míg a wn6,7,8 nem. Ezeknél a sebzés, kill sokkal többet nyom a latba. Tehát ennek a csókának hiába van eszméletlen sok csatája, ha ezzel nem arányos a bevitt sebzés, kill etc.
    Nem mellesleg, ha egy játékos (tegyük fel, soha nem volt még klán tag) jelentkezik egy klánba, akkor pont olyan "egyéni játékos", mint Joe, még sem a WG rating alapján fogják megnézni mit tud, hanem eff, wn6,7. Ennyire egyszerű, hiába keversz...
  • Szpecnyaz
    Minden csatáért adnak bizonyos mennyiségű fame pontot. Pl egy győztes terület foglalás 4000+ pont. Ezeket kell gyűjtögetni, amit nyilván az orrba szájba CW csatázással lehet megoldani.
  • Zegi Norbi HUN
    Köszi:)
  • JeffDunham
    A kettes kampányban ha játszol a cw térképen meccseket, akkor azért pontokat kapsz. A 10.000 legtöbbet összegyűjtött játékos kap egy FaiLöwét.

Egy nyertes csata kb 4200 pont, egy landing meccs kb 800, egy vesztes kör is kb 800 pontot ad. Itt a lista a pont állásáról.

LISTA
  • Ebit

A lényeg egy egyéni, random csatákban elért teljesítményt szeretnél össze hasonlítani, egy utólagosan kialakított mérőrendszer segítségével, csapatban játszó emberekével.
  • Zegi Norbi HUN
    Ez pontosan mit is jelent?:)
  • stork13
    Azt a rendszert kb senki nem figyeli.
    Ha az XVM és nagyobb online oldalak azt használják majd akkor lesz értelme figyelni, addig nem.
  • TomDantes
    Nekem nagyon tetszett, mocskos kis szörnyeteg. Győzelmi arányom is magas volt vele.Átlag sebzésem, kill arányom , túlélt csaták , a tier5-ös TD közül (stug, francia izé, wolverine) ennek a legmagasabb.
    De hát mindenkinek más jön be, de nekem az AT2 bevállt.
    De nem mentem tovább tier 6-ra, mert ami t5-ben elég, az egy tier-el feljebb, úgy éreztem már kevés lenne.
  • popey8
    Nem a klánok körül forog, de kérdezz meg pár játékost mindegyik "rétegből" és meglátod, h a WG féle értékelési rendszert senki nem veszi figyelembe. WN6-7 érték számít a legtöbbeknek, már akik foglalkoznak ezzel. Ha megnézed a twitch csatornákat is pl. QuickyBaby nem a WG értékelési rendszere szerinti szám van kiírva hozzá, hanem a WN7.
  • Szpecnyaz
    A top 10000 fame ponttal rendelkező játékos kap most.
  • ToCsEk
    clan war reward, top50 klán vagy mennyi kapja meg elvileg, majd okosok megmondják
  • Maala
    Thx. :D

---

Csoszi: Obj416 -> 1) Obj430v2 -> Obj430
    -> 2) T-54 -> Obj 140 v T-62A
  • TiborTamas
    Hát akkor ez van, GJ Maala! :D
  • csoszi87
    Továbbra is ki lehet fejleszteni a T54-ből az Ojjektet?
  • Madi92
    Köszi, hogy szóltál, de én szakaszban voltam, és ahogy nézem az nem érvényes!:
    Maala ez is a te hibád, pedig az elején meghaltál már...
  • AlucardHuN
    Lol ezt a 128 mm-est tuti a Valhallában kovácsollták, enyhén beteg:D
  • Ebit
    Klán szinten is a WN6-7 érték a mérvadó.
    Egy egyéni játékosról beszélünk, nem a klánok körül forog a világ.
  • davidbog
    Azt is gyűlöltem. A páncélzata jó. Szerintem nem valami nagy élmény az amikor egyszerre 3-an lőnek úgy hogy még rájuk se tudsz lőni, mert trackelnek vagy nem tudod őket lekövetni. Meg aztán nem arra kapunk creditet, hogy mennyit lőttek belénk. Páncélzat kivételével mindenben iszonyatosan gyenge.
    A fordulékonysága teljesen elégetelen, azokban a battle tier-ekbe amikbe kerül nem annyira gyakoriak a lassú haevyk és TD-k mint később. Volt hogy SU-85B flankelt meg úgy hogy egyszer nem lőtte le a lánctalpat...
    Szerintem a löveg se jó. Túl kicsi a sebzése. Hiába gyors, nem tudod követni a visszavonulókat a kis sebesség miatt, tényleg vadászni kell a sebzésre. És az átütő erejével se voltam megelégedve. A többi tier 5-ös TD 120-130 mm-es átütéssel rendelkezik, és a tier 4-esek kaptak ilyen 105-110 körülit. Látótávolsága se volt túl jó. Az álcázás meg teljesen felesleges, ha leálltam vele kempelni 95%-ban az lett a vége hogy legalább négyen jöttek rám aztán kampó.

Szerintem nem jók a lassú páncélvadászok. Amióta megvan az Object 263 nálam sokat veszített a fényéből a T110E3 is.
  • Angelus1991ster
    Karácsonykor szerintetek lesz kis tier-jű prémium tank. Ilyen volt a T1E6. Nem azt mondom, hogy T-15 legyen, hanem egy T7 szerű.

Tudom, így is 2 tankot ( LTP és T7 ) kaptunk.
  • TiborTamas
    Gratula! Ha esetleg nem tudnál róla: Medal hunt. Hivatalos fórumon most este 6-tól éjfélig aki beküld ebben az intervallumban futott Radley-medálos körről képet + replayt (http://wotreplays.com/-ra kell feltenni), az kap goldot! 3000-et osztanak szét a beküldők között egyenlően. Valószínűleg sokan fognak feltölteni, én legutóbb pl. csak 167 goldot kaptam, de az is több mint a semmi... :)
  • Lunki88
    Undorítóak az orosz tankok, fújj...
  • popey8
    Azt nem nézi a lófa@sz se. Klán szinten is a WN6-7 érték a mérvadó.

#276734 A 2. kampányban ha vki elég fame pontot gyűjt és ezeket tekintve benne lesz az első 10.000-ben.
  • Eagle16
    Nem iszonyat OP szerintem, T110E3-mal több sebzést csinálok, de HESH lőszerrel nagyon élvezetes, ha éppen oda megy a lövés ahova kell.
  • Ebit
    ami a win7-8 értékekből vissza is köszön.

A játékban meglévő/ integrált/ értékrendszer az elődleges.
  • Zegi Norbi HUN
    Ezt mire/miért kapja majd a jó nép?:)
  • Madi92
    Másnaposan jobban adja! :D
    Btw nagyon Opé cucc ez a tankocska.

Győzelem!
    Map: Swamp
    Date: 2013.12.08. 18:36:08
    Jármű M4A3E2 Sherman Jumbo
    Szerzett tapasztalat 6 201 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit: 43 195
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Radley-Walters medál, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • Master91
    +1