World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Meg megtanulod a weakspotokat lõni!
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
@Stoppos: spoilerbe és off-ba tettem, aki nem kíváncsi rá, nem olvassa el. Csak az a furcsa, hogy a "Budapest20" történetnél Szakesz volt az igazság bajnoka, Poirot és Ms. Marple egy személyben, amikor kötekedik, akkor ugyanúgy elbújik, mint a japán maffiózó.
@NH3CL, Lammaer: a belinkelt beszélgetésig nekem sem volt vele bajom, sõt, a visszajátszásaiból sokat tanultam. Épp ezért lepõdtem meg a stílusán.
Mindegy, béke.
tudod az mit jelent ? lorival,kv5-el 1,5 lövés csatánként, type59-el 2 lövés.
gratulálok!!! :-(
(érdekes dolog ez, mig a zojjcctrõl soha nem mondanám hogy T8, valamiért a JTt gyakran nem tekintem igazi T9nek, se barátként, se ellenségként. Lehet a prémJT miatt...?)
170 csata átlag 5 perces köridõbel 14,16 óra. Ez idõ alatt nem állsz föl. Persze
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
1. a TD vagy a Heavy tank játékmenetet csíped jobban? Ugye ezek után egyértelmû hogy NEKED melyik lenne a nagyobb élmény.
2. Mennyire vagy jó játékos. T7 felett, minél magasabb szintû a tank, annál többe kerül a fenntartása, prémium nélkül erõsen fordulhatsz minuszba is. Ha a pénz fontos tényezõ és nem vagy túl jó, akkor az alacsonyabb tierû (jelen esetben a JT) tankkal jobban jársz.
3. Személy szerint NEKEM az E75 szimpatikusabb. Én rendesen végiggrindeltem úgy mint te fogod, free XP nélkül. Minden egyes beszerzett alkatrész egy pici elõrelépés a tank használhatóságát illetõen, tehát komolyan érzed a haladást. Már stockként is elõrelépés a Királyhoz képest, mert a frontja stockként is remek ám :)
JTm nincs, nem is veszem meg, a Ferdit megtartottam viszont.
Arra figyelj: bármelyik opciót is választod, ne úgy menj bele hogy beáldozot a garázsból minden tankodat és éppen csak kijössz nullára az álomtank megvásárlása iután. Prém nélkül biztosan pénztemetõ lesz mindkettõ (az E75 jobban), szóval legyen farmtankod.
az IS-6 gold ammoval .. nekem csak az van benne, és így is ~30-60k körül hoz prémiummal. ha nem mellé lövöldözöl, simán plusszos a baszom nagy dps miatt. :)
ha meg kreditet akarsz farmolni, akkor sima AP bele, és úgy hoz mint a T34.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Am ilyen nyílt titok volt eddig is hogy ki az MrScheff. Ha TS-en is le "Szakeszozuk" akkor sokszor megkérdi hogy ki az? :D.
olyan 4 fele megyek arany péntekezni... sokáig nem leszek mert senki nem ér rá :S egyedül megyek, beverek pár sört az egy fél óra és jövök vissza :)
nyomjuk majd a szakaszt!!! mármint a platoon-t nem az SG-s srácot<#nevetes1>#nevetes1>
Nem keskeny az utca, csak szoros.
Nem tántorgok, csak a lépést cifrázom,
Ez már nékem régi szokásom.
196. rész. Szakesz mrSchef néven újra csatlakozni akar a huns-hoz, de nem is sejti, hogy a már mindenki ismeri valódi kilétét, mert Bee, a fekete bárány már rég kiteregette a titkot. De arról senki nem tud, hogy a gonosz Santibanez báró készül partraszállni észak afrikában, ami ha sikerrel jár, egész egyiptomig fog elõrenyomulni. Mindeközben foxi megint részeg.
Köszi a választ!
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
T8as heavy prem tankot tervezek venni, és kíváncsi vagyok hogy ti melyiket ajánlanátok - T34 / FCM 50t / Löwe ?
(nem kezdõ játékos vagyok) :)
Mikor elméletileg ott van az erõátviteli szarság.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
szerintem megeshet ez a valóságban is, mivel egy 1000fps-es fém skuló üt át egy fémet ott keletkezik hõ.... persze biztosan nem minden találat gyujtaná ki, de sztem van benne realitás :)
amúgy meg nem gond ha így mész ki és szarrá lõnek.... így tanul az ember
és nem vagyok 2000+ effis :D mindenki a hibájából tanul....
minao én is bementem T28 protoval harcolni városba közelharcba... ki is csináltak, tanulság? nem kell elõre menni, megtanultam
ennyi :)
nem kell ezen felháborodni, ha azt mondjuk hogy faszul használtad
de abban igaza van szpecnyaz-nak hogy a jobb gamerek az ilyen "hibásan" játszó gamereket lövik elõször :)
lehet valaki 500 effis, de ha jól álcázza, és nem követ el óriási hibákat akkor nem megy rá eszetlenül egy 2000 effis player sem :)
A T71 meg a puszipajtása az is egy kis rohadék tank.
Imádom is ;)
Ebéd..bb
Kaja stb,aztán du-n nézlek.BB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Am kerestem képet a tank modulokról é ezt a képet találtam: LINK
LOOL <#hehe>#hehe>
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
kilõtt váltóval nem menne messzire egy tank :D
http://worldoftanks.com/en/news/22/mission-july-19-to-22/
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Panthernél elöl volt a váltó.