418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Synt4xTerr0r
    Tisztelet a kivételnek ,elöbb írtam is hogy nem általánosítás.Nem azt akartam elérni ,hogy ezt a bőrt magatokra huzzátok,egyszerűen szerinmtem jelen pillanatban az oldalanként TD-k számának szabályozásával ,jelen esetben csökkentésével lehetne ,kis "életet" vinni a játékba.
  • lammaer
    Túloldalon meg persze mind ultralila mindíg :)
  • lammaer
    Hát, nekem olyan nagyon nem szokott draw lenni... rengeteg meg végképp nem.

Az viszont tény, meg kell tanulni türelmesnek lenni és picit kivárni. Az elején például nálam igen fontos hogy NE ENGEM LÁSSANAK meg először, főleg ha több arty is van, mert akkor ugy elsődleges cél eszek - plusz ne feledjük el, az elején mindenki be van töltve, ergó olyan szalvót kap az ember hogy ihaj.

Ilyenkor lehet nagyon jól kihasználni a piros játékosokat, akiknek egy jó része azért pros mert türelmetlen. Menjen csak előre, majd én megbosszulom.

Én nagyon sokszor veszem észre magamon, hogy ha csak egy picit lettem volna türelmesebb, akkor jobban végződött volna...
  • Synt4xTerr0r
    Nyílván nem lehet általánosítani.Sajnos az esetek többségében úgy veszem észre ,hogy senki nem akar menni,ne makar kezdeményezni.. se HT, se TD, se MED...mindenki arra vár hogy hátha az ellenfél hibázik valahol és akkor gyorsan lecsapunk..Amivel persze nincsen baj mert a türelem úgy gondolom ebbe na játékban nagyon fontos emeberi tulajdonság....csak ennek az a vége ,hogy rengeteg a DRAW !! ami azt jelenti hogy jelen pillanatban statikus a játék.
  • Hexen007
    Ma megint pirosakhoz sárgákhoz rak be vesztek folyamatosan, 20 csatából egyszer van velem a 1-2 jó kék,lila játékos de akkor kifogom hogy balfaszok pont mikor velem vannak XD szánalmas.
  • patchaou
    Ott a pont. Én TD-vel is berserker üzemmódban megyek, még ha papír, akkor sem kempelek, legfeljebb nem a sor elején megyek vele:)
  • Fefe82
    Régebbe olvastam itt egy HSZ-t amibne azt írták:
    "ha következtetek a TD irányából,úgy helyezkedek,de az artyt baszhatod,nincs fedezék ellene"
    azzal meg ne érveljen senki ,hogy van "arty safe" hely ,mert bazzeg ott nem fogsz szarakodni a csata végéig,mert vkinek a dmg,meg a játék élvezhetősége számít !
  • Tono34
    Ha megunom a TD rengeteget akkor szoktam menni "bosszú" kört egy artival kimondottan TD-re vadászva.
  • lammaer
    Nemtom, én vhogy nem nagyon látom ezt a nagy sztereotípiát, hogy a TD az hátul kempel, a heavy meg büszkén támad. Tipikus TD pontokon ugyanúgy kempingelnek medek meg heavyik, mint ahogy tipikus támadási útvonalakon nyomulnak előre a TDk is.
    Az embertől függ a legtöbb esetben hogy mit csinál, nem a tanktól. Aki kempelős, az MINDENBEN kempelni fog, aki meg aktív játékos, az nem fog A1ben gombászni.

(igaz, nem játszok T10ben sokat, lehet a T8 más)
  • lammaer
    Ja, hogy ne menjünk le trollkodásba, elég ha az első 3 mondatot olvasod el. Sztem ott meg lesz a szelleme a mondanivaómnak, persze szívesen kifejtem ha érdekel.

Nyílván a többi része a kicsi scout tankokra vonatkozik (KVvel ugye nem flankolunk), általában amiatt akadnak ki a kezdő játékosok - amúgy jogosan.
  • Synt4xTerr0r
    A aktív játékot nem az artyk ütik agyon,hanem a mindkét csapatban lévő rengeteg TD /esetenként 8-9/,akik bekempelnek hátra ,várva a fraget amit,majd a medek felspotolnak nekik ,holott nem is az lenne a feladatuk...nem beszélve a tehetetlen heavykről akik próbálnának előremenni,de pillanatok alatt bekapnak 1-2 800+ os sebzést..NA szerintem ez ami most statikussá teszi a játékot,és ez addig az is lesz amig a TD-k számát nem korlátozzák egy csatában.
  • lammaer
    "Berak ellenem mondjuk egy SU 152 őt"

Hogy is rakta be ellened? 1vs1 odarakott vele szembe hogy legyőzd?

