World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát de ha már ferdén dugod ki az orrát, már pattan, és ez csak minimális mozgást igényel.
Így csak felkínálod magad egy láncolásra. Mindig az ilyen tankokra szoktam vadászni csiki csuki közben.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én meg sosem mentem be vele a városba😊
"Szívesen"megnézném,h akik szidják a Panter-t hogy játszanak vele...

Emlékszem anno Artic region írta nekem 1 is:"Haha Panter does 100dmg."
Aztán mire átért a felvonulási területen írtam,h nézze meg ? hp-je maradt😊Onnantól rádió csend volt<#alien2>

ezt írtad :

"t69-nek milyen felszerelést ajánlotok (most venti+szerszámosláda+ stab van)"

ebbõl hol következik hogy ESL-rõl van szó ?

a másik hogy én általában írtam az átlagos játékos, nem konkrétan (de aki még a magyart sem érti).

másrészt még túlbonyolítani sem akartam a kérdést, mert megint jön a mit okoskodok duma.

ESL-en minden az FC-tõl függ, attól hogy mi a szerepe a tanknak, pl:passziv scout, aktiv scout, fighter, és persze nagyban függ a pályától, egy himmelsdorf-ra nem kell a coated optics.

randomban a játékos stilusától függ, én pl:aktivan megyek vele sokszor elõre, ezért a coated optics nem kell, viszont a toolbox sokat segít

hogy gyullad ki a tank?
szerinted az olaj nem éghetõ? 😄
Lazy weekend?

Tippem: Sau-40, S-35CA, Churchill I-VII-GC, angol AT vonal.

Am ja, jól mondják az elõttem hozzászólók.
Miért van a tankodnak frontja ha nem használod?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Elõször is tudom, hogy sniperkedésre van, de itt volt minden ellenfél. Másrészt tudom, ha így megyek ki, akkor könnyen leláncolhat. Azt akartam elérni, hogy ellõje magát, ahogy azt már azelõtt 3x megtette, szóval gondoltam, hogy ideges, bénázik, erre játszottam. Azért linkeltem a képet, hogy milyen abszurd már, ha ellövik az elsõ kereket, kigyújtják a tankot. Tudom, tudom, ott elõl is vannak valami bizbaszok, na de attól hogy a fenébe gyulladna már ki egy tank?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

én csak egy értelmes missiont😊

imádom amikor keresztbe harcolnak a tankkal 😄
minimális esélyt adva saját maguknak....
Már nem haragudj, de ha így mész ki az ellen elé akkor mit vársz? Legjobb esetben is csak leláncol.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Akkor értsd úgy,h csatában 1 perc alatt mennyit sebzel..Kb ua.
Object 704 4 lövés 4x900 max=3600.Jtiger 6lövés 6x5-600=3-3600dmg.
Az én Objectem simán belelõ néha a földbe😊
Azért írtam,h régen biztos jobb volt.1 vk36ot sztem 1 lövéssel kiszed az Object,a Jtiger lehet nem.Ezen a téren(ha top vagy az mmben akkor ok)jobb az Object704.
Én a csatáim 80-85%ban az Object704 kb 12.-13.helyen vagyok.6-7 tier 10es között.Azok már nem félnek tõlem...
1 tier 6-7-meg még talán tier8is persze,h fél tõled😊
A régi mm szerint jó volt az Object704,ma már a szememben csak átlagos.
De ez szubjektív és nem azt mondom,h rossz hanem,h a Jtiger is sebez annyit.

Amiket te írsz(elrettentés)az már Psichologia(i)hadviselés.<#alien2>
1 kis tiertõl nem félsz,de ha kigyújt máris sokat sebzett😊.

ilyen a panther.... nem véletlenül sniperkedésre van
GabeE3e
Hûha, mit sikerült szereznem <#mf2>

Igaz,hogy a végén az arty- uk rohadt jó fej volt és odajött,hogy kilõjem, de akkor is rohadt büszke vagyok magamra <#vigyor2>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

köszi ott kerestem csak azt hittem h nem találom

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ezt úgy imádom!

