World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írtam hogy nem vagyok kezdõ - feltornáztam már pár tankot T9ig:D
Én ezt a statot nem mutogatnám :D. Fõleg itt a cápa medencében :D.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha valóban kezdõ vagy az Is-6 megbocsátóbb.
Meg megtanulod a weakspotokat lõni!

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

nem kamu, tényleg ott van, csakhogy elõreszaladt mindig és gyorsan meghalt, jöhet a másik játék.

Átgondolom - megyek kipróbálom megint IS6-ot teszt szerón, neked is köszönöm a tanácsot :):)
Kamionosbarat néven, nincs új a nap alatt. :)
@Stoppos: spoilerbe és off-ba tettem, aki nem kíváncsi rá, nem olvassa el. Csak az a furcsa, hogy a "Budapest20" történetnél Szakesz volt az igazság bajnoka, Poirot és Ms. Marple egy személyben, amikor kötekedik, akkor ugyanúgy elbújik, mint a japán maffiózó.
@NH3CL, Lammaer: a belinkelt beszélgetésig nekem sem volt vele bajom, sõt, a visszajátszásaiból sokat tanultam. Épp ezért lepõdtem meg a stílusán.
Mindegy, béke.
húúúú "húzós" -nak nevezed, én inkább vacaknak, te bot-ként nyomod az már látszik, csatánként 486 sebzés,
tudod az mit jelent ? lorival,kv5-el 1,5 lövés csatánként, type59-el 2 lövés.

gratulálok!!! :-(

Trucker39
Az elõbbi mellé ment ....

NH3CL: Tessék a link: Link

Trucker39
Nekem viszont E-75 nincs viszont JT-m van. Nagyon kellemes jószág. Egy pillanatig nem gondolkodtam rajta, hogy eladjam-e. Kapott fix festést, vagyis megmarad. Ezen az ágon a Tier10-s nem sokat ér, de ez igazi "sebész".

Ó igaz, akkor a 2. pont kiesik :)

(érdekes dolog ez, mig a zojjcctrõl soha nem mondanám hogy T8, valamiért a JTt gyakran nem tekintem igazi T9nek, se barátként, se ellenségként. Lehet a prémJT miatt...?)

Na ez a kamu.

170 csata átlag 5 perces köridõbel 14,16 óra. Ez idõ alatt nem állsz föl. Persze

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

khm .. a JT is tier 9 ..

Maala
Érettségi?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Trucker39
"Kicsit" húzós volt a tegnapi nap.

Csak a magad nevében nyilatkozz. Sztem nem voltam egyedül, de én kedveltem és nem voltam rossz véleménnyel róla. Azokat osztotta akik sztem meg is érdemelték az "arctámadást" :)

Több szempont van, ezért a döntés inkább rajtad áll:

1. a TD vagy a Heavy tank játékmenetet csíped jobban? Ugye ezek után egyértelmû hogy NEKED melyik lenne a nagyobb élmény.

2. Mennyire vagy jó játékos. T7 felett, minél magasabb szintû a tank, annál többe kerül a fenntartása, prémium nélkül erõsen fordulhatsz minuszba is. Ha a pénz fontos tényezõ és nem vagy túl jó, akkor az alacsonyabb tierû (jelen esetben a JT) tankkal jobban jársz.

3. Személy szerint NEKEM az E75 szimpatikusabb. Én rendesen végiggrindeltem úgy mint te fogod, free XP nélkül. Minden egyes beszerzett alkatrész egy pici elõrelépés a tank használhatóságát illetõen, tehát komolyan érzed a haladást. Már stockként is elõrelépés a Királyhoz képest, mert a frontja stockként is remek ám :)
JTm nincs, nem is veszem meg, a Ferdit megtartottam viszont.

Arra figyelj: bármelyik opciót is választod, ne úgy menj bele hogy beáldozot a garázsból minden tankodat és éppen csak kijössz nullára az álomtank megvásárlása iután. Prém nélkül biztosan pénztemetõ lesz mindkettõ (az E75 jobban), szóval legyen farmtankod.

Gondolom a Szakesz nick reputációja elérte azt a szintet, amikor már több támadás érte mint dicséret. Az arcbamászó stílusa miatt nem volt senki kedvence

tudod mi a fun?
az IS-6 gold ammoval .. nekem csak az van benne, és így is ~30-60k körül hoz prémiummal. ha nem mellé lövöldözöl, simán plusszos a baszom nagy dps miatt. :)
ha meg kreditet akarsz farmolni, akkor sima AP bele, és úgy hoz mint a T34.

Az egy teljesen más player. Aki egy kicsit is ismeri Szakeszt, felismeri a stílusát, meg õ am is más néven ír ide.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jaja, 95%ot tettem rát, csak azt nem tudtam/tudom, miért tünt el úgy annyira?

Hát ha Szakasz=Szakesz, akkor eléggé tudathasadásos lehet, mert beszélgettek itt többször is. :)

Nem errõl van szó, hanem hogy Szakesz=miszterseff=szakasz

Állat :D.
Am ilyen nyílt titok volt eddig is hogy ki az MrScheff. Ha TS-en is le "Szakeszozuk" akkor sokszor megkérdi hogy ki az? :D.

Majd nemsoká!!!!!
olyan 4 fele megyek arany péntekezni... sokáig nem leszek mert senki nem ér rá :S egyedül megyek, beverek pár sört az egy fél óra és jövök vissza :)
nyomjuk majd a szakaszt!!! mármint a platoon-t nem az SG-s srácot<#nevetes1>
Hi.Miért lenne részeg?Együtt isztok?

