banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Azt is gyűlöltem. A páncélzata jó. Szerintem nem valami nagy élmény az amikor egyszerre 3-an lőnek úgy hogy még rájuk se tudsz lőni, mert trackelnek vagy nem tudod őket lekövetni. Meg aztán nem arra kapunk creditet, hogy mennyit lőttek belénk. Páncélzat kivételével mindenben iszonyatosan gyenge.
    A fordulékonysága teljesen elégetelen, azokban a battle tier-ekbe amikbe kerül nem annyira gyakoriak a lassú haevyk és TD-k mint később. Volt hogy SU-85B flankelt meg úgy hogy egyszer nem lőtte le a lánctalpat...
    Szerintem a löveg se jó. Túl kicsi a sebzése. Hiába gyors, nem tudod követni a visszavonulókat a kis sebesség miatt, tényleg vadászni kell a sebzésre. És az átütő erejével se voltam megelégedve. A többi tier 5-ös TD 120-130 mm-es átütéssel rendelkezik, és a tier 4-esek kaptak ilyen 105-110 körülit. Látótávolsága se volt túl jó. Az álcázás meg teljesen felesleges, ha leálltam vele kempelni 95%-ban az lett a vége hogy legalább négyen jöttek rám aztán kampó.

Szerintem nem jók a lassú páncélvadászok. Amióta megvan az Object 263 nálam sokat veszített a fényéből a T110E3 is.