<#boxer>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

hétvégi specialra 30%-os vagy 50%-os T-34/85öt
féláras felszerelést
5× exp vagy 3× exp elsõ win-re
50%-os plusz bevétel 5ös tankkal-t várok 😊

4 közül csak bejön az egyik!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szakesz volt a nyomozó. Sajnos elvesztette a hitelét, ugyanúgy tagadja önmagát, mint azok, akiket lenyomozott. Akit érdekel a szitu egy másik fórumról, itt olvashatja: ezzel kezdõdött, a kérdés, a válaszom, a bölcselet és a tagadás, végül a lebukás (hozzászólás közepe)
patchaou
Amint lesz, itt megtalálod:
worldoftanks.eu

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Szerintem azért írta, mert látta, hogy ESLre kérdezem. Érted most viccen kívül...átlagos játékos meg mindenféle halandzsa, nem az érdekelt, nem randomozni akarok vele 15vs15be 😄 Nem vagyok egy hû de pro játékos de 26k csata mellé csak van 33k killem.
Master91
EU-ra nincs még .....másik 2 szerverre persze már ki lett hirdetve
még nincs kint 😞
kérnék a weekend specialhoz egy linket valaki pls!

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

patchaou
Engem soha nem érdekelt. hogy ugyanannyi idõ alatt mennyit sebez egy cucc. Engem az érdekel, hogy egy teljes csatában mire képes az ágyú 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hehe.. szokasos..

gondolom most majd ket poroltot lehet nyerni, es persze csak egyszer 😊
Ez így igaz..😊 6-7-(8) fix 1 lövés,de 9-10 ellen már nem.Azokba inkább 5-600 a sebzés.Vagy akkor engem tesztel az mm..én nagyon ritkán megyek 8asok ellen Object 704el.

Sztem is a Jtiger ágyúja jobb.9.5 körül tölt,stabil 5-600dmg.Persze világítasz a Jtigerrel ez tény..

0T3P:Az a bl10 ma már nem olyan nagy szám,1-1.5éve elhiszem,h jó volt.Akkoriban gyakran voltál top 5ben(sokan voltak 1 lövés tudom),ma már csak az arty kissebb,mint te.Én sokszor ilyen csatákban vagyok.
Az ágyú néha meglepõen gyéren lõ és kb 13.5 a töltése BIA mellett.A sebzése szökõ évente 900.

Sebzéskiosztásban sztem a Jtiger jobb..ua idõ alatt.De az Object 704-et is szeretem.

na orosz szerón is kint a hétvégi special....
amcsin is... csak nálunk nem 😄
amerikaiak kaptak olcsó sherman tankot XDD
oroszog meg megint brutál specialt kaptak: http://worldoftanks.ru/ru/news/11/summer_hunt/
Master91
Kedvenc tankom volt azzal az ágyúval! 😄
patchaou
Ez mind igaz, de a tierjében nincs akkora elrettentõ ereje 😊 JT elé bátran kigurulok, de egy isu-nak csak 2 lövés akármelyik 8-as 😄

nem hiszem h mennem kell pl. JT-vel hogy tudjam h szar az álcája...
nem egyszer látok olyat h prokhorovkán 400méterekrõl be van spotolova a JT 24 bokron keresztül.... 😊
HiSztem a Jtigert vedd.Ha a td-ket szereted akkor ok.A Ferdinand ágyúja,so-so ezen a szinten.
Az E75 stock tanként sztem nem jó választás,a Kt ágyúja ezen a szinten(rengeteg a 9-10es tank)gyenge.Motor nélkül sehova nem fogsz odaérni,tapasztalat.Fullosan nagyon jó lesz.
Én a Jtigert választanám,ha nem lenne free xp-m,prémium számla.(E75el mégiscsak menned kell elõre,Jtigerrel meg tudsz támogatni..addig is gyûlik a free xp)
Szia😊

Master91
BL-10 azé pontatlanabb, meg sokáig tölt 😄

Sokak szerint meg szerintem is Jt-nek van a legjobb ágyúja, gyors a szûkölés, jó a kitérhetõség, a penetrálás, a pontossága, minden téren nagyon jó az ágyú.

Sebzés is kellemes tud lenni.

Észre se veszem és kiosztok 3k damaget
patchaou
Akkor még nem voltak ilyen medálok...