A gondolkodásmódon kéne változtatni
  • Oddball29
    Már miért ne lehetne átlőni az SU-t a 75 mm-es frontpáncéljával? Nem vastagabb egy sima KV-nál.
  • Simulacrum
    Tegnap elég sok T10-es csatát mentem. 3-4 arty szinte mindegyikbe volt oldalanként. Semmit nem ért a nerf...
  • Fefe82
    TUTI,az uccsó paccsal kaptak vmi buffot az hét-szentség!!!Megint kezdenek jönni a ki a faszt érdekel,hogy meddel mész,akkor is beléd verek egy 1500-t menet közben meg stb...Neked meg Kabel az a 15,az gondolom az életkorod lehet mert eléggé sekélyes a gondolkodásod!Régen is az ilyen emberek miatt volt használhatatlan a játék,és úgy néz ki most is!NE VEDD MAGADRA de ez tény!
  • rolio
    A SU-152 pont lőhető vele, és amíg betölti a 152-est, mellé is lehet érni mondjuk...de ismerem a fajtádat, mindig lesz magyarázat hogy miért is artyzik valaki. Mondom ezt úgy,hogy 2300 meccset én is toltam velük. Aztán egyik reggel megvilágosodtam...rá jöttem hogy hetero vok
  • Eagle16
    Ma a prémium Matilda olcsóbb. link 41%-kal.
  • kabel15
    Hozok másik példát. Legyen az KV1 mostanában úgy is azzal játszok. Berak ellenem mondjuk egy SU 152 őt. Azt szemből nem fogom átlőni az 100. (Arannyal lehet de arra nem költök) Szóval most lövessem ki magam vele? Értem, én hogy a SU 152 rohadt pro érzés mondjuk hogy rohanhat egy kv1 ellen ami úgyse tudja megsebezni mivel nem viszem át a páncélját szemből.
    Ha mégis ez van csatának vége és megyek egy kört az S51 el amiben mondjuk még mindig szutyok a legénység mert csak 90% de elkezdek vadászni egy 9 es tankra :D Bár csak 35sec enként tudok rá lőni :( (Sok ez a töltési idő :( )
  • rolio
    Úgy néz ki elmúltak a nyugis artymentes idők, amíg nerfelve voltak, max támogatni tudták a csapatot, de most megint csatákat döntenek el és agyonütik az aktív játékot.
  • patchaou
    Dehogynem, neki találták ki az artykat. :/
  • rolio
    Véleményem szerint,ha már az IS-3-mal nem tudsz a !kilences! tankokkal mit kezdeni,akkor ez a játék nem neked való.
  • stoppos
    A "legszebb" artys időket idézi fel bennem a hozzászólásod.

• Lunki88
    Jajj, ne kezdjétek már megint ezt a gyereket reklámozni... :D
  • Hexen007
    Ezekkel a gyökerekkel van tele a game még T10 be is nevetséges.
    http://www.youtube.com/watch?v=HXkOe4Q5x-M
  • kabel15
    De most miért? Elegem lett abból, hogy PL is3 al berak Tier9 es tankok közé azoknak meg 2 lövés vagyok és én még csak átlőni se tudom őket mindig. Mivel csak a tornyuk lóg ki vagy 400m re vannak és biztos nem fogok eltalálni vékony páncélt. Ezzel szemben ott az arty :) Elbújok a pálya szélén egy erdőbe és legyen az TierIX így is leveszek tőle 700-800HP-t :D Ha jó napom van még ki is lőhetem full HP ról :D
  • rolio
    Az utána következő WTPz4 viszont egy aktív TD...nem tudok olyan helyet,ahol nem kellene tornászni,hogy tudj vele lőni. Iszonyat az ágyú süllyedés, már egy párszor behaltam miatta. Az már az én bénaságom hogy amikor hátra fordított csővel evickélek valahol, akkor az irányok megfordulnak, és lövés után nem visszabújok, hanem telibe kitolatok a tűzbe. Vicces
  • polluxware
    ez a tank is rettentően csapat függő... és mivel mostanság RENGETEG a paradicsom:)) legjobb az ha valahol hátul bekempel az ember vele, és CSAK akkor kezd előre vánszorogni ha már van egy kis esély a győzelemre. a 6kill meg a sok damage ennek a játékmódnak köszönhetően jön össze akár vesztes csata esetén is mivel a cseppet leharcolt tankok száguldanak feléd, te pedig bokorból tudod őket elég sokáig one-shootolni is akár..

a camo az tényleg hihetetlen... ugyan teszten én nem néztem, de az új modellel kap egy csőszájfékes Löve jellegű ágyút, amivel együtt lehet hogy változtatták a camo-t is

amit szeretek benne az az hogy a stock ágyúval is lehet olyan vesztes köröket menni amivel prém nélkül is 10-15-20K-t hoz

aki "végigszenvedte" az Emilt, annak ez a tank egy kellemes "pici ajándék"

NEM hihetetlenül OP cucc.. kimondottan egy sunyi TD, aminek két hátránya van leszámítva még ,hogy állandóan ellövik a motort rajta..

-rossz negatív ágyú kitéríthetőség
    -csiga lassú ha dombra kell kapaszkodni

mégvalami! a hosszú lapos HULL úgy megtud akadni, ha mondjuk egy kisebb szakadékba próbálsz lecsussszanni vele
  • Mydgard
    Ertem en, amit te mondassz, de akkor ne beszeljunk heavy tankrol, akkor - mar gondolokodtam rajta - megprobalok ugy jatszani az E-100-zal mint egy mediummal vagy egy light tankkal: sunnyogva, rejtozkodve, bujkalva, masodik, harmadik sorbol. Ez igy rendben is lenne, igy meg lehet uszni, de akkor ezt ne nevezzuk heavy tanknak, mert attol hogy egy nagy tetu lassu bohom meg nem lesz heavy. Vagy a panceljat erositsek meg vagy a penetrationjet, mert ez igy ugy szar ahogy van, minden szempontbol.
  • patchaou
    Hogy ne csak mindig a sírás menjen. Ma két csatát buktam, és mindkettőt úgy, hogy elkúrtam és kihaltam az elején. A többi összejött XD
    Meglesz még ennek a böjtje :)

Ui.: Csatlakozom rolio kollégához :)
  • rolio
    Kívánom,hogy életed hátralévő részében nagyobb öröm ne érjen...
  • kabel15
    Na újabb tankal bővült a ONE SHOOT listám S-51 el Caernaruon
    Szóval eddig KV5,TIGER II, Caernaruon. Lassan kéne csinálni is egy videót.
    Ja és még egy gyöngyszem :D 1 lövéssel 2 tank
  • Destydeme
    Ezzel a tipikus dologgal nem értek egyet.Ha bármilyen tankkal mész(tier8),akkor tier 9-10ben befogod és hátul maradsz,esetleg támogatsz.
    Tier 8 és alatta tankoknál ezzel a td-vel simán lehet menni medként.Nálam a tipikus td jelző nem igaz a Borsigra a forgó torony miatt.Lehet vele medként is menni,de tény,h ésszel,mert a 20mm armor nem véd..
    A te döntésed én csak ajánlani tudom
  • VanDaal
    Bizony, arról :)
    Személyes tapasztalatról nem tudok beszámolni, még csak ismerkedek a játékkal.
  • Simulacrum
    Azért nem húzom ki, mert ezzel tipikusan a TD harcmodort kell űzni, ez addig jó, míg nem spotolják az embert, amit mondjuk ugye nagyon nehéz. De én rambó módon játszom, nekem az kell, hogy az első vonalban nyomuljak, ezért ahogy írod is, pl. a francia TD-k ezerszer jobban tetszenek és nekem valók.
  • Destydeme
    Hi.
    Én tegnap 30 méterről nem fedeztem fel a 9es Foch-al az Is8-az Prohorovka-n...Ő engem viszont igen.

Gondolom 1-2 rossz élmény van az Rhm Borig által.A 6killt bármivel hozod,az sima frag stealer...a 6k dmg pedig ritka,összejöhet,de ritka.
    Azt javaslom húzd ki te is,hiszen mki előtt ott a lehetőség.Nem olyan sok xp az.Valóban nagyon jó td,de vannak gyenge dolgai..A T57,Foch 155,Fv angol td stb tankokat sokkal szemetebbnek tartom.
  • stoppos
    Ha extrém hosszan rakja a cucc szopóra az embert, az tényleg nagyon idegesítő. Olyankor tényleg hagyni kell inkább a francba. Van kitartásod, én a negyedik után fel szoktam adni.
  • malystryx
    Természetesen, ez jogos is. De ne 16 meccsen keresztül tartson. 1 hete eddig bírtam, aztán kiléptem. 0 győzelem, 16 vereség. Ma, kb. 1 hét pihi után újra megpróbálok játszani, fel kéne tornásznom a gyümölcskosárral a 29%-os rátámat :)
  • stoppos
    A randomot nem véletlenül tették bele. Már az elején tudták, hogy Ödönke nem okos és adni kell neki egy kis sikerélményt, mert akkor viszont kitartó lesz. Az meg kell, különben ördögszekér kerekezne csak Malinovkán.
  • malystryx
    Vagy ha nem is oldják meg, legalább ne legyen olyan hogy: Ödönke bejön a KV-val, seggel megy előre, mert nem tudja melyik a tank eleje, effije is van vagy 130, és tele van velük a másik oldal. A mi oldalunk csupa narancs, akad 1-2 zöld, és legyalulnak minket 15-1-re vagy 0-ára. Én persze a 203-as átlag átütésű JP ágyúval pattogok a KV-ról..
    Ezt kicsit átgyúrnám. Persze legyen bukó, mert kell..
  • stoppos
    Csak megvalósítani nehéz. Legalábbis nem látom, hogy mi is lenne a legjobb megoldás.