World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így csak felkínálod magad egy láncolásra. Mindig az ilyen tankokra szoktam vadászni csiki csuki közben.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Szívesen"megnézném,h akik szidják a Panter-t hogy játszanak vele...
Emlékszem anno Artic region írta nekem 1 is:"Haha Panter does 100dmg."
Aztán mire átért a felvonulási területen írtam,h nézze meg ? hp-je maradt😊Onnantól rádió csend volt<#alien2>#alien2>
"t69-nek milyen felszerelést ajánlotok (most venti+szerszámosláda+ stab van)"
ebbõl hol következik hogy ESL-rõl van szó ?
a másik hogy én általában írtam az átlagos játékos, nem konkrétan (de aki még a magyart sem érti).
másrészt még túlbonyolítani sem akartam a kérdést, mert megint jön a mit okoskodok duma.
ESL-en minden az FC-tõl függ, attól hogy mi a szerepe a tanknak, pl:passziv scout, aktiv scout, fighter, és persze nagyban függ a pályától, egy himmelsdorf-ra nem kell a coated optics.
randomban a játékos stilusától függ, én pl:aktivan megyek vele sokszor elõre, ezért a coated optics nem kell, viszont a toolbox sokat segít
szerinted az olaj nem éghetõ? 😄
Tippem: Sau-40, S-35CA, Churchill I-VII-GC, angol AT vonal.
Miért van a tankodnak frontja ha nem használod?
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
minimális esélyt adva saját maguknak....
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Object 704 4 lövés 4x900 max=3600.Jtiger 6lövés 6x5-600=3-3600dmg.
Az én Objectem simán belelõ néha a földbe😊
Azért írtam,h régen biztos jobb volt.1 vk36ot sztem 1 lövéssel kiszed az Object,a Jtiger lehet nem.Ezen a téren(ha top vagy az mmben akkor ok)jobb az Object704.
Én a csatáim 80-85%ban az Object704 kb 12.-13.helyen vagyok.6-7 tier 10es között.Azok már nem félnek tõlem...
1 tier 6-7-meg még talán tier8is persze,h fél tõled😊
A régi mm szerint jó volt az Object704,ma már a szememben csak átlagos.
De ez szubjektív és nem azt mondom,h rossz hanem,h a Jtiger is sebez annyit.
Amiket te írsz(elrettentés)az már Psichologia(i)hadviselés.<#alien2>#alien2>
1 kis tiertõl nem félsz,de ha kigyújt máris sokat sebzett😊.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
<#boxer>#boxer>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
féláras felszerelést
5× exp vagy 3× exp elsõ win-re
50%-os plusz bevétel 5ös tankkal-t várok 😊
4 közül csak bejön az egyik!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
worldoftanks.eu
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
gondolom most majd ket poroltot lehet nyerni, es persze csak egyszer 😊
0T3P:Az a bl10 ma már nem olyan nagy szám,1-1.5éve elhiszem,h jó volt.Akkoriban gyakran voltál top 5ben(sokan voltak 1 lövés tudom),ma már csak az arty kissebb,mint te.Én sokszor ilyen csatákban vagyok.
Az ágyú néha meglepõen gyéren lõ és kb 13.5 a töltése BIA mellett.A sebzése szökõ évente 900.
Sebzéskiosztásban sztem a Jtiger jobb..ua idõ alatt.De az Object 704-et is szeretem.
amcsin is... csak nálunk nem 😄
amerikaiak kaptak olcsó sherman tankot XDD
oroszog meg megint brutál specialt kaptak: http://worldoftanks.ru/ru/news/11/summer_hunt/
nem egyszer látok olyat h prokhorovkán 400méterekrõl be van spotolova a JT 24 bokron keresztül.... 😊
Az E75 stock tanként sztem nem jó választás,a Kt ágyúja ezen a szinten(rengeteg a 9-10es tank)gyenge.Motor nélkül sehova nem fogsz odaérni,tapasztalat.Fullosan nagyon jó lesz.
Én a Jtigert választanám,ha nem lenne free xp-m,prémium számla.(E75el mégiscsak menned kell elõre,Jtigerrel meg tudsz támogatni..addig is gyûlik a free xp)
Szia😊
Sokak szerint meg szerintem is Jt-nek van a legjobb ágyúja, gyors a szûkölés, jó a kitérhetõség, a penetrálás, a pontossága, minden téren nagyon jó az ágyú.
Sebzés is kellemes tud lenni.
Észre se veszem és kiosztok 3k damaget

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lőni... Mégis mindig szétbasz az arty...
JT szar álca 😄 E-75 meg kínszenvedés kimaxolni....
nekem egyik sincs, elég volt amiket hallottam róluk 😊
Lenne egy kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz. Ha lehet kérnem, ne olyanok adjanak választ, akik még csak 1-2 ezer csatánál járnak!
Free játékosként játszom és késõbbiekben sem szándékozom prémiumos lenni. Eddig a TD-s harcmodor vált be nálam a legjobban. Most választanom kellene német ágon, hogy a Jagdtigert vegyem e meg vagy pedig az E75-öt ? Sajnos free XP-m sincs sok, kb. 25000.
A választás nem egyszerû, mert :
- Jadgtiger :
Elõny:Itt már csak a legjobb ágyút és a jobb lánctalpat kellene kifejlesztenem. De, ha jól számoltam akkor az alap lánctalp is elbírja a legjobb ágyút. Na és az alap ágyúval is jól lehet irtani.
Hátrány: Úgy hallottam elég rossz az álcája, és bár a front páncélja elég jónak tûnik az adatok alapján, de ezen a szinten már elég sokan át tudják azt is lõni. Na és nem is egy sebesség, illetve fordulás bajnok.
- E75 :
Elõny: Hát találkoztam már vele egypárszor, és elég pattogósnak tûnik, gondolom nem az alap toronnyal. A forgatható torony mindenképp elõny, és a legjobb ágyúja is jó adatokkal rendelkezik.
Hátrány: Hát itt szinte mindent ki kellene fejlesztenem. A jobb lánctalpat, legjobb motort, jobb tornyot és a legjobb ágyút. Itt sorba kellene menne, a motort kivéve. Mindezt nem prémium játékosként, ami eléggé sok csatába és xp-be kerül. Ráadásul mindezt alap ágyúkkal, amik nem biztos, hogy sokat érnek ezen a szinten ( ezeknél az alacsony pen-re és damage-ra gondolok ).
Szóval ti melyiket választanátok az én helyzetemben, és miért ?
Akkor ott az enemy volt"rendes". Nehezen hiszem el,h 3 vs kb9 és a 3nyer,fõleg ha nem "lilák"😊
Meglesz az a krit medál,amikor az adrenalin miatt eszedben sem lesz,csak lõsz-töltesz-lõsz..akkor kapod majd.Ha állandóan azt kutatod(meg a hülye lucky medált is pl),akkor nem jön😊
Ahogy tegnap is mondtam,nálam a védõ és mesterlövész ami ér valamit...neked abból sok van.😊
Más:kell nekem az a nagy ágyú az Amx ac Mle46 ra?(Megvan)Valami 9.5körül tölt😊A Jtiger is,de az a gun sebészi pontos és nem 300at sebez.<#alien2>#alien2>
szerintem menekülj mert itt flame lesz<#mf1>#mf1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Nem játszol, csak néha más accountjával és mégis akkor osztásokat ideböfögsz, hogy az már fáj 😄 Mindannyian tudjuk, hogy kamuzol és über kocka vagy, aki max 17 éves.
A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!
Stug3 féle gunnal csodákat mûveltem ezzel a TD-vel 😊 lol