418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    Lassan a tanítvány felülmúlja mesterét. :D
  • popey8
    Hehe grat, mi még ettől elég messze vagyunk:P
  • Vixy28
    Én is a nyugisabb játékmód miatt kezdtem artyval, de én személy szerint meguntam, hogy sose vagyok a fronton, valamit én is akartam "okozni", így inkább típust váltottam, párom meg tanított engem, hogyan lehet beforgatni a tankot, hogy nehezebben lőjék át, hol vannak a gyengepontok, és azóta volt már rá példa, hogy én előbb hoztam jó döntést a játékban, mint ő, és ezzel megmentettem szakaszban a seggét. :D
  • Vixy28
    Most a Wolverine-t és a Jagdpanzer IV-et húzom, nem lövök arany lőszerrel mert sóher vagyok és sajnálom rá a creditet, és leginkább a tarack ágyúkat szeretem, annak meg nem olyan nagy a csöve, de jó vastag. XD
  • VJP
    Természetesen képi bizonyítékot kérünk mindenről!
  • Master91
    cici méret fontos tényező, hogy belőjünk milyen jó player vagy! :D
  • JeffDunham
    Ott van. A cici szó után lefagyott az agyad?
  • popey8
    Ez elég vicces:D Az én barátnőmnek az arty a kedvence. A Tigrist és a Panzer IV-et szereti még. A közelharc nagyon nem megy neki, vmiért mikor arra kerül a sor kb. elizgulja az egészet és nem tud hidegfejjel gondolkodni, ezért kerüli ezeket a szitukat. Az arty ugye nem erről szól, szal ezért szereti őket. A gyenge pontokat sem nagyon ismeri, de azt legalább már tudja, h az USA tankoknak semmi esetre sem szabad rálőni a tornyára, hanem a testét kell célozni:) A másik 2 említett tankkal is legtöbbször egy bokorból sniperezik:D Próbáltam már neki segíteni, tanítgatni, de már ott tartunk, h azt mondta inkább ne is nézzem, h játszik és ne segítsek neki, mert akkor inkább többet bénázik:D
  • AlucardHuN
    Hehe, haverom ingame találkozott 12-13 éves kiscsajjal aki a 2. accjába kezdett bele (már volt egy T 10-esekkel). Az úgy elég komoly:D
  • Antimat
    A goldot, a goldot is kérdezd meg (mégiscsak lány) :) :P
  • JeffDunham
    Már csak pár kérdésem lenne. Mi a játékban a neved, mit húzol most, mekkora a cici méret, lősz-e arany lőszerrel, és mint TD fan, szereted-e a nagy csöveket?
  • Vixy28
    Eleinte az arty volt a kedvencem, mert féltem a csatától és egyszerűen képtelen voltam arra, hogy a frontvonal közelébe menjek, majd mikor felbátorodtam, kipróbáltam a többi tankot is. Ezután a nehéz tankokat imádtam, főleg a jól páncélozottakat, de a jelenlegi álláspontom szerint a kedvenceim a páncélvadászok. :D
  • popey8
    Igen úgy látszik. Én is akartam vele szakaszolni:D Kíváncsi lennék vmire: te melyik tanktípussal szeretsz a legjobban játszani?
  • Vixy28
    Ez ilyen pasiszokás amúgy? Én barátom is azt akarta, hogy wot-ozzak, mert szakaszba akar velem jönni. :D Szóval engem is ő "szoktatott rá". Amúgy az egyetem meg a vizsgaidőszak szerintem mindenkit leszív függetlenül attól, hogy fiú vagy lány. Sajnos nekem meg a barátomnak sincs annyi időnk játszani, mint szeretnénk. :(
  • Gyuszopapa
    Csak gratulálni tudok némelyik játékosnak.
    12000 csata,0 tank ász,de szórja az aranylőszert ezerrel a 3000 csatás SU-85-el.
  • popey8
    Olyan hihetetlen, h lányok is játszanak a WoT-tal? Igaz az egyetem miatt ritkán, de az én menyasszonyom is játszik. Én szoktattam rá:)
  • Vixy28
    :D Ezt is elfogadom.
  • Antimat
    Ja, én csak hülyültem :)
    Bocs.
  • Vixy28
    Szerintem mindketten benne vagyunk. ;) Privátba írj egy felhasználónevet, a többit woton megbeszéljük! ;)
  • kisokka
    Amúgy ismerek még egy lányt, majd holnap megadom a nevét, csak már fáradtság van :)
  • kisokka
    Engem meg Eufrozinának hívnak, elhiszed férfi mivoltom?