Nem vagyok én részeg, csak boros,
Nem keskeny az utca, csak szoros.
Nem tántorgok, csak a lépést cifrázom,
Ez már nékem régi szokásom.
<#taps><#taps><#taps>
Ez valam brazil szappanopera?

196. rész. Szakesz mrSchef néven újra csatlakozni akar a huns-hoz, de nem is sejti, hogy a már mindenki ismeri valódi kilétét, mert Bee, a fekete bárány már rég kiteregette a titkot. De arról senki nem tud, hogy a gonosz Santibanez báró készül partraszállni észak afrikában, ami ha sikerrel jár, egész egyiptomig fog elõrenyomulni. Mindeközben foxi megint részeg.

Szuper, titkon vágyakoztam/ok hogy T34-et írjátok, bejön a tank, tesztszerón is:D IS6 sem rossz, de vele nem élveztem annyira mint T34-et:)
Köszi a választ!
GabeE3e
Is6-on vagy T34-en gondolkozz szerintem,ha élvezni is szeretnéd a pénzkeresést :)

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Az összes Shermannál is elõl volt a váltó, és a játékban is ugyanúgy égnek.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Üdv all!
T8as heavy prem tankot tervezek venni, és kíváncsi vagyok hogy ti melyiket ajánlanátok - T34 / FCM 50t / Löwe ?
(nem kezdõ játékos vagyok) :)
Master91
Kb. ez is olyan mint amikor szembõl eltalálták az Inden-Panzerem has-orr részének a közepét, és ammot kaptam...

Mikor elméletileg ott van az erõátviteli szarság.
Eddig is tudtuk, hogy Szakesz MRSheff néven Huns-os. Hangjából felismerhetõ a videókon. Persze ezt csak az tudja, aki játszott Szakesszal korábban....

pointer4
Jézus mi baja a tankodnak, túlfújták a gumit ?:)
Elõször is nem láttad a csatát, hogy azt mond, óriási hiba volt a városba bemenni, másodszor meg elõtte 3x rámlõtt a Tigris, 3x nem talált el, és úgy sebeztem le (ugyebár sokkal jobb rof). 4x-re is akartam, csak nem vettem észre, hogy egy picurit elmozdítottam a tankot bal felé. De eleve nem is ez volt a célom ezzel a képpel, mert tudom hogy hol volt a hiba a játék mechanizmusát tekintve, csak gondoltam ez a kép jellemzi, hogy a német tankok mennyire "reálisan" képesek sebzõdni, ellenben néhány más nemzet tankjaival... De inkább ejtsük a témát.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Master91
Lol, ez érdekes!j
Akkor még nem volt tank ász.

átlövi és kigyullad a váltóban lévõ kenést biztosító olaj....
szerintem megeshet ez a valóságban is, mivel egy 1000fps-es fém skuló üt át egy fémet ott keletkezik hõ.... persze biztosan nem minden találat gyujtaná ki, de sztem van benne realitás :)

amúgy meg nem gond ha így mész ki és szarrá lõnek.... így tanul az ember
és nem vagyok 2000+ effis :D mindenki a hibájából tanul....
minao én is bementem T28 protoval harcolni városba közelharcba... ki is csináltak, tanulság? nem kell elõre menni, megtanultam
ennyi :)
nem kell ezen felháborodni, ha azt mondjuk hogy faszul használtad
de abban igaza van szpecnyaz-nak hogy a jobb gamerek az ilyen "hibásan" játszó gamereket lövik elõször :)

lehet valaki 500 effis, de ha jól álcázza, és nem követ el óriási hibákat akkor nem megy rá eszetlenül egy 2000 effis player sem :)
Jaja egy kis rohadék ha nem figyelsz oda rá lecsipeget pik-pak.
A T71 meg a puszipajtása az is egy kis rohadék tank.
Imádom is ;)

Hi.Sztem nem akartak piszkálni,csak felhívni a figyelmed,h máskor ne így menj rá,másik tankkal se.<#alien2>
Ebéd..bb

Úgy érzem, mindig elmúlik egy kicsit a világ dicsõsége, amikor az egyszeri panzerfag rácsodálkozik.

Ezt írtam le burkolt formában:)
Kaja stb,aztán du-n nézlek.BB

Elõl ilyen szögben mi tudná kigyújtani a tankot? Kilövik a váltót és felgyullad a motor? Nem abszurd egy kicsit? Redukálhatnák az ilyen találatok kigyújtási esélyét, ennyit szerettem volna. Ja és foxi meg a többiek. Nem kell a noobozás, tudom, nektek 2000+effis tankistáknak ez hihetlen, de egyszerû emberként mindenki csinálhat hibákat, tudom, hogy jobban be kellett volna forgatni, nem figyeltem oda.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hahaha jaja... én is rühellem amikor nagy távolságból csipked... lehet hogy csak 120-140eket kapok be tõle... de kurva idegesítõ amikor bekapok tõle 3-4et mire fedezékbe vonulok
Grat gj!

A Párducnál elõl van a váltó vagy mi, ha ellövik akkor gyullad ki. Szembõl is könnyen lõhetõ, oldalról meg pláne. És ez pont ott van az elsõ futógörgõk között.
Am kerestem képet a tank modulokról é ezt a képet találtam: LINK
LOOL <#hehe>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

még szerencse hogy nem élethû a játék :)
kilõtt váltóval nem menne messzire egy tank :D
GabeE3e
Amcsiknál ez a Mission, hát a Medium Well-es része nem olyan rossz, de nálunk nem hiszem h ez lenne, talán most mi kapjuk a jobb missiont?

http://worldoftanks.com/en/news/22/mission-july-19-to-22/

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ha még tudnád is, milyen tankot vezetsz.

Panthernél elöl volt a váltó.