418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AlucardHuN #277531 Lassan a tanítvány felülmúlja mesterét. :D -
Hehe grat, mi még ettől elég messze vagyunk:P -
Én is a nyugisabb játékmód miatt kezdtem artyval, de én személy szerint meguntam, hogy sose vagyok a fronton, valamit én is akartam "okozni", így inkább típust váltottam, párom meg tanított engem, hogyan lehet beforgatni a tankot, hogy nehezebben lőjék át, hol vannak a gyengepontok, és azóta volt már rá példa, hogy én előbb hoztam jó döntést a játékban, mint ő, és ezzel megmentettem szakaszban a seggét. :D -
Most a Wolverine-t és a Jagdpanzer IV-et húzom, nem lövök arany lőszerrel mert sóher vagyok és sajnálom rá a creditet, és leginkább a tarack ágyúkat szeretem, annak meg nem olyan nagy a csöve, de jó vastag. XD -
VJP #277527 Természetesen képi bizonyítékot kérünk mindenről!
-
cici méret fontos tényező, hogy belőjünk milyen jó player vagy! :D -
Ott van. A cici szó után lefagyott az agyad?
-
Ez elég vicces:D Az én barátnőmnek az arty a kedvence. A Tigrist és a Panzer IV-et szereti még. A közelharc nagyon nem megy neki, vmiért mikor arra kerül a sor kb. elizgulja az egészet és nem tud hidegfejjel gondolkodni, ezért kerüli ezeket a szitukat. Az arty ugye nem erről szól, szal ezért szereti őket. A gyenge pontokat sem nagyon ismeri, de azt legalább már tudja, h az USA tankoknak semmi esetre sem szabad rálőni a tornyára, hanem a testét kell célozni:) A másik 2 említett tankkal is legtöbbször egy bokorból sniperezik:D Próbáltam már neki segíteni, tanítgatni, de már ott tartunk, h azt mondta inkább ne is nézzem, h játszik és ne segítsek neki, mert akkor inkább többet bénázik:D -
AlucardHuN #277523 Hehe, haverom ingame találkozott 12-13 éves kiscsajjal aki a 2. accjába kezdett bele (már volt egy T 10-esekkel). Az úgy elég komoly:D -
A goldot, a goldot is kérdezd meg (mégiscsak lány) :) :P -
Már csak pár kérdésem lenne. Mi a játékban a neved, mit húzol most, mekkora a cici méret, lősz-e arany lőszerrel, és mint TD fan, szereted-e a nagy csöveket?
-
Eleinte az arty volt a kedvencem, mert féltem a csatától és egyszerűen képtelen voltam arra, hogy a frontvonal közelébe menjek, majd mikor felbátorodtam, kipróbáltam a többi tankot is. Ezután a nehéz tankokat imádtam, főleg a jól páncélozottakat, de a jelenlegi álláspontom szerint a kedvenceim a páncélvadászok. :D -
Igen úgy látszik. Én is akartam vele szakaszolni:D Kíváncsi lennék vmire: te melyik tanktípussal szeretsz a legjobban játszani? -
Ez ilyen pasiszokás amúgy? Én barátom is azt akarta, hogy wot-ozzak, mert szakaszba akar velem jönni. :D Szóval engem is ő "szoktatott rá". Amúgy az egyetem meg a vizsgaidőszak szerintem mindenkit leszív függetlenül attól, hogy fiú vagy lány. Sajnos nekem meg a barátomnak sincs annyi időnk játszani, mint szeretnénk. :( -
Gyuszopapa #277517 Csak gratulálni tudok némelyik játékosnak.
12000 csata,0 tank ász,de szórja az aranylőszert ezerrel a 3000 csatás SU-85-el. -
Olyan hihetetlen, h lányok is játszanak a WoT-tal? Igaz az egyetem miatt ritkán, de az én menyasszonyom is játszik. Én szoktattam rá:) -
:D Ezt is elfogadom. -
Ja, én csak hülyültem :)
Bocs. -
Szerintem mindketten benne vagyunk. ;) Privátba írj egy felhasználónevet, a többit woton megbeszéljük! ;) -
kisokka #277512 Amúgy ismerek még egy lányt, majd holnap megadom a nevét, csak már fáradtság van :) -
kisokka #277511 Engem meg Eufrozinának hívnak, elhiszed férfi mivoltom?
Persze nem gúnyolódni akarok, de addig úgysem hiszem el, amíg a párod, te és én nem nyomunk egy szakaszt, amit minimum Skype-on, vagy más egyéb beszélgetőrendszeren megvalósíthatóan is tudunk kommunikálni.
De mára ennyi volt, reggel sajnos dolog van, de érdeklődve várom válaszod :) -
Szia! :) Jó végre látni, hogy más lánnyal is találkozok magamon kívül a játékban. Eddig harc közben egyszer fordult elő, hogy nőtársra leltem. :D -
Enyém Kati, szia!
-
Egyszerr voltam ezen a japcsi pályán teszten, nekem is eléggé tetszett, vannak lankák, folyómeder, egy kis falu (oda ment mindenki meghalni), már amennyire meg tudtam állapítani, mert sajnos nem volt egy nagy meccs: Obj. 430-at próbálgattam asszem, de nagyon gyorsan ki lettünk írtva. -
Valóban hölgy vagyok, és játszom is. Páromat figyeltem sokáig, ahogy játszik, aztán egyszer csak kedvet kaptam hozzá, hogy én is kipróbáljam. Azóta elsődleges játék, amivel játszom. :D Amúgy a nevem Szandra, így talán jobban elhiszed a női mivoltomat. :D -
kisokka #277506 Ha valóban hölgy vagy és tanker, bármikor állom szavam :) -
Van egyébként lány, aki játszik a játékkal, többek között én is, nem mondom, hogy profi vagyok, de nagyon szeretem a játékot és lelkesen próbálok fejlődni. :) Jössz egy sörrel a kérdezőnek! ;) -
Toweliee #277504 Ma bl volt?? -
20:45-kor, BL meccs örömére :) -
DarkDays #277502 gratula,már vártuk a pozitív eredményt :) -
kisokka #277501 Biztos?
Egy csajról "tudom", hogy játszik, de azt is onnan "tudom", ahogy és amikről ír játék közben. Aztán az se biztos manapság, nem csak a csajok szoktam így írni.
Ha van is olyan nő, aki játszik, annak nagy százaléka chatelni jár a WoT-ra. Van egy elenyésző százalék, amit el tudok képzelni, hogy valóban érdekli a játék és ért is hozzá.
Na, hogy itt ilyet nem találsz, az ziher
-
Hohó, belépésnél mi fogad :
Receipt.
Date: 2013.12.10. 20:45:10
Vehicles added: Valentine II
Slots added: 1
1,5 nap :) -
Kézzel már régen abbahagytam volna ;) -
Köszi, akkor nem izzasztom a gépet -
Kettőt mindenképpen elfogadott. Elsőre a tank+300 gold, utána meg ha a garázsban volt a tank, akkor az ára (1000) meg 300 gold.
És az rémlik, hogy utána meg már nem engedett többet. -
2 már megvan :) azért kérdezem -
Valahonnan nekem az rémlik, hogy valakinek kettőt is beadott, de hogy a felső határ mennyi azt nemtom. -
Gondolom, részben a céges tűzfallal rendelkezőknek (is) másoljátok be ezeket az FTR blogos dolgokat. Egy pastebin.com oldal is tiltott ilyen tűzfalakon? -
köszi -
Hányat enged ebből a Valentin kódból aktiválni?