Persze nem gúnyolódni akarok, de addig úgysem hiszem el, amíg a párod, te és én nem nyomunk egy szakaszt, amit minimum Skype-on, vagy más egyéb beszélgetőrendszeren megvalósíthatóan is tudunk kommunikálni.
    De mára ennyi volt, reggel sajnos dolog van, de érdeklődve várom válaszod :)
  • Vixy28
    Szia! :) Jó végre látni, hogy más lánnyal is találkozok magamon kívül a játékban. Eddig harc közben egyszer fordult elő, hogy nőtársra leltem. :D
  • Antimat
    Enyém Kati, szia!
  • Antimat
    Egyszerr voltam ezen a japcsi pályán teszten, nekem is eléggé tetszett, vannak lankák, folyómeder, egy kis falu (oda ment mindenki meghalni), már amennyire meg tudtam állapítani, mert sajnos nem volt egy nagy meccs: Obj. 430-at próbálgattam asszem, de nagyon gyorsan ki lettünk írtva.
  • Vixy28
    Valóban hölgy vagyok, és játszom is. Páromat figyeltem sokáig, ahogy játszik, aztán egyszer csak kedvet kaptam hozzá, hogy én is kipróbáljam. Azóta elsődleges játék, amivel játszom. :D Amúgy a nevem Szandra, így talán jobban elhiszed a női mivoltomat. :D
  • kisokka
    Ha valóban hölgy vagy és tanker, bármikor állom szavam :)
  • Vixy28
    Van egyébként lány, aki játszik a játékkal, többek között én is, nem mondom, hogy profi vagyok, de nagyon szeretem a játékot és lelkesen próbálok fejlődni. :) Jössz egy sörrel a kérdezőnek! ;)
  • Toweliee
    Ma bl volt??
  • Tono34
    20:45-kor, BL meccs örömére :)
  • DarkDays
    gratula,már vártuk a pozitív eredményt :)
  • kisokka
    Biztos?
    Egy csajról "tudom", hogy játszik, de azt is onnan "tudom", ahogy és amikről ír játék közben. Aztán az se biztos manapság, nem csak a csajok szoktam így írni.
    Ha van is olyan nő, aki játszik, annak nagy százaléka chatelni jár a WoT-ra. Van egy elenyésző százalék, amit el tudok képzelni, hogy valóban érdekli a játék és ért is hozzá.
    Na, hogy itt ilyet nem találsz, az ziher
  • Tono34
    Hohó, belépésnél mi fogad :

Receipt.
    Date: 2013.12.10. 20:45:10
    Vehicles added: Valentine II
    Slots added: 1

1,5 nap :)
  • Tono34
    Kézzel már régen abbahagytam volna ;)
  • Pales27
    Köszi, akkor nem izzasztom a gépet
  • Sunsetjoy
    Kettőt mindenképpen elfogadott. Elsőre a tank+300 gold, utána meg ha a garázsban volt a tank, akkor az ára (1000) meg 300 gold.
    És az rémlik, hogy utána meg már nem engedett többet.
  • Pales27
    2 már megvan :) azért kérdezem
  • patchaou
    Valahonnan nekem az rémlik, hogy valakinek kettőt is beadott, de hogy a felső határ mennyi azt nemtom.
  • Sunsetjoy
    Gondolom, részben a céges tűzfallal rendelkezőknek (is) másoljátok be ezeket az FTR blogos dolgokat. Egy pastebin.com oldal is tiltott ilyen tűzfalakon?
  • dante3
    köszi
  • Pales27
    Hányat enged ebből a Valentin kódból aktiválni?