Master91
Akkor roppant sok tapasztalatod van mind a két tankról hogy ilyen véleményt alkoss oO
patchaou
A JT-n is van BL-10?<#zavart1>

Ejj, azok a régi szép idõk, amikor még akkora OP volt a KV1, hogy +1600xp is kevés volt a tankászhoz (:

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...

fõleg ha nem vagy jó játékos.... prém nélkül minuszos köröket fogsz velük menni
Master91
Jt-nek van szerintem a játék legjobb ágyúja.
egyiket sem 😊
JT szar álca 😄 E-75 meg kínszenvedés kimaxolni....
nekem egyik sincs, elég volt amiket hallottam róluk 😊
patchaou
Én mindkettõt, mert miért ne?

Te tudod... lassabban tölt, lassabban szûkül, de többet sebez és jobb az átütése és jobban néz ki tõle a tank 😄
Szevasztok !

Lenne egy kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz. Ha lehet kérnem, ne olyanok adjanak választ, akik még csak 1-2 ezer csatánál járnak!
Free játékosként játszom és késõbbiekben sem szándékozom prémiumos lenni. Eddig a TD-s harcmodor vált be nálam a legjobban. Most választanom kellene német ágon, hogy a Jagdtigert vegyem e meg vagy pedig az E75-öt ? Sajnos free XP-m sincs sok, kb. 25000.
A választás nem egyszerû, mert :

- Jadgtiger :

Elõny:Itt már csak a legjobb ágyút és a jobb lánctalpat kellene kifejlesztenem. De, ha jól számoltam akkor az alap lánctalp is elbírja a legjobb ágyút. Na és az alap ágyúval is jól lehet irtani.

Hátrány: Úgy hallottam elég rossz az álcája, és bár a front páncélja elég jónak tûnik az adatok alapján, de ezen a szinten már elég sokan át tudják azt is lõni. Na és nem is egy sebesség, illetve fordulás bajnok.

- E75 :

Elõny: Hát találkoztam már vele egypárszor, és elég pattogósnak tûnik, gondolom nem az alap toronnyal. A forgatható torony mindenképp elõny, és a legjobb ágyúja is jó adatokkal rendelkezik.

Hátrány: Hát itt szinte mindent ki kellene fejlesztenem. A jobb lánctalpat, legjobb motort, jobb tornyot és a legjobb ágyút. Itt sorba kellene menne, a motort kivéve. Mindezt nem prémium játékosként, ami eléggé sok csatába és xp-be kerül. Ráadásul mindezt alap ágyúkkal, amik nem biztos, hogy sokat érnek ezen a szinten ( ezeknél az alacsony pen-re és damage-ra gondolok ).

Szóval ti melyiket választanátok az én helyzetemben, és miért ?
kis korrigáció: 😄
Olvastam ma reggel,h megvetted😊
Akkor ott az enemy volt"rendes". Nehezen hiszem el,h 3 vs kb9 és a 3nyer,fõleg ha nem "lilák"😊
Meglesz az a krit medál,amikor az adrenalin miatt eszedben sem lesz,csak lõsz-töltesz-lõsz..akkor kapod majd.Ha állandóan azt kutatod(meg a hülye lucky medált is pl),akkor nem jön😊

Ahogy tegnap is mondtam,nálam a védõ és mesterlövész ami ér valamit...neked abból sok van.😊

Más:kell nekem az a nagy ágyú az Amx ac Mle46 ra?(Megvan)Valami 9.5körül tölt😊A Jtiger is,de az a gun sebészi pontos és nem 300at sebez.<#alien2>

szerintem menekülj mert itt flame lesz<#mf1><#idiota><#idiota><#nevetes1>
pointer4
Aki 120 xp-t kap egy bukott csatára, az afk volt, vagy eszméletlen béna ehhez a játékhoz 😊
Aha Szakasz persze

Nem játszol, csak néha más accountjával és mégis akkor osztásokat ideböfögsz, hogy az már fáj 😄 Mindannyian tudjuk, hogy kamuzol és über kocka vagy, aki max 17 éves.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Jah, ha nyugton maradok a seggemen az jó lesz<#idiota>
hahaha az a smiley <#taps><#eljen>
+1
Stug3 féle gunnal csodákat mûveltem ezzel a TD-vel 😊 lol