418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    a current cella szerintem nem valtoztathato, de nem is fontos. a max cellat ird at es odaig foja progetni oket. pl.:250
  • Angelus1991ster
    Tipikus agyatlanok. 88-asoznak, az ilyen en írja ki, hogy Nagy-Magyarország. Kicsit sértő.
  • TiborTamas
    Énis lepörgettem még belőle 750-et, hátha az új accountomra is jut, de eddig semmi. Én még azért ma egész nap próbálkozom. Ha nem talál, akkor hagyom a francba.
  • StephenKing
    Mindegy, azért a melóhelyen lepörgetek két 250-es variációt hátha maradt még egy kóbor kód a rendszerben.
  • Bangaro
    Majd ha a ferdi és a tigrincs is ki lesz fejlesztve, ahogy azt már mondták neked korábban. MINDEN
  • Lunki88
    Asszem csak akkor lesz belőle elit, ha a Ferdit meg a Tigrincset is kifejlesztetted. :)
  • arel
    üdv
    Még nem vagyok nagyon jártas abban,hogy hogy is kéne elitté tenni egy tankot,de nem úgy ,hogy minden modulja ki van fejlesztve?Egy VII. szintű tankot tennék elitté.A VI. szintű elit ,de-Bár nem tudom mitől mert-az V szintű tankomnál szintén ki van fejlesztve minden modul,az mégsem glóriás.

• foxbat88fx
    ez mi a pics?
  • virkir
    szvsz nem
    lassan 1k felett járok de még egy darabot nem sikerült összeszedni
  • Tono34
    Én ezt szoktam:

5 500 Gold
    6,014.85 Ft (19.95 EUR)
  • moni1988
    DE akkor is ezt jobban megeri :):
    This package contains:

- 3 500 gold;

- 100 000 credits in World of Tanks;

- 30 days of premium.
    19 euro
  • StephenKing
    Szerintetek érdemes még az EU-s kódokkal próbálkozni? Lehet még pár szabad? Vagy már teljesen reménytelen?
  • Angelus1991ster
    Köszönöm lányok a válaszokat!:) Laggmentes csatákat!

Továbbá, egy bugot megcsinálhatnának a játékban. Amikor kilőnek előtte 1-2 mp-ig nekiáll a ping felugrani. Optimalizálhatnák már végre.
    Amúgy egyre több a lagg az előző őszi patch-ek óta.
  • Antimat
    Azt nem kell átírni, csak a maxot, hogy mennyiszer menjen végig a Play loop megnyomására. A current mutatja, hogy hol tart épp.
  • NorHasso
    Valaki segítene ebben a makrós dologban? Mindent úgy csináltam, ahogy le van írva, viszont a végén a Current cellát nem tudom átírni, így mindig a legelső kódot próbálja újra. Egyszerűen nem aktív a Current cella. Mit tudok tenni, hogy ez megoldódjon? Nekem is jól jönne a kis plussz arany.
    Előre is köszi.
  • CicaTank
    Köszi^^
  • darkwraith
    Gold & Credits

2,500 & 1,500,000

19.98 Euro
    Bonus:
    Favourable Credits Rate
  • Tono34
    Gold & Credits

2,500 & 1,500,000

19.98 Euro
    Bonus:
    Favourable Credits Rate
  • Tono34
    December 11th Gold & Credits Favourable Exchange Rate
  • CicaTank
    Írja már meg valaki légyszi mi a mai napi calendáriumi meglepi? :D Én sajnos nem tudom megnézni mert le van itt blokkolva az oldal :P
  • stoppos
    Sacred Valley és Severogorsk pályákon meddel merre érdemes menni? Se sniper meddel, sem közelharcival nem találom a helyem rajtuk. Vagy pislogok valami lehetetlen poziban, vagy szétkapnak valahol félúton.
  • Maala
    Ez tény, és való. Ettől még 0:01-kor lett kilőve az utolsó arty. :) Viccesen jött ki.
  • Antimat
    Lol, 1 egész szovjet járműt sikerült kilőnöm tegnap..... ez megint nem az én küldim lesz, a német se lett meg.

De legalább - nektek hála - kimakrózta a gép a Valentine-t és az 1300 aranyat.
  • szakasz
    ott van a hírekben hogy karbantartás lesz.
  • szakasz
    ennyire bonyolult ?! a tankból amit húzol minden lehetséges fejlesztésnek kézsen kell lenni.

ha az adott tankból 3 tankot lehet fejleszteni akkor mind a három tank készen legyen.
    ha van extra rádió, az is - lánctalp stb...semmit nem hagyhatsz ki.

Egy szóval (de ezt nem érted) MINDEN
  • Srep
    Kellett volna még 1k dam. Na ná, hogy ma nem lesz meg 6 ig....
  • Greenscape
    Nalunk is epp ez tortent. Az utolso tank kilovesekor dc. Tervezett karbantartas van megint
  • Maala
    Lol, utolsó másodpercben sikerült kilőnie a WT Pz4 társnak az utolsó artyt... Connection interrupted, server maintenance. :D Ennyire izgalmas meccs volt. :D
  • Greenscape
    Ki kell lennie minden modulnak es minden kovetkezo tanknak fejlesztve nem eleg csak egy.
  • popey8
    Nem úgy működik.

Csinálj screenshotokat, tedd be ide és megmondom mi a probléma.
  • arel
    Most perpill van egy 7-es lvl. nehéz tankom (azt szeretném elitté teni).Nem értem akkor,hogy az elöző tank (a 6. szintű) miért elit,mikor az 5. nem az,pedig ott is ki van fejlesztve az összes modul.
    Vagy lehet,hogy ez úgy müködik,hogy a közvetlenül az előtte lévőnek (IV. szint) és az utána következőnek (VIII. szint) kell meglennie mindenképp az összes modulnak,máskülönben nem lesz elit a VII. szintű?
  • popey8
    Aprócskát tévedésben vagy, mert akkor lesz elit, ha minden kifejleszthető modul, beleértve a következő tankokat is, ki van fejlesztve. Megvenni nem kell őket, szal buktál egy kis kreditet:)
  • arel
    Hali.Eredetileg úgy tudtam,hogy ha egy adott tanknak megvesszük az összes modult akkor elit tank lesz belőle.Meg is vettem,de mitől van,hogy nem lett "glóriás,,?Megnéztem,hátha attól,hogy a kövi tanknak is aktívnak kell lennie.Meg is vettem,de ennek ellenére még mindig nem elit.
    Segítene vki. hogy megmondja pontosan mitől lesznek azok?Köszi a válaszokat előre is :-)
  • AlucardHuN
    Ilyen súlyos már a helyzet? Szegény... :D
  • Vixy28
    Én nagyon szeretem. Creditfarmolásra egyszerűen tökéletes. :D Meg ha jól be van forgatva, akkor viszonylag nehéz átütni. Mondjuk azért kilencesek ellen nem nagyon ajánlom a viszonylag kis átütése miatt. Nem nagyon lehet vele meglőni őket. Jeffnek írom, nem vagyok az a plázacica típus, így megvagyok a sminkek nélkül, alapozót is csak mértékkel, nehogy maszk legyen. ;) Amúgy pont azért tetszik ez a játék, mert nem csöpög belőle a nyál és nem rózsaszín és szőrös :P
  • JeffDunham
    Ez provokáció? Hallanád miket kapok ok nélkül a gold miatt. Ez ahhoz képest szinte már dicséret.
  • JeffDunham
    Tényleg a női tankosokra nem is gondoltak a fogyócikkeknél...

-nagy javító helyett spagetti pántos ehető tanga
    -nagy eü csomag helyett szárnyas lövedék... ööö vagyis szárnyas betét
    -tűzoltó helyet alapozó, tűzpiros rúzzsal

• AlucardHuN
    Ez utóbbit azért sejtettük;D Ha már IS 6, egy nongoldnoob csaj playernek hogy tetszik?! (nem enyhe a provokáció szegény Jeff felé, mellesleg elég megosztó jószág az IS 6, az már igazi kényszer közelharcos)
  • Vixy28
    Hát ő is ettől fél, azóta nem hagyja, hogy a gép elé kerüljek olyan gyakran, mint eddig. :P Amúgy a legkedvesebb ballagási ajándék volt tőle, hogy kaptam egy IS-6-ot. XD Mellesleg nem tartozom a 12-13 éves kategóriába, egy hónap múlva töltöm a 20-at. :)
  • Antimat
    Hát